19/7/15

Στρατηγός Αλευρομάγειρος προς Πρωθυπουργό

Αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ
Alevromageiros 1aΜέρες της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής, με βαθύτατο πόνο ψυχής και τιμώντας απόλυτα τον τιτάνιο, θα έλεγα κυρίως προσωπικό σας, αγώνα με το δολοφονικό ιερατείο των Βρυξελλών, ποιώ ειλικρινή έκκληση να αδρανοποιείσετε πλήρως, αφού δεν βρέθηκε ούτε ένας συνεργάτης ή σύμβουλός σας τόσον μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ όσον και από τους ΑΝΕΛ, να σας ενημερώσει και να σας προστατέψει, την μηδενικής έως καταστροφικής αξίας αλλά πολύ σημαντικά αρνητικής σημειολογίας νέοτοποθετηθείσας Αναπληρώτριας Υπουργού των Εξωτερικών.
Θα υπάρξουν πάρα πολλοί από τους προσωπικούς αλλά και τους πολιτικούς αντιπάλους σας που με χαιρεκακία θα σας επικρίνουν για την πολύ άστοχη αυτή κίνησή σας, δεν ανήκουμε σε αυτούς.

Όμως η ζημιά έγινε και δεν αφορά μόνον στο πρόσωπό σας αλλά είναι μία κίνηση που θα ενθαρρύνει πλήρως όλο το τουρκολαγνικό μηδενιστικό εσωτερικό και κυρίως εξωτερικό εχθρικό προς την Πατρίδα μας ιερατείο, που επιχαίρει γι αυτή την σημειολογική ενέργεια. Ήδη ο πολύς κύριος Γιούγκερ, άσπονδος φίλος σας, με την χθεσινή παρουσία του και τις “συστάσεις” του στην καταβασανισμένη Κύπρο το επιβεβαιώνει.

Είχατε την ευφυή έμπνευση η πρώτης σας επίσκεψη, ως Πρωθυπουργού, να είναι στην Κύπρο και αυτό το πιστώνεστε θετικά. Η τοποθέτηση όμως αυτής της κυρίας στο ΥΠΕΞ ακυρώνει ένα μεγάλο μέρος εκείνης της κίνησής σας.

Αφού λοιπόν κανένας φίλος, σύμβουλος ή συνεργάτης σας και εδώ και στη Κύπρο δεν σας προστάτεψε και δεν σας ενημέρωσε, το πράττουμε εμείς πλήρως πολιτικά ανιδιοτελώς και εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα το επιλύσετε.

Με άπειρη εκτίμηση και με την ευχή μας για πληρη επιτυχία στον πολύ δύσκολο αγώνας σας,

Δημήτρης Αλευρομάγειρος


1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.