3/10/15

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας

  • Ο Ιβάν Σαββίδης συνομιλεί με τον εκδότη Σάββα Καλεντερίδη λίγη ώρα πριν από την τελετή έναρξης της Συνδιάσκεψης (φωτ.: pontos-news.gr/Β. Τσενκελίδης)
«Εμείς οι Πόντιοι, είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη και για τη μοίρα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή έναρξης της 2ης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Ποντιακής Νεολαίας.
Ο πρόεδρος της Εθνο-Πολιτιστικής Ομοσπονδίας των Ελλήνων της Ρωσίας και συντονιστής της ΣΑΕ Περιφέρειας χωρών πρώην ΕΣΣΔ, προανήγγειλε την ενίσχυση των νεαρών πολιτικών ποντιακής καταγωγής μέσω του «Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη».
Υπογράμμισε ακόμη ότι στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα, δεν μπορούμε να περιμένουμε να έρθει η λύση από το κράτος. «Θα πρέπει να υπολογίζουμε και να στηριχτούμε σε δικές μας δυνάμεις, λαμβάνοντας την ηθική υποστήριξη και κατανόηση από την πλευρά της ιστορικής μας πατρίδας», πρόσθεσε.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στην τελετή έναρξης της Συνδιάσκεψης. 

1 σχόλιο:

  1. Don't waste time with the central government and its choices of idiots in key posts. We need to focus on private initiatives amd building enduring instititions.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.