9/3/16

"Φιλοξενούμενος" ο Έλληνας που έφερε με αποδείξεις 308 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, την ώρα που οι "Ελληναράδες" έβγαζαν έξω τα κλεμμένα!!!

Ο Ιβάν Σαββίδης με τη σημαία της Δημοκρατίας του Πόντου, στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης, της οποίας έχει αναλάβει πλήρως τα έξοδα για την ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου,  καθώς και τις εκδόσεις και τις υποτροφίες για τη σπουδή, την ανάδειξη και τη χρήση αυτού του Αρχείου.
Τουλάχιστον χυδαία είναι η απάντηση των κύκλων του Ολυμπιακού για τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη μετά το τέλος της συνεδρίασης των ιδιοκτητών των ομάδων της Superleague.

«Δεν θα ασχοληθούμε με τις γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας», αναφέρει διαρροή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ σε σχέση με το Δ.Σ. της λίγκας, τονίστηκαν τα εξής: «Δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Όποια πρόταση έχουν οι ομάδες να την κάνουν στο Δ.Σ. της Λίγκας. Σε αυτή τη συνάντηση καθένας έβαζε το δικό του ζήτημα και δεν υπήρξε γόνιμος διάλογος. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ποδόσφαιρο και τα θέματα τα λύνει θεσμικά. Δεν τα λήγει σε συζητήσεις που θυμίζεις τσίρκο».

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στα ΜΜΕ μετά από το τέλος της σύσκεψης των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League, μιλώντας σε έντονο ύφος σχετικά με τη συζήτηση γύρω από την καταγωγή του.

"Είμαι περήφανος Πόντιος, πλέον θα λέω ότι είμαι Ρωσοπόντιος", τόνισε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει δώσει 308.000.000 ευρώ στο ελληνικό κράτος.

Επανέλαβε, δε, ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Κύπελλο Ελλάδας, διαχωρίζοντας τη θέση του από εκείνη του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με τη διακοπή, ζητώντας ταυτόχρονα και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις Σαββίδη μετά από τη σύσκεψη
Για τη σύσκεψη

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τη συνάντηση. Βέβαια, χρειάζονται κι αυτές κι ας είναι χάσιμο χρόνου. Τουλάχιστον οι επόμενες μπορεί να είναι πιο ουσιαστικές. Μιλήσαμε πολλοί, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα.

Για τη στάση του

"Χρειαζόμαστε ποιοτικό και καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφθορά και η κακή διαιτησία προκαλούν τη βία στα γήπεδα. Εγώ ανακοίνωσα στους εκπροσώπους μέσα στην αίθουσα τη θέση μου και θέλω να πω ότι είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου".

Για τη συζήτηση για την καταγωγή του

"Είμαι προσβεβλημένος! Δυστυχώς με χαρακτήρισαν φιλοξενούμενο που τον φροντίζουν! Αυτό με οδηγεί να σκεφτώ ξανά κάποια πράγματα. Ποια θα είναι η απόφαση που θα καταλήξω, δεν ξέρω. Στα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ έχω κάνει πολλά περισσότερα από άλλους, σε όλη τους τη ζωή. Έχω δώσει στα ταμεία του κράτους 308.000.000 ευρώ και απαιτώ σεβασμό. Δεν μπορεί κάποιος να αφαιρεί τα χρήματά μου! Είμαι έτοιμος για όλα! Δεν αλλάζω τη θέση μου! Ακόμα κι αν η Τούμπα κλείσει τις πόρτες σε μένα, εγώ θα επιμείνω στη θέση μου. Δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Το κράτος έχει έναν απόλυτα σωστό επενδυτή, αλλά φαίνεται πως πρέπει να το σκεφτώ ξανά".

"Είμαι Πόντιος, είμαι υπερήφανος Πόντιος. Από σήμερα θα λέω με υπερηφάνεια πως είμαι Ρωσοπόντιος. Ουδείς έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει τον άλλον. Θα πάμε στα δικαστήρια. Θα προστατεύσω την τιμή και την αξιοπρέπειά μου. Δίνω αξία στο διαβατήριο που είναι στην τσέπη μου. Να, δείτε το! Αν το κράτος μου το έδωσε ως φιλοξενούμενος, ας το πάρει πίσω! Μου κήρυξαν πόλεμο μέσα και θα μπω σε αυτόν τον πόλεμο. Ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής".

Για τη στάση της κυβέρνησης

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τη δική μου τιμή και την τιμή του ΠΑΟΚ. Υποστηρίζω την κυβέρνηση που ματαίωσε το κύπελλο και είμαι υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εγώ απαίτησα μέσα να υποστηρίξουν αυτή την ιδέα. Το πρόβλημα της βίας είναι πρόβλημα του κράτους. Πρέπει να επιληφθεί το κράτος. Όπως παλεύουν για την τρομοκρατία, έτσι πρέπει να παλεύουν για τη βία. Πληρώνουμε τους διαιτητές για να μας κοροϊδεύουν;"

Για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Ανδρέα Παππά

"Διαιτητές σαν τον Παππά πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Μόνο έτσι θα επιστρέψει η εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν υποστηρίζω τα επεισόδια, είμαι εναντίον της βίας. Το είπα και μέσα. Αλλά οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία. Ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι ή που δεν έμειναν ανάπηροι. Τι περιμένουμε; Να σκοτωθεί κάποιος; Γι' αυτό τέτοιοι διαιτητές δεν πρέπει να βγαίνουν στα γήπεδα. Επαναλαμβάνω πως οι ενέργειες των φιλάθλων μας δεν ήταν σωστές. Αν το παιχνίδι είχε διακοπεί τη στιγμή που έπρεπε, δηλαδή όταν δέχθηκε το μπουκάλι ο κ.Σίλβα, εμείς θα το δεχόμασταν και θα κάναμε ό,τι χρειαζόταν να το διορθώσουμε.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του ΠΑΟΚ στο κύπελλο

"Όλοι θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Ας ενωθούμε και ας βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό. Το ξεκαθαρίσαμε. Δεν πάμε στη ρεβάνς ακόμα κι αν γίνει το κύπελλο. Πιθανότατα εκείνη την ημέρα θα δώσουμε φιλικό παιχνίδι και τα έσοδα θα τα χρησιμοποιήσουμε για μια ασφαλή Τούμπα. Θα δημιουργήσουμε το σωματείο 'Ασφαλής Τούμπα' και το 10% από κάθε εισιτήριο, συν τα δικά μου χρήματα, θα πηγαίνουν εκεί. Για να φτιάξουμε μια ασφαλή Τούμπα, να εξασφαλίσουμε ασφάλεια και σε άλλα γήπεδα που δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Η Τούμπα είναι ιερό μέρος".

17 σχόλια:

  1. Δικαίως ένοιωσε προσβεβλημένος στις αθλιότητες του "υπαλλήλου" και του επαγγελματία οπαδού του ΟΣΦΠ αλλά αυτοί την δουλειά τους έκαναν! Τα μαντρόσκυλα δηλαδή!!! Αυτό που δεν θέλησε να μας πει - αλλά θα το πει όταν δεν θα είναι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ - είναι ότι τον προσβάλει πολύ περισσότερο η στάση των ίδιων των οπαδών του ΠΑΟΚ απέναντί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ελλαδίτες ανθέλληνες που δεν έχουν κανένα σοβαρό επιχείρημα τον αποκαλούν τώρα φιλοξενούμενο και ρωσοπόντιο. Έλεος. Ποσο γλοιώδες υποκείμενα είστε. Αποκαλείται έτσι τον άνθρωπο καθαρότατο ελληνοπόντιο ο οποιος έχει κάνει πολύ περισσότερα στα λίγα χρονια που είναι στην Ελλάδα από ότι όλοι εσείς οι τιποτένιοι. Κάτι τέτοιοι σαν εσάς βυθίζουν όχι μονο το ποδόσφαιρο αλλα όλη την χωρα.
    Τίποτα πια δεν λειτουργεί σωστά στην χωρα αυτή και ο αυτός ο άνθρωπος που δεν μπορεί να βλέπει την πατρίδα του σε αυτήν την κατάσταση προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει όχι μονο στο ποδόσφαιρο αλλα και σε άλλους τομείς επενδύοντας τα λεφτά του και δημιουργώντας θέσεις εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "....που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας"
    Το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν με αφορμή συνήθως τα χρόνια του εμφυλίου και το μετέπειτα χρονικό διάστημα, ότι για τις ελίτ της πόλης-κράτος όλοι είμαστε εν δυνάμει φιλοξενούμενοι, αν το απαιτήσει η προάσπιση των συμφερόντων τους ο καθένας μπορεί να γίνει αυτόματα μη Έλληνας, φιλοξενούμενος, ξένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ποδοσφαιρο ειναι απλο αθλημα. η πολιτικη ειναι απλη ενασχοληση. Εχουν κ τα δυο απλους κανονες. Λιγο μυαλο χρειαζεται, τιμιοτητα κ ευθυτητα. Με 300 εκ παιρνεις Διηπειρωτικο. Δες τι εκανες λαθος κ ασε τη γκρινια. Με κραυγες κανεις δεν προοδευσε. Παρακολουθω αυτο το ιστολογιο 5 χρονια. Δε χρειαζεται το ποδοσφαιρο στο ινφογνωμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε φίλε εσύ αυτό κατάλαβες? ότι το site ασχολείται με το ποδόσφαιρο??!!
      Με την προσβολή απέναντι στην καταγωγή του Σαββίδη ασχολείται και ουσιαστικά εναντίον όλων των Ποντίων. Ποιός μπλέκει το ποδόσφαιρο με την πολιτική? Ο Σαββίδης ή ο Ανδριανόπουλος κι ο Ολυμπιακός που τον λένε φιλοξενούμενο και Ρώσσο? Οι χιλιάδες απόγονοι των Ποντίων που προσβάλλονται βάναυσα στο βωμό του οπαδισμού δεν είναι Έλληνες? Επίσης τα 300εκ. δεν τα έβαλε μόνο στο ποδόσφαιρο, έχει κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που ωφέλησαν το κράτος. Τα αναφέρει αναλυτικά σε άλλο άρθρο ο κ. Καλεντερίδης. Έλεος με αυτά που διαβάζουμε. Χτυπιέται πανταχόθεν ο Ελληνισμός ιδεολογικά και μεις κοιτάμε να υπερασπιστούμε την ομαδούλα μας!!! Αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίος ο συγχρονισμός αυτής της επίθεσης με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του Φίλη πριν μερικούς μήνες.

      Διαγραφή
    2. ΙΒΑΝ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΣ. Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ. ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ (ΘΡΥΛΟΣ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ποια γκρίνια? Ο άνθρωπος τα 300 εκατομμύρια δεν τα πήγε σε άλλη χωρα της Ευρώπης, αλλα τα έφερε και επένδυσε στην Ελλάδα τις οικονομικής κρίσης και αντί να τον ευχαριστήσουν προσπαθούν οι ανθέλληνες με κάθε τρόπο να τον προσβάλλουν.

      Διαγραφή
  5. Ειμαι παιδιοθεν φιλος και υποστηρικτης του Ολυμπιακου και θα πω ευθαρσως οτι η ανακοινωση της ομαδος μου για την καταγωγη του κυριου Σαββιδη ηταν το λιγωτερο ατυχης..και φυσικα ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ. Υπαρχει πεδιο μεγαλο οπου μπορουν να εκθεσουν και να αποδομησουν τον προεδρο του παοκ αλλα οχι στο πεδιο καταγωγης.
    Ομως μου κανει εντυπωση η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ αυτη ευαοσθησια για τον Σαββιδη και την καταγωγη του οταν ολοι αυτοι οι (σωστα) ευαισθητοι καταπινουν την ΥΠΟΠΤΗ θεση του πρεδρου του παοκ που συχνα πυκνα εκφραζεται με το 'θα καταστρεψουμε το Αθηναικο ποδοσφαιρ. 'θα νικησουμε το κρατος των Αθηνων' κλπ κλπ Αυτου του ειδους ΟΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ και ακραιες ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ δηλωσεις του προεδρου του παοκ θα πρεπει ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΕΞ'ΙΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ..
    Μιλαμε για ποδοσφαιρο και οχι για πολεμο μεταξυ Βορειου και Νοτιου Ελλαδος..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    Δεν θα κουραστω να λεω σε ολους τους ΙΒΑΝ ΤΙ ζορι τραβατε με την Αθηνα ? Γιατι προσπαθειτε να χωρισετε την Ελλαδα στα δυο ? Ποιος 'αθηναιος' εγινε πρωθυπουργος ? Ποσοι 'αθηναιοι' ειναι βουλευτες και υπουργοι ? Εγω ξερω πιο πολλους Θεσσαλονικιους πολιτικους (και πρωθυπουργους) Πατρινους, Κρητες, Πελοπονησιους κλπ αλλα δυσκολα βρισκω Αθηναιους...Ακομη και στην ΕΠΟ (που καει τον Σαββιδη) ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Γκιρτζικης απο Ξανθη) και ο προηγουμενος ηταν Θεσαλονικιος (και μαλιστα παοκτζης) ο Γκαγκατσης...που μετα ο Ιβαν τον προσελαβε στον παοκ..
    Σταματειστε αυτη την πλακα σημερα, στην υποβαθμισμενη Αθηνα κυριως διαμενουν ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ απο ολα τα διαμερισματα της Ελλαδος, γιαυτο και ο πληθυσμος εδω ειναι 4,5 εκατομμυρια επι συνολικου πληθυσμου 10 εκατομμυριων...
    Παρακαλω τους καθε Ιβαν να ειναι πιο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ στις εκφρασεις τους (ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΖΑ ΛΑΟΥ) και να βγαλουν απο το λεξιλογιο τους την γελοια και εν τινι μετρω προδοτικη εκφραση 'το κρατος των αθηνων' που λενε συχνα ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ η ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΤΥΠΟΙ..
    Γιατι 'αθηναικο κρατος' ? επειδη η Βουλη ειναι στην Αθηνα ? Μα μεσα στη βουλη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙ..δηλαδη αν μεταφερουμε την Βουλη πχ στην Κεφαλονια θα μιλατε για το 'Κεφαλονιτικο' κρατος ?
    Αυτες τις γελοιοτητες ανεχομαστε και φτασαμε να υποθαλπτουμε μισος στις καρδιες των Ελληνων. Εγω με 700 χρονια καταγωγη απο Μακεδονια να ειμαι στην Αθηνα (δεν εχω καν γεννηθη εδω) να λεω στα παιδια μου τα καλυτερα για την βορειο Ελλαδα και την Θεσσαλονικη, κατα προτροπη μου μαλιστα το σχολειο της κορης μου εκανε εκδρομη στην Θεσσαλονικη αντι να παει σε κανενα νησι η στο εξωτερικο, εφυγε με χαρα η κορη μου (ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ) με χαρα να δει τα μερη μας και γυρισε καθυβριζοντας την Θεσσαλονικη και τους Θεσσαλονικεις (καθως και ολοι οι συμμαθητες της - που πλειοψηφικως ΔΕΝ ειναι αθηναιοι) γιατι στην πρωτη τους εξοδο σε καφετερια του Πανοραματος , καποια τσογλανακια απο την Θεσσαλονικη επηρεασμενα απο 'καλοθελητες' που σπερνουν διχονοια τους επιτεθηκαν λεγοντας τους 'χαμουτζηδες' , 'κωλοπαιδα' και να ξεκουμπιστουν να πανε στην χαβουζα τους , φυσικα ηρθαν ΚΑΙ στα χερια....
    Ποιος τωρα θα πεισει την κορη μου οτι δεν ειναι ετσι ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ? την κορη μου που εγινε πια 'γενιτσαρος' ? και που καθυβριζε μεχρι προτινος την Θεσσαλονικη ? Μου πηρε πολυ χρονο , κοπο και νευρα για να την συνεφερω (το τραυμα υπαρχει μεσα της ομως ακομη - διοτι ειναι και αυτο ακομη παιδι) και να της δωσω να καταλαβει οτι και τα παιδια απο την Θεσσαλονικη ηταν και αυτα θυματα καποιων ΕΠΩΝΥΜΩΝ σουργελων που ενσταλλαξαν το μισος στις ψυχες τους....
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ - ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ -ΜΗΝ ΞΕΓΙΕΛΕΣΘΕ- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΠΤΑ 'ΦΡΟΥΤΑ' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε φιλε. Τι είναι αυτά που λες? Αν είναι δυνατόν. Βγάλαμε τώρα τον Σαββίδη ως έναν ύποπτο που προσπαθεί να διχάσει όλους τους Έλληνες. Από μια δήλωση που αφορούσε ποδόσφαιρο το γυρίσαμε στα πολιτικά και εθνικά ζητήματα. Μπορεί να μην εκφράστηκε σωστά αλλα όχι και ύποπτος. Είμαι σίγουρος ότι δεν εννοούσε αυτό και τα σχόλια του αφορούν μονο το ποδόσφαιρο και το μπουρδέλο κατάσταση που επικρατεί εδώ και δεκαετίες.
      Θα το επαναλάβω πάλι για όσους που δεν ξέρουν. Ο Σαββίδης πρώτου γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν και παραμένει και σήμερα πρόεδρος όλων των ελληνό-ποντιακών οργανώσεων όχι μονο Ρωσίας αλλα όλης πρώην ΣΕ. Έχει κάνει πολλά έργα και προσπαθεί να φέρει της δυο χώρες και λαούς πιο κοντά. Στα λίγα χρονια που είναι στην Ελλάδα εκτος από ΠΑΟΚ έχει κάνει άλλες πολλές επενδύσεις στην χωρα που έχει βυθιστεί στην κρίση. Τι άλλο θέλετε να κάνει αυτός ο άνθρωπος?

      Διαγραφή
    2. Είναι δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει καθώς πράγματι όπως λέτε υπάρχει αυτή η τάση στους Βορειοελλαδίτες να αναπτύσσουν ένα σύμπλεγμα και μίσος απέναντι στους Αθηναίους. Το έχω διαπιστώσει κι εγώ κυρίως όταν υπηρετούσα στον στρατό. Ίσως να οφείλεται στο ότι βρίσκονται μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων.
      Ποιός όμως τους έλεγε όλους αυτούς Βούλγαρους στα γήπεδα πριν 30 χρόνια? Από που ξεκίνησε όλο αυτό και τι συμφέροντα εξυπηρετεί αυτός ο διχασμός βορείων και νοτίων που δεν έχει καμία βάση κιόλας? Ούτε γλωσσικές, ούτε εθνικές , ούτε θρησκευτικές και άλλες διαφορές υπάρχουν όπως σε άλλες χώρες.
      Προσωπικά δεν έχω απάντηση αλλά το θεωρώ απαράδεκτο και καταδικαστεό.
      Νομίζω όμως ότι το Αθηνοκεντρικό κράτος τους δίνει αρκετούς λόγους για να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα μέχρι ενός σημείου.
      Ο Σαββίδης επειδή έχει χάσει παντελώς το παιχνίδι στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν αποδίδουν μέχρι τώρα τα λεφτά που βάζει μπήκε γρήγορα σε αυτό το τριπάκι για να δικαιολογηθεί ίσως λέγοντας κουβέντες που αρέσουν στην 'πελατεία του'.Κακώς το έκανε και πολλοί διαφώνησαν μαζί του. Περισσότερο θύμα των συμβούλων του μοιάζει και της περιρρέουσας κατάστασης και ίσως να τελεί και σε σύγχυση λόγω των συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.
      Ο πιο λαοπρόβλητος όμως και ισχυρός σύλλογος της Ελλάδας δεν έχει καμία δικαιολογία για την απαράδεκτη, ρατσιστική και ανθελληνική τοποθέτηση απέναντι του.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις παιχνίδι αν έχεις μπροστά σου πουλημένους διατητές οι οποιοι πάντα παίρνουν αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού?

      Διαγραφή
  6. ΠΟΝΤΙΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ?ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ?ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ.ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΟΙ ΒΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΡΕΕΙ.Η ΓΑΥΡΟ ΠΑΡΑΓΚΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ.ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ.ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΥΓ1.ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΚΟΚΑΛΗΣ....ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ
    ΥΓ2.ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ/ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΖΕ ΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΟΥΕΦΑ ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΕΠΕΖΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον αγαπητη Θαλεια τα εχετε λιγο μπερδεμενα στο μυαλουδακι σας... αν και η ιστοσελιδα εδω δεν ειναι η καταλληλη για ποδοσφαιρικες συζητησεις θα ηθελα να σας πω κατα'αρχας οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΟ να συγκρινετε ανομοια μεγεθη (πχ παοκ με Ολυμπιακο) διοτι στερουμε ετσι την συζητηση μας απο την πρεπουσα σοβαροτητα. Αποδειξη ειναι οτι 90 χρονια τωρα ο παοκ εχει 2 τιτλους (2 τιτλους ο Ολυμπιακος ειχε το 1932) και εχει βγει 5-6 φορες μολις δευτερος...ακομη και φετος ειναι τεταρτος με ενα βαθμο διαφορα απο τον πανιωνιο (5ος) που σημαινει οτι οχι μονο δεν μπορει να συναγωνιστει τον Ολυμπιακο αλλα αδυνατει να ξεπερασει ακομη και τους ιδιαιτερως αδυναμους τα τελευταια χρονια ΠΑΟ και ΑΕΚ...
      Σας πληροφορω αγαπητη μου οτι ο Ολυμπιακος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ για δωροδοκια (οπως ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ..) ο Ολυμπιακος ακομη ουδεποτε καταχραστηκε χρηματα του δημοσιου η ιδιωτων , ακομη και τις ατασθαλιες του Κοσκωτα τις πληρωσε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ (βλεπε = http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=122895 ) μαθετε επισης αγαπητη μου οτι ο Ολυμπιακος ακομη και σημερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ (το Καραισκακης ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ και ειναι απλα νοικιασμενο για αλλα 41 χρονια στον Μαρινακη και τον Λαυρεντιαδη που εισπραττουν ενοικιο - μετα 41 χρονια επιστρεφει στο δημοσιο) ενω αεκ-παο-παοκ ΕΤΥΧΑΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΩΡΕΩΝ για να αποκτησουν γηπεδα..
      Σχετικως με τον τελικο στο Γουεμπλευ και πως τα 'καταφερε' ο παο σας παραθετω = ( https://www.youtube.com/watch?v=HpMEm1tgdLw ) αν και σε εμας του παλαιοτερους ηταν πασιγνωστο.
      Στο σημερα τωρα για να δειτε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα , απλα μπειτε στην ΟΥΕΦΑ να δειτε την καταταξη των Ελληνικων ομαδων (χαωδης η διαφορα ολων των Ελληνικων ομαδων απο τον Ολυμπιακο που ειναι στην πρωτη εικοσαδα των καλυτερων ευρωπαικων ομαδων..) και επισης να καταλαβετε εν κατακλειδι οτι στον Ολυμπιακο ΕΠΕΝΔΥΘΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ) οπου τα 60 εκατομμυρια πηγαν για την αγορα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ και ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ δνε ξοδεψαν τιποτα..) και τα υολοιπα σε παικταραδες που ουδεποτε ειδατε σε αλλη ομαδα οπως = Nτεταρι,Μπλαχιν, Προτασωφ,Σαβιτσεφ, Λιφτοτσενκο,Ριβάλντο,Σαβιόλα, Βαλντεζ, Καρεμπέ,Μιραλας, Τουρε, Ραούλ Μπράβο, Τζιοβάνι,Ρομπέρτο, Γκαλέτι, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Ζε Ελίας, Ριέρα, Ζάχοβιτς, Ζέτερμπεργκ,Ντουντού,Μπελούτσι, Μπερμούδες,Αφελάϊ, Αμπιντάλ ,Εντινγκά, Κάμπελ, Κοβάσεβιτς,Ζούλιο Σέζαρ, Λεντέσμα ,Ρόμενταλ ,Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Κάρολ, Βάϊς, Ομάρ , Τσορι , Καμπιασο , Ιντεγιε , κλπ....
      Ολες οι μεγαλες ευρωπαικες ομαδες συνωστιζονται στο Καραισκακης να αγορασουν για δεκαδες εκατομμυρια παικτες ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...(πχ Μιραλας 7εκ, Μανωλας 15εκ, Μητρογλου 15Εκ, Σαμαρης 11Εκ, Φετφατζιδης 4,5Εκ, Γιαγια Τουρε 7 εκ Ευρω , Μασαντο 4,5Εκ , Βαις 4,5Εκ κλπ) δεν
      ειδα να σκανε ουτε ενα εκατομμυριο οι μεγαλες ευρωπαικες ομαδες για κανενα παικτη του ΠΑΟ η του ΠΑΟΚ η της ΑΕΚ...που ονειρευονται μεγαλεια...
      Ο ολυμπιακος ειναι ΜΑΚΡΑΝ η πρωτη και καλυτερη στην Ευρωπη ομαδα της χωρας μας παιζοντας καθε χρονο με τους κορυφαιους συλλογους του πλανητη και οχι με χωρια του Καζακσταν και της Λευκορωσσιας... ( βλεπε ΟΥΕΦΑ βαθμολογια και http://www.euroclubindex.com/ ) τον Ολυμπιακο καλουν στα μεγαλα παγκοσμια τουρνουα που παρακολουθουν πανω απο 150 χωρες... ο Ολυμπιακος ειναι που εχει 43 πρωταθληματα 26 Κυπελλα 6 Σουπερ καπ και ενα Βαλκανικο κυπελλο και την μακραν πιο ΒΑΡΕΙΑ και ΤΙΜΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ..
      Μετα τα ανωτερω αν εσεις νομιζετε οτι ο Ολυμπιακος χρειαζεται την διαιτησια για να παρει (που θεωρειται βεβαιο αν ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ σε παικτες απο το πανω ραφι στις αντιπαλες ομαδες) και το 44ο και το 45ο και το 46ο απλα κοροιδευετε τον εαυτο σας και η διαφορα Ολυμπιακου απο τις αλλες ομαδες καθε χρονο θα μεγαλωνει, γιατι ΜΕ ΨΕΜΑ, ΦΘΟΝΟ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ουδεποτε στον πλανητη αυτο πηρε μια ομαδα τιτλο....επομενως μην περιμενετε και εσεις να παρετε αν δεν δουλεψετε και δεν επενδυσετε...

      Διαγραφή
    2. Αν έχεις τους πουλημένους διατητές με το πλευρό σου παίρνεις πρωτάθλημα. Με το πρωτάθλημα παίρνεις λεφτά και αγοράζεις παίκτες. Δεν θέλει και πολύ μυαλό.
      Το τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός φαίνεται έξω Ποτε ήταν τελευταία φορα προ προκρίθηκε στους 8? Κέρδισε την Arsenal εκτος έδρας και έχασε εντός. Ακόμα χειρότερα έπαιξε με την Αντερλέχτ και εκτος και εντός. Δεν τον ενδιαρεφει τον Μαρινάκη ο Ολυμπιακός να φτάσει ψιλά στην Ευρώπη, του αρκεί ότι εμφανίζεται κάθε χρόνο και αυτός να παίρνει λεφτά και ας χάνει παιχνίδια.
      Αυτός δεν θέλει έναν τίμιο ανταγωνισμό μεταξύ ελληνικών ομάδων.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε Dion το ασχημο με εσενα δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινεις τι γινεται, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ δεν θελεις ΚΑΝ να καταλαβεις...και βεβαια ο Ολυμπιακος παιζει στο Τσαμπιονς Λιγκ και μαζευει (απεναντι στις μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη) καθε χρονο 9-10 βαθμους οταν οι αλλες ομαδες δεν μπορουν να κερδισουν ουτε την Κρασνονταρ την Εστοριλ την Γκινγκαμπ και την Γκαμπαλα....
      Επισης ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μια Ελληνικη ομαδα (η ΔΕΥΤΕΡΗ που ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ) διεκδικει σε αγωνα μπαραζ την εισοδο της στο Τσαμπιονς λιγκ (για να παρει και αυτη τα εκατομμυρια) ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ διοτι οι δηθεν προεδροι της ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ για να περασουν στο Τσαμπιονς λιγκ, βλεπεις βολευονται με την 'κακουργα διαιτησια' και ετσι ταπεινωνονται καθε φορα στην Ευρωπη ...
      Πρεπει να εισαι μικρος στην ηλικια η αφελης για να συγκρινεις το σημερινο Τσαμπιονς Λιγκ με τα Ευρωπαικα πρωταθληματα του παρελθοντος οπου ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ (φαντασου πχ την Μπαρτσελονα η την Ρεαλ η την Γιουβε χωρις ξενους) και τοτε με νοκ-αουτ αγωνες εφτανε (οπως ο παο) να αποκλεισεις κατι τραχανοπλαγιες οπως η ΣΛΟΒΑΝ και η ΖΕΝΕΣ ΕΣ για να φτασεις στους 8 της Ευρωπης και να παιξεις μετα με ενα Ερυθρο Αστερα να φτασεις ημιτελικα...ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩς ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΟΜΑΔΕΣ με προυπολογισμο εκατονταδων εκατομμυριων η καθε μια....
      Κατα τα αλλα μπορεις να κοροιδευεις τον εαυτος σου οτι απο το 1925 ο Ολυμπιακος πηρε 43 πρωταθληματα 'με την διαιτησια' αλλον ομως μην προσδοκας να πεισεις, και στο κατω-κατω της γραφης εμενα με βολευει η αφελεια σου γιατι ετσι δεν θα κανεις ΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...ολο θα σου φταιει η 'κακουργα κενωνια' ο 'αναδρομος Ερμης' και οι διαφοροι 'Παπαδες'....ετσι θα χανεις απο Πανθρακικους, Ατρομητους, Ξανθες και Αστερες ενω εγω θα ανεβαινω επιπεδο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....

      Διαγραφή
    4. Και ποιος σου είπε ότι είμαι Παοκτζής? Εγώ μιλάω για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πολύ χαμηλό επίπεδο του πρωαθλήματος. Κάθε φορα που γίνονται αυτά τα επεισόδια ο κόσμος έξω γελάει με αυτά και δεν πιστεύει ότι αυτά γίνονται σε μια ευρωπαϊκή χωρα. Ακόμα και έξω έχουν ακούσει για τους πουλημένους διατητές και τα πρακτορεία στοιχημάτων δεν θέλουν να ασχολούνται με αυτό το μπουρδέλο.
      Όπως και είπα πριν ο Ολυμπιακός φαίνεται αν είναι καλός η όχι όταν παίζει έξω. Και συνήθως χάνει και δεν προκρίνεται ούτε στους 16. Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι την ομάδα δεν την ενδιαφέρει να κερδίσει, απλώς πάει έξω να κάνει φιγούρα και να πει ότι παίζει με τους κορυφαίους, αλλα επειδή είναι κορυφαίοι είναι σχεδόν αδύνατον να τους κερδίσω. Παραμυθια και δικαιολογίες. Για αυτό λοιπόν θέλω όπως και οι άλλοι να τελειώσει αυτό το μπουρδέλο του μεσαίωνα και ξεκινήσει ένας τίμιος ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων. Θα σου φέρω ένα μικρό παράδειγμα να καταλάβεις. Βλέπεις στην Αγγλία η ομάδα (Leicester) που πέρσυ παραλίγο να φύγει σήμερα είναι πρώτη και αν καταφέρει να κρατηθεί μπορεί να πάρει και πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να φτάσει τόσο ψιλά με τους πουλημένους διατητές. Ο Σαββίδης θέλει να τελειώσει αυτό στην Ελλάδα. Είναι ντροπή αυτά που γίνονται!

      Διαγραφή
    5. Η Leicester που αναφερεις πηρε σαν bonus για το ανεβασμα της απο την Τσαμπιονς στην Πρεμιερ λιγκ 78,000,000 ΕΥΡΩ...και βεβαια με αυτα τα λεφτα χτυπα πρωταθλημα οταν μαλιστα ειναι ντεφορμε οι αλλοι διεκδικητες...Ο Μελισσανιδης, ο Αλαφουζος και ο Σαββιδης τι εβαλαν για να ονειρευονται τιτλους ? Με τι ποδοσφαιριστες ?
      Οσο για τις πορειες του Ολυμπιακου στην Ευρωπη μαλλον πρεπει να μην ασχολησαι με το αθλημα, γιατι αν ασχολιοσουν θα ηξερες οτι ο Ολυμπιακος εχει γονατισει την τελευταια δεκαετια ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ , ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΑΡΣΕΝΑΛ , ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ΛΑΤΣΙΟ, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, ΜΠΕΝΦΙΚΑ , ΜΑΡΣΕΙΓ, ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ , κλπ Εχει προκριθει 3 φορες στους 16 , μεσο ορο εχει 9-10 ποντους στους ομιλους ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ειναι ΗΔΗ μεσα στην πρωτη εικοσαδα των μεγαλυτερων ομαδων της Ευρωπης , πουλαει σε μεγαλες ομαδες δεκαδες παικτες του (αν δεν ηταν καλη και διακεκριμμενη ομαδα ποιος θα αγοραζε ?) εχει τις περισσοτερες νικες απο ολες τις Ελληνικες ομαδες , εχει τους περισσοτερους ποντους στην Ευρωπη και εσυ δεν βλεπεις τιποτα ?
      Οσο για τον Σαββιδη οτι θελει να θεσει τερμα στην κυριαρχια του Ολυμπιακου μαλλον ειναι ανεκδοτο και σε λιγο θα αρχισουν να τον παιρνουν στο ψιλο...αν θελει να βαλει τελος τοτε να σταματησει τις προκλησεις και τα ψεμματα ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ (σαν και αυτους που αγοραζει ο Ολυμπιακος) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ....αλλοιως και η τιμημενη Δοξα Κρανουλας μπορει να λεει οτι εχει ομαδαρα αλλα η 'κακουργα διαιτησια δεν την αφηνει να παρει το πρωταθλημα απο τον Ολυμπιακο'...
      Μονο ο τερματοφυλακας και ο σεντερ-φορ του Ολυμπιακου κοστισαν 13,5 εκατομμυρια Ευρω, με αυτα τα λεφτα αγοραζεις ολες τις ομαδες του παοκ , ποδοσφαιρικη,μπασκετ,βολευ κλπ κλπ και θα σου χρωσταει και απο πανω ο παοκ...
      Αλλη μια φορα σου λεω και κλεινω οτι με ΦΘΟΝΟ, ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ καμμια ομαδα στον πλανητη αυτο δεν πηρε τιτλο, ποσο μαλιστα και αν ειναι μια μικρομεσαια οπως ο παοκ.
      Ρωτηστε τον Ιβαν ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θα βαλει το καλοκαιρι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μονο για παικτες ουτως ωστε να κανει ανταγωνιστικη την ομαδα του εναντι του Ολυμπιακου..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.