15/5/15

Γνώριμα πρόσωπα, παλιές συνταγές

4 σχόλια:

  1. Δεν χρειαζοταν καταλογος με ονόματα στελεχων και ιδιως της εποχης Σημιτη για να βεβαιωθούμε ότι η πρωτη φορα αριστερα εκτος από τσιτατα και αναρχικες φανφάρες,δεν μπορουσε να εχει πρόγραμμα ,ιδεες,προσωπα πιου θα την στελεχωναν ως κυβερνηση.
    Τουλάχιστον το ΚΚΕ με την χιλιοπαιγμενη κασσετα του,εχει εμμεσως παραδεχθεί ότι δεν θελει ουτε μπορει να κυβερνησει διοτι καταλαβαινει τα ζορια και την ανεπαρκεια των κομματικων ορδων του.
    Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προσπαθουν να βαλουν οσον το δυνατον περισσοτερους στο κυβερνητικο καραβι ώστε να εχουν δικαιολογια για την αποτυχια που πρεπει να είναι κανεις αομματος ώστε να μην την βλεπει που ερχεται.
    Δυστυχως για άλλη μια φορα απεδείχθη ότι μονο στο μπαλκονι είναι ικανοι οι πολιτικοι,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρώτη φορά αριστερά, μπορώ να πω μετά τρόμου, ότι αποδεικνύονται χειρότεροι και από τους ΠΑΣΟΚους...Εκείνοι, παρότι ήταν επαγγελματίες κλέφτες, τουλάχιστον επικοινωνούσαν με την πραγματικότητα έστω και σε μικρό βαθμό...

      ΥΓ Δεν πειράζει...Ο κόσμος σιγά σιγά θα καταλάβει τι παίζεται με τους ανεύθυνους που ακόμη σκέφτονται πως να κυβερνήσουν....Ήδη οι εργαζόμενοι του ΟΠΕΚΕΠΕ έλαβαν μία πρώτη γεύση...Και φοβάμαι ότι έχει και συνέχεια...

      Διαγραφή
    2. @ Overlord 821.
      Και ο γάιδαρος του Χοτζα το καταλαβε αλλα ηταν αργα γιατι ειχε ψοφησει από την πεινα.

      Διαγραφή
  2. Οι διορισμοί αυτών των προσώπων σε κυβερνητικές θέσεις και θέσεις υψηλών κρατικών αξιωματούχων, σε συνδυασμό με τον διορισμό συγγενών, συζύγων (έστω και με σύμφωνο ελεύθερης συμβίωση, βλ. Παρασκευόπουλο...) και φίλων, αποδεικνύουν ότι το ρουσφέτι μάλλον το γιγάντωσε η ανάγκη της Αριστεράς ή Κεντροαριστεράς, για αγκίστρωση στην εξουσία.
    Πρώτος διδάξας το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1981.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.