9/1/16

Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ) για το ασφαλιστικό: Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από Σημίτη-Γιανίτση

«Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του κυβερνώνοντος κόμματος

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής για το ασφαλιστικό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, ο οποίος κάλεσε το κυβερνών κόμμα να ζητήσει συγγνώμη από τον Κώστα Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν την απόσυρση του σχεδίου που είχαν προτείνει το 2001 για την αντιμετώπιση του ασφαλιστικού.

Για τη συνέχεια Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Πρέπει να θεσπιστεί το αδίκημα της εκλογικής απάτης ! Με βαρύτατες ποινές,γι να μη λέει ο καθένας προεκλογικά ό,τι θέλει.Αλλιώς δεν ισχύει αυτή η ίδια η δημοκρατία.Έως τότε έχουμε ψεμματοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικροπρεπείς και μεροληπτικοί, παινεύουν έμμεσα τους πολιτικά φίλους και συγγενείς τους και αποσιωπούν ότι είχε προηγηθεί ο αντιπαθής σ' αυτούς Σιούφας και ο ακόμη αντιπαθέστερος, σ' αυτούς Κων/νος Μητσοτάκης που είχαν προσπαθήσει δέκα χρόνια νωρίτερα (αρχές δεκαετίας τού 1990) να μαζέψουν τά ασυμμάζευτα τού Ασφαλιστικού και εμποδίσθηκαν από όλην την τότε αντιπολίτευση, προεξάρχοντος τού πασόκ (including βεβαίως βεβαίως Σημίτη Γιαννίτση και λοιπών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη αλλά βαρέθηκα να ακούω αϊδίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.