5/2/16

Στιγμιότυπο από την χθεσινή μάχη στα χαρακώματα του αντικαπιταλισμού


Βλέπουμε εδώ τρια μοντελάκια με παπούτσια Nike Αir max, Meindl και Adidas αξίας περίπου 500 ευρώ όλα μαζί. Ο πιο επιθετικός σύντροφος συνδυάζει τα max του με θαυμάσιο softshell North Face APEX bionic Jacket των 180 ευρώ και αντίστοιχο τεχνικό παντελονάκι. Τρια τινά υπάρχουν σύντροφοι : 
1) Τα παιδιά ετοιμάζονται για το zagori mountain run του Ιουλίου και ήρθαν κατευθείαν στην επανάστα από προπόνηση
2) Τα πλουσιόπαιδα δεν αντέχουν άλλο την κατρακύλα των Fridays Αμπελοκήπων και είπαν να τα σπάσουν

3) Οι τύποι είναι απλώς καλοπληρωμένοι παρακρατικοί, που προσπαθούν να χαλάσουν την μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων ετών.
Διαλέχτε άφοβα. Αναρχικοί ή καταπιεσμένοι πάντως ετούτοι εδώ ΔΕΝ είναι.


Ιωσήφ Κάπα




4 σχόλια:

  1. Το αποκορύφωμα τού λαϊκισμού και θέατρο τού παραλόγου.

    Η κυβέρνηση επιβάλλει μέτρα και Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την απεργία της Πέμπτης: «Συνιστά αγωνιστική παρέμβαση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 3 ανακατεμένο με λίγο 2. Επαγγελματίες παράΚρατικότατοι με χρήσιμα κωλόπαιδα των βορείων προαστίων.
    Κι ενώ αυτά επαναλαμβάνονται απαράλλαχτα εδώ και χρόοοονια βλέπεις αυτά τα ζώα των συνδικαλισταριών και τα συμμετέχοντα πρόβατα να μην αλλάζουν τίποτα στην τακτική τους.
    Κάθε φορά γίνονται τα ίδια. Κι αυτά τα πρόβατα που τελικά τους αξίζει το σφαγείο που τα πάνε συνεχιζουν βοδίσια την ίδια τακτική. Η αργόστροφη βλακεία τους σε προκαλεί κιόλας λες στο κάνω στο ξανακάνω στο ξανακάνω πότε θα ξυπνήσεις να κάνεις κάτι άλλο.
    Αλλά τα βόοοοδια τίποτα, ξεκινάνε όπως πάντα από το γνωστό σημείο την αργή περιφορά τους σαν τον επιτάφιο, σερνάμενοι πίσω από την ντουντούκα και με το που πλησιάσουν στο Σύνταγμα ξεκινάει η γνωστή χιλιοπαιγμένη παράσταση. Κάποιοι έχουν αναπτύξει κι έναν ωραιότατο αυτοματισμό αφού κάνουν όλη την πασαρέλα μόλις φτασουν Σύνταγμα μαζεύουν τα σκουτιά τους και φεύγουν. Η διεκδίκηση είναι κατά την διάρκεια της περιφοράς, για να τους βλέπει ο κόσμος και να εντυπωσιάζεται, μόλις φτάσουν στο κέντρο λήψεως αποφάσεων (λέμε τώρα) δεν έχουν να πουν τίποτα και φεύγουν.
    Ξέρετε τι έχω καταλάβει; Ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΜΕΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΣΟΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μην πώ και το αντίθετο.. ότι δεν θέλουν αποτέλεσμα. Γιατί αν ήθελαν θα άρχιζαν να εξετάζουν τι γίνεται καθε φορά αν η ακολουθούμενη τακτική τους δίνει κέρδος σ' αυτό που υποτίθεται ότι ζητούν και βλέποντας ότι δεν δίνει να την αλλάξουν. Πχ όχι πορεία, όλοι συγκεντρωνόμαστε στο Σύνταγμα κατευθείαν. Και βλέπουμε ότι δεν αλλάζουν τίποτα. Είτε είναι ηλίθιοι και βραδύνοες είτε στόχος τους είναι να μην υπάρξει αποτέλεσμα. Κι εδώ έρχονται οι συμμετέχοντες που είναι κι αυτοί άξιοι της μοίρας τους. Τόσα χρόνια δεν έχουν μάθει τίποτα; Δεν έχουν δει; δεν έχουν καταλάβει; Δεν έχουν κανένα αίτημα; Δεν έχουν κανένα ερώτημα καμμία κριτική σκέψη; καμμία επανεξέταση για το άν τακτική επιτυγχάνει; δεν ζητάνε καμμία αλλαγή; Κάθε φορά "μεγαλειώδης πορεία" κι εξευτελιστικά αναποτελεσματική. Μεγαλείο στο θεαθήναι και αέρας κοπανιστός στην αποτελεσματικότητα. Κι ακόμα οι βραδύνοες το ίδιο. Μου φέρνουν στο μυαλό τους βραδύποδες της Αυστραλίας. Την ίδια ταχύτητα έχει κι η νοητική ικανότητα όλων αυτών. Τόσα χρόοονια ακόμα να μάθουν... ακόμα να σκεφτούν... Αργοί, επαναλαμβανόμενοι, προβλέψιμοι. Με την μία ήττα πίσω απ' την άλλη. Κι όμως τους τσοπανάρχηδες που τους αυλίζουν τους κάνουν σταθερά βολευτές. Για αυτό η συνταγή δεν χρειάζεται να αλλάξει και για αυτό επιβιώνουν αυτές οι τόσο άχρηστες ηγεσίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΡΥΑ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΜΑΥΡΟ Η ΠΟΡΣΕ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμια σχεση, ολοι ειναι μυστικοι αστυνομικοι τρεφομενοι παντα απο το Κρατος. Παρτε παραδειγμα τα SA του Χιτλερ οταν γινονταν συγκεντρωσεις του SPD εμπαιναν μεσα με τους διαδηλωτες και επαιζαν μεταξυ τους ξυλο μεχρι να διαλυθει η συγκεντρωση και να επιτεθει νομιμα η αστυνομια. Ουτε Συριζα ουτε βορεια προαστεια, ειναι ενας λοχος ειδικης καταστολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.