23/1/16

Η αποτρόπαια Άνγκελα Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ ανακηρύχτηκε «Γυναίκα της Χρονιάς» από διάφορα περιοδικά και ιστοσελίδες.
Guy Millière*, Dreuz*

Είναι λογικό. Η ίδια που στηλίτευε, πριν από λίγα χρόνια, τη πολυπολιτισμικότητα και έλεγε ότι ήταν μια αποτυχία, έφερε, κατά το παρελθόν έτος, ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στη δυτική κουλτούρα, και επιτάχυνε στην Ευρώπη, αναταραχές που προϋπήρχαν ήδη.
Το έκανε, σκεπτόμενη, ίσως, τη δημογραφία της Γερμανίας, η οποία δείχνει επιτάχυνση της γήρανσης του πληθυσμού και που έχει πάρει διαστάσεις συλλογικής αυτοκτονίας.
Το έκανε επίσης, πιθανώς, υπό την ώθηση των Γερμανών εργοδοτών, οι οποίοι φοβούνται να τους λείψει εργατικό δυναμικό και τη κατάρρευση υπό το βάρος των συνταξιούχων. Και ολαυτό δεν ήταν παρά μια κίνηση πανικού.

Το έκανε επίσης, λέγεται, κινούμενη από μια συμπονετική λογική, την οποία θα έπρεπε να είχε αφεθεί στην αριστερά, και που την ώθησε να δει στην παλίρροια των «μεταναστών», μόνο φτωχούς ανθρώπους των οποίων ήθελε να κατευνάσει το πόνο. Και αυτό βασίστηκε σε ένα γεωπολιτικό όραμα που ανήκει στην απόλυτη ηλιθιότητα.


Δεν μπορούσε να καταλάβει ούτε ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι ούτε τι τους οδήγησε στην Ευρώπη ούτε το πολιτιστικό χάσμα που τους χωρίζει από τη Δύση. 

Το έκανε, λέγεται επίσης, για να αποζημιώσει και να εξαγοράσει συμβολικά το απαράμιλλο έγκλημα που διαπράχθηκε από το Τρίτο Ράιχ εναντίον των Εβραίων της Ευρώπης.
Πώς μπορούσε να σκεφτεί για ένα δευτερόλεπτο να αποζημιώσει και να εξαγοράσει την εξόντωση των Εβραίων της Ευρώπης, φέρνοντας στην ευρωπαϊκή ήπειρο εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους;
Μήπως της έχει στύψει τόσο το μυαλό έτσι ώστε να μυ καταλάβει τι διαφοροποιεί ριζικά τον Ιουδαϊσμό και τον Χριστιανισμό από τη μία πλευρά, και το Ισλάμ από την άλλη;

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έκανε είναι αποτρόπαιο και δικαιολογεί που την αποκαλώ «αποτρόπαια Άνγκελα Μέρκελ».

Οι πράξεις βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων που διαπράχθηκαν στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Στα κέντρα υποδοχής «μεταναστών», εδώ και μήνες, διαπράττονται βάρβαρες πράξεις. Εξίσου βάρβαρες πράξεις διαπράττονται σε νοσοκομεία, κλινικές, φαρμακεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς ...

Αυτό που συμβαίνει στη Γερμανία συμβαίνει επίσης και σε άλλες χώρες: η Σουηδία πλήττεται ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι η μόνη.

Οι άλλοι Γερμανοί πολιτικοί για Άνγκελα Μέρκελ, όπως ο αξιότιμος δήμαρχος της Κολωνίας δείχνουν Άνγκελα Μέρκελ δεν είναι μόνο ένοχοι τολμούν να συμβουλεύουν τις γυναίκες να μην φορούν προκλητικά ρούχα και ταξίδια σε ομάδες υιοθετεί μια ομιλία υποβολή.
Η στάση της αστυνομίας και η γερμανική δικαιοσύνη, ο οποίος προσπάθησε αρχικά να μετριάσει και στην πραγματικότητα το νερό προς τα κάτω για μήνες - είναι μια ντροπή.
Η στάση των κορυφαίων γερμανικών μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι έχουν κάνει τα πάντα για να φίλτρων τίποτα πριν από την εξεύρεση συγκλονισμένοι από Internet είναι επίσης κρίμα.

Οι δηλώσεις άλλων Γερμανών πολιτικών εκτός της Άνγκελα Μέρκελ, όπως ή Κυρία Δήμαρχος της Κολωνίας, δείχνουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν είναι η μοναδική ένοχη: το να τολμάς να συμβουλεύσεις στις γυναίκες να φορέσουν μη προκλητικές ενδυμασίες και να κυκλοφορούν σε ομάδες δεν είναι παρά μόνο ένας λόγος υποταγής. 
Η στάση της γερμανικής αστυνομίας και της δικαιοσύνης, οι οποίες πρώτα προσπάθησαν να μειώσουν το μέγεθος των γεγονότων, και οι οποίες εδώ και μήνες τα απέκρυβαν, είναι ντροπή. Η στάση των μεγάλων γερμανικών μέσων ενημέρωσης που έκαναν ό τι μπορούσαν για να μη διαφύγει τίποτα, μέχρι να ξεπεραστούν από το Διαδίκτυο, είναι επίσης ντροπή.
Οι δηλώσεις των πολιτικών άλλων ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες, σχεδόν όλες,  δεν αξίζουν περισσότερο από αυτές της Άνγκελα Μέρκελ η της Κυρίας Δήμαρχου της Κολωνίας, είναι τρομακτικές. Η στάση της αστυνομίας και δικαιοσύνης άλλων χωρών της Ευρώπης είναι συχνά εξίσου επαίσχυντη από εκείνη τη στάση της αστυνομίας και δικαιοσύνης της Γερμανίας. Η στάση των μεγάλων μέσων ενημέρωσης άλλων χωρών της Ευρώπης είναι, σχεδόν παντού, εξίσου επαίσχυντη από εκείνη των μεγάλων γερμανικών μέσων ενημέρωσης.

Ό τι έκανε η αποτρόπαια Άνγκελα Μέρκελ μπορεί, στη πραγματικότητα, να ερμηνευτεί  ως σύμβολο της ηθικής παρακμής σε ισχύ σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη. Το σύνολο των αξιών που επέτρεψε την ανάδυση των ιδεών του φυσικού δικαίου, της δημοκρατίας σύμφωνα με το δίκαιο, των ίσων δικαιωμάτων, της ελευθερίας του λόγου, του έθνους, της ταυτότητας, κλπ, είναι αντικείμενο μιας μακράς και επίμονης υπονόμευσης.

Οι βάρβαροι ήταν έξω από τα τείχη. Είναι τώρα εντός των τοίχων. Τα μέσα άμυνας του πολιτισμού έχουν σχεδόν παραλύσει. Ένα κλάσμα των δυτικών πληθυσμών εκδήλωσε το θυμό του.
Θα αρκεστεί αυτή η οργή για να ανατραπούν οι τάσεις που η αποτρόπαια Άνγκελα Μέρκελ επιδείνωσε; Θα το μάθουμε σύντομα.
Σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ αργά. Μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά.

Η αποτρόπαια Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται σήμερα, αντί να ανησυχεί για τη δεινή κατάσταση που δημιούργησε, να ανησυχήσει για το θυμό που ανεβαίνει ...

Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά, 23/1/2016.

© Guy Millière, διασκευή ενός άρθρου στο les4verites.com.

Το *Dreuz είναι μια αμερικανική συντηρητική ιστοσελίδα, χριστιανική και προ-ισραηλινή, εχθρική προς τα δύο άκρα και το ρατσισμό.

*Guy Millière (ειδικότητα: οικονομία, γεωπολιτική). Κατέχει τρία διδακτορικά, είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Paris VIII, Ιστορία των πολιτισμών, φιλοσοφία του δικαίου, οικονομία της επικοινωνίας και Λέκτορας στο Sciences Po, καθώς και επισκέπτης καθηγητής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει συνεργαστεί σε πολλές δεξαμενές σκέψης στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία.
Εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην βιοηθική, ομιλητής για την Τράπεζα της Γαλλίας.
 
(…)
Ancien visiting Professor à la California State University, Long Beach.
Traducteur et adaptateur en langue française pour le site DanielPipes.org. Editorialiste à la Metula News Agency, Israël Magazine, Frontpage Magazine, upjf.org. Membre du comité de rédaction d’Outre-terre, revue de géopolitique dirigée par Michel Korinman. Rédacteur en chef de la revue Liberalia de 1989 à 1992
Il a participé aux travaux de l'American Entreprise Institute et de l'Hoover Institution. Il a été conférencier pour la Banque de France,
Il a participé à l'édition d'ouvrages libéraux contemporains comme La constitution de la liberté de Friedrich Hayek en 1994 dans la collection Liberalia, puis dans la collection « Au service de la liberté » qu'il a créée aux éditions Cheminements en 2007. Il a également été rédacteur en chef de la revue éponyme Liberalia de 1989 à 1992.
Il a été vice-président de l'Institut de l'Europe libre ainsi que Président et membre du conseil scientifique de l'Institut Turgot. Il fait partie du comité directeur de l'Alliance France-Israël présidée par Gilles-William Goldnadel.
Il est l'auteur de plus d'une vingtaine d'ouvrages



4 σχόλια:

  1. Μετά που πήραν τα φώτα από τον Ελληνικό πολιτισμό που έφυγε κυνηγημένος από βάρβαρους της Ασίας οι Βόρειοι λαοί περισσότερο άρχισαν να βλέπουν τους Έλληνες απαξιωτικά. Τώρα θα γευτούν την βαρβαρότητα της Ασίας και οι ίδιοι ως Θεία Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὁ συγγραφέας τοῦ ἀνωτέρω ἄρθρου, εἶναι προφανές ὅτι δέν ὑποπτεύεται μέ ποιά "λογική", ἡ Μέρκελ βοηθᾶ τήν ἐγκατάσταση προσφύγων καί μεταναστῶν στήν Γερμανία καί τήν Εὐρώπη. " Το έκανε, λέγεται επίσης, για να αποζημιώσει και να εξαγοράσει συμβολικά το απαράμιλλο έγκλημα που διαπράχθηκε από το Τρίτο Ράιχ εναντίον των Εβραίων της Ευρώπης". (Τό ἐπίσης δέν χρειαζόταν, δεῖτε κατωτέρω).
    Πράγματι ἡ κονή λογικη λέγει : "Πώς μπορούσε να σκεφτεί για ένα δευτερόλεπτο να αποζημιώσει και να εξαγοράσει την εξόντωση των Εβραίων της Ευρώπης, φέρνοντας στην ευρωπαϊκή ήπειρο εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους; ...".
    ΛΟΙΠΟΝ: Στήν διδασκαλία κατά τοῦ ρατσισμοῦ καί τοῦ ἀντισημιτισμοῦ,διδάσκεται σε Πανεπιστημιακό ἐπίπεδο ἐδῶ καί χρόνια, ὅτι οἱ Ἑβραῖοι ἕνας λόγος πού ἄθελά τους προκαλοῦσαν τό μῖσος στούς γηγενεῖς πληθυσμούς, ἦταν τό γεγονός ὅτι ἦσαν νομάδες καί μετανάστες.
    Στήν ἴδιαγραμμή, ἕνα βῆμα παραπέρα, λεγόταν ἀπό τούς ἰδίους τούς Ἑβραίους, π.χ. τῶν ΗΠΑ (τούς ἐξ αὐτῶν ἀριστερούς ἰδίως), ὅτι οἱ Ἑβραῖοι ὀφείλουν νά προσταστεύουν τούς μετανάστες (πρός ΗΠΑ_) καί τούς πρόσφυγες ἐν γένει, διότι καί αὐτοί οἱ ἴδιοι, καί οἱ μετανάστες καί πρόσφυγες, καί ἡ κατώτερη κάστα τῆς 'Ινδίας, εἶναι ὅλοι τους "παρίες" σέ σχέση μἐ τήν κυρίως κοινωνία. Ὁ ὅρος παρίας ἀναφέρεται κυρίως, βέβαια, στήν κατώτερη κάστα στήν Ἰνδία. Τήν θεωρία αὐτήν τήν προωθοῦσαν πολύ ιδίως οἱ "ἀριστεροί" ἑβραῖοι δημοκρατικοί στίς ΗΠΑ, ἤδη ἀπό τό τέλος τοῦ Β Παγκοσμίου Πολέμου καί μετά.
    Συμπέρασμα: Ἡ Μέρκελ βοηθᾶ τούς "παρίες", στήν ἴδια τήν Γερανία, ὄχι διότι εἶναι δημοκρατική στίς ΗΠΑ, ἀλλά διότι συμμορφώνεται μέ τήν ἄποψη τῶν Ἑβραίων δημοκρατικῶν πού ἔχουν ἐπιρροή στά κέντρα ἐξουσίας τῶν ΗΠΑ σἠμερα. Αὐτό ἀπό μόνο του φθάνει γιά τήν Μέρκελ. Δέν χρειάζεται γιά τήν Μέρκελ κανένα ἄλλο σχέδιο.
    _ΥΓ. Γιά τόν Σόϊμπλε ὅμως καί τούς περισσότερους Γερμανούς δέν εἶναι ἔτσι, χρειάζεται λογική καί σχέδιο γιά τήν ἀναχαίτιση τῶν μεταναστευτικῶν ροῶν. Αὐτό θά εἶναι προσφορά τῆς Μέρκελ στόν "σπαγγοραμμένο" Σόϊμπλε καί τούς Γερμανούς, καί σέ βάρος τῆς Ἐλλάδος. Δηλαδή εἴτε ἔλεγχοι εἴτε "παραλείψεις" τῆς Τουρκίας, ὥστε νά καταλήξῃ ὅλο στό νά ἐγκλωβισθοῦν οἱ μετανάστες στήν Ἑλλάδα.
    Ἔτσι, θά χειραγωγηθῆ καί ἡ Γερμανία, καί κυρίως ὁ κ. Σόϊμπλε, πού ἔχει "ἄχτι" τήν Ἑλλάδα, χρονολογούμενο (οὕτως εἰπεῖν) ἀπό τόν Β Παγκόσμιο Πόλεμο! Καί δέν θά ἀντιληφθῆ τήν θεμελιακή ἑβραϊκή-"δημοκρατική" λογική τῆς Μέρκελ, ὁ κ. Σόϊμπλε - ὁ κυρίως διά τοῦτο ἀξιολύπητος (ὡς Γερμανός καί ὡς "ὁ" ἡγέτης τῆς Γερμανίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λαθρομετανάστες προωθούνται στην Ευρώπη από το Τουρκικό παρακράτος υπό την επίβλεψη της κλίκας Ερντογκάν.

    Οι μόνοι που έχουν την δυνατότητα να επιβάλλουν αυτή την γιγαντιαία επιχείρηση στους Τούρκους είναι οι νεοταξίτες της Ουάσιγκτον, έχοντας φροντίσει προηγουμένως να μετατρέψουν την Μέση Ανατολή και την Β. Αφρική σε μία κόλαση με τους μισθοφόρους τζιχαντιστές που πληρώνουν.

    Η Μέρκελ ως υποτακτική των νεοταξιτών πρακτικά δεν έχει περιθώρια να κάνει κάτι, είτε γιατί δεν θέλει ή είτε γιατί δεν μπορεί. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ φανερό ότι τα εθνικά κράτη ήδη φροντίζουν τα του οίκου τους, βάσει των δικών τους συμφερόντων, και έχουν γραμμένη την ΕΕ στα ..... τους.

    Πιθανόν η "λύση" του προβλήματος (στα κεφάλια των Αμερικάνων πάντα) να είναι μία εκτεταμένη στρατοκρατία στην Ευρώπη, υπό την επίβλεψη βεβαίως του Αμερικάνικου ΝΑΤΟ, ώστε αυτή να προστατευτεί από τους "εισβολείς".

    Κάπως έτσι τα ανακατεύουν οι νεοταξίτες, επιμένοντας στην Νέα Τάξη Πραγμάτων για να λεηλατήσουν τον πλανήτη.

    Προλαβαίνουν η τους πήρε η κατηφόρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρθρογράφος παρουσιάζεται ως Γάλλος (Ευρωπαίος), αλλά μιλάει ως πορωμένος Αμερικανός. Το εγχείρημα προώθησης στην Ευρώπη των εμπερίστατων φυγάδων που τρέχουν να απομακρυνθούν από τα πεδία σφαγών που οργάνωσαν και διατηρούν ακόμη στην Μέση Ανατολή οι Η.Π.Α. μαζί με τούρκους και άλλους συνεταίρους τους (κυρίως Αγγλία, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ και Κατάρ)είναι αποκλειστικά στα χέρια των τούρκων. Καθοδηγητές ξεκάθαρα είναι οι Η.Π.Α..
    Έχει ευθύνες και η Μέρκελ καθώς επίσης και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες περιλαμβανομένου κατ' εξοχήν τού Γάλλου Ολλάντ που συνίστανται αποκλειστικά στην ανεπάρκειά τους να αναχαιτίσουν την αποτρόπαια, εγκληματική ανάμιξη των Αμερικανών (δια των τουρκικών οργάνων τους)στην Ευρώπη.
    Αυτά για την αποτρόπαια Αμερικανική αλαζονεία, εμπάθεια και ζηλοφθονία που θέλει διαρκώς να υπονομεύει την Ευρώπη χρησιμοποιώντας τούς τούρκους τραμπούκους της και εκβιάζοντας ασφυκτικά τούς Ευρωπαίους ηγέτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.