29/11/15

Άλλη μια απόδειξη της συνεργασίας Τουρκίας-τρομοκρατών: Οι δολοφόνοι παρέδωσαν τη σωρό του Ρώσου πιλότου στην Τουρκία!

Ανακοίνωσε σήμερα ο τούρκος πρωθυπουργός - Εντός της ημέρας θα αποδοθεί στη Ρωσία 

Ρώσος διπλωμάτης θα μεταβεί σήμερα μαζί με εκπρόσωπο του τουρκικού στρατού στην τουρκική  περιοχή Χατάι, στα συριακά σύνορα, όπου θα παραδοθεί η σορός Η σορός του πιλότου του ρωσικού βομβαρδιστικού που καταρρίφθηκε την Τρίτη από την τουρκική πολεμική αεροπορία μεταφέρθηκε στην Τουρκία και θα παραδοθεί στη Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

"Η σορός του πιλότου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παραβίασης του τουρκικού εναέριου χώρου, μας παραδόθηκε τη χθεσινή νύχτα", δήλωσε ο Νταβούτογλου σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.

Ρώσος διπλωμάτης θα μεταβεί σήμερα μαζί με εκπρόσωπο του τουρκικού στρατού στην τουρκική περιοχή Χατάι, στα συριακά σύνορα, όπου θα παραδοθεί η σορός, πρόσθεσε ο τούρκος πρωθυπουργός.

Η σορός θα τύχει της φροντίδας που απαιτεί η χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία, δήλωσε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξη Τύπου πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής των αρχηγών χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τη μετανάστευση.

Ο Νταβούτογλου πρόσθεσε ότι με διαφορετικούς συνασπισμούς να επιχειρούν στη Συρία και με διαφορετικούς στόχους, παρόμοια περιστατικά με αυτό της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους μπορεί να συμβούν, αν δεν υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών και συντονισμός.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής πρεσβείας στην Άγκυρα, Ιγκόρ Μιτιάκοφ, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti: "Σήμερα ... η σορός του Ήρωα της Ρωσίας Όλεγκ Πεσκόφ θα παραδοθεί στην Άγκυρα. Ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας θα τη συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της πτήσης, και ο πρεσβευτής και το προσωπικό της πρεσβείας στην Άγκυρα θα υποδεχτούν τη σορό στο αεροδρόμιο της Άγκυρας. Η ημερομηνία και η ώρα παράδοσης της σορού του χειριστή στη Ρωσία μένει να διευκρινιστεί".

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.