14/11/15

Οι αρνητές της γενοκτονίας και όσοι κατηγορούν την Ευρώπη και όχι την Τουρκία, είναι συνένοχοι στο δράμα των προσφύγων

Του Σάββα Καλεντερίδη
Ο υπουργός Παιδείας της Ελλάδας, παγκόσμια πρωτοτυπία γιατί εκτός από αγράμματος είναι και αναιδής αλλά και άνανδρος, αφού πρώτα προσέβαλε με άρθρο του στην «Αυγή» τους βουλευτές που απείλησαν τον Αύγουστο του 2014 με ανατροπή και πτώση την κυβέρνηση Σαμαρά, απαιτώντας να συμπεριληφθεί η γενοκτονία που έκαναν οι Τούρκοι σε Έλληνες και Αρμενίους στο υπό ψήφιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αφού έκανε δίκη προθέσεων, προσάπτοντάς τους μάλιστα σκοπούς που ήταν εκτός πραγματικότητας, πριν λίγες μέρες, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και πάλι δεν απάντησε επί της ουσίας. Μάλιστα, χωρίς να αναφερθεί στο επίμαχο άρθρο και χωρίς να απαντήσει αν αρνείται την τέλεση της γενοκτονίας, για να θολώσει τα νερά, επικαλέστηκε απόψεις που εξέφρασε πριν από επτά χρόνια ο ίδιος, που δεν έχει πανεπιστημιακό πτυχίο, σε συνομιλία που είχε με διεθνολόγους και ιστορικούς!!! 
Μάλιστα, αντί να κάνει αυτοκριτική ή να μιλήσει αντρίκια και καθαρά, εκφράζοντας με θάρρος τις απόψεις του, όποιες κιαν είναι αυτές, δεν απέφυγε να κατηγορήσει και πάλι τους άλλους, κάποιους που «βρήκαν ευκαιρία να φτιάξουν έναν καβγά», λέγοντας ότι ο θόρυβος που ξέσπασε για το θέμα δεν οφείλεται στις απόψεις που εξέφρασε, αλλά σε εσωκομματικούς λόγους και στην κούρσα για τη διαδοχή στη ΝΔ. Και πάλι υποκρισία, κυνισμός, αναίδεια και ανανδρία, όπως στο περσινό άρθρο της Αυγής, αντί να μιλήσει καθαρά και να αναλάβει τις ευθύνες του.
Να πάμε τώρα στο θέμα των προσφύγων και στη συνενοχή των αρνητών της γενοκτονίας σ’ αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα.
Πήγες του κουρδικού απελευθερωτικού κινήματος από τις Βρυξέλλες, μας διαβεβαιώνουν, και μας απέστειλαν σχετικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου και το τουρκικό κράτος είναι ο βασικός διοργανωτής της διακίνησης και της κατεύθυνσης των προσφύγων της Συρίας στα ελληνικά νησιά και στην Ευρώπη. Πέραν των άλλων μακροπρόθεσμων στόχων, που είναι η δημιουργία πολυάριθμων μουσουλμανικών κοινοτήτων στην Ελλάδα και τις χώρες της Ευρώπης, το δίδυμο του ισλαμοφασισμού και το τουρκικό κράτος-γενοκτόνος έχουν και έναν άλλο, στρατηγικό στόχο, που εξυπηρετεί η Άγκυρα, διώχνοντας στην ουσία τους πρόσφυγες από τα σπίτια τους και προωθώντας τυος προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ο στρατηγικός στόχος της είναι να αδειάσει από ανθρώπους το Δυτικό Κουρδιστάν (Ροζάβα), όπως ονομάζεται η περιοχή της Β. Συρίας που κατοικείται κυρίως από Κούρδους, για να μην είναι σε θέση να το υπερασπιστεί το Κόμμα Δημοκρατικής Ενότητας (PYD) και ο Στρατός Λαϊκής Άμυνας (YPG), αφού μήνα με το μήνα φεύγουν από την περιοχή δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι, παρασυρμένοι από τους διακινητές και τους δουλεμπόρους που καθοδηγούνται από το τουρκικό κράτος. Για το λόγο αυτό οι αρχές του υπό δημιουργία κουρδικού κράτους, λόγω λειψανδρίας, έχουν ήδη βγάλει νόμους για υποχρεωτική στράτευση και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να αποτρέψουν τη φυγή των κατοίκων από την περιοχή, που θέλει η Τουρκία να την καταστήσει δικό της προτεκτοράτο, την επόμενη μέρα στη Συρία.
Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι σκόπιμα οι τουρκικές αρχές παρακίνησαν ή πιο σωστά έδιωξαν προς την Ευρώπη τους περισσότερους από τις 200 χιλιάδες Κούρδους της μαρτυρικής περιοχής Κομπάνι, που είχαν καταφύγει στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, υπό το φόβο του Ι.Κ., το οποίο είχε καταλάβει την ως άνω επαρχία τη υποδείξει του ίδιου του Ερντογάν, ως αντιπαροχή στη στήριξη που παρείχε στους τζιχαντιστές το τουρκικό κράτος. Να σημειώσουμε ότι και η οικογένεια του Αλάν Κούρντι, που βρέθηκε νεκρός στις ακτές της Αλικαρνασσού, ήταν πρόσφυγες από το Κομπάνι που ζούσαν επί δύο χρόνια στην Τουρκία, απ’ όπου τους ξεσήκωσαν οι σύγχρονοι γενοκτόνοι, για να φύγουν από την περιοχή και να μην υπάρχουν Κούρδοι να την υπερασπιστούν αύριο, που θα συμφωνηθεί μια λύση για τη Συρία.
Επίσης, καταγγέλλουν ότι ακόμα και από το καντόνι του Αφρίν, αυτό που βρίσκεται κοντά στα παράλια της Μεσογείου και τις ακτές της Αλεξανδρέττας, όπου δεν υπάρχει πόλεμος και άρα δεν υπάρχουν λόγοι εξόδου, εξαπατώνται Κούρδοι της περιοχής, στους οποίους κυκλώματα του τουρκικού κράτους τάζουν ευρωπαϊκά διαβατήρια, και εγκαταλείπουν την περιοχή, για να βρεθούν στα ελληνικά νησιά και εκείθεν στην Ευρώπη.
Έχουμε να γράψουμε πολλά, όμως τα παραπάνω παραδείγματα είναι αρκετά. Απλά να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον επίσημο ορισμό της γενοκτονίας, και η «δια της βίας μεταφορά των παιδιών της ομάδας σε μια άλλη ομάδα» συνιστά γενοκτονία.
Και αυτό γίνεται συστηματικά από πλευράς του τουρκικού κράτους, το οποίο συνεχίζει να εφαρμόζει πολιτικές γενοκτονίας για να υλοποιήσει τα σχέδια της επιβολής ενός εθνοφυλετικού και ισλαμιστικού φασισμού, κι αυτό συνεχίζεται και γιατί υπάρχουν εκείνοι που κατηγορούν την Ευρώπη και όχι την Τουρκία για το δράμα των προσφύγων και οι απανταχού… Φίληδες που τις νομιμοποιούν με τις ανιστόρητες νεοκεμαλικές τους απόψεις, αντί να συστρατευθούν όλοι στο πιο προοδευτικό κίνημα της ανθρωπότητας, που είναι ο αγώνας για την αναγνώριση και την καταδίκη της γενοκτονίας και της κάθε γενοκτονίας.

 Δημοσιεύεται στην εφημερίδα "δημοκρατία"

16 σχόλια:

  1. Αυτά είναι τα έργα της κυρα Τασίας και όχι μόνο φυσικά αλλά και του κυρ Τσίπρα που τον άκουσα στη Βουλή πριν λιγο για το προσφυγικό και έκλαψα. Όχι παρασυρμένος από το κλάμα του πορδηπουργού για τα χαμένα παιδιά αλλά από το ότι απευθύνεται με καρακαταξύλινο λόγο δια της Βουλής και του καναλιού της στην κομματική του νεολαία και όχι στον λαό. Αλήθεια, τα διαμερίσματα που θα νοικιάσουν για να μεινουν οι πρόσφυγες θα είναι από τα κατασχεμένα των Ελλήνων από τις τράπεζες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί στην Ελλάδα κ. Σάββα μπορεί να ανέβαιναν δεξίες (μόνο κατ όνομα) κυβερνήσεις , αλλα καμία δεν υποστήριξε την μεσαία τάξη ουσιαστικά.
    Μπορεί να υπήρξαν κάποτε και κεντρώες κυβερνήσεις αλλα ποτέ δεν κοίταξαν την πλειοψηφία του κόσμου ...
    Ολοι κοιτούσαν τις μεγάλες οικογένειες να εξυπηρετήσουν, και ενώ κάποτε οι οικογένεις αυτές είχαν και φιλότιμο εξ ου και μέχρι κάποια εποχή είχαμε κάποιες φωνές να μιλούν και να πράττουν υπερ του λαού....Μετά σίγησαν .
    Αποτέλεσμα αυτών λοιπόν ήταν δεξιές κυβερνήσεις να διορίζουν αριστερές απόψεις με την σκέψη ότι μπορεί να τους κάνουν δικούς τους
    Το συνδικαλιστικό κίνημα κατέληξε να παίρνει έδρανα στην βουλή την στιγμή που πάντα είχε αριστερές απόψεις ,αλλα για τους άλλους όχι για τις τσέπες τους .Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς τον ΣΚΑΠΑΝΕΑ έτσι ούτε και άλλες δουλειές ''εργολαβίες'',
    Γιατί μας κάνει εντύπωση όμως ο εν λόγω; Μήπως ξεχνάμε για το στρίμωγμα στην Σμύρνη ή μήπως ξεχνάμε το ΦΕΚ της ντροπής σε σχέση με την Τουρκία και την ‘’πολιτισμική’’ προώθηση της φιλίας των λαών το 2001 αν το ξεχνάμε να το στείλω να το έχουν όλοι Τεύχος Πρώτο Αριθμός Φύλλου 142/27-06-2001 www.et.gr
    Ποια κυβέρνηση είχαμε τότε ; ΣΗΜΙΤΗ ..Αυτού που ευχαριστούσε τους Αμερικάνους για τα Ιμια , αυτου που είπε ο δικός του την Σημαία να την πάρει ο αέρας και πολλά άλλα.
    Μιλάμε λοιπόν γι αυτούς και αντί ο κόσμος να μάθει ....τι έκανε ; Αυτό που βλέπουμε σήμερα. Και ποιος βοήθησε αυτός που πάντα βοηθάει οι δεξιές κυβερνήσεις .
    Γιατί ;
    Γιατί στην Ελλάδα απο το 74 και μετα πατριώτης δεν υπήρξε ....γιατί στην Ελλάδα διαβρώθηκε η νοοτροπία που λεγεται φιλοπατρία στο κόσμο, και μετά τη διάβρωση ήρθε και η ποινικοποίηση τής ...
    Αρα μη ψάχνουμε να βρούμε που φταίνε οι Τούρκοι....αυτοί την δουλειά τους κάνουν εδώ τι γίνεται ...Γιατί αυτός ο τόπος γεννά , γαλουχεί , μεγαλώνει , σπουδάζει και ψηφίζει προδότες και μετά κατηγορεί τον εχθρό γιατί τον επιβουλεύεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όλα αυτά τα κάνουν οι Τούρκοι δίχως άδεια από τα αφεντικά τους, θα καταστραφούν.
    Αν όλα αυτά τα κάνουν οι Τούρκοι κατόπιν εντολών από τα αφεντικά τους, πάλι θα καταστραφούν.
    Κάτι παρόμοιο ισχύει και για πολλά στελέχη του Σύριζα.

    Αφού πρώτα αποσταλούν στον κ. Φίλη τα σχετικά καλύτερα συγγράμματα για τις γενοκτονίες, μέσα σε ένα μηνα από την αποστολή τους θα πρέπει να ερωτηθεί πάλι σχετικά με το θέμα και να τοποθετηθεί. Μπορεί να έχει πέσει θύμα της Κεμαλολατρίας η οποία ανθούσε κάποτε τόσο εντός της αριστεράς όσο και εντός της δεξιάς. Αν όμως του αποσταλούν τα στοιχεία, δεν θα έχει άλλη δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω όμως η Ευρώπη νομίζετε ότι δεν τα ξέρει ? Μήπως τα ξέρει και προμοτάρει την Τουρκία για να πατήσει πόδι στη Συρία μέσω ένταξης μετά της Τουρκίας στην ΕΕ πηγαίνοντας για δεύτερη φορά στο σφαγείο της γεωπολιτικής τους Κούρδους ? Δεν νομίζω ότι η Ευρώπη είναι τόσο αθώα όσο οι αριστεροί στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Τουρκια μπορει να ΄δεχθει ' την δημιουργια κουρδικου κρατους με ανταλαγμα εισοδο στην ΕΕ και κανα δυο Ελληνικα νησακια.

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός συνεχώς και σε όλα τα θέματα αυτο-παγιδεύονται, βέβαια δεν παγιδεύουν μόνον τους εαυτούς τους παγιδεύουν ολόκληρη τη χώρα και το έθνος ταυτόχρονα! Όσον αφορά την προσφυγική κρίση! Έβαλε ο πρωθυπουργός μια υπουργό, η οποία ένας Θεός ξέρει πόση ζημιά έχει προκαλέσει. Παρά το ότι το πρόβλημα στη Συρία είναι μια πενταετία τώρα, το προσφυγικό κύμα συμπίπτει με την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και τον διορισμό της κυρίας Χριστοδουλοπούλου ως υπουργού μεταναστεύσεως. Δεν μπορεί να αποτελεί το γεγονός σύμπτωση! Από όταν έγινε αυτό η Τουρκία άνοιξε τις πύλες της και αυτό για να συμβεί προϋποθέτει συνεννόηση! Ποιοι είναι οι εντολοδότες της κυβέρνησης; Δεν μπορεί εν μέσω τρομερής κρίσης η κυρία Χριστοδουλοπούλου να είχε πρεμούρα να περάσει στα κρυφά, γιατί στα κρυφά και με φασιστικό τρόπο πέρασε η νομοθεσία περί υπηκοότητας. Τι ρόλο έχει παίξει η κυρία που θέλει να γραφτεί έστω και στις μαύρες σελίδες της ιστορίας. Από εδώ έγραφα ότι η κυρία συνεργάζεται με τους δουλέμπορους και με επέπληξαν κάποιοι. Όμως αποδεικνύεται πλέον καθημερινά ο ρόλος της! Η Τουρκία είναι ο ξεκάθαρος διακινητής ανθρώπων και μαζί οργάνων, παιδιών, ναρκωτικών, όπλων και ένας θεός ξέρει τι άλλων ανάμεσα στους πρόσφυγες. Έχετε δει πόσα είναι τα ασυνόδευτα παιδιά που ταξιδεύουν, έχουν οι "ανθρωπιστές" της δήθεν αριστεράς στην Ελλάδα; Πως γίνεται κανείς να μην επιμένει ότι πρέπει να πιεστεί ο απόλυτος δικτάτορας και φασίστας Ερντογάν να σταματήσει τη δράση του; Δεν βλέπει κανείς ότι είναι το μεγάλο αφεντικό μιας απόλυτα εγκληματικής οργάνωσης; Γιατί δεν καταδεικνύει ο πρωθυπουργός τη δράση του; Επιπλέον η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, η οποία σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Καμμένου, ο οποίος απολύτως δικαιολογεί τις φήμες που θέλουν να είναι εντελώς ανόητος, οδήγησαν τις Ευρωπαϊκές χώρες να κλείσουν τα σύνορά τους και την πατρίδα μας να έχει μετατραπεί ήδη σε αποθήκη ψυχών, 2 εκατομμύρια βρίσκονται στη χώρα σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών! Επιπλέον η ανικανότητα της διαχείρισης συν την οικονομική κρίση και οικονομικό έλεγχο οδήγησαν τα πράγματα στο να γίνει η χώρα και η κυριαρχία της μέρος παζαριού μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας! Υπάρχει σχέδιο διαχείρισης τόσων ανθρώπων; Ούτε κατά διάνοια, άλλα όχι μόνο αυτό. στο πλέον νευραλγικό υπουργείο, το υπουργείο παιδείας τοποθετείται ο μεγαλύτερος αλήτης που κυκλοφορεί στη χώρα, ο οποίος προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών μας αναίσχυντα και αμετανόητα!
    Το ερώτημα είναι πλέον απλό, τι κερδίζουν όλοι αυτοί για τον ακρωτηριασμό της πατρίδας μας; Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον ρόλο τους! Εχθροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι πραγματικά "Μέγας Αλέξανδρος" για το αντικειμενικό και θαρραλέο αυτό σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. [...]οδήγησαν τις Ευρωπαϊκές χώρες να κλείσουν τα σύνορά τους και την πατρίδα μας να έχει μετατραπεί ήδη σε αποθήκη ψυχών, 2 εκατομμύρια βρίσκονται στη χώρα σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών! [...]

      Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι πρόκειται για ανόητο και όχι για μέρος σχεδίου ώστε να μείνουν στην Ελλάδα μιας και αυτό κατ εμέ ειναι το σχέδιο απο την αρχή.
      Αλλωστε μιλάτε για τους τωρινούς νόμους περι ιθαγένειας και λαθρομετανάστευσης . Αν αυτά συνδυαστούν με το σχέδιο Καλλικράτης και την αυτονομία που δίνεται στις περιφέρειες (αυτοδιοικητο) που βασίζεται εν πολλοίς στο κόσμο που ζει και εργάζεται εκεί θα δείτε πως η αλλοίωση του δημογραφικού θα επιφέρει απλά κάποια στιγμή τον ''ξεσηκωμό'' για απεξάρτηση της εκάστοτε περιφέρειας απο την κεντρική .Κάπως έτσι θα σπάσει η Ελλάδα σε καντόνια . Δεν ειναι ανάγκη να μας κάνουν πόλεμο . Αν δε, δεν περάσει κάτι τέτοιο οι ισλαμιστοτζιχαντιστές που ήδη ειναι εντός συνόρων και Ελλάδος αλλα και Ευρώπης απλά θα κάνουν ότι έκαναν την εποχή του Gladio I αλλα πιο μαζικά και συντονισμένα.
      Λάβετε δε υπόψη σας ότι το 2011 έγινε και η συμφωνία η βουλή να φυλάσσεται απο την Black Water τώρα Xe κάτι που δεν άλλαξε . Γιατί ; Να την φυλάνε αυτοί απο ποιους . Αν δε σε αυτό δούμε και την πραγματικότητα ότι έχουμε απο το 2012 την Eurogenfor νομίζω πως το παζλ αρχίζει και φαίνεται σαν εικόνα. Αρα όλα τα κόμματα μέχρι σήμερα απο το 74 και μετά (μπορεί και πιο πριν αλλα να μη το πάμε τόσο πισω ) συγκλίνουν στην πραγματοποίηση ενός και μόνο πράγματος. Τη διάλυση της Ελλάδος και τον αφανισμό των Ελλήνων. Ομως όλα αυτά δεν τα έκαναν μόνοι τους . Χέρια τους ψήφισαν ...και άτομα τους εξέλεξαν και είναι τα ίδια που σήμερα γκρινιάζουν.

      Διαγραφή
  6. Σήμερα μάλιστα παρακολούθησα και τη "δακρύβρεχτη" αντίδραση του σαλντιμπάγκου που έχουμε για πρωθυπουργό! Αλλά είναι τόσο ανήθικος που ακόμα και τους πρόσφυγες τους χρησιμοποίησε για μικροκομματικά παιχνίδια! Ίσως για αυτό να καλύπτει τον Ερντογάν γιατί ταιριάζουν. Τι είπε όμως, επειδή έγινε λόγος για το αν είναι σωστό να λέγονται λαθρομετανάστες οι λαθρομετανάστες έπρεπε να ρίξει και τη λάσπη του και να αφήσει σκιές ρατσισμού λέγοντας πως αν δεχόμαστε αυτοί τη φράση μπορεί να δεχόμαστε ότι άνθρωποι άλλου χρώματος είναι κατώτεροι, ο συνειρμός μπορεί να γίνει μόνον στο δικό του μυαλό, βεβαία δεν είναι συνειρμός, απλώς έπρεπε να πετάξει τη λάσπη του όπως συνήθως κάνει! Αλλά πέρα από αυτό και για να μην παρεξηγηθούν αυτά που γράφω για την υπηκοότητα!
    Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία, τα δικαιώματα των ανθρώπων είναι διασφαλισμένα τόσο από το ελληνικό όσο και από το ευρωπαϊκό δίκαιο, εγώ είμαι μετανάστης στην Αγγλία, 6 χρόνια τώρα και δεν σκοπεύω να πάρω τη βρετανική υπηκοότητα, αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα για τα δικαιώματά μου, το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα! Η υπηκοότητα το μόνο που δίνει είναι πολιτική δύναμη, τίποτα άλλο, δεν είναι χρήσιμη για απολύτως τίποτα άλλο! Δεν πρέπει λοιπόν για να παραμείνει πολιτεία Ελλήνων η χώρα, υπηκοότητα να παίρνουν αυτοί που αγαπούν την Ελλάδα, που αισθάνονται Έλληνες; Πως διασφαλίζεται κάτι τέτοιο με το να γραφτεί ένα παιδάκι στην έκτη δημοτικού; Εγώ λέω να πάρουν την υπηκοότητα και ενήλικες και παιδιά, αλλά όταν και όπως πρέπει! Για να καταλάβετε και επειδή τα ψεύδη στον ελληνικό τύπο είναι ασύστολα και το είδαμε και με το θέμα της ψήφου των αποδήμων Ελλήνων, εδώ λοιπόν ένα παιδάκι από γονείς μη Βρετανούς πάει κανονικά σχολείο, και στα 16 του χρόνια εφόσον ακόμα είναι εδώ αποφασίζει το ίδιο αν θέλει τη βρετανική υπηκοότητα! Αυτά για τους ψεύτες στην Ελλάδα και ελπίζω έστω και αργά το συμβούλιο της επικρατείας να επέμβει! Ναι στην ελληνική υπηκοότητα στους αλλοδαπούς, αλλά με κανόνες που θα διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα θα παραμείνει πολιτεία Ελλήνων και δε θα μετατραπεί σε χώρος, όπως ονειρεύονται οι υπηρέτες του άκρατου νεοφιλελευθερισμού με τον αριστερίστικο χιτώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλές οι πληροφορίες για την Τουρκία και τη διακίνηση, αλλά φυσικά η Ευρώπη και οι Δυτικές δυνάμεις γενικότερα δεν απαλλάσσονται των ευθυνών τους για το μπάχαλο στη Μ. Ανατολή. Φυσικά ο συσχετισμός με το ... Φίλη [ειδικά με τη φωτογραφία δίπλα στο νεκρό παιδί] υποβαθμίζει το σπουδαιότατο ζήτημα δίνοντάς του μία διάσταση προσπάθειας εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτωνν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν γνωρίζω εάν τόσο παλιά είχατε αναδείξει το θέμα για τους Χριστιανικούς πλυθησμούς στο Ιράκ που τους γενοκτονούν αλλά επειδή το όλο πάζλ δυστυχώς συνδέεται έχω ένα άρθρο από το 2008 που τυχαία ενέσκυψε εμπρός μου διαβάζοντας ποσταρίσματα ξένων για τις θηριωδίες κατά των Χριστιανικών πληθυσμών. Ποίοι είναι οι υπέυθυνοι για το χάος του Ιράκ είμαστε όλοι σύμφωνοι, αλλά πάλι τώρα η κυβέρνηση της Ελλάδος είναι στο άρμα αυτών που σφάζουν και σταυρώνουν εν έτη 2015. Η αλήθεια ποτέ δεν έβλαψε μόνο απελευθέρωσε.
    http://www.canada.com/ottawacitizen/news/story.html?id=e7649576-0ebe-4b4f-b803-9a2c64449c41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Σάββα, γιατί οι σύλλογοι Ποντίων και Μικρασιατών δεν κάνουν κάτι; Γιατί δεν του τραβούν μερικές εκατοντάδες μηνύσεις για να βρίσκεται στα δικαστήρια μέχρι ν' αποδημήσει εις τόπο σκοτεινό; Γιατί δεν κάνουν «αυθόρμητες» συνάξεις έξω από το σπίτι του εν λόγω κυρίου, έτσι όπως έκαναν οι τουρκόφρονες του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί αφήνουν αυτόν τον απόγονο φασιστών ιταλών (δεν είναι καν έθνος οι Ιταλοί) - το όνομα του μάλλον σχετίζεται με την ιταλική λέξη figli - να κάνει ότι γουστάρει; Πότε επι τέλους εμείς οι Έλληνες της Μ. Ασίας, της Μακεδονίας και της Θράκης θα κάνουμε το καθήκον μας να προστατεύσουμε την ιστορία μας χωρίς να περιμένουμε το ανύπαρκτο κράτος και τους απογόνους Ενετών, Τούρκων, Σλάβων, Αλβανών και άλλων κατάλοιπων να εργάζονται για την αποδόμηση της Ιστορίας μας αλλά και για να αποτρέψουμε τον περαιτέρω διαμελισμό της μικρής μας πλέον πατρίδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί φίλοι, διαβάζω τα σχόλια και δεν καταλαβαίνω που ζείτε; θέλετε να συμφωνήσω ότι αυτός ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι ψεύτες ή ακόμα και μερικοί να φέρνω ντε προδοτικά. Με πειράζει όμως όταν βλέπετε το δένδρο και όχι το δάσος! Έχουμε γαϊτανάκι προδοτικών κυβερνήσεων, να μην πω από το 1830, ας μείνουμε στα 30 τελευταία χρόνια, ανεξάρτητα από χρώμα και κόμμα, όλοι περνώντας από την βουλή έμπηξαν και τις προσωπικές μαχαιριές τους. Βάλαμε στην φυλακή τους προηγούμενους και τώρα ασχολούμαστε με τους σημερινούς. Φτάνει αυτή η υποκρισία, να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο και να λέμε ότι κάνουμε εποικοδομητική κριτική για το καλό της πατρίδος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κύριε Κανελλόπουλε, η φωνή της λογικής....η υποκρισία έχει περισσέψει σε αυτόν τον τόπο....

      Διαγραφή
  11. Και να συμπληρώσω, η Τουρκία είναι ένα μπασταρδεμένο καθεστώς διαφόρων αμόρφωτων εθνοτήτων και επιβιώνει δια τον γενοκτονιών, Όμως η Ευρώπη είναι ακόμα μεγαλύτερη δολοφόνος που κρύβετε πίσω από τις λέξεις ευρωπαϊκός πολιτισμός και μπασταρδεμένη δημοκρατία, η ευρώπη έχει κάνει πολύ χειρότερες γενοκτονίες στο όνομα της δημοκρατίας. Και μέσα στην ευρώπη κανένα έθνος δεν μπορεί να έχει την αληθινή ιστορία του και την δική του αλώβητη παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμορφωτων εθνοτητων ; δηλαδη καποια εθνοτητα μορφωμενη ;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.