5/8/15

Ελλάδα 2015 - Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό εκμεταλλεύονται οι ξένοι και μας ξεσκίζουν

Για να κατασκευασης μαξιλαρια δευτερης ποιοτητας σε μια μικρη βιοτεχνια για 2 εως 4 ατομα θα χρειαστεις δυο με τρια μηχανηματα πιεσης και ραπτομηχανη που πρεπει να εισαγεις οπως και την πρωτη υλη απο το εξωτερικο, με χρηματα που πρεπει να διαθεσεις για τους πρωτους 6 μηνες εργασιας και να κανεις καποιο στοκ οπου μετα θα αρχισεις τις πωκησεις.
Για να φτασεις εως εκει, πρεπει να εχεις μπαρμπα στην Κορωνη και να σε εξεφτελιζει καθε τυπακος σε καποιο ΚΕΠ που θα πας μαζι με 40 χαρτια για να δηλωσεις το γνησιο της υπογραφης σου και να σε λενε και μ@@@@ απο πανω γιατι ολοι θελουν να εξυπηρετηθουν απο τον τυπακο. Ο λογιστης σου θα σε κλεψει απο την πρωτη στιγμη και θα φωναξει κι αλλους για να φανε το χρημα που ειχες ετοιμο για την επιχειρηση σου. Θα σου κανουν 150 ατομα ελενχο μεχρι να σου δωσουν αδεια παραγωγης, ενω στη ΔΕΗ θα φας καμια τρια 24ωρα να περιμενεις σε καποια σειρα για να παρεις ρευμα. Για να παρεις ενα τηλεφωνο και καποια γραμμη θα περιμενεις φυσικα σε καποια αλλη σειρα και αν σε πληρωνανε 5 ευρω την ωρα, καλυτερα θα εκανες μια περιουσια με το περιμενε ολη μερα παρα με την Βιοτεχνια σου. Στο τελος θα σε ελενχει και ο Συντροφος Μπρεζνιεφ του συνδικατου αν φερεσαι καλα στα παιδια που δουλευουν η τους εχεις για σκλαβους, οποτε θα κυρηξει και μια απεργια πρωτα των 30 ημερων με πληρη καλυψη και με 50% προσαυξηση των......δεδουλευμενων...της απεργιας, θα αναγκαστεις να δωσεις αδειες μεγαλης διαρκειας καθως και θα παιρνεις με το τσουβαλι τα ραβασακια απο τους γιατρους. Στο τελος θα καθεσε και θα δουλευης μονος.....ωστε να βγαλεις μερικα χρηματα και να πας την επιχειρηση σου στη Βουλγαρια οπου εκει θα σε σεβαστουν σαν επιχειρηματια.....και εκει τις πρωτες υλες για τα μαξιλαρια σου....δεν θα τις εισαγεις
ΑπάντησηΔιαγραφή

επειδη τυνχανει να ειμαι επιχειριματιας απο το 1991 στο εξωτερικο και διαμονη απο το 1984 στην Γερμανια, ελαβα γνωσει απο καποιον συνελληνα που αποφασισε να κανει μια μικρη επενδυση στην Ελλαδα της ταξεως των 35000 ευρω με βοηθεια απο την KfW (γερμανικη επενδυτικη τραπεζα) στα 45000 ευρω, ωστε να ιδρυσει μια επιχειριση ΟΕ με την συζυγο του απο το Λουξεμβουργο στην Ελλαδα. Ετυχε να ειμαι και εγω το καλοκαιρι του 2012 στην Αθηνα και σαν γνωστης με καλεσε να παω μαζι τους στις διαφορες υπηρεσιες, οπου πραγματι 40 εγγραφα, 20 για καθε εναν, επρεπε να υπογραφοτουν ενωπιον ενους σφραγιδογραφεα σε καποιο ΚΕΠ για το γνησιο της υπογραφης. Δεν τους εφτανε μονο ενα η δυο, ηθελαν 40 (Σαραντα) εγγραφα, και αφου εχασαν χρονο και χρημα, ενω ειχαν βρει και ενα μικρο εργοστασιακι καπου στην Αττικη και το ειχαν προπληρωσει για 6 μηνες συν εγγυησεις και ενω τα μηχανηματα ειχαν ερθει ηδη απο την Τσεχια οπου ειχε πληρωσει μαζι με τα μεφαορικα και εκτελωνισμο....καλα ακουσατε....εκτελωνισμο μεσα στην ΕΕ (μονο η Ελλαδα το κανει) στα 12500 ευρω, μετα απο 7 μηνες τιποτα δεν ηταν ετοιμο για να δουλεψει η επιχειρηση, λογο για π.χ. Πυροσβεστικης, αδεια οικοπεδου με προσοψη στο δρομο συχνης κυκλοφοριας.....(10 ΙΧ την ημερα), αδεια εισοδου-εξοδου φορτηγων αυτοκινητων, δηθεν δεν υπηρχε οταν αυτο το εργοστασιο δουλευε πριν 15 χρονια, αδεια του τοπικου φορεα για να μπορεσει ο επιχειριματιας να εργαζετε μεχρι της 2200 η ωρα σε δυο βαρδιες, κλπ. κλπ. κλπ......μεχρι που με πειρε τηλεφωνο και ειπε, μεσα σε δυο μερες ειχα αυτη την επιχειρηση ετοιμη στην Βουλγαρια και απο την πρωτη εβδομαδα αρχιζε η παραγωγη. Σε ευχαριστω για την διμοσιοποιηση Σαββα, σε γνωρισα το 1982 στην Αυλωνα, τα σεβη μου.
ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παραπάνω είναι σχόλιο του Eurofighter στο άρθρο:
Πόσο είναι εξαρτημένη από τις εισαγωγές η Ελλάδα
Του Μάνου Κοκκινέλη*

11 σχόλια:

  1. ναι αν βαλετε και αλλες σαλτσες ναι θα τα πειτε οπως θελετε!! σιγουρα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα αλλα για τοσο μικρο μαγαζι το 40 χαρτια για γνησιο υπογραφης πεφτει καπως βαρυ στο τελος εχεται καταντησει εκπρωσοποι του γραφειου τυπου του αδωνη ου οπωσ φαινεται απο τις ιδεες αυτου εφορμιστε η μαλον τον ξεπερασατε και αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε unknown δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά πολύ χειρότερα! Δεν δυσκολεύουν απλά την επιχειρηματικότητα, είναι κοινή μαφία. Οι κινήσεις τους δεν είναι καν κοινωνιοκεντρικές, σκοπό έχουν το κοινό νταβατζηλίκι.

      Διαγραφή
  2. Unknown
    ο σχολιαστής παρέλειψε να αναφερθεί στο νοσηρό φαινόμενο της έλλειψης ευγένειας και απουσίας διαλόγου στην Ελλάδα.
    Αν τα είχαμε αυτά, ευγένεια και διάλογο, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
    Ζούμε την εποχή του πολιτσμικού και πολιτικού εκβαρβαρισμού των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη τυνχανει να ειμαι επιχειριματιας απο το 1991 στο εξωτερικο και διαμονη απο το 1984 στην Γερμανια, ελαβα γνωσει απο καποιον συνελληνα που αποφασισε να κανει μια μικρη επενδυση στην Ελλαδα της ταξεως των 35000 ευρω με βοηθεια απο την KfW (γερμανικη επενδυτικη τραπεζα) στα 45000 ευρω, ωστε να ιδρυσει μια επιχειριση ΟΕ με την συζυγο του απο το Λουξεμβουργο στην Ελλαδα. Ετυχε να ειμαι και εγω το καλοκαιρι του 2012 στην Αθηνα και σαν γνωστης με καλεσε να παω μαζι τους στις διαφορες υπηρεσιες, οπου πραγματι 40 εγγραφα, 20 για καθε εναν, επρεπε να υπογραφοτουν ενωπιον ενους σφραγιδογραφεα σε καποιο ΚΕΠ για το γνησιο της υπογραφης. Δεν τους εφτανε μονο ενα η δυο, ηθελαν 40 (Σαραντα) εγγραφα, και αφου εχασαν χρονο και χρημα, ενω ειχαν βρει και ενα μικρο εργοστασιακι καπου στην Αττικη και το ειχαν προπληρωσει για 6 μηνες συν εγγυησεις και ενω τα μηχανηματα ειχαν ερθει ηδη απο την Τσεχια οπου ειχε πληρωσει μαζι με τα μεφαορικα και εκτελωνισμο....καλα ακουσατε....εκτελωνισμο μεσα στην ΕΕ (μονο η Ελλαδα το κανει) στα 12500 ευρω, μετα απο 7 μηνες τιποτα δεν ηταν ετοιμο για να δουλεψει η επιχειρηση, λογο για π.χ. Πυροσβεστικης, αδεια οικοπεδου με προσοψη στο δρομο συχνης κυκλοφοριας.....(10 ΙΧ την ημερα), αδεια εισοδου-εξοδου φορτηγων αυτοκινητων, δηθεν δεν υπηρχε οταν αυτο το εργοστασιο δουλευε πριν 15 χρονια, αδεια του τοπικου φορεα για να μπορεσει ο επιχειριματιας να εργαζετε μεχρι της 2200 η ωρα σε δυο βαρδιες, κλπ. κλπ. κλπ......μεχρι που με πειρε τηλεφωνο και ειπε, μεσα σε δυο μερες ειχα αυτη την επιχειρηση ετοιμη στην Βουλγαρια και απο την πρωτη εβδομαδα αρχιζε η παραγωγη. Σε ευχαριστω για την διμοσιοποιηση Σαββα, σε γνωρισα το 1982 στην Αυλωνα, τα σεβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eurofighter
      τελικά το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι μόνο όσα αναφέρεις, αλλά και ο πολιτισμικός και πολιτικός εκβαρβαρισμός των Ελλήνων.
      Ζωώδη ένστικτα έχουν επιβληθεί των ανθρωπίνων, με αποτέλεσμα αντί να γίνεται διάλογος, να εκτοξεύει ο ένας στον άλλον ύβρεις.

      Διαγραφή
    2. Aπο το 1993 στην γερμανια καθως και στην Ολλανδια αρχισαν μαθηματα για το επιχειρειν σε παρα πολλα σχολεια γενικης εκπαιδευσεις στα προαναφερομενα κρατη. Ταυτοχρονα απλοποιηθηκε το συστημα εγγραφης ενους επιχειρηματια στα μητρωα των Εμπορικων Επιμελητήριων μεσω ιντερνετ και στην Εφορια. Το κοστος εναρξης μιας επιχειρησης ειναι για τις ατομικες τα 20 ευρω και πληρωνονται μεσω eBanking στους κατα τοπους Δημους και η αιτηση εναρξης μεσω ιντερνετ, παει και στην εφορια αυτοματα, οπου μεσα σε 1 εβδομαδα σου στελνουν ενα εγγραφο να το συμπληρωσης εαν δεν το εχεις συμπληρωση ηδη μεσω παλι του ηλεκτρονικου ταχυδρομειου τους. Παιρνεισ τηλεφωνο η στελνεις ηλεκτρονικα αιτηση στην κατα τοπους εταιρεια ενεργειας (ΔΕΗ) και διαλεγεις αναμεσα σε καμια 15αρια συμβολαια αυτο που σου ταιριαζει, για σενα η την επιχειρηση σου φυσικα το ιδιο με την τηλεφωνια. Οτι εχεις υπογραψει ερχονται στο νεοσυστατο γραφειο σου μεσα σε 48 ωρες, ενω ρευμα και τηλεφωνο σε 24 ωρες μαζι με τις συσκευες κλπ. Το ιδιο συστημα εκμεταλλευτηκε η Τσεχια, η Ουγγαρια, η Βουλγαρια....μα τι λεω, σχεδον ολες οι χωρες της ΕΕ απο το 2002 και μετα, ενω η Ελλαδα που ηταν στην ΕΕ ουτε το πλησιασε, φυσικα καμια ενεργεια μεσω των τοτε υπουργων που το συζητησανε σε συνοδο κορυφης των υποθρων αναπτυξεις...βλεπε Αλεξανδρος Καλαφατης και μαρια Αποστολακη. Ποτε δεν ειδοποιησαν την ΕΕ οτι θα παρουν αυτα τα μετρα εντος 12 μηνων και το σχεδιο εμεινε σε καποιο συρταρι.

      Διαγραφή
  4. Είναι κοινή διαπίστωση για κάθε γνώστη, ότι στην Ελλάδα το επιχειρείν, υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι ανέφικτο. Κι όμως, η έλλειψη παραγωγής είναι η κυρία αιτία των δεινών μας, διότι η εξάρτησή μας από τις εισαγωγές είναι απόλυτη. Για τόν λόγο αυτό, έλεγα και λέω ότι δεν υπάρχει καμμία ελπίδα να ανακάμψει η χώρα οικονομικά, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις τής προηγουμένης κυβερνήσεως, ότι η ανάκαμψη ήταν κοντά (κάθε χρόνο ... ήταν κοντά), ότι είμαστε στο τέλος των μνημονίων κλπ ανούσια και φαιδρά.

    Καμμία κυβέρνηση δεν έκανε το παραμικρό για να άρει τα εμπόδια για ανάπτυξη. Αντιθέτως, εξακολουθούσε την φορομπιχτική πολιτική, χωρίς σταθερό φορολογικό σύστημα, που και τα δύο δρουν ανασχετικά στις επενδύσεις.

    Πολλάκις έχουν γραφεί και λεχθεί αυτά, χωρίς εντούτοις να αλλάζει τίποτε.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν και το παρακάτω άρθρο, που ναι μεν τα λέει σωστά, κατά την γνώμη μου, αλλά και αυτό δεν είναι παρά ένα από τα πολλά άρθρα, που παραμένουν .... άρθρα.(*)

    Μύθοι και απλές σκέψεις για την οικονομική κρίση. Η στροφή στην παραγωγή είναι η μόνη διέξοδος

    (*) Η Ελλάδα έχει μόνο μία πραγματική παραγωγή, στην οποία νομίζω ότι καμμία χώρα δεν μπορεί να την συναγωνιστεί. Την παραγωγή άρθρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν η ίδια η δικαιοσύνη δια του άρθρου 94 το κώδικα πολιτικής δικονομίας περιορίζει τη Συνταγματική ισότητα του πολίτη ενώπιον του νόμου, επόμενο είναι η διαφθορά να καταντά πολυεπίπεδη και ανεξέλεγκτη, με πρώτους εραστές ασελγούς του Δίκαου τα διαχρονικά πολιτκοδικονομικά τζάκια που επιδίδονται στη δικαιοβασία του ευνομούμενου της πολιτείας των κοινόχρηστων αγαθών της ολότητας των πολιτών.

    Το τι γίνεται στη Σκύρο με τη συνεργεία της πολιτικοδικονομιξίας (http://www.scribd.com/doc/258545104/ΝΔ-ΒΡΗΚΑΝ-ΤΟΝ-ΠΡΩΤΟ-ΚΟΙΝΟ-ΥΠΟΨΗΦΙΟ) στη κατάχρηση της κοινόχρηστης περιουσίας της ολότητας των πολιτών, δείχνει το πόσο η κατάσταση στην Ελλάδα (http://www.scribd.com/doc/258541705/1939-04-12-Φεκ-a-144-Εγγριση-Υποθήκης-Ακινήτων-δ-Σκύρου) είναι μια υποδιαίρεση των κόπρανων των κατσικιών της Σκύρου!

    Δείτε και μόνο το πόσο έχει προχωρήσει η εντολή εισαγγελικής έρευνας του κ. Σανιδά για το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο, κάτι που έμμεσα δείχνει και τη ποιότητα της δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά και των διάφορων πολιτικών σταυροφόρων κατά της διαφθοράς!

    Εν κατακλείδι στην Ελλάδα, και όχι μόνον, για τον πολίτη η συνταγματική ισότητα ενώπιον του νόμου βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εποχής των σπηλαίων!

    Πως μετά να ξεμυτίσει ο πολίτης (http://www.scribd.com/doc/217747860/Σημειώσεις-ενός-πολίτη-και-περί-ενοικίασης-Σκυροπούλας) να υπερασπιστεί τα δίκαια του συνόλου( https://www.academia.edu/14310021/LIKA_INFÖR_LAGEN) , όταν η ίδια η Βουλή τον εκθέτη στις ορέξεις των πολιτικοδικονομικά διαπλεκόμενων στη κατάχρηση της κοινόχρηστης περιουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπ΄όψιν το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχει εξαγορασθεί-συγχωνευτεί (http://www.kathimerini.gr/63791/article/oikonomia/epixeirhseis/oloklhrw8hke-h-nomikh-sygxwneysh-ths-eurobank-me-to-neo-taxydromiko-tamieythrio) από/με την «Τράπεζα Eurobank Ergasias AE» της τραπεζικής εταιρείας «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδας ΑΤΕ», με την καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο της υπ' αριθμ. Κ2-7651/27.12.2013 απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, η υποθήκη με τα στοιχεία των ακινήτων της ολότητας των κατοίκων της Σκύρου πέρασε υπό το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδας ΑΤΕ στα αρχεία δικαιοδοσίας της Τράπεζα Eurobank Ergasias AE, και βέβαια υπό την έγγριση της υπ' αριθμ. Κ2-7651/27.12.2013 απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

    Αναρωτιέμαι ? δεν υπάρχει αγαστή σχέση επικοινωνίας μεταξύ, Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τη μια και Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από την άλλη καθώς και της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (Γ.Γ.Δ.Π.) συστάθηκε με το άρθρο 20 του ν. 3965/2011 και σύμφωνα με τον νέο Οργανισμό του Υπ.Οικ. (Π.Δ. 111/2014, ΦΕΚ Α’ 178/29-08-2014), αποτελεί μία εκ των Γενικών Γραμματειών του Υπ.Οικ.. ΟΠΟΥ Ρόλος της Γενικής Γραμματείας είναι αφενός η εποπτεία, ο συντονισμός και ο έλεγχος ... από τις συναρμόδιες υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα για τη διοίκηση, διαχείριση, αξιοποίηση και προστασία της δημόσιας και κοινωφελούς περιουσίας, ..., καθότι ο σημερινός Υπουργός Αγροτικής που ανέδειξε τα κακώς κείμενα των καταπατήσεων με τη κοινόχρηστη περιουσία, σε σημείο ο κ. Σανιδάς να δόση εισαγγελική εντολή έρευνας, κάτι που θα βοηθηθεί τα μέγιστα στην απαρχή του ξεκαθαρίσματος της ήρας από τη βρώμη.

    Βέβαια ένας από τους Στρατηγικούς Σκοπούς (http://www.mnec.gr/content/γενική-διεύθυνση-δημόσιας-περιουσίας-και-κοινωφελών-περιουσιών) της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών, είναι
    1. Η αποκάλυψη και συστηματική καταγραφή της Δημόσιας Περιουσίας και των Κοινωφελών (κοινόχρηστων της ολότητας των πολιτών) Περιουσιών,
    2. Η ενδυνάμωση του ελεγκτικού ρόλου στη Δημόσια και στις Κοινωφελείς (της ολότητας των πολιτών) Περιουσίες, με γνώμονα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και τη διασφάλιση της τήρησης της συνταγματικά προστατευόμενης βούλησης (το δημόσιο παραχώρησε-διέθεσε τα βοσκοτόπια της κοινόχρηστης περιουσίας) των διαθετών.

    Μάλιστα γιαυτό το λόγο υπάρχει και Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικού Έργου και Δικαστικών Ενεργειών, όπου ανάμεσα στ΄ άλλα παρέχει και 2. Νομική υποστήριξη Περιφερειακών και Κεντρικών Δ/νσεων και μέριμνα για την υποβολή ερωτημάτων στο Ν.Σ.Κ.

    Άλλο τώρα αν κάποιοι συνδιαπλεκόμενοι αποκρύβουν, τα υπέρ της ολότητας των πολιτών, περιουσιακά στοιχεία του ΝΠΔΔ από της Δημόσιες Υπηρεσίες και τους λειτουργούς του Δίκαιου, κοστολογώντας το ΝΠΔΔ υπέρ και προς εξυπηρέτηση των καταπατητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι 40 σφραγίδες/υπογραφές είναι για να δικαιολογείται ο υπερτεράστιος και απίστευτα άχρηστος, πτυχιοπλαστογράφος, φακελάκιας αριθμός δημοσίων υπαλλήλων που κοντεύει τις 500.000. Τόσοι πρέπει να απολυθούν δηλαδή οι μισοί από το 1.000.000 υπαρχόντων.

    Στο σύνολο του το δημόσιο(υπουργεία, οι οτα, οι δημοτικές επιχειρήσεις κλπ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καν υπολογιστές πόσο μάλλον έστω ένα ταπεινό σύστημα μηχανογράφησης/μηχανοργάνωσης εμπορικού & λογιστικού τμήματος ενώ και η πιο μικρή ιδιωτική επιχείρηση έχει και υποχρεούται να έχει.(μα μια ταμειακή, μα ένα απλό πρόγραμμα μηχανογραφικό/λογιστικό πακέτο της altec, της singular, της entersoft και πολλών άλλων άξιων ελληνικών εταιρειών του χώρου.)

    Όσοι κινούμαστε και δουλεύουμε στον χώρο της οικονομίας/αγοράς/λογιστικής/μηχανογράφησης λογιστικών/εμπορικών προγραμμάτων γνωρίζουμε το ΧΑΛΙ και το ΛΕΣΙ του δημοσίου τομέα.

    Οι 60.000 έμποροι/ελεύθεροι επαγγελματίες/βιοτέχνες/επιχειρηματίες που φεύγουν στην Βουλγαρία είναι δυστυχώς γεγονός(έχω γνωστό μου συνεργάτη από το Καλοχώρι Θεσ/νίκης που ήδη έφυγε) και θα φύγουν πολλοί περισσότεροι και όχι μόνο από την Βόρεια Ελλάδα.

    Έτσι όμως θα μικρύνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο ιδιωτικός τομέας και τα ποσά της φορολογίας που θα μπορούν να ροκανίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι(1.000.000) και οι συνταξιούχοι του δημοσίου(600.000 περίπου) και οι μειώσεις τους σε μισθούς/συντάξεις θα είναι τουλάχιστον 50% με 60% κάτι που μόνο ως θετικότατο μπορεί να το πει ο οποιοσδήποτε.
    Εμείς που δουλεύουμε και παράγουμε(προιόντα κ υπηρεσίες) στον ιδιωτικό τομέα δεν δίνουμε ούτε € πλέον στους παραπάνω.Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΜΚΟ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ 6000 ΠΟΝΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΕΝΟΠΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ.
    ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
    Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 150 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.