6/12/15

Τι θα γίνει, θα τελειώσει ποτέ αυτό το δούλεμα με τα υποβρύχια;

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ 
O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Άλλη μια φορά οι πατέρες… και οι μητέρες του έθνους μαζεύτηκαν στο Κοινοβούλιο για να ρίξει ο ένας μπινελίκια στον άλλον και στο τέλος… μηδέν εις το πηλίκον. Θα ψηφιστεί η προϋπολογισμός, θα κοπούν οι συντάξεις και οι περήφανοι οπαδοί του ενός ή του άλλου πολιτικού ρήτορα, σε αντίθεση με το παρελθόν που συζητούσαν ποιος κατατρόπωσε ποιον, θα συζητούν στα καφενεία ποιος είναι λιγότερο κακός από τον άλλο…

Σα να μην έφτανε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου, σα να μην πέρασε μια μέρα, ξέσπασε πάλι καυγαδάκι ανάμεσα στον Καμμένο, υπουργό Άμυνας και τον πρώην κάτοχο του χαρτοφυλακίου, Ευάγγελο Βενιζέλο, με αντικείμενο αυτά τα ρημάδια τα υποβρύχια από τους Γερμανούς.

Επειδή το θέμα τα σιχαθήκαμε κυριολεκτικώς, απομονώνουμε δύο, μόνον δύο, από όσα ειπώθηκαν. Το πρώτο είναι η αναφορά ότι πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων για τα υποβρύχια δεν τα πήρε ο κατά Καμμένον «δήθεν επενδυτής» Ι. Σάφα, αλλά οι Γερμανοί. Και το δεύτερο, η για πολλοστή φορά αναφορά Βενιζέλου, ότι με την παρέμβασή του το 2010 που πήρε τη μορφή νόμου, η χώρα απέκτησε την κυριότητα των υποβρυχίων, καθώς τα τζιμάνια με τις άλλες προτεραιότητες στο παρελθόν, δεν φρόντισαν ούτε καν να μας ανήκουν, παρά τα 2 δισ. ευρώ που πληρώσαμε…

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά και τα υπόλοιπα είναι… της Χαλιμάς τα παραμύθια: Αυτές οι αναφορές, ή αληθεύουν ή είναι ψευδείς. Κάτι άλλο δεν μπορεί να ισχύει. Εάν όντως οι Γερμανοί έχουν πάρει το 70% των ποσών που έχουν εκταμιευτεί, τότε όποιος λέει ότι ο Σάφα έβαλε στην τσέπη τα εκατομμύρια και την κοπάνησε, είναι απλά πολιτικός απατεώνας και συκοφάντης. Αλλιώς, απατεώνας είναι ο Σάφα. Αν υπάρχει κάτι τρίτο που θα μπορούσε να ισχύει, ας μας το πούνε.

Πάμε και στο δεύτερο. Ή ισχύει αυτό που λέει ο Βενιζέλος για την κυριότητα των υποβρυχίων, ή δεν ισχύει. Εάν ισχύει, τότε όσοι του σέρνουν τα μύρια όσα, πολύ απλά το κάνουν για να εξυπηρετήσουν την πολιτική τους ατζέντα και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Εάν δεν ισχύει, τότε κάποιοι πρέπει να βουτήξουν το παχουλό αυτάκι του Ευάγγελου και να τον τραβήξουν… στον δάσκαλο, διότι μας έχει φλομώσει στο δούλεμα.

Γκέγκε; Ή το ένα ισχύει ή το άλλο. Και τα δύο πάντως ΔΕΝ γίνεται. Άρα ένας από τους δύο ψεύδεται ασυστόλως, διότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν γνωρίζουν. Οι άνθρωποι εκεί στη Βουλή μας, είναι ανίκανοι ακόμα και να διαχειριστούν αυτό το απλούστατο. Ένας ρε δεν βρέθηκε να σηκωθεί και να τους πει: Ποιος ρε μάγκες θα μας πει τι ισχύει από τα δυο; Αντικειμενικά! Φέρτε τις συμβάσεις! ΕΛΕΟΣ! Σας σιχάθηκε η ψυχή μας τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά!

O υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
O υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ


Διότι αυτό που δεν λέει κανείς τους, είναι ότι ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και τον κατά Καμμένον «δήθεν επενδυτή». Τι σημαίνει αυτό; Ότι… κοντός ψαλμός αλληλούια κύριοι. Σε μερικούς μήνες θα ξέρουμε ποιος είναι τι. Κι επειδή η ιστορία της Ελλαδίτσας μας σε τέτοιες διαδικασίες είναι τραγική και τα σπασμένα τα πληρώνει ο μαλ@&@ς ο φορολογούμενος, έρχεται η ώρα που κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του.

Αν όμως τη φάμε και ο φορολογούμενος κληθεί να πληρώσει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ (ναι, για τέτοια ποσά μιλάμε, δισεκατομμύρια μας ζητάνε κι ετούτοι τσακώνονται σα να μην τρέχει τίποτα, χωρίς να αναρωτιούνται αν κάτι δεν έχουμε κάνει για μια ακόμη φορά σωστά εμείς…), τότε θα έρθει η ελληνική Δικαιοσύνη και θα ψάξει ποιος έκανε τι και γιατί καταδίκασαν τον φορολογούμενο που έχει ξεπουπουλιαστεί από τους άχρηστους που εξέλεξε να τον κυβερνήσουν, να πληρώσει ακόμα περισσότερα.

Δυστυχώς όμως το μόνο που μας δίνει ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα καταδικαστούν κάθε λογής πολιτικοί απατεώνες και καμένες φλάντζες που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και υποθέσεις, είναι ο Αυστριακός δικαστικός που έχει έναν εποπτικό ρόλο στα της δικής μας Δικαιοσύνης. Αλήθεια, γι’ αυτό έχει ακούσει κανείς τίποτε, ή μας λένε μόνο όσα τους βολεύει; Το λέμε διότι κάτι ακούγεται στην πιάτσα του δικαστικού ρεπορτάζ.

 http://mignatiou.com/2015/12/ti-tha-gini-tha-teliosi-pote-to-doulema-me-ta-ipovrichia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.