2/8/15

Δείτε τι είπε ο πρόεδρος της Τσεχίας στους εξεγερμένους παράνομους μετανάστες και συγκρίνετε με την Ελλάδα

Με αφορμή εξέγερση στο κέντρο κράτησης: «Κανείς δεν σας κάλεσε εδώ» είπε ο Τσέχος πρόεδρος στους παράτυπους μετανάστες

Την Παρασκευή η αστυνομία της Τσεχίας αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να συγκρατήσει περίπου 100 μετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν από το κέντρο κράτησης στην Μπέλα-ποντ- ΜπεζντέζεμΟ Τσέχος πρόεδρος Μίλος Ζέμαν καταφέρθηκε σήμερα εναντίον των παράτυπων μεταναστών, με αφορμή εξέγερση σε κέντρο κράτησης και τους κάλεσε να «σεβαστούν του κανόνες» της χώρας.

«Κανείς δεν σας κάλεσε εδώ. Και καθότι βρίσκεστε ήδη εδώ, θα πρέπει να σέβεστε τους κανόνες μας, όπως σεβόμαστε εμείς τους δικούς σας όταν ερχόμαστε στη χώρα σας», δήλωσε ο Ζέμαν στη διάρκεια μιας εκπομπής που μεταδόθηκε από τον ιστότοπο της εφημερίδας Blesk. «Αν δεν σας αρέσει, να φύγετε», τόνισε.

Την Παρασκευή η αστυνομία της Τσεχίας αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να συγκρατήσει περίπου 100 μετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν από το κέντρο κράτησης στην Μπέλα-ποντ- Μπεζντέζεμ, όπου βρίσκονται αναμένοντας την απέλασή τους. Επρόκειτο κυρίως για μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Πακιστάν, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας αλλοδαπών Κατερίνα Ρέντλοβα. 

«Τους ανθρώπους αυτούς μπορούμε να τους βοηθήσουμε καλύτερα στη δική τους χώρα», επεσήμανε ο Ζέμαν. «Πρέπει να δράσουμε για την καταστολή των τρομοκρατικών καθεστώτων, κυρίως του Ισλαμικού Κράτους, ώστε να εξαλείψουμε τη βασική αιτία αναχώρησης (των μεταναστών προς την Ευρώπη)», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Sanep που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, το 70,8% των Τσέχων εμφανίζονται επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά την υποδοχή στη χώρα τους μεταναστών από την Αφρική ή τη Μέση Ανατολή. Η Τσεχία έχει δεσμευθεί να υποδεχθεί στο έδαφός της 1.500 πρόσφυγες ως το 2017. Μέχρι στιγμής είναι κυρίως χώρα μετάβασης προς τη δυτική Ευρώπη.

Στη διάρκεια των έξι πρώτων μηνών του έτους η αστυνομία αλλοδαπών συνέλαβε στην Τσεχία 3.018 παράτυπους μετανάστες, αύξηση 48% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2014, σύμφωνα με τον Ρέντλοβα.

Πρώτο Θέμα

11 σχόλια:

  1. Στο χάρτη που έβαλα με τις χώρες προγραμμάτων του Soros, η Τσεχία δεν είναι
    Στην Ελλάδα δεν τολμά να μιλήσει ούτε ο Μιχαλολιάκος της ΧΑ, ισχύει το πολιτικά ορθό του Soros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό έχει παραγίνει. Σας γράφω από την Κω που, κατά μέσον όρο, καταφθάνουν καθημερινά 300 -400 λαθρομετανάστες. Άνοιξαν δυο κατασχεμένα ξενοδοχεία για να τους στεγάσουν, μα πού να τους χωρέσουν. Είναι και η ταυτοποίησή τους που γίνεται από 3-4 αστυνομικούς, γιατί η Αθήνα, με πολλαπλάσιο προσωπικό, δεν τους δέχετε. Πού να τους προλάβουν τόσες χιλιάδες μου μαζεύτηκαν. Δεν υπάρχει δημοτικό πάρκο και παραλία που να μην τα έχουν καταλάβει. ένα θέαμα αξιοθρήνητο. Είναι δε τόσο θρασείς οι λαθρομετανάστες που εχτές το βράδυ επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στο Αστυνομικό τμήμα. Η κεντρική κυβέρνηση αδιαφορεί, ο Δήμος φοβάται τους ανθρωπιστικούς φορείς κι ο τουρισμός, απ' τον οποίο ζει το νησί, πάει κατά διαβόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝ 2015 - ΝΗΣΟΣ ΚΩΣ: ΣΥΡΙΖΑ 38.84%, Ν.Δ.: 27,88%, ΠΑΣΟΚ 7.32%, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 5,11%, ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΩ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!! ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ!!! ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΑΤΕ!!! ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Μα και αυτοί που ψήφισαν συριζα, βλέποντας την κατάσταση, δηλώνουν κοψοχέρηδες. Όταν λέμε πως ζούμε μια εφιαλτική κατάσταση, ίσωςκάποιοι δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος. Απλά, ο λαθρομετανάστης, εκεί που κοιμάται, εκεί αφοδεύει και παρατάει τις βρωμιές του. Σου είπα όμως. Αυτοί που συνήργησαν στο να διαλυθεί η χώρα τους τελευταίους μήνες, δηλώνουν {δυστυχώς όχι όλοι) μετανιωμένοι. Οι άλλοι το παριστάνουν ''ανθρωπιστές".

      Διαγραφή
  3. Η λυση είναι να σταματησουν οι βομβαρδισμοι στις χωρες τους. Οσο βρίσκονται εκει "ειρηνοποιοι" Ευρω-αμερικανοι, θα συνεχιζουν να ερχονται. Αλλωστε το εθεσε και ο ιδιος ο προεδρος της Τσεχιας, μονο που επιριπτει τις ευθύνες στην ISIL και στους ταλομπαν και όχι σε αυτους που τους δημιουργησαν και τους στηριζουν με οπλα και χρηματα. Σκοπιμα μας τους φερνουν για να εκτωνοθουμε πανω τους και να μην προσανατολιστούμε στην ριζα του κακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι βομβαρδισμοί "ειρηνοποιών";Στο Πακιστάν βομβαρδίζουν οι δυτικοί;Στο Αφγανιστάν όπου έχουν αποσυρθεί σχεδόν όλες οι δυτικές δυνάμεις, γιατί αλληλοσκοτώνονται;Στο Ιράκ, δεν είχαν αποχωρήσει οι ΗΠΑ;Με την αποχώρηση τους, οι σφαγές πολλαπλασιάστηκαν.Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε κάποιοι, είναι ότι οι συγκεκριμένοι λαοί παθαίνουν όσα παθαίνουν λόγω της συγκρουσιακής νοοτροπίας που έχουν ως πολιτισμοί.Μόνο ολοκληρωτικά καθεστώτα τους κρατούσαν σχετικά ήρεμους ώστε να μην σφαχτούν αλλά και πάλι τα καθεστώτα αυτά έκαναν ανήκουστα πράγματα για να ελέγχουν τον εκάστοτε πληθυσμό.Δεν φταίνε για όλα οι δυτικοί σε αυτό τον κόσμο...

      Διαγραφή
    2. Εσυ η αριστερος εισαι, η σε πειραξε ο ηλιος .
      Το ανακατεμα των λαων εχει ξεκινησει εδω και 25 χρονια .
      Η ατυπη καταργηση των συνορων μεταξυ των κρατων σου λεει κατι ;
      Δεν σου παρακινει την περιεργεια το φαινομενο των μαζικων μετακινησεων ;
      Εχεις ακουστα κατι που λεγεται παγκοσμιοποιηση ;
      (Αν ξερεις τι ειναι δεν σε ρωταω) δεν θελω να ζορισω το ηδη ζαλισμενο μυαλο σου.
      Ξεκολλα απο το κομα και την ιδεολογια μεγαλε σου εχουν κανει το μυαλο κουρκουτι.
      Κατι σαν εσενα κανανε την Ελλαδα ''χωρο'' και υστερα ηρθαν .... ''οι μελλισες''
      Μου προκαλεις εμετο πανηλιθιε, σιχαμενε, ποντικα !

      Διαγραφή
    3. Και μιας και εχεις αριστεριστικο σκεπτικο το ενδεχομενο να τους φερανε για να σπασουνε τα εργατικα κεκτημενα της δυσης δεν σου περασε απ το μυαλο ;
      Οπως και εγινε δηλαδη.
      Δεν σε αφορα το οτι μπουκαρανε σε ολες τις εργατικες χειρονακτικες δουλειες και γαμησανε τα παντα ; Η δεν το πηρες χαμπαρι αυτο, λογο ιδεολογιας μηπως εισαι δημοσιος υπαλληλος και ζεις στον κοσμο σου ;
      Εκει δεν ειμαστε αριστεροι εεε ; Οταν ο μεταναστης λειτουργει ως συμαχος του κεφαλαιου και εισαγεται σε παμπολες περιπτωσεις εσκεμενα για να υποσκαψει τα ντοπια συνδικατα ;
      ΕΕΕΕ τι εγινε δεν σας περασανε αυτα απ το μυαλο εεεε
      Το μονο που μπορειτε να λετε ειναι οτι σας υπαγορευσαν οι προγραματιστες σας σαν παπαγαλοι
      Μπουρδολογοι ρηχοι και φερεφωνα φτηνα ανθρωπαρια καταντια της φυλης μας
      Φτου σου σιχαμα !!

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕς ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙς ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕς ΧΩΡΕς ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΉΘΥΣΜΟ ΤΟΥς ΚΑΘΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΡΕΨΟΥΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΑΛΑΧ! ΩΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ, ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΚΥΡΙΩς ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΕΣΚΕΜΕΝΑ, ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΑΛΑΦΡΩΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΙΣΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΓΙΑΤΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λύση είναι η μεταφορά τους είτε έξω από την Ελλάδα σε διεθνεί ύδατα είτε σε κάποιο ερημικό νησί όπου θα πρέπει να επιζήσουν με δικά τους μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς λέγεται η Τασία στα Τσέχικα; Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα έχουν πολύ δουλειά για την περίοδο που διανύουμε. Οι δικαστές του παρόντος δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.