3/11/15

Τουρκικό πόρταλ haberler.com: Ο Έλληνας υπουργός Φίλης, είπε ότι δεν έγινε γενοκτονία στους Έλληνες του Πόντου

Yunan Bakan Filis, Pontuslu Rumlara Soykırım Yapılmadığı Söyledi

03 Kasım 2015 Salı 18:01

Yunanistan Eğitim Bakanı Nikos Filis, Türklerin Pontuslu Rumlara soykırım yapmadığını belirtti.
Yunanistan Eğitim Bakanı Nikos Filis, Pontuslu Rumlara Türkler tarafından soykırım yapılmadığını söyledi.

"ETNİK TEMİZLİK FARKLI, 'SOYKIRIM' FARKLI"
Katıldığı bir televizyon programında, "Pontus soykırımı" iddialarıyla ilgili sorular üzerine, "soykırım" kavramıyla "etnik temizlik" kavramının farklı şeyler olduğunu ifade eden Filis, "Pontusluların acısını, dökülen kanı, Jön Türklerin vahşetinden çektiklerini tanıyoruz. Ancak, bu başka şey, bilimsel anlamda soykırım başka bir şey" dedi.

"KARAR MERCİ ULUSLARARASI MAHKEMELER"
Filis, Yunan devletinin bu konudaki tezinin "soykırım"ın kabulü yönünde olduğunu ancak, bu konuda asıl karar vermesi gereken mercilerin uluslararası mahkemeler ve bilim toplumları olduğunu kaydetti.
"BEN KENDİ GÖRÜŞÜMÜ KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞMIYORUM"
Soykırım kavramanın etnik temizlik kavramıyla özdeşleştirilmesinin, soykırım deyiminin anlam değerini düşürdüğünü belirten Filis, "Sadece Yunanistan değil başka ülkeler de etnik temizlik olayını soykırım olarak adlandırdığında soykırımın anlam değeri düşürülüyor. Soykırım, programlı bir şekilde bir milletin bütünün imha edilmesi demektir. Uluslararası mahkemeler var, bilim toplumu var, bunlar karar versin. Ben kendi görüşümü kabul ettirmeye çalışmıyorum. Devletin politikası Pontus Helenizmi soykırımını tanıyor. Ancak, soğukkanlılıkla bilimsel düzeyde bir tartışma olursa, her ne kadar kanlı olsa da etnik temizlik başka bir şey, soykırım ve holokost başka şey" diye konuştu.
ANA MUHALEFET SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Filis'in bu açıklamaları ana muhalefet Yeni Demokrasi Partisi (ND) lideri Evangelos Meymarakis ve Rum derneklerinin tepkisine neden oldu.
Meymarakis, Filis'in açıklamalarını, "Milli hatırata ve Yunan Parlamentosunun kararlarına karşı büyük bir tahrik" olarak nitelendirerek, Başbakan Aleksis Çipras'ın bu konuda tavır almasını istedi.
PONTUS RUM DERNEĞİ 'TEHLİKELİ ADAM' İLAN ETTİ
Yunanistan'daki Pontus Rum Dernekleri Başkanı Haralambos Apostolidis ise yaptığı açıklamada Filis'i "soykırım" konusundaki görüşleri nedeniyle "Tehlikeli adam" olarak ilan ederken, SYRİZA'nın Girit milletvekili Yanis Miheloyanakis yaptığı açıklamada, "Pontuslu Rumlara yapılan soykırımdır" ifadesini kullanarak Filis'e tepki gösterdi.
Yunan Parlamentosu, Karadeniz'de Rumların katledildiği iddiasıyla, 1994'de aldığı bir kararla 19 Mayıs tarihini "Pontuslu Rum soykırımını anma günü" ilan etmişti.

12 σχόλια:

  1. Είμαι νέος σε ηλικία και δεν έχω καταγωγή ούτε από τις περιοχές του Πόντου, ούτε της Σμύρνης, είμαι ο λεγόμενος και παλαιοελαδίτης, με καταγωγή από το Βαλτέτσι. Αυτή η επικίνδυνα ανεύθυνη δήλωση από τον Υπουργό Παιδείας με εξόργισε περισσότερο και από τις μειώσεις μισθών, την ραγδαία αύξηση φόρων, τη φτώχεια που βλέπω να αυξάνεται μέρα με τη μέρα γύρω μου όλα αυτά τα χρόνια, τους συνομήλικους μου που βλέπω να ψάχνουν μια νέα Γη της Επαγγελίας στο εξωτερικό. Με εξόργισε περισσότερο γιατί χτυπάνε εκεί ακριβώς που ποντάρει όλος ο ελληνισμός για να ξανασηκωθεί, να ξαναδεί το χαμόγελο, να αναπνεύσει και να αρχίσει να τραγουδά. Είναι μεγάλο πράγμα να βλέπεις μια κοινωνία να χαμογελά και να αισιοδοξεί. Είναι προφανές και το βιώνουμε όλοι μας ότι στα χρόνια της κρίσης, ζούμε ο καθένας του ξεχωριστά και με το τρόπο του την εθνική του μοναξιά και μελαγχολία. Κοιτάχτε όμως, μπορώ να ζήσω και με ένα κομμάτι ψωμί και ελιές, αρκεί να ξέρω ότι υπάρχει προοπτική και όραμα. Αλλά οι συγκεκριμένοι, μας χτυπάνε στα εφόδιά μας για να βγούμε από την σοβαρή αυτή κρίση και θέλουν να μας έχουν αιχμάλωτους σε αυτή. Τα εφόδιά μας, δεν είναι άλλα από τη Γενοκτονία των Ποντίων, την Ελληνική Επανάσταση, το Έπος του 1940 και όλες τις μεγάλες στιγμές του Γένους. Αυτά όση φτώχεια και να έχουμε, δεν πρέπει ούτε να τα λησμονούμε, ούτε να τα διαπραγματευόμαστε.Αυτά αποτελούν το φάρο, την πυξίδα για να ξανασηκωθεί Η ΠΑΤΡΙΔΑ....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΧΡΕΩΝ....ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ,,,,ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...Αυτές οι Μνήμες και το αίμα των προγόνων μας, είναι η αιώνια παρακαταθήκη, την οποία οφείλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν ......Θα να προσθέσω ένα απόσπασμα από τα Απομνημονεύματα του Στρατηγού Ι.Μακρυγιάννη, που περιγράφει ένα το περίφημο περιστατικό με δύο αγάλματα τα οποία και ήθελαν να αγοράσουν κπ Ευρωπαίοι :
    "Είχα δυο αγάλματα περίφημα, μια γυναίκα κι’ ένα βασιλόπουλο ατόφια – φαίνονταν οι φλέβες· τόση εντέλειαν είχαν. Όταν χάλασαν τον Πόρον, τα ’χαν πάρη κάτι στρατιώτες και εις τ’ Άργος θα τα πουλούσαν κάτι Ευρωπαίων· χίλια τάλλαρα γύρευαν. Άντεσε κ’ εγώ εκεί, πέρναγα· πήρα τους στρατιώτες, τους μίλησα· «Αυτά και δέκα χιλιάδες τάλλαρα να σας δώσουνε, να μην το καταδεχτήτε να βγουν από την πατρίδα μας. Δι’ αυτά πολεμήσαμεν». (Βγάζω και τους δίνω τρακόσια πενήντα τάλλαρα.)· κι’ όταν φιλιωθούμεν με τον Κυβερνήτη, (ότι τρωγόμαστε), τα δίνω και σας δίνει ό,τι του ζητήσετε διά να μείνουν εις την πατρίδα απάνου». Και τα ’χα κρυμμένα. Τότε με την αναφορά μου τα πρόσφερα του Βασιλέως να χρησιμέψουν διά την πατρίδα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω τόσο απογοητευθεί με όλη την πολιτικοκοινωνική κατάσταση και παρότι ενημερώνομαι ανελλιπώς δεν έχω διάθεση ούτε να σχολιάσω.
      Σήμερα κάνω εξαίρεση για σένα αγαπητέ Γιάννη γιατί σε ένα νέο άνθρωπο βλέπω ανιδιοτελή πατριωτισμό και συγκροτημένη σκέψη. Υπάρχει λοιπόν ακόμη ελπίδα σε αυτόν το τόπο.
      Όσο για τον Φίλη, οι ευθύνες δεν είναι μόνο δικές του. Η κύρια ευθύνη είναι του εθνομηδενιστή αρνησιπάτρη πρωθυπουργού, ο οποίος εμφορείται από παρόμοιες απόψεις. Συνυεπύθυνος είναι και ο ψευτοπατριώτης Καμμένος που αναρριχήθηκε στην εξουσία υφαρπάζοντας πατριωτικές ψήφους και στηρίζει τώρα τους τουρκολάγνους νενέκους, απολαμβάνοντας την νομή της εξουσίας.
      Δεν είχαν το στοιχειώδες φιλότιμο να τον καταδικάσουν και να ζητήσουν την παραίτησή του.
      Γιάννη βάστα γερά, με αυτούς τους τους επικίνδυνους έρχονται δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό.

      Διαγραφή
  2. Ο Φιλης πληρωνεται απο τους Ελληνες φορογουμενους(εκτος βεβαια αν πληρωνεται και απο το Τουρκικο κρατος) και οφειλει να συντασεται με την επισημη κρατικη πολιτικη οσον αφορα τα Εθνικα θεματα οπως η Γενεοκτονια των Ελληνων Ποντιων.Τις προσωπικες του αποψεις μπορει να τις λεει δημοσια εφοσον εχει παραιτηθει απο το κρατικο αξιωμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δέν τόν ρώτησε κανένας γιά νά μάς πεί άν έχει προσωπικές απόψεις.....καί ποιός τίς χέζει τίς προσωπικές του απόψεις ....άν ήξερε ότι δέν τόν ακούει κανένας θά τίς έλεγε ??? τό πολύ πολύ νά τίς έλεγε στό καφενείο καί νά τού ρίχνανε φάπες απλώς αυτή η σκατοσακκούλα αυτοαποκαλείται μάγκας γιατί ξέρει ότι δέν κινδυνεύει από κανέναν από εμάς

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες του Ινφογνώμων και καλησπέρα σας κ. Καλεντερίδη,

    Δεν ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν οτι πρέπει να σχολιάζουν πάντοτε και τα... πάντα. Γι΄αυτό και σπάνια σχολιάζω.... Βέβαια, σήμερα με έπιασε κάτι... Ξεκινώ από μια επισήμανση: Δεν γνωρίζω την τουρκική γλώσσα, αν και φιλομαθής. Δεν θα την μάθαινα ούτως ή άλλως όμως από καθαρή αποστροφή σε αυτή καθώς προσωπικά πιστεύω οτι τουρκικός "πολιτισμός" δεν υφίσταται. Με την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ φυσικά του όρου "πολιτισμός" (για να παραφράσω λίγο τον κ. Φίλη...). Δεν θεωρώ επίσης τον τουρκικό λαό να έχει προσφέρει σημαντικά πράγματα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, εκτός ίσως από το γεγονός οτι μαζί με τους Ισραηλινούς είναι καλοί ΕΜΠΟΡΟΙ (π.χ. ζωών, ψυχών...) και τις ΠΟΥΛΑΝΕ καλά οι άτιμοι... Ναι, ακόμα και η λέξη που χρησιμοποιούν για τον "πολιτισμό" είναι εκείνο το περίφημο "κυλτούρ" (προσπαθώ να το γράψω με... προφορά, συγχωρέστε με...). Το "κουλτούρ", δηλαδή η "κουλτούρα". Αντιδάνειο από την γαλλικήν.... Αντιπαρέρχομαι λοιπόν με αυτό το απλό επιχείρημα όλους όσοι αντιτάξουν οτι έχω λάθος ως προς την πολιτισμική συμβολή του τουρκικού λαού ανά τους αιώνες. Εκτός και αν οι ΣΦΑΓΕΣ, εκφράζουν μια "εσωτερική ανθρώπινη παρόρμηση να βρούμε τον πρωτόγονο εαυτό μας και να συμφιλιωθούμε μαζί του" (ΑΥΤΟ είναι πολύ "βαθύ" έτσι;;;; Πολύ κουλτούρα ρε παιδί μου...)... Και έρχεται λοιπόν ο κ. Φίλης..... Και μας πετάει ένα "πυροτέχνημα", έτσι..... Πολλά μπορεί να πει κανείς. Αλλά.... αλλά.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΒΡΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ "ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ"..... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ... ΦΙΛΕ;;;;; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΡΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΟΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ; ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.... ΔΕΝ "ΜΑΣΑΜΕ"! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ κ. ΦΙΛΗ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ"! ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ (αντίθετα από το γνωστό αναρχικό σύνθημα...).ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ "ΠΑΝΘΕΟΝ" ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ.... ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ! ΕΣΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!! ΕΣΥ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ!!! ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΔΑΦΝΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.... ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι αριστεροι καθηγητες πληρωνονται απο το δημοσιο αλλα κανουν προπαγανδα στα σχολεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δήλωση του Φίλη δεν ειναι προσβλητική μονον για τους απανταχού Έλληνες, ποιος άλλωστε δεν εχει στην οικογένεια του μικρασιατικό αίμα; Ειναι προσβολή εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας! Επιπλέον η δήλωση του τάσσεται στις δηλώσεις Ερντογαν που δικαιολογεί τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμάχων ως νόμιμων, με τον ιδιο τροπο νομιμοποιεί το έγκλημα της γενοκτονίας ο Φίλης. Επιπλεον και αφου δεν συμφωνεί με την κρατική πολιτικη, γιατί δεν παραιτείται; Πως γίνεται να εφαρμόζει κάποιος πολιτικές τις οποίες δεν πιστεύει; Πέραν της αθλιότητας εναντίον των Ελλήνων ξεμπροστιάζει και την ανηθικότητα του, που εκφράζεται ως λατρεία για την καρέκλα, αφου βρίσκεται στην κυβέρνηση μονον για αυτήν! Αντιλήψεις ούτε για φτύσιμο, άνθρωπος ούτε για φτύσιμο! Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια των αριστερών που συντάσσονται με τέτοιες αντιλήψεις! Λυπάμαι γιατί ο πρωθυπουργός αποδεικνύεται υπερβολικά μικρός κρατώντας αυτόν τον εγκληματία ρατσιστή στην κυβέρνηση του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Δεν προκειται περι "εθνοκαθαρσης η γενοκτονιας". Προκειται περι Εθνικης Πολιτικης. Προκειται περι Εθνικης Ιδεολογιας, προκειται περι Εθνικης διδαχης. Θα μεγαλωσωμε τα νηπια με δυο παραγραφους του ΟΗΕ που γραφτηκαν λογω πολιτικων σκοπιμοτητων, η θα τα μεγαλωσωμε με τις μνημες αυτων που υπεφεραν ?
    Θα μπορεσουμε να τους πουμε για τους ταφους χωρις σταυρους η θα διδαξωμε στα παιδια του Δημοτικου τις ιδεες του κου Φιλη?
    Που βρισκεται το προβλημα ? Μα το προβλημα ειναι ο ιδιος ο κος Υπουργος. Ας τον επαναφερωμε στα θρανεια με εξοδα του Λαου και να του διδαξωμε οχι τιποτα ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ιστορια, αλλα την Ιστορια που βρισκεται χαραγμενη στα μαρμαρα,στην μνημες του Λαου και στους μυθους του που τουλαχιστον δεν λεν να πεθανουν, λιθοι ακρογωνιαιοι ενος ταλαιπωρημενου Λαου εξ αιτιας των Αρχοντων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αχαρακτήριστος τούρκος υπουργός της Ελληνικής Παιδείας να μας τεκμηριωσει τις "επιστημονικες" του απόψεις με "επιστημονικά" τεκμηρια. Αλλά που θα βρει τεκμήρια αυτά απέναντι στα τετρακοσια χιλίαδες κατακρεουργημένα πτώματα των Ποντίων Ελλήνων. Αυτές οι ψυχες να τον στοιχειώνουν σε όλη του τη ζωή μαζί με των πατρώνων του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα αυτά ήταν αναμενόμενα από 'Αθεους και Διεθνιστές αριστερούς. Εδώ τ'ανέχονται οι αποκαλούμενοι δήθεν "δεξιοί" και "πατριώτες". Ο "ευπατρίδης" κος. (ΚΑΤΑ)ΚΑΜΜΕΝΟΣ έχει "καταπιεί" τη γλώσσα του αντί να έχει ήδη "ρίξει" την κυβέρνηση, ο λαλίστατος Άδωνις κάνει περιοδείες, οι πρώην πρωθυπουργοί κ.κ. Μητσοτάκης,Καραμανλής και Σαμαράς δεν "ακούνε"-δεν "βλέπουν"!!! Έλληνικέ λαέ, τα χειρότερα έπονται! Η "2η φορά αριστερά" είναι εδώ για να επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα στον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια, γιάυτό άλλωστε επιλέχτηκε τη δεδομένη στιγμή να κυβερνήσει. Α, αυτός ο εξαίρετος αρχιεπίσκοπος κατοκεί εντός συνόρων; Που είσαι ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ να "καμαρώσεις" το "διάδοχό" σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλοί ασφαλώς θα θυμούνται τον αγώνα που έγινε, για να συμπεριλάβει στον "αντιρατσιστικό" της νόμο η κυβέρνηση Σαμαρά και την απαγόρευση αρνήσεως και των γενοκτονιών των Ελλήνων, εκτός αυτής του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος. Γιατί χρειάστηκε αγώνας; Διότι η κυβέρνηση Σαμαρά σκόπευε να τον χρησιμοποιήσει κατά τής ΧΑ, η οποία, ως γνωστόν, αρνείται τον Εβραϊκό Ολοκαύτωμα, αλλά όχι τις άλλες γενοκτονίες, που έχει αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο.

    Επίσης, αντέδρασε κι έδρασε (θυμηθείτε τα γνωστά email) η Ρεπούση, η προστατευομένη της Γιαννάκου (είπαμε, ο εθνομηδενισμός δεν έχει παράταξη/κόμμα), διότι αρνείται κι αυτή την Γενοκτονία των Ποντίων. Γνωστό το περιστατικό που έφυγε από την αίθουσα τής Βουλής, όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα.

    Γιατί έγραψα τα παραπάνω; Διότι τώρα, κάνοντας χρήση τού νόμου αυτού, που ψηφίστηκε, επαναλαμβάνω, γι αυτήν και μόνο, η ΧΑ μηνύει τον Φίλη. Οι άλλοι, αυτοί που τον ψήφισαν (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ), κάνουν την πάπια, ή (ΣΥΡΙΖΑ) καλύπτουν τον υπουργό. Ο φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.