9/11/15

Γιατί είναι σημαντικό το ζήτημα της γενοκτονίας και γιατί διέπραξε εθνικό έγκλημα ο κ. Φίλης

Του Σάββα Καλεντερίδη
Οι Τούρκοι, Νεότουρκοι και κεμαλικοί, τέλεσαν το στυγερό έγκλημα της γενοκτονίας από το 1914 μέχρι το 1923. Ο στόχος τους ήταν να εξαλείψουν το σύνολο των χριστιανικών πληθυσμών από τα εδάφη της Ανατολικής Θράκης, του Πόντου και της Ανατολής, για να δημιουργήσουν τη νέα Τουρκία, με βάση το δόγμα "Ένα κράτος, ένα έθνος, μια γλώσσα, μια θρησκεία".
Και μόνο το γεγονός ότι πέτυχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το στόχο τους, αυτό αποτελεί απόδειξη της ύπαρξης του σχεδίου της γενοκτονίας των χριστιανικών πληθυσμών, ήτοι των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων.
Κάτι που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι εν όσω το τουρκικό κράτος διέπραττε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητος, από το 1914 μέχρι το 1919, δεν υπήρχε πολεμική σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, άρα καμία δικαιολογία για απώλειες αμάχων στη διάρκεια ενός πολέμου.
Κανονικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητος, κανονική γενοκτονία.
Όλο αυτό το διάστημα, το ελληνικό κράτος δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προστατέψει τους ελληνικούς πληθυσμούς από την τουρκική βαρβαρότητα. Και το κυριότερο, όσο οι Τούρκοι μακέλευαν τους Έλληνες, στην Ελλάδα ζούσαν περί τις 400 χιλιάδες μουσουλμάνοι, τους οποίους οι Έλληνες αλλά και το ελληνικό κράτος, πράττοντας πολύ σωστά, γιατί στη βαρβαρότητα δεν υπάρχει αμοιβαιότητα, δεν έκανε αντίποινα, δεν τους οδήγησαν σε μαζικές σφαγές.
Όμως, συγκρατούμε ότι στην πράξη, το ελληνικό κράτος τους άφησε αβοήθητους και εκτεθειμένους στην τουρκική βαρβαρότητα.
Ακριβώς επειδή το ελληνικό κράτος δεν είχε στρατηγική και την απαιτούμενη εθνική ευαισθησία και ευσπλαχνία για τους Έλληνες της Θράκης, του Πόντου και της Μικράς Ασίας, τους άφησε στην τύχη τους, με αποτέλεσμα να χαθούν μέχρι το 1923 παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες.
Τα λάθη συνεχίστηκαν το 1923, αφού στη συνθήκη της Λοζάνης δεν μπήκε κανένας όρος, που να υποχρέωνε την Τουρκία να αναγνωρίσει τα εγκλήματα που έκανε, ακριβώς για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα τα επαναλάβει.
Ακριβώς επειδή δεν μπήκε ένας τέτοιος όρος στις συμφωνίες της λεγόμενης "Ελληντουρκικής Φιλίας και Συνεργασίας" των Βενιζέλου-Ινονού, οι συμφωνίες αυτές λειτούργησαν ετεροβαρώς, αφού η Ελλάδα, σαν "καλό και υπάκουο παιδί" που ήταν, τήρησε τις συμφωνίες, ενώ η Τουρκία συνέχισε με την ίδια βαρβαρότητα να εφαρμόζει το σχέδιο της γενοκτονίας των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ιμβρου και της Τενέδου.
Το 1942, και ενώ η Ελλάδα ήταν υπό τριπλή κατοχή, γερμανική, ιταλική και βουλγαρική, οι Τούρκοι ως ύαινες έπεσαν πάνω στις περιουσίες των Ελλήνων και με ένα νομικό ανοσιούργημα, το Βαρλίκ Βεργκισί, υφάρπαξαν χιλιάδες ακίνητα, σπίτια, οικόπεδα, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και άλλα περιουσιακά στοιχεία.
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα εγκλήματα των Σεπτεμβριανών του 1955, οι απελάσεις του 1964 και το τελειωτικό χτύπημα του 1974, οπότε με την εισβολή στην Κύπρο σήμανε και το βιολογικό τέλος του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης, της Ιμβρου και της Τενέδου.
Σήμερα, από τις 130 χιλιάδες Έλληνες έχουν μείνει μόλις 2000 γερασμένες ψυχές, ενώ στην Ελληνική Θράκη, οι εξαιρεθέντες της Ανταλλαγής 90 χιλιάδες μουσουλμάνοι, έγιναν 120 χιλιάδες... "Τούρκοι", ως αποτέλεσμα της πολιτιστικής γενοκτονίας που διαπράττει η Τουρκία μέσα στην Ελληνική επικράτεια, στους Πομάκους και τους Ρομά.
Η αναγνώριση της 19ης Μαΐου και της 14ης Σεπτεμβρίου ως ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, ήταν ένα μισό βήμα, για να γίνει ένα ανάχωμα στον τουρκικό επεκτατισμό, που αποτελεί συνέχιση της γενοκτονίας με άλλα μέσα.
Η διεθνοποίησή της δε, θα αποτελέσει στην ουσία έναν κλοιό, που θα υποχρεώσει την Τουρκία να απολογηθεί για το παρελθόν της στη διεθνή κοινότητα αλλά και στους ίδιους τους πολίτες της, και μέσω αυτής της διαδικασίας θα υποχρεωθεί να αναθεωρήσει την επεκτατική και επιθετική της πολιτική στην Κύπρο, το Αιγαίο και τη Θράκη.
Ας ελπίσουμε να διαβάσουν αυτό το άρθρο κάποιοι πραγματικοί πατριώτες στο ΣΥΡΙΖΑ, και να αποφασίσουν αν θα συνεχίζουν να ανέχονται εξ αντικειμένου φιλοκεμαλικούς και φιλοναζί πολιτικούς στο κόμμα και την κυβέρνηση.
Δημοσιεύεται στην εφημερίδα "κυριακάτικη δημοκρατία"

24 σχόλια:

  1. "Τα λάθη συνεχίστηκαν το 1923, αφού στη συνθήκη της Λοζάνης δεν μπήκε κανένας όρος, που να υποχρέωνε την Τουρκία να αναγνωρίσει τα εγκλήματα που έκανε"

    Πώς να μπει, αφού οι Τούρκοι υπέγραφαν σαν νικητές, ενώ οι Έλληνες σαν ηττημένοι;

    Πολλά λάθη, εκ μέρους της Ελλάδας, που μετά το 1922, δεν τόλμησε να ξανασηκώσει κεφάλι έναντι τής Τουρκίας. Με το σύνδρομο τού '22, δηλαδή τού ηττημένου, ζούμε μέχρι σήμερα.

    Διαφορετικά, το 1955 θα είχαμε ξηλώσει την τουρκογενή μουσουλμανική μειονότητα από την Θράκη, ώστε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή πληθυσμών τής δεκαετίας τού '20.

    Τα λάθη συνεχίζονται, με την Αλβανία να προβαίνει στην πολιτισμική γενοκτονία των Ελλήνων τής από το 1914 υπό κατοχήν Βορείου Ηπείρου και η Αθήνα να σφυρίζει αδιάφορα.

    Το ερώτημα είναι, αν έναντι τής Τουρκίας, όπως είπα, ζούμε με το σύνδρομο τού '22, έναντι τής Αλβανίας με ποιο σύνδρομο ζούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαββα, Καραμπελιά, Χαραλαμπίδη, Σαββίδη, μπείτε μπροστά, δεν πάει άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββα, σήμερα Κυριακή 8/11/2015 οι εφημερίδες καταγράφουν δύο απίστευτα για ευρωπαϊκό κράτος ειδήσεις:
    1) Υπουργό της κυβέρνησης που απειλεί την ζωή άλλου υπουργού με ποινικούς και τρομοκράτες,
    2) Ειδικό Γραμματέα κατά της διαφθοράς να απειλεί πρύτανη,

    Νομίζω ότι η συγκυρία των δηλώσεων Φίλη πρέπει να ιδωθεί μέσα από το πρίσμα των δηλώσεων Πανούση στο σημείο που μας λέει ότι ο Τσίπρας ξέρει και να εξετάσουμε την πιθανότητα να επιχειρήθηκε να ρισκάρουν την πιθανή απώλεια ενός υπουργού έναντι της απώλειας όλης της κυβέρνησης με αυτά που μαθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεζίλι των σκυλιών η Ελλάς για άλλη μια φορά.Απορώ τι να πιστεύουν οι μεγάλες και μικρότερες δυνάμεις για μία χώρα πυο ψηφίζει πάση θυσία ευρώ ,που δεν αναγνωρίζει καμία γενοκτονία της και που τρώει τα παιδιά της ? Φαντάζομαι ποια η γνώμη των άλλων χωρών για την Ελλάδα.Υπάρχει καμία σοβαρή δύναμη που μπορεί να συνεργαστεί με αυτό το κράτος ? Εγώ αμφιβάλλω αν ισχύει καν ο ορισμός του κράτους για την Ελλάδα.Ποια η διαφορά των ημιανεξάρτητων Βερμούδων και της Ελλάδος σε κρατική ισχύ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι η Ελλάδα ειναι ψευδοκράτος... χειρότερα και απο ημιανεξάρτητη.

      Διαγραφή
  5. Η γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τον αηδιαστικό υπουργό και η συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα έκλεισε τώρα ασχολούμαστε με τα ¨σημαντικα¨ ζητήματα του ΦΠΑ. Η γενική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ως φασιστες τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ενω χαρακτήρισε τη γενοκτονίας ως εθνικιστική κορώνα! Ας τα βλέπουν αυτα οι Έλληνες για να πάνε να ξαναψηφίσουν όπως κάνανε και με τον Σημίτη ετσι ώστε να μας πάρουν ακόμα και όσα δεν έχουμε, γιατί προφανώς παρά πολλοί αν όχι οι περιςςοτεροι δεν καταλαβαίνουν πως εκει ειναι η αρχή του κακού και για την οικονομία! Εχει γίνει κανονικό καθεστώς πλέον στη χώρα και πρεπει να ανατραπεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500037922 Δικτατορία χειρίστου είδους! Οι τρομοκράτες των εξαρχείων, οι Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι κυβερνούν τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν κάποιος είναι απέδευτος, ημιμαθής και δεν φροντίζει να μάθει, για να μας αποδείξει πως κι αυτός έχει άποψη, εναντιώνεται σε ότι έχει θεσπιστεί ως παραδεκτό. Αυτό είναι το κλίμα της νεοαριστερής αντίληψης. Δηλαδή, επιδή έχει γίνει παραδεκτό ότι έχει συντελεστεί γενικτονία των Μικρασιατών, εμείς (ως νεοαριστεροί) οφείλουμε να εκφέρουμε αντίθετη άποψη, απλά για να ήμαστε συνεπείς με τις νεοαριστερές αντιλήψεις. Γιατί λοιπόν τόση κατακραυγή για τον Φίλη που το μόνο που έκανε ήταν να είναι συνεπής; Τώρα, αν με τις απόψεις αυτές επιχαίρουν οι εχθροί του έθνους μας, αυτό, για ανθρωπάκια του διαμετρήματος και εκτοπίσματος (βλέπε κουραδομηχανή) Φίλη καμιά αξία δεν έχει. Αυτό θα πει συριζική νεοαριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τόσο αθώα τα πράγματα.Δεν μιλάμε για εφήβους ή άτομα σε μετεφηβική ηλικία που έχουν το ελαφρυντικό αυτό.Εδώ μιλάμε για δουλεμένους εγκεφάλους στην διαστρέβλωση.Ίσως με απώτερους στόχους.

      Διαγραφή
  8. Επιτρέψτε μου να παρατηρήσω πάλιν, ότι δεν είναι θέμα μόνον Φίλη.
    Και Ο Φίλης και η Σία τους Αναγνωστοπούλου τοποθετήθηκαν στο υπουργείο παιδείας με συγκεκριμένη αποστολή.
    Η τοποθέτηση του τύποις έγινε από τον εικονικό πρωθυπουργό (πραγματικός είναι ο πώς τον λένε Ολλανδός ο αντικαταστάτης του Ράιχενμπαχ) που είναι τύποις πάλιν, ο κύριος υπεύθυνος. Ουσία όμως κάποια 'άλλη νεοταξική αρχή κανονίζει εδώ και χρόνια το θέμα της αποδόμησης του Ελληνικού έθνους. Που εκτελεστικό της όργανο είναι σήμερα ο Φίλης. Και ίσως πραγματική προϊσταμένη του είναι η Σία τους η Αναγνωστοπού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2007: 111926 γεννήσεις - 109895 θάνατοι

    2014: 92148 γεννήσεις - 113740 θάνατοι

    τα παραπάνω είναι γενοκτονία ή εθνοκάθαρση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέρα με την ημέρα η απογοήτευση αυξάνει, όλοι μας συνειδητοποιούμε ότι δεν υπαρχει πάτος γιατί δεν πέφτουμε σε βαρέλι αλλα σε άβυσσο. Προχτές συνάντησα δυο παιδιά εντελώς τυχαία, ούτε 30! Το ένα είχε σπουδάσει βιολόγος όπως εγω και είχε καταλήξει να δουλεύει ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο, το άλλο ρεσεψιονίστ και αυτος, αλλα είχε τελειώσει τουριστικά επαγγέλματα. Δουλεύουν λοιπόν ως ρεσεψιονίστ σε αλυσίδα ξενοδοχείων στην Αγγλία! Όχι δεν ειναι αστείο. Δυο Έλληνες των οποίων το κράτος πουλάει τον τουρισμό ως success story βρίσκονται στην Αγγλθα εδω και δυο χρονια γιατί δεν μπορούν να ζήσουν με 450 ευρω τον μήνα, τόσα έπαιρναν. Συνολικά ποιος ξέρει πόσοι έχουν φύγει για έξω μόνιμα, σιγουρα πανω από 300000 που λενε τα επίσημα στοιχεία και κάθημερινα φεύγουν κι άλλοι. Σημερα έλαβα email που λέει ότι οργανώνονται ημερίδες για κλινικούς γιατρούς στην Ελλαδα από Εγγλέζους ώστε να ενημερωθούν οι Έλληνες γιατροί για το πως μπορούν να δουλέψουν στην Αγγλία. Πως δηλαδή γιατροί που έχουν εκπαιδευτεί από το ελληνικό κράτος να πάνε και να αξιοποιήσουν την εκπαίδευση αυτήν άλλου. Ο κύριος Κωνστανταρας παρά πανω παραθέτει το πιο σημαντικό στατιστικό αριθμό. Το ερώτημα που πηγαίνουμε ειναι πλέον ρητορικό, πηγαίνουμε στην εξαφάνιση με μαθηματική και επιστημονική, όπως θα έλεγε και ένας αμόρφωτος υπουργός της κυβέρνησης, ακρίβεια. Εξαφανιζόμαστε και δεν ειναι απαραίτητο να σωθούμε, ούτε θα υπάρξει κάποιος από μηχανής θεός να μας σώσει, ολα εξαρτώνται από εμάς. Δεν υπαρχει περίπτωση όμως ανθελληνική κυβέρνηση να μας σώσει. Και ναι οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως και η σημερινή ειναι μισελληνικες κυβερνήσεις. Δε γίνεται ηγετικά στελέχη του Νεοφιλελευθερισμού στην Ελλαδα να μην έχουν καταδικάσει τις δηλώσεις Φίλη. Από εκει ξεκινάνε ολα. Που ειναι η Άννα Διαμαντοπουλου, η Ντορα Μπακογιάννη, ακόμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατι ψέλλισε και μετά τα γύρισε στην οικονομία. Που ειναι οι πνευματικοί άνθρωποι της χώρας; Δεν έπρεπε αυτή η καταδίκη να ειναι τόσο μαζική ώστε ο πρωθυπουργός να εξαναγκαστεί να τον παραιτήσει; Δεν έπρεπε αυτή η δήλωση να ειναι αιτία πτώσης της κυβέρνησης; Ειναι λυπηρή η απάθεια των Ελλήνων, λυπηρή η αποδοχή του θανάτου μας! Έχουμε παρει απόφαση πως έχουμε καρκίνο και περιμενουμε να πεθάνουμε! Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής απύθμενα βρωμερούς και καπηλευτεί κος, λυπάμαι αυτούς που εναπόθεσαν ελπίδες πανω τους. Καμία σχέση με τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό δεν έχουν. Δεκανίκι των Κεμαλιστων. Απογοητεύομαι και για κατι άλλο, γιατί θοαρχουν δήθεν πατριώτες δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν αλήθειες που κάνουν έρευνα στα αμερικανικά αρχεία, αλλα δυστυχώς επιλεκτικά εμφανίζουν στοιχεία ώστε να αθωώνεται η δήθεν δημοκρατική σοσιαλιστική παράταξη, μέλη της οποίας πολέμησαν την Ελλαδα σθεναρά μονο και μονο για να αποκτήσουν εξουσία και να οδηγήσουν την πατριδα μας στην καταστροφή! Δυστυχώς όμως για αυτούς ολα τα αρχεία και ολα τα στοιχεία ειναι εκει και ειναι προσβάσιμα σε όλους! Η μοναδική λύση ειναι να ξυπνήσουμε ένας ένας και μαζι να παρουμε την κατάσταση στα χέρια μας,να αναδείξουμε νέους ανθρώπους στην εξουσία και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε από όπου κι αν είμαστε όπως μπορούμε ώστε να παραμείνουν αυτα Ρα χώματα ελληνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφά λόγια.Φοβερός ! Σε ένα διαφωνώ.Ο λαός αν ξεσηκωθεί δεν κάνει τίποτα.Οι λαοί δε γράφουν ιστορία αλλά βοηθούν την "αριστοκρατία"(πνευματική,στρατιωτική,πολιτική) να γράψει.Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ότι η φυσική αριστοκρατία της και όσοι λαμβάνουν τις αποφάσεις δεν έχουν σαφές στρατηγικό βάθος,στόχους και σοβαρότητα.Εν αντιθέσει με την γείτονα Τουρκία και άλλες χώρες.Ούτε η ίδια η Γερμανία έχει.Εν πολλοίς και αυτή είναι μία χώρα με μειωμένη κρατική οντότητα.Η υπερεθνική ελίτ έχει καταλάβει την Ελλάδα με ποικίλους τρόπους ("τρομοκρατία",οικονομία,παιδεία).Τα 3 θέματα της επικαιρότητας...

      Διαγραφή
    2. Dikio exeis se auta pou grafeis, alla o,ti anadeixthei monon mesa apo ton ellhniko lao mporei na anadeixthei! OI yparxouses Elite einai.....

      Διαγραφή
    3. Ούτε κι εσύ έχεις καταλάβει ότι, όσο υπάρχει αυτό το βρωμερό κομματικό σύστημα, τίποτε δεν μπορεί να αναδειχθεί, αν δεν αναδειχθεί μέσω μιας απ' αυτές τις άθλιες συμμορίες.

      Από πού κι ως πού "Δεκανίκι των Κεμαλιστων" η ΧΑ; Αυτό δεν το κατάλαβα. Όσο για το ποιοι και γιατί εναπόθεσαν και εναποθέτουν ελπίδες σ' αυτήν, έχει κατά κόρον αναλυθεί και δεν χρειάζεται επανάληψη. Αν ο κοινοβουλευτισμός δεν είχε καταντήσει την χώρα σ' αυτά τα χάλια (εθνικά, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά και τέλος οικονομικά) και δεν είχαν αφήσει να μετατραπεί η χώρα σε πολυπολιτισμικό καρνάβαλο, ο οποίος όμως φέρει φόβο και εξαθλίωση και καθόλου γέλιο, η ΧΑ θα ήταν στο ποσοστό της (0.5%). Όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς.

      Διαγραφή
    4. "Από πού κι ως πού "Δεκανίκι των Κεμαλιστων" η ΧΑ;"

      Απάντηση: https://www.youtube.com/watch?v=2Zj9zoj6L7k

      Τώρα το κατάλαβες;

      Διαγραφή
    5. Δυστυχώς μέρα με την ημερα αποδεικνύεται αυτό που έχουμε γράψει πολλοί εδώ μέσα πως η Χρυσή Αυγή υπάρχει για να ενοχοποιεί τους ορους πατριωτισμός, εθνικισμός, αγάπη για το έθνος και όλα τα συναφή. Την ίδια μέρα του συλλαλητηρίου που διοργάνωσαν οι Πόντιοι στο Σύνταγμα και το οποιο στέφθηκε με επιτυχία ο εισαγγελέας ανακοίνωσε την άρση των περιοριστικών μέτρων του Κυριου Κασιδιάρη. Την ίδια μέρα οι φερόμενοι, γιατί δεν είναι επουδενί, ως εθνικιστές χρυσαυγίτες επέλεξαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση αγανάκτησης και τιμής ταυτότχρονα, επιτιθέμενοι στον Koumoutsako! Ο,τι του φανεί του "λολοστεφανι" δηλαδή. Αν όντως υπήρχε κάποιος οργισμένος με τον Φίλη και πήγαινε να κινηθεί εναντίον του ας πούμε, άντε να δώσω και ένα ελαφρυντικό, αλλα ο Κουμουτσάκος?

      Εγώ επειδή δεν πιστεύω στις συμπτώσεις ιδιαιτερα έχω να σου πω πως δεν νομίζω τα δυο γεγονότα να είναι τυχαία και η ΧΑ ως γνήσιο μαγαζάκι του κοινοβουλευτισμού, τον οποιο έχω βαρεθεί να κριτικάρω στα σχόλια μου γενικότερα, εκμεταλλεύτηκε μικροκομματικά την εκδήλωση και το χειρότερο έστρεψε τα ματια της δημοσιότητας από τον αηδιαστικό Φίλη στο συμβάν. Επιπλέον έδωσε πάτημα στον ανεκδιήγητο και αμόρφωτο υπουργό παιδείας να μας κατηγορήσει και όλους ως φασίστες και τη Γενοκτονία των Ποντιων, ως εθνικιστική κορώνα! Για αυτό λοιπόν οι ΧΑ είναι δυο φορες ένοχοι και συνεργάζονται ενεργά με τους εν Ελλάδι Κεμαλιστές όπως ο άθλιος Φίλης και το συναφή του καπηλευόμενοι τον Ελληνισμό! Τώρα αν εσύ δεν το βλέπεις με γεια σου με χαρά σου! Δεν θέλουμε αλλα μαγαζάκια μας φτάνουν και μας περισσεύουν αυτά που έχουμε! Είναι και αυτοί μαϊμουδισμός του δυτικού κοινοβουλευτισμού, ακόμα και ο εθνικισμός είναι "μαιμουδισμενος" όπως είναι μαϊμουδίστικες και οι ideologies της αριστεράς, γενικότερα το ιδεολογικό παρεμπόριο είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα στη χωρα όπως και το υλικό παρεμπόριο, έχουμε γεμίσει μαϊμούδες....

      Διαγραφή
    6. @ Σταύρος Πραστιώτης

      Ομολογώ πως όχι. Μπορείς να μού το εξηγήσεις;

      @ Alexandros

      "Την ίδια μέρα οι φερόμενοι, γιατί δεν είναι επουδενί, ως εθνικιστές χρυσαυγίτες επέλεξαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση αγανάκτησης και τιμής ταυτότχρονα, επιτιθέμενοι στον Koumoutsako!"

      Από πού έβγαλες εσύ το συμπέρασμα αυτό; Γιατί να μην τον έδειραν συριζαίοι, αφού κι αυτός το συλλαλητήριο ήταν, το οποίο στρεφόταν κατά των δηλώσεων τού Φίλη; Η ΧΑ τι λόγο είχε να τον δείρει; Βέβαια, όλα τα τρολ της ΝΔ σπεύσατε να δικάσετε και να καταδικάσετε, χωρίς καν να αναμένετε πόρισμα. Ούτε η Κοσιώνη να ήσουν (ξέρεις ποια είναι αυτή;).

      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Κουμουτσάκος μετά το επεισόδιο: “Δεν έχω ιδέα ποιοι με χτύπησαν”! Τι έγινε μετά; του ήρθε η επιφοίτηση και αναγνώρισε Χρυσαυγίτες; ΒΙΝΤΕΟ

      Όσα συνεπώς γράφεις παρακάτω, βασιζόμενα στην βεβαιότητα ότι η ΧΑ είναι ο δράστης, είναι εσφαλμένα, αφού οι Αρχές δεν έχουν ακόμη αποφανθεί.

      Κατά τα άλλα, το λέω απερίφραστα στο σχόλιό μου. Οι συγκυρίες την έφεραν εκεί που την έφεραν, όπως και τον ΣΥΡΙΖΑ και η ανικανότητα των κυβερνήσεων ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, που μάς κατάντησε σ' αυτά τα χάλια.

      Τώρα, το γιατί είναι δεκανίκι των Κεμαλιστών, αυτό είναι δική σου αμπελοφιλοσοφία, πάντα σε λάθος (μέχρις αποδείξεως τού αντιθέτου) βασιζομένη. Ο Σταύρος Πραστιώτης παρουσιάζει κάτι άλλο, απαντώντας για λογαριασμό σου. Βρέστε τα μεταξύ σας και ελάτε να μού πείτε τι εννοείτε.

      Διαγραφή
    7. Nativist,
      αν ξαναδεις το βίντεο χωρίς φανατισμό και συνδυάσεις τα ιστορικά γεγονότα, θα καταλάβεις.
      Αν όχι, απλώς αρνείσαι την πραγματικότητα. Πρωτότυπο...

      Διαγραφή
    8. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις με καθαρές κουβέντες, καλύτερα άφησε τις συμβουλές. Όχι, δεν διακατέχομαι από κανέναν φανατισμό. Πρόσεξε, διότι τα φαινόμενα απατούν.

      Διαγραφή
    9. Μπέρδεψες αυτό που έγραψα με συμβουλή.
      Έτσι εξηγείται ότι μπερδεύεις και την πραγματικότητα με τη φαντασία.

      Διαγραφή
  11. Είναι φυσικά σημαντικό ζήτημα η διεθνής αναγνώριση της γενοκτονίας, αλλά ο αναθεωρητισμός δεν είναι θέμα παρελθόντος και ιστορικής μνήμης, αλλά ισχύος. Και η Γερμανία αφού διαλύθηκε αναγκάστηκε να αναγνωρίσει τα εγκλήματά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Nativist Είναι ο Φίλης Κεμαλιστής Γκρίζος Λύκος; Τον στηρίζει η Χρυσή Αυγή με την προβοκάτσια; Άρα είναι δεκανίκια του Γκρίζου Λύκου, όλα τα υπόλοιπα ό,τι σου έγραψα. Δεν έχουν σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό, η ηγετική ομάδα, οι υπόλοιποι στη συντριπτική πλειοψηφία είναι Έλληνες εθνικιστές αλλά έμπλεξαν με τους βλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο λογικό σφάλμα. Δεν έχει ακόμη αποδειχθεί ποιος κτύπησε τον Κουμουτσάκο, αν αυτό εννοείς ως προβοκάτσια και σού παρέθεσα τι είπε ο ίδιος αρχικά. Δηλαδή, εσύ θέτεις σαν βάση της σκέψης κάτι, που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

      Ούτε, βεβαίως, κατάλαβα ότι χαρακτηρίζεις τον Φίλη ... "Γκρίζο Λύκο". Γράφοντας τέτοιες ανοησίες, πώς να σε καταλάβω;

      Και μ' αυτά που γράφεις παρακάτω, αποδεικνύεις ότι είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητας:

      >Δεν έχουν σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό, η ηγετική ομάδα<

      Σωστό, αν και όχι απολύτως.

      >οι υπόλοιποι στη συντριπτική πλειοψηφία είναι Έλληνες εθνικιστές αλλά έμπλεξαν με τους βλάκες!<

      Οι υπόλοιποι, αν εννοείς τούς ψηφοφόρους της ΧΑ, διότι δεν είναι σαφή αυτά που γράφεις, είναι άνθρωποι απογοητευμένοι από τα γνωστά κόμματα και ειδικά άνθρωποι που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση και την αδιαφορία/ανυπαρξία τού κράτους. Από την Αγγλία, μάλλον δεν μπορείς να ξέρεις την ελληνική πραγματικότητα, κάτι που σού έχω ξαναγράψει.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.