16/2/16

Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι: "Ήλθε ο καιρός να διαλύσουμε την Τουρκία"

Ο πρόεδρος του Κόμματος Φιλελευθέρων Δημοκρατών της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, έκανε σοκαριστικές δηλώσεις για την Τουρκία.
Αντιδρώντας στη δήλωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ότι "δεν θα αναγνωρίσουμε την Κριμαία", ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους η Τουρκία μπορεί να μείνει χωρίς εδάφη.

Με βάση είδηση που δημοσιεύθηκε στον ρωσικό τύπο, ο Ζιρινόφσκι είπε: "Εμείς πρέπει ως απάντηση σ' αυτό να αναγνωρίσουμε το Κουρδιστάν ως ανεξάρτητο κράτος. Πρέπει να απαιτήσουμε να δοθούν τα εδάφη της Δυτικής Αρμενίας. Εκτός αυτού, μπορεί να έλθουν στην επιφάνεια οι εδαφικές απαιτήσεις της Βουλγαρίας και της Ελλάδας. Έτσι, δεν θα μείνουν εδάφη στην Τουρκία".
Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Ζιρινόφσκι είπε: "Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δήλωσε στην Ουκρανία ότι δεν θα αναγνωρίσει την Κριμαία. Αυτός είναι ένας άσχετος. Εμείς πήραμε την Κριμαία όταν η Τουρκία διαμελιζόταν με την Συνθήκη του Κιουτσιούκ Καϊναρτζή. Η Κριμαία και η απελευθέρωσή της, δεν είχε καμία σχέση με την Ουκρανία. Η ασχετοσύνη της Τουρκίας, τους οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδα".

38 σχόλια:

  1. Ο Ζηρινόφσκι θεωρείται από πολλούς γραφικός. Όμως όπως και νάναι, ο Ζιρινόφσκι είναι κάτι σαν το ρωσικό βαθύ κράτος (υπηρέτησε στην KGB) και έχουν τη σημασία τους αυτά που λέει. Λέει αυτά που δεν μπορεί να πει η επίσημη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα με αυτό το πρόσωπο σας το έχω ξαναπεί. Έκανε το κόμμα του με χρήματα από Γερμανικές υπηρεσίες. Ρωτήστε κάποιο γνώστη Ρώσο, και θα σας το επιβεβαιώσει. Αυτό πλέον δεν είναι μυστικό. Κάθε λαϊκιστική, διχαστική και μη σοβαρη πολιτική κίνηση είναι κατα βάση εθνοπροδοτική. Ο Ζιρινόσφκι βουτήχτηκε στη διαφθορά την εποχή που πέθαινε ο λαός του από το κρύο και την πείνα.

      Πολύ φοβάμαι ότι έχει προγραμματιστεί μεγαλύτερος πόλεμος μέσα σε μερικά χρόνια. Οι ΗΠΑ μαζεύουν τις μεγαλύτερες στρατιωτικές δυναμεις από την εποχή του Β στην Ευρώπη.

      Η διπλωματία με το Χριστιανισμό είναι ένα από τα καλά όπλα της Ρωσίας. Από την άλλη πλευρά Γερμανικές υπηρεσίες κάνουν τεράστιο αγώνα για να σπρώξουν τις ΗΠΑ σε πόλεμο με τη Ρωσία.

      Η οικονομική εξαθλίωση και αποδυνάμωση του ηθικού των Ρώσων είναι το κλειδί. Η ΣΕ παραδόθηκε και έσκασε σαν καρπούζι, εκ των έσω. Εκεί θα παιχτούν πολλά.

      Αν πάλι οι Ρώσοι διστάσουν, η χώρα τους θα διαληθεί μια ακόμα φορά.



      Διαγραφή
    2. Αν τα ελεγε Ελληνας τοτε θα ηταν εθνικιστης,ρατσιστης,υπερφιαλος,επιμινδυνος......Ομως ειναι περισσοτερο φιλελληνας απο τους δηθεν ρεαλιστες ελληνοφωνες ραγιαδες.

      Διαγραφή
    3. >Έκανε το κόμμα του με χρήματα από Γερμανικές υπηρεσίες. Ρωτήστε κάποιο γνώστη Ρώσο, και θα σας το επιβεβαιώσει<

      Εσύ το ισχυρίζεσαι, εσύ οφείλεις και να το αποδείξεις. Τα υπόλοιπα είναι εικασίες δικές σου, που προσωπικά μ' αφήνουν εντελώς αδιάφορο.

      Διαγραφή
    4. Οι δικές μου εικασίες που σε αφήνουν αδιάφορο και τις σχολιάζεις, σε έχουν κάνει να αποκαλύψεις ότι μέσα στην καρδούλα σου έχεις την τρίχρωμη γερμανική σημαία. Εγώ δεν έχω καμία ξένη σημαία ούτε στην καρδιά μου ούτε στο πορτοφόλι μου.

      Ο κ. Σάββας γνωρίζει Ρώσους που γνωρίζουν. Το τι λέω πράγματι δεν έχει σημασία και δεν πρέπει κανείς να εξετάζει τα λεγόμενά μου. Χάνει το χρόνο του.

      Έζησα ένα σημαντικό διάστημα στη Σοβιετική Ένωση, η μισή οικογένειά μου είναι Ρώσοι, και έχω ταξιδέψει αρκετά και μέσα στη Ρωσία μετά το 1991.

      Δεν τα έχει πάρει μόνο ο Ζιρινόφκι από Γερμανούς, αλλά σχεδόν όλο το φάσμα της Ρωσικής πολιτικής σκηνής. Ζημενάκιας υπήρξε και ο Πούτιν στο παρελθόν, με την ένοια του ότι το πρώην αφεντικό του έφαγε τεράστιες μίζες από τη Ζήμενς.

      Διαγραφή
    5. Αν τρίχρωμη σημαία σημαίνει να ζητά κανείς τις πηγές σου, τότε ναι, την έχω. Απόδειξε αυτά που γράφεις, αν μπορείς και άσε τι πολυλογίες κατά μέρος.

      Διαγραφή
    6. Ο γιός του Βολφ Έιντελσταϊν είναι ένας διεφθαρμένος άνθρωπος που με τον λαϊκισμό και το ήθος του έχει βλάψει το Ρωσικό λαό. Φυσικά ο ίδιος και οι προστάτες του δεν θα ομολογήσουν ποτέ ότι τα πήραν από το ράϊχ, όπως ποτέ δεν ομολόγησε και ο Στάλιν και ο Λένιν.

      Ο Φρέι ήταν άνθρωπος του βαθέος Γερμανικού κράτους, και τα έσκασε κανονικότητα στον Έιντελσταϊν ψευδο-Ζιρινόφσκι, ο οποίος έδωσε έγγραφες υποσχέσεις στη Γερμανία ότι θα της παραχωρήσει Ρωσικά εδαφη, σε περίπτωση ανάδειξής του στην εξουσία. Ο Ζιρινόσφκι-Ειντελσταιν είναι προδότης της Ρωσίας από πάρα πολλές πλευρές.

      http://anton-shekhovtsov.blogspot.co.uk/2014/10/vladimir-zhirinovskys-contacts-with.html
      http://www.themoscowtimes.com/sitemap/free/1993/12/article/funding-accusations-hound-nationalists-tour/216312.html

      Διαγραφή
    7. Τώρα μάλιστα! Παρουσιάζεις κάποια στοιχεία κι αυτό δείχνει ότι βελτιώνεσαι.

      Διαγραφή
    8. Διάβασα την συζήτηση, όντας άσχετος με το θέμα και φυσικά μη γνωρίζοντας κανέναν απ'τους 2 σας. Απ αυτήν σου ο την απάντηση και μετά απέκτησα άποψη. Αντί να ζητήσεις και συγγνώμη- ή έστω να ανακαλέσεις...συνεχίζεις με ειρωνεία.
      Οκ, ευχαριστώ, κατάλαβα.

      Διαγραφή
  2. Ελπιζω να μην πεθανω πρωτου δω την ισλαμικη τουρκια χωρισμενη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε αμα αναρτατε οτι ηλιθιοτητα λεει καποιος σαν αυτον. τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ζιρινοφσκι συμμετεχει στη κυβερνηση Πουτιν,αρα ξερει τι λεει!

      Διαγραφή
    2. και ο Καμμενος συμμετεχει στην κυβερνηση αλλα δεν παυει να ειναι ψεκασμενος. Αρα ξερει τι λεει

      Διαγραφή
  4. τι λέτε ρε και η Κωνσταντινούπολη θα μείνει τούρκικη, αλλάξτε τον χάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν με ενδιαφέρει το τι λέει και τι σχέδια έχουν αυτοί, εγώ ξέρω τι είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Παΐσιος και άλλοι πατέρες και αυτά βγαίνουν και θα βγουν ακριβός όπως τα έχουν πει, το μόνο που με απασχολεί είναι θα ζήσω να το δω η όχι!

      Διαγραφή
    2. Μην κατεβάζεις το επίπεδο σε Λιακόπουλους, Βελίδηδες κι άλλους χριστεμπόρους. Δεν θα σωθούμε καλλιεργώντας την απάθεια και περιμένοντας το μάννα εξ ουρανού (=> Μόσχας).

      Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτοί οι χριστέμποροι κάνουν τεράστια ζημιά στον λαό μας, διότι ακριβώς το προτρέπουν να τα περιμένει όλα έτοιμα.

      Διαγραφή
    3. κάνεις μεγάλο λάθος, δεν τα περιμένω όλα έτοιμα αλλά και δεν παύω να πιστεύω στα λόγια των Αγίων

      Διαγραφή
    4. Δυστυχώς, δεν καταλαβαίνεις την ζημιά που κάνουν οι χριστέμποροι και την οποία εξήγησα παραπάνω. Ο ρόλος τους μού είναι ύποπτος.

      Γυρίζουν τον λαό σε εποχές που θυμίζουν καταρρέουσα Ρωσική Αυτοκρατορία, εκτός που έχουν μετατρέψει τον Άγιο Παΐσιο σε εμπόρευμα και τον πουλούν από την τηλεόραση. Μιλάμε για φοβερή κατάντια, η οποία έφερε σαν αντίδραση το φαινόμενο τού "Παστίτσιου".

      Διαγραφή
    5. δεν έχεις άδικο αλλά και πάλι σε λέω δεν είναι μόνο ο Άγιος Παΐσιος και οι πατέρες δεν μας τα είπαν για να καθησυχάσουμε το αντίθετο να προετοιμαστούμε σαν άνθρωποι πνευματικά και να κάνουμε κάποιες προετοιμασίες ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε τις δύσκολες μέρες.

      Διαγραφή
    6. όταν σού λένε ότι το "ξανθόν γένος" θα νικήσει την Τουρκία, θα την μοιράσει και η Κωνσταντινούπολη θα δοθεί σ' εμάς, τι κάνουν, δεν σε καθησυχάζουν;

      Διαγραφή
    7. όχι, γιατί λένε επίσης πολύ θα πεθάνουν, πολλά θα συμβούν! Άσχετους τις προφιτίες εσύ είσαι έτυμος αν πεθάνεις ανά πάσα στιγμή να αντικρίσεις των δημιουργό σου, είσαι προετιμασμένος αν έρθουν όντος όλα αυτά να επιβίωση η οικογένεια σου;

      Διαγραφή
    8. η εισαι τελειως αγραμματος οποτε λογικα να σκεφτεσαι ετσι η καποιος ρωσος πρακτορας που πρεπει να μαθεις καλα Ελληνικα. Αντε γιατι πολυ κακο μας εχετε κανει

      Διαγραφή
    9. άκου goofy υπάρχουν και Έλληνες του εξωτερικού που δεν έχουν πάει σε Ελληνικό σχολείο, τουλάχιστον προσπαθώ!

      Διαγραφή
  5. Ο χάρτης που δημοσιεύεται εκφράζει την επιθυμία του νικητών του πρώτου παγκοσμίου πολέμου σχετικά με την διαιρεση της Τουρκίας .Έτσι βλέπουμε τα δωδεκάνησα να είναι ιταλικά , η ανατολική θράκη και την περιοχή της Σμύρνης ελληνικές και βεβαίως στα γαλλικά και αγγλικά κομμάτια επιρροής στη συρία και το ιράκ αντίστοιχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Zιρινόφσκι έχει την αποδοχή και του Ρώσικου λαού και της κυβέρνησης, δεν θεωρείται περιθωριακός, αντίθετα περιθωριακοί στην Ρωσία μπορούμε να πούμε ότι θεωρούνται οι εκεί δυτικόφιλοι, οι Ζαπαντίσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα...αλλα λογια να αγαπιοματε...θα παρουν οι γαλλοι την συρια κιεμεις την σμυρνη...χαχαχαχαχαχα!!!Μα που ζει στο 1914;
    Τον ποντο παντως τον αφηνει στους τουρκους...κατι ειναι κιαυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχουν οι Ιταλοί, οι Γάλλοι, και οι Βρετανοί να έχουν μέρη στην Ανατολία και γιατί να μην είναι όλη η μικρά Ασία Ελληνική αφού όπου και να σκάψεις Ελληνικά ευρήματα θα βρεις.

    Τι σχέση έχουν οι αποικιστές που έκανα την Τουρκία μεγάλο κράτος όταν εμπόδισαν την υπόλοιπη Ανατολία να ελευθερωθεί;

    Ακόμα και η βόρεια Κύπρος με τις ευλογίες της Αγγλίας πάρθηκε από τους Τούρκους ώστε να τελεί χρέη βάσης για τους Άγγλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,....ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ,....ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;;...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,....Η ΝΟΤΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ),...ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,....Η ΝΟΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,....Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ,....Η ΜΙΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΥΞΗΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΟΝΤΟΣ),....ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ - ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΓΓΥΡΑ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,....ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΗ,....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,....ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ, ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,....ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ,.....ΟΙ ΑΘΕΟΙ.....ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,....!!!!

      Διαγραφή
  9. Όντως ο χάρτης παραπέμπει στο 192ο. Μπορεί Ιταλοί και Γάλλοι να μην εποφθαλμιούν σήμερα τα εδάφη που κατείχαν τότε, υπάρχου όμως άλλοι, όπως Αρμένιοι, Έλληνες και Σύριοι που δεν έχουν αποδεχτεί τα τετελεσμένα των μεγάλων. Η περιοχή του Βαν και σήμερα κατοικείται στη πλειοψηφία της από Αρμένιους, το ψεύτικο δημοψήφισμα της προσάρτησης των νοτίων περιοχών (Αττάλεια, Αλεξανδρέττα) από τη Συρία και τέλος ο μεγάλος πόθος όλων των Ελλήνων να απελευθερώσουν την πρωτεύουσα του Ελλνισμού, την Κωνσταντινούπολη. Αν δε προστεθούν και οι Κούρδοι, τί μένει στην Τουρκία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους τους σχολιαστές
    Το δημοσίευμα είναι κατά λέξη μετάφραση από τα τουρκικά και δημοσιεύθηκε σε όλες τις τουρκικές εφημερίδες και ιστοσελίδες.
    Είναι είδηση, έτσι πρέπει να τη δούμε και ανλόγως ο καθένας να την αξιολογήσει.
    Είναι λάθος η ισοπέδωση, γιατί είδαμε πού μας έχει οδηγήσει.
    Τα μάτια και τα μυαλά ανοικτά.
    Αυτό επιβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάββα, δεν ξέρω τι ακριβώς είπε κι αν το είπε ο Ζιρινόφσκι (τουρκική πηγή λες ότι είναι), πάντως από τα σχόλια βλέπω ότι ο χάρτης έχει δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση.

      Διαγραφή
    2. υποπτο να αναρτας τουρκικα κατασκευασματα. Νομιζω οτι ο εν λογω ρωσος στην υποθεση Οτσαλαν επαιξε αρνητικο ρολο. Οποτε γιατι το συνεχιζεις . ;

      Διαγραφή
  11. Βάση του χάρτη να υποθέσω ότι τα Δωδεκάνησα παν στη Κύπρο και παίρνουμε μαζί με τη Σμύρνη παίρνουμε και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου; Προφανώς αυτό που βλέπουμε είναι ο χάρτης της Ελλάδας το 1920........μάγκες να κάνουμε ένα σύλλογο Α.Α. (ανώνυμοι αυνανιστές) μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα, εγώ μέσα είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς όλους τους σχολιαστές
    ο χάρτης το γράφει πάνω ότι αφορά τη Συνθήκη των Σεβρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνώμη για την ειρωνεία στην ανάρτησή μου αλλά για το σύλλογο Α.Α. δεν αστειευόμουν -εδώ μας πήραν και το βόδι-, πάντως ότι πραγματικά και να γίνει, αν κληθώ πάλι θα αγωνιστώ (Γ.Δ.Υ 224ΤΠ 95-97 Λήμνο) γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ΧΑΧΑΧΑ.....

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς, Σάββα, αυτό το Treaty of Sèvres (Συνθήκη των Σεβρών) είναι, που μάλλον δεν πρόσεξαν οι περισσότεροι.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.