30/11/15

Γιαννίτσης: Στο ασφαλιστικό δεν με στήριξαν ούτε οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ

Ούτε οι ίδιοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δεν στήριξαν το 2000 την πρόταση μου για το ασφαλιστικό, τόνισε ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης μιλώντας σε εκδήλωση της Κίνησης των 58. Για μία ακόμη φορά, είπε, η μπάλα πετάχτηκε στην εξέδρα και όταν πετάμε την μπάλα στην εξέδρα, τη λύση δίνει η ζωή με τρόπο βίαιο και καταστροφικό.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Γιαννίτσης υπογράμμισε ότι ο  ίδιος δεν έκανε ποτέ πίσω: «Δεν πήρα τις προτάσεις να τις κάνω πιο ροζ, πιο κίτρινες», παρατήρησε χαρακτηριστικά και επανέλαβε πως δεν βρήκε στήριξη από πουθενά.
«Όχι μόνο η συνδικαλιστική πλευρά», εξήγησε, «δεν υπήρξε ένα κόμμα να τις υποστηρίξει, μια κοινωνική δύναμη, ούτε καν τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ούτε καν υπουργοί, με εξαίρεση τον πρωθυπουργό (Κώστα Σημίτη) και κάποιους υπουργούς, ή πολιτικά στελέχη μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού όχι των δύο». «Για φανταστείτε, λοιπόν, να θέλει κάποιος υπουργός-θα έλεγα ξιπασμένος, φαντασμένος, πως το είχε πει ο Σκανδαλίδης, καλαμοκαβαλάρης- να θέλει να επιβάλει κάτι απέναντι σε μια κοινωνία που ουρλιάζει...».
Για τη συνέχεια Iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.