2/3/16

Μαυρίκος - Παππάς - Τσακνής: Η εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας

ΕΓΓΡΑΦΑ! 4 μέρες μετά τις εκλογές συνάντησε ο Παππάς τον Μαυρίκο!!
- Ο ΔΟΛ αποκαλύπτει τα έγγραφα αυτά μετά το εξώδικο του Νίκου Παππά κατά του Οργανισμού
- Τα έγγραφα αυτά είναι οι χειρόγραφες σημειώσεις του εκδότη, κ. Μαυρίκου που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα των εκβιαστών
- Στις σημειώσεις γίνεται αναφορά για συνάντηση του κ. Μαυρίκου με τον Νίκο Παππά και τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή
Μαίνεται χωρίς τέλος ο πόλεμος της κυβέρνησης με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και μετά το εξώδικο του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, το Βήμα στην ιστοσελίδα του δημοσιεύει έγγραφα και στοιχεία από τον δικαστικό φάκελο της υπόθεσης εκβιαστών.

Τα έγγραφα αυτά σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Βήματος είναι χειρόγραφες σημειώσεις του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη, Τάκη Μαυρίκου που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα των εκβιαστών. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, σε αυτά τα έγγραφα γίνεται αναφορά για συνάντηση του κ. Μαυρίκου με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκου Παππά στο Μέγαρο Μαξίμου και με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.

Σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα οι συναντήσεις φαίνεται να είχαν ζητηθεί να γίνουν στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, 4 μόλις ημέρες από τις εθνικές εκλογές όπου θα έδιναν και επιστολή διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό της εφημερίδας Ακρόπολης από την ανάγνωση του ημερήσια Τύπου στην ΕΡΤ. Ωστόσο, από τις σημειώσεις δεν φαίνεται εάν τελικά υπήρξε συνάντηση ή όχι.

Στις χειρόγραφες σημειώσεις του κ. Μαυρίκου φαίνεται πως υπήρχαν ή προγραμματίζονταν συναντήσεις με τον νομικό σύμβουλο της ΕΡΤ, με γνωστούς επιχειρηματίες ακόμα και από τον χώρο του αθλητισμού και με τον πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Από τις σημειώσεις προκύπτει και πως ο εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολη επεδίωκε συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα, προκειμένου να του αναφέρει για τροχαία ατυχήματα συνεργατών του που δεν τα θεωρούσε τυχαία, αλλά τα συνέδεε με τα αποκαλύπτικά δημοσιεύματα της εφημερίδας.

Τέλος, στα έγγραφα φαίνεονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ που φέρεται να εισπράτει η εφημερίδα Ακρόπολη από διαφημίσεις δημόσιων οργανισμών, όπως η ΕΥΔΑΠ και η ΔΕΗ αλλά και από τράπεζες, ιδιωτικές εταιρείες και άλλες.


ΠΗΓΗ: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.