30/6/15

Σημάδια ολοκληρωτισμού - Τραμπούκισαν το ΔΣ του ΤΕΕ επειδή ήθελε να εκδώσει ψήφισμα υπέρ του «ΝΑΙ»

Αυξάνεται η κοινωνική ένταση
Δημήτρης Μαρκόπουλος
Άγνωστοι κλείδωσαν τις πόρτες απαιτώντας να μην εκδοθεί απόφαση υπέρ του Ευρώ
Αυξάνεται η κοινωνική ένταση ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής επιλογής να προκηρύξει δημοψήφισμα εν μέσω της οικονομικής θύελλας που ο τόπος βιώνει. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Νόμο 1486/1984 συγκλήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση χθες το απόγευμα η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με κύριο θέμα τη συμμετοχή του ΤΕΕ σε επιτροπή υποστήριξης του Δημοψηφίσματος.

Στην αρχή της συνεδρίασης παραβρέθηκαν οι Στασινός Γιώργος, Πρόεδρος ΤΕΕ , Ακριτίδης Πολυχρόνης, Γενικός Γραμματέας ΤΕΕ

και τα μέλη Πάνου Γιάννης,Αμπακούμπκιν Δαμιανός , Τσόγκας Χάρης , Μήλης Νίκος , Αντιβαλίδης Παναγιώτης , Βαμβουρέλλης Θεόφραστος , Ανδρεδάκης Νίκος ,Σεραφίδης Θεόδωρος, Τσουκαλάς Γιώργος δηλαδή 11/15 μέλη της ΔΕ/ΤΕΕ που σήμαινε απαρτία. Η συνεδρίαση εμποδίστηκε από ομάδα αγνώστων που κλείδωσαν τις δύο εισόδους της αίθουσας συνεδριάσεων και δήλωσαν ότι δεν θα την άφηναν να πάρει απόφαση.

Στη συνέχεια προκλήθηκε τεχνητή έλλειψη απαρτίας με την αποχώρηση συγκεκριμένων μελών της ΔΕ/ΤΕΕ (κ.κ. Πάνου, Βαμβουρέλλης, Σεραφίδης, Ανδρεδάκης). Την ίδια ώρα προσήλθε 12ο μέλος της ΔΕ/ΤΕΕ, ο Σπύρος Ζαννιάς.

Η όλη διαδικασία εμποδίστηκε γιατί ήταν ορατή η πλειοψηφία υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας και της παραμονής της Ελλάδας στο Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.