30/11/15

Το ΝΑΤΟ, Δούρειος Ίππος του Ισλαμικού Κράτους

Olivier Renault
Το SU 24 που κατατρίφθηκε από ένα τουρκικό μαχητικό F-16 δείχνει την τουρκική θέση σε σχέση με το ισλαμικό κράτος και τα όρια της βιωσιμότητας του ΝΑΤΟ. Το Κίεβο υποστηρίζει επίσημα τάγματα του ΙΚ στη Συρία εναντίον της Ρωσίας και έχει στο έδαφός του ένα τάγμα του ΙΚ για να πολεμήσει κατά των μονάδων του Ντόνετσκ και Λούγκανσκ. 
Οι Τάταροι της Κριμαίας, που υποστηρίζονται από τον Ερντογάν, είναι σύμμαχοι του Κιέβου. Το ΝΑΤΟ έχει δείξει τα όριά του και με τη αντίθεση του στον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Ο εχθρός της ειρήνης, του χριστιανικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού βρίσκεται στο κόρφο του ΝΑΤΟ και πιο πέρα, σε όλες αυτές τις οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών, διότι οι τελευταίες αυτές, όπως ο ΟΗΕ με τις υπο-οργανώσεις του (UNICEF, UNHCR ...) συμμετέχουν στη μεταφορά των πληθυσμών στην Ευρώπη και στην αλλαγή του πληθυσμού μέσω της ... Τουρκίας  ενώ υποθάλπει την μετεκπαίδευση των ευρωπαϊκών λαών.

Η Τουρκία, σύμμαχος του ΙΚ. 
Μια μέρα μετά το «μαχαίρωμα της Τουρκίας στην πλάτη της», η Ρωσία εμμένει στις διπλωματικές θέσεις της και βεβαιώνει ότι δεν θέλει να κάνει πόλεμο στην Τουρκία. 
Αλλά η Ρωσία θέλει να μηνύσει τη Τουρκία στο Διεθνές Δικαστήριο για να καταδικαστεί επειδή πουλάει το πετρέλαιο του ισλαμικού κράτους. «Η Μόσχα μπορεί να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για αυτές τις πωλήσεις και αυτή τη διακίνηση αυτού του πετρελαίου μεταξύ του ισλαμικού κράτους και της Τουρκίας για να τη φέρει ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) στη Χάγη», δήλωσε ο πρώην διοικητής των υπηρεσιών  πληροφοριών στον Τούρκο στρατηγό του Γενικού Επιτελείου Ισμαήλ Χακί Πεκίν. 

Ο Ερντογάν δεν έπαψε ποτέ να καταπολεμήσει τους Πεσμαργκά κλείνοντας τα σύνορά του για τους τραυματίες. Ο Ερντογάν βοηθά το ΙΚ να πουλήσει το πετρέλαιο του (ο γιος του Ερντογάν φέρεται να είναι ο διαχειριστής) και απόδειξη είναι οι αυτοκινητοπομπές βυτιοφόρων που μεταφέρουν το πετρέλαιο προς την Τουρκία. Η Τουρκία είναι επίσης το κομβικό σημείο για τη στρατολόγηση ξένων μαχητών για το ΙΚ.

Το Κίεβο που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ, σύμμαχος του ΙΚ. 

«Το ΙΚ πολεμά στην Donbass» τιτλοφορεί μια γερμανική εφημερίδα και αναφέρεται σε ένα ντοκιμαντέρ, Kalifat des SchreckensBedrohung durch den IS-Terror (Χαλιφάτο της φρίκης, απειλή μέσω τρομοκρατίας από το ΙΚ), του τηλεοπτικού δίαυλου ARD που προβλήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2015 που δείχνει την παρουσία ενός ολόκληρου τάγματος μαχητών του ΙΚ στο έδαφος της Ντονμπας για να σκοτώσουν τους μαχητές των Δημοκρατιών της Ντόνετσκ και Λούγκανσκ. Το γερμανικό άρθρο διηγείται «αυτό το ντοκιμαντέρ δείχνει ένα τάγμα Τατάρων, πιστοποιημένο από το Κίεβο, που σταθμεύεται κατευθείαν στη γραμμή του μετώπου όπου βρίσκονται οι υπερασπιστές του Ντόνετσκ και Λούγκανσκ. Πάνω από το στρατόπεδο αυτού του τάγματος φαίνεται η σημαία του ΙΚ.
Ο διοικητής του τάγματος αυτού πολέμησε πριν από λίγο στη Συρία υπό την αρχηγία του ανθρώπου που διοικεί τα στρατεύματα του ΙΚ στη Συρία. Ο διοικητής του τάγματος του ΙΚ στην Ντομπάς ήταν καλά ενημερωμένος σχετικά με τα σχέδια των δυτικών παικτών στην ουκρανική διαμάχη. 
«Αυτό που μας περιμένει εδώ είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, έναν πραγματικό πόλεμο», δήλωσε ο διοικητής ενώπιον της κάμερας».

Ο σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών του Κίεβου έχει δηλώσει επίσημα στις αρχές Οκτωβρίου 2015, «πρέπει να βοηθήσουμε το ισλαμικό κράτος, να εκδικηθούμε από τους Ρώσους στρατιώτες».
Ο Anton Gerashchenko, επικεφαλής και σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών Αρσέν Avakov ζήτησε από τον ουκρανικό πληθυσμό να δώσει πληροφορίες σχετικά με τους Ρώσους στρατιώτες που σταθμεύουν στη Συρία για να τις δημοσιεύσει σε μια ιστοσελίδα και να ενημερώσει τους ακτιβιστές του ΙΚ.

Το ΝΑΤΟ πρέπει να διαλυθεί. 

Το ΝΑΤΟ είναι μια αποτυχία από την ίδρυσή του όπως ήταν και η Κοινωνία των Εθνών. 
Η Ρωσία, η οποία δέχεται συνέχεια κτυπήματα (επέλαση του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, πραξικόπημα στο Κίεβο), και παραμένει διπλωματική, αποδεικνύει τη θέληση της ως ειρηνιστικό έθνος και σέβεται τον διεθνή νόμο. Η Ρωσία, που, παρά τις πολυάριθμες επιθέσεις και προβοκάτσιες εξακολουθεί να διατηρεί την παγκόσμια ειρήνη, ενώ δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ και ενώ το ΝΑΤΟ, που υποτίθεται ότι υπάρχει για να διατηρήσει την παγκόσμια ειρήνη, αποκαλύπτεται ως ο δούρειος ίππος του ισλαμικού κράτους και επιταχύνει τις προκλήσεις.

Αν ο πολιτισμένος κόσμος δεν διαλύει το ΝΑΤΟ, είναι το ΝΑΤΟ που θα διαλύσει τον πολιτισμό! Ο ΟΗΕ προωθεί επίσης την αλλαγή του πληθυσμού στη Ρωσία μέσω της εισαγωγής μεταναστών και ενισχύει το παιγνίδι του ΝΑΤΟ! 

Εξάλλου, η υποστήριξη του ΝΑΤΟ στο μουσουλμανικό Κόσσοβο εναντίον της Σερβίας, με τη δημιουργία ενός μουσουλμανικού θύλακα, υπέρ του ΙΚ στην Ευρώπη (όπου λαμβάνουν χώρα στρατιωτικές εκπαιδεύσεις) είναι ακόμη ένα στοιχείο απόδειξης ότι το ΝΑΤΟ είναι ο Δούρειος Ίππος του ΙΚ.

Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμων Πολιτικά΄.

Olivier Renault



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.