11/12/15

Μεγάλη Γιορτή του αποκεφαλισμού στην Σαουδική Αραβία: δημόσια εκτέλεση 28 καταδίκων (βίντεο)

Οι μεγάλοι φίλοι και μεγάλοι σύμμαχοι της πολιτισμένης Δύσης.

Ο πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στα Ηνωμένα Έθνη, Faisal Trad, ο οποίος προεδρεύει μια ομάδας στο κόρφο του Συμβουλίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το επιβεβαίωσε: Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, θεματοφύλακας της πίστης, διέταξε τον αποκεφαλισμό 28 μελών του προσωπικού που θεωρούνται υπεύθυνα για την κατάρρευση του γερανού και για το θάνατο 1.300 προσκυνητών στη Μέκκα. 
Οι αποκεφαλισμοί έλαβαν χώρα αμέσως μετά, σε δημόσιο χώρο. 
Το θέαμα καταγράφηκε.(δείτε το βίντεο, Ευαίσθητες ψυχές, να απέχετε.)

Με τα συγχαρητήρια του βασιλιά μιας πολύ πλούσιας χώρας, ο οποίος χρηματοδοτεί παντού ανά τον κόσμο τη διάδοση του οράματος του για το Ισλάμ, του οποίου οι ηγέτες όλων των δυτικών μας χωρών, οι λεγόμενοι πολιτισμένοι (αλλά, προφανώς επαναγριεμένοι) γλείφουν με ευχαρίστηση τις μπότες του χωρίς τη παραμικρή αίσθηση αποτροπιασμού.
Η δουλειά είναι δουλειά!



4 σχόλια:

  1. "Οι μεγάλοι φίλοι και μεγάλοι σύμμαχοι της πολιτισμένης Δύσης"

    Ασφαλώς είναι μεγάλοι φίλοι και μεγάλοι σύμμαχοι, αφού έχουν τόσα πετρέλαια! Παρετήρησε κάποτε ο Γκλντστοουν (αντιπολίτευση) στον ομιλούντα πρωθυπουργό ΝτΙσρέλι, ότι η Μ. Βρετανία δεν έχει δίκιο για κάποια επέμβαση. "Πώς δεν έχει δίκιο", ρώτησε "κατάπληκτος" ο πρωθυπουργός, "αφού έχει 30 κανονιοφόρους περισσότερες στην περιοχή";

    Αποκεφαλισμοί; Δεν θα υπεισέλθουμε εμείς τώρα στα εσωτερικά κυριάρχου κράτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολαυση το σχολιο σου.
      Δυστυχως το βιντεο δεν υπαρχει το εχουν κατεβασει.

      Διαγραφή
    2. Απολαυση το σχολιο σου.
      Δυστυχως το βιντεο δεν υπαρχει το εχουν κατεβασει.

      Διαγραφή
  2. Η Σαουδική Αραβία, η οποία κατέχει το 25% των πετρελαιοπηγών παγκοσμίως, χρηματοδοτεί παντοιοτρόπως το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος. Μην ξεχνάμε ότι είναι η κοιτίδα του Ισλάμ.
    Συγχρόνως, είναι στρατηγική σύμμαχος των Η.Π.Α., από τις οποίες και εξοπλίζεται. Τις Η.Π.Α. επίσης εφοδιάζει με πετρέλαιο.
    Θεολογικά, παίζει τον ρόλο του καθοδηγητή στα κινήματα των φονταμενταλιστών, όχι μόνο στις μέρες μας, αλλά από παλιά. Έχει ευνοήσει τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφός της, από ακραίους, κατά αμερικανικών στρατιωτικών στόχων και όχι μόνο, χωρίς στην ουσία να έχει λογοδοτήσει ποτέ για αυτό. Και τούτο, λόγω της τεράστιας ισχύος της ένεκα του "μαύρου χρυσού".
    Είναι η χώρα που έχει τη δυνατότητα και να φαίνεται ότι καταπολεμά την τρομοκρατία, αλλά και να την χρηματοδοτεί. Και να φέρεται ως σύμμαχος των Δυτικών, αλλά και να προωθεί την εις βάρος τους τρομοκρατία.
    Αν η Τουρκία είναι το κράτος συμμορία, τότε η Σααουδική Αραβία είναι το κράτος εγκληματική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.