28/5/15

Κι όμως, αυτοί μας κυβερνούν


Το βίντεο είναι από το 2012, ενώ εκτός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όπως σημειώνουν τα parapolitika, στην εύθυμη παρέα συμμετέχουν ο...
 Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τωρινός διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

21 σχόλια:

  1. Δὲν βρίσκω κάτι ἐπιλήψιμο. Εἶναι σὲ ἕνα σπίτι καὶ κάνουν πλάκα! Ἔλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόνιον, κάνουν πλάκα με έναν εργαζόμενο οι κατ' επάγγελμα άνεργοι, παρασιτοζωούντες από τα χρήματα των κρατικών επιδοτήσεων.
      Ωραία πλάκα.
      Σαν να σπάνε πλάκα με όλους εκείνους που εργάζονται, ιδρώνουν και αγωνιούν, για να χρημοτοδοτούν τα κόμματά τους, που τους τρέφουν.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνῶ ὡς πρὸς αὐτὸ ἀπολύτως, τὸ πρόβλημα τῆς ἀριστερᾶς εἶναι ἀλλοῦ. Τέτοια δουλέματα γίνονται ἰδιωτικῶς κι ἀλλοῦ.
      Ἀντὶ τότε νὰ διαβάσουν π.χ. μερικὰ καλὰ βιβλία καὶ νὰ προσπαθήσουν νὰ κατανοήσουν τοὺς «θεσμούς», τὴν λειτουργία τῆς Ε.Ε., τὸν καπιταλισμό καὶ δὲν ξέρω τί ἄλλο χρειάζεται γιὰ νὰ κυβερνήσῃς τὴν χώρα κάνανε πλάκα. Ἰδοῦ τὰ ἀποτελέσματα.

      Διαγραφή
    3. @ Σάββα,

      Ώρα είναι τώρα να αγιοποιήσουμε τον Μπουμπόυκο που πουλάει βιβλία με το κιλό - ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. Κι αν αυτό γίνει, μετά τι θα έχει σειρα? Η αγιοποίηση του "ακτιβιστή" με το τσκούρι?

      Σάββα, σ αγαπω, σ' εκτιμώ, σε σέβομαι, είσαι ενας εκ των ζωντανων σύγχρονων ηρώων της Πατρίδος, αλλά όχι και να ποινικοποιήσουμε το χιούμορ επειδή ο μπουμπούκος είναι "εργαζόμενος" - είδικα όταν του αξίζει η καζούρα που τρώει! Όσο το τραβάει η γούνα του μπουμπουκου, θα τρώνε δούλεμα και θα είναι όλο δικό τους.

      Πενήντα κιλά βιβλία! Τα λιγουρεύεστε?

      Διαγραφή
    4. Μανς
      πρέπει να με καταλαβαίνεις.
      Δεν έχει σημασία που κάνουν πλάκα με τον Άδωνη.
      Σημασία έχει ότι πρόκειται για μια παρέα τα μέλη της οποίας δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους και κάνουν πλάκα με κείνους που δουλεύουν, έστω κιαν το κάνουον όπως ο Άδωνης.
      Το θέμα έχει έναν συμβολιμσό, ιδιαίτερα όταν όλοι τους κατέχουν καίριες θέσεις.

      Διαγραφή
    5. 1. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο καλαίσθητο χιούμορ, στο φθηνό καλαμπούρι και στην πλάκα. Είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε πλάκα απέναντι σε οποιοδήποτε.
      2. Ο Γεωργιάδης, ως υπουργός υγείας, έκανε τεράστια πλάκα σε εργαζόμενους γιατρούς -ένας εκ των οποίων, ο γράφων- με την νομοθέτηση του claw back. Θα μου πείτε ότι αυτό αποτελεί άγνωστη λεπτομέρεια. Απλά η πλάκα του ήταν μεγάλη, σαν ταφόπλακα.. απέναντι σε εργαζόμενους (όπως αναφέρεις). Σημειωτέον, σε έντιμους εργαζόμενους γιατί το μέτρο έπληξε περισσότερο τους μικρούς και έντιμους και όχι τους διαπλεκόμενους και τα σούπερ μάρκετ υγείας.

      Διαγραφή
    6. Γιατρέ... τόσα χρόνια δεν έχεις ακούσει τίποτα για το πάρτι στην υγεία;;; Φώναξες τότε;;; Τώρα με claw back λόγω χρεοκοπίας μαζί με τα ΠΟΛΛΑ ξερά κάηκαν και ΛΙΓΑ χλωρά. Μη τα βάζεις λοιπόν μόνο με τον Γεωργιάδη (που στο κάτω-κάτω είχε κλειστό προϋπολογισμό 500 εκατ για να βγάλει τον χρόνο.) Αλλά τι λέω; τώρα με Κουρουμπλη όλα αυτά θα είναι ένα κακό παρελθόν!!! Με τις υγείες μας...

      Διαγραφή
    7. Savvas Kalenteridis,

      Μια μικρή - αλλά με σημασία - διόρθωση, κ. Καλεντερίδη:
      Κατ' επάγγελμα άεργοι είναι όλοι αυτοί στο video, όχι άνεργοι.
      Ο άνεργος είναι αυτός που θέλει να εργαστεί αλλά δεν βρίσκει εργασία, ενώ ο άεργος είναι αυτός που δεν επιθυμεί να εργαστεί.

      Διαγραφή
    8. Αγαπητέ online,
      ασφαλώς είδα και βλέπω το πάρτυ στην υγεία. Με τον τρόπο μου φώναξα : δεν συμμετείχα και δεν συμμετέχω στο πάρτυ αυτό. Προτιμώ την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα. Ο Γεωργιάδης και ο εκάστοτε υπουργός υγείας δεν το γνωρίζουν το πάρτυ ? Ποιες οι ενέργειές τους για να το εξαλείψουν ? Αναφέρεις να μην τα βάζω μόνο με τον Γεωργιάδη. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις αυτή την διαπίστωση. Νομίζεις πως τα βάζω μόνο με τον Γεωργιάδη ? Ή θεωρείς πως το claw back ήταν μέτρο εξάλειψης του πάρτυ ? Ας είμαστε προσεκτικοί, για να κάνουμε λιγότερα λάθη..

      Διαγραφή
    9. Savvas Kalenteridis 28 Μαΐου 2015 - 3:23 μ.μ

      Τὸν Δ. Λιακόπουλο δουλεύουν. Αὐτὸς λέει «ἡ κάμερα σὲ μένα» καὶ αὐτὸ εἶναι χειρότερο, διότι ὁ Ἄ. Γεωργιάδης εἶναι πολιτικός των ἀντίπαλος.

      Διαγραφή
  2. Πάντως εξεπλάγην ευχάριστα διαβάζοντας και αυτό για τον κύριο Σακελλαρίδη :
    http://www.iefimerida.gr/news/208984/o-sakellaridis-tilefonise-ston-adoni-gia-vinteo-poy-ton-koroideye-vinteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό, δείχνει όντως θάρρος και ανωτερότητα με αυτό που έκανε ο Σακελαρίδης.
      Μπράβο του.
      Να λέμε τα έτσι, να λέμε και τα αλλιώς.

      Διαγραφή
    2. Θα του έταξε φαίνεται κανένα τελάρο φρέσκα ζουμερα και μεγαλα καρότα..
      Να μην κάνουνε κι εμείς την πλάκα μας??!

      Διαγραφή
    3. @ Angelos.
      Πες τα μεγαλε.Αληθεια πως χαθηκε αυτή η ιστορια μαζι με τα βιντεο της στα βαθη των αιωνων ;.

      Διαγραφή
  3. Ο πργματικός κυβερνήτης είναι αυτός που έχει τα λεφτά, όχι αυτός που ασκεί την πολιτική διακυβέρνηση της χώρας, από το Μάαστιχτ και μετά οι ισορροπίες χαθήκαν και οι κυβερνήσεις υπάρχουν ως φερεντζέδες νομιμότητας και φρουροί των συμφερόντων των αγορών, ιδιωτών δηλαδή. Ο Γεωργιάδης, και ο κάθε τύπος του ίδιου φυράματος, δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει στο δημόσιο βίο μιας χώρας που θέλει, υποτίθεται, να σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα επιχειρήματα είναι λογικά.
    Το γεγονός ότι ήταν ιδιωτική στιγμή, το γεγονός ότι ζήτησε Συγγνώμη από τον Άδωνις κ.λπ.
    Όμως ας φανταστούμε όλοι τι θα γινόταν αν είχε συμβεί το αντίστροφο: ο Άδωνις με παρέα να χλευαζει τον Σακελλαριδη.
    Σκεφτείτε το ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μιλησες σωστα και απολύτως στοχευμενα.. Να μην αναφέρουμε αν ηταν καμμία παρέα Κασιδιάρη και σια που να κορόιδευαν αλληλεγγυο. Θα το είχαν προσάψει στο κατηγορητήριο.. Ερε υποκρισία..
      Χίλια δυο μετρα και σταθμά όπως και αλλες τόσες αντιλήψεις περί Ελευθεριας Νομιμοτητος και Δημοκρατίας..
      Ερμή Ελλάδα τι είμαστε εμείς που σε κατοικουμε??!!

      Διαγραφή
    2. Ισχύει...Θα είχαν σταυρώσει τον Γεωργιάδη και τους φίλους του στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!

      Η αλήθεια είναι ότι η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την χώρα...

      Διαγραφή
  5. Συγχωρεση στα αμαρτηματα των εγκληματιων.
    Φωτια στο τραπεζι μιας παρεας στην ταβερνα η?,ηθελα να ξερα,πως εφτασε στα χερια σας κυριε Σαββα,το video,που αναθεμα με αν καταλαβα τι λεει,το μονο που καταλαβα ειναι,οτι οι ανθρωποι,ειναι εν ευθυμια,και επιρρεια οινοπνευματος.
    Θα προτιμουσα κατι καλυτερο ποιοτικα,καθαρο,να βγαινει νοημα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρα από τη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας (εκτός εάν το βίντεο κυκλοφόρησε με τη συναίνεση των εικονιζομένων), ο χλευασμός του Άδωνι για τον τρόπο που πουλάει βιβλία δεν αποτελεί είδηση. Τον κοροϊδεύει όλη η Ελλάδα: εργαζόμενοι, άνεργοι, άεργοι κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αστέρης είπε:
    Από το βίντεο δεν κατάλαβα τίποτα. Πρέπει να είσαι "ψι λιασμένος" για να ξέρεις ότι κάνουν πλάκα για τον ΄Αδωνι μια συντροφιά νέων εν ευθυμία, πρέπει να το έχεις ερευνήσει για να βεβαιώνεις ότι δεν έχουν δουλέψει ποτέ και πρέπει να σε κινεί κάποια εμμονή για να βρεις το βίντεο και να το προβάλλεις σαν πολιτικό σκάνδαλο και εικόνα κυβερνώντων που δεν δούλεψαν ποτέ. Και ο αναγνώστης αναρωτιέται: πότε αφυπνίστηκε αυτή η εξέγερση κατά των αργόσχολων που εισελαύνουν στην εξουσία
    και αποφασίζουν για χιλιάδες απολύσεων, κόψιμο συντάξεων, "ιδιωτικοποιήσεις",και εθνικά θέματα;
    Εγώ τουλάχιστον δεν την είδα εναντίον της Ντόρας, του Κυριάκου, του Βαρβιτσιώτη, του Αντωνάκη (και μη μου πείτε για την πιτσαρία γιατί και οι νεαροί του βίντεο μπορεί να δούλευαν γκαρσόνια στα νησιά το καλοκαίρι ή σαν ντελιβεράδες όσο σπούδαζαν). Μόνο κληρονομικώ δικαιώματι είναι δηλαδή ανεκτή η παρουσία νέων ανθρώπων στην διακυβέρνηση της χώρας; Νομίζω ότι για να προκόψει αυτός ο τόπος
    πρέπει τουλάχιστον ν' αλλάξουμε γυαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.