24/11/15

Τουρκία και Ρωσία δουλεύουν για την Ελλάδα

Χαρμόσυνα τα νέα για την Ελλάδα μετά την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από την Τουρκία, η οποία ισχυρίζεται πως το ρωσικό αεροσκάφος είχε παραβιάσει τα σύνορά της.

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, οι Ρώσοι τουρίστες που επισκέπτονταν την Τουρκία θα έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα.

Πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες είχαν επισκεφθεί την Τουρκία το 2015, ενώ τους εφτά πρώτους μήνες του 2015 επισκέφτηκαν την Τουρκία 1,4 εκατ. Ρώσοι τουρίστες.

Οι Ρώσοι τουρίστες που έβλεπαν την Τουρκία και την κατεχόμενη Κύπρο ως εναλλακτική τουριστική επιλογή -μετά και την πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου στην Αίγυπτο-, δεν θα κάνουν πια τουρισμό στην Τουρκία, γιατί δεν λέει να είσαι Ρώσος, να λιάζεσαι στην παραλία και να σου έρθει στο δόξα πατρί κάνα ρωσικό αεροσκάφος και αυτός που βλέπεις στον ουρανό να μην είναι κάποιος τουρίστας που κάνει kitesurfing αλλά ο πιλότος συμπατριώτης σου που έχει εκτοξευτεί επειδή τον κατέρριψαν οι Τουρκαλάδες.

Η Ελλάδα πρέπει να απλοποιήσει αμέσως τη διαδικασία έκδοσης βίζας για τους Ρώσους τουρίστες, ώστε να βουλιάξει το καλοκαίρι η Ελλάδα από τουρισμό.

Όλοι δουλεύουν για εμάς. Και οι Τούρκοι.

Ας δουλέψουμε κι εμείς για εμάς.

(Αν δεν γίνει κάνας Παγκόσμιος Πόλεμος, η Ελλάδα θα φτάσει σύντομα τα 40 εκατομμύρια τουρίστες. Στην Ελλάδα, αδερφές μου, στην Ελλάδα!)

Read more: pitsirikos

17 σχόλια:

  1. Με μεγάλη λύπη διάβασα το άρθρο σας και πιστεύω ότι ξεζουμίζει από κυνικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ...Το θεωρώ δε προβοκατόρικο. Τουριστική πολιτική χρειαζόμαστε ούτως ή άλλως.

      Διαγραφή
  2. Ας χαρούμε, πέθαναν δύο άνθρωποι και έτσι θα πλουτίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και δύο... Καμμιά 2 εκατομμύρια ως τώρα εννοείς.
      Και δεν νομίζω ότι χαίρεται κανείς.

      Διαγραφή
  3. Χαχα αστείο πολύ το γελοίο αρθράκι ,,,αναδεικνύει δε κατα πολύ το σκεπτικό του νεογκιαούρη χαβαλέ γραικύλου που το μόνο που σκέπτεταί ένω εξελίσσονται σημαντικά γεωπολιτικά γεγονότα να βγάλει παραδάκι να ταίσει τη μπέκα του , ,,, κάτι σαν τους μυτιληνιούς που μπροστά στις ορδές των λαθραίων κοιτάνε τη κονόμα ,,(όσοι Έλληνες απόμειναν στο νησί καταλαβαίνουν),, ,,,,όπου τους βρείτε τους θερσίτες φτύσιμο κι ξύλο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριστιαν αν ο τουρισμος ειναι αυτος που θα κερδισει απο μια τετοιου ειδους κριση,που πιθανα να απτεται τα ορια ενος γενικευμενου πολεμου,πολυ φοβαμαι οτι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι τομεις που θα χασουμε,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απορώ πως ανέβηκε τέτοιο άρθρο σε αυτό το σάιτ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να τρίβουμε τα χέρια μας, καλό θα είναι να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να είμαστε σοβαροί. Όλη η περιοχή γύρω μας φλέγεται και το να προχωρήσει η φωτιά στα χωράφια μας είναι θέμα συγκυριών. Πρώτο μέλημα να διασφαλίσουμε την ειρήνη στη Χώρα και μετά τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I don't agree with the article at all for obvious reasons, BUT isn't the same kind of thinking our government employs to everything? Zero planning hopping some cataclysmic events might save us? Isn't the reason we are where we are?
    Then, yes!!!' Great the Russians will come to us as tourists without Kefaloyianni showing her breasts or worsr and in case of war, if they take Asia Minor, we will never have to give an answer to Merkel about joint patrols with Turkey. Simply it won't be any Turkey.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλασικός ρουφιάνος Πιτσιρίκος που χαίρεται με τον θάνατο συνανθρώπων του, δεν περίμενα ποτέ να δώ "άρθρο" αυτού του βόθρου εδώ κύριε Σάββα. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελεος κ. Καλεντερίδη ! "Τσιτάρετε" αναρτήσεις αυτού του σκουπιδιού ; Τι αλλο θα δούμε.
    Χαβαλές, κονόμα και "βαριά βιομηχανία της χώρας" (των γκαρσονιών !) ολα μαζί, μόνο σε σάιτ τύπου κουρδιστό πορτοκάλι κ.α. εμέσματα θα περιμέναμε να τα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sarkasmos einai re kiratses! amesos na pareksigithoun ta kolia sas! eleos pia ti kompleksares iste! mpam kanei oti einai sarkasmos.alla me tetious thermokefalous papares na kikloforoun ekso sto dromo logiko einai na malakizete ollh h hora,afou istaste pantou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μόνος σαρκασμός που υπάρχει εδώ είναι το σχόλιο σας!!!

      Διαγραφή
  11. Κρίμα.....δεν περίμενα να δώ "άρθρο" αυτού του βόθρου εδώ κύριε Σάββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι βαθια νυχτωμενος αυτος που πιστευει οτι οι "συμμαχοι" θα επιτρεψουν στην Ελλαδα να δρεψει ωφελη απο οιαδηποτε γεωπολιτικη εμπλοκη της Τουρκιας......Ισως γι αυτο ερριξαν απο πριν την Ελλαδα στο καναβατσο για να μην της μπουν ιδεες στο κεφαλι. Ουτε πετρελαιο και σφαιρες δεν θα εχουμε σε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γκριζα σελιδα. Αναβαθμισε τα φιλτρα σου Σαββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν με παραξενευει το απαραδεκτο αρθρο σας. Να υποθεσω οτι ανηκει στις τουριστικες προφητειες για τις ξανθες τουριστριες ; οτι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.