21/3/15

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Το απίστευτο πρωτοσέλιδο του Der Spiegel με τη Μέρκελ και την γερμανική κατοχή

Το απίστευτο πρωτοσέλιδο του Der Spiegel με τη Μέρκελ και την γερμανική κατοχή
Με ένα πρωτοσέλιδο που θα συζητηθεί, κυκλοφορεί το Σάββατο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Ενα ιδιαίτερα προκλητικό πρωτοσέλιδο που θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις εδώ στην Ελλάδα, εξαιτίας της ναζιστικής κατοχής.

Στο εξώφυλλό του λοιπόν έχει την Άνγκελα Μέρκελ ανάμεσα σε ναζί αξιωματικούς μπροστά στον Παρθενώνα, στην Αθήνα της Κατοχής.

«Πώς οι ευρωπαίοι βλέπουν τους Γερμανούς: Η γερμανική υπερδύναμη» είναι ο τίτλος του θέματος.
«To τέταρτο Ράιχ» αναφέρεται στο άρθρο, ενώ στην εισαγωγή υπάρχει μια ζωγραφιά σε τοίχο με την Μέρκελ να φέρει μουστάκι.

Και στην εισαγωγή αναφέρεται: «Η Άνγκελα Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι στο δρόμο για την Αθήνα. Σε ορισμένες χώρες-μέλη ανθούν οι συγκρίσεις με τους ναζί. Οι Γερμανοί επέστρεψαν ως δύναμη, αλλά είναι μια περισσότερο αδύναμη δύναμη, παρα ένας ισχυρός ηγεμόνας στην ευρωπαϊκή ήπειρο.»

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

3 σχόλια:

  1. Μονο με φωτογραφιες της σε φυλλαδες εκφραζει τον βρωμερο σκοπο της. Αν της βασταει ας κοπιασει να φωτογραφιθει ζωντανα πανω στην "καρδια" της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παλικάρια αυτό καταλάβατε;;Τον αυτοσαρκασμό και την ειρωνεία που απευθύνουν στη γερμανική κυβέρνηση δεν τα βλέπετε;Θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στην Ελλάδα το γεγονός ότι "παίζουν" με το ναζιστικό παρελθόν τους;;Ίλεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φουλ κόλλημα σου λεω αδερφε . Εχουμε πορωθει τοσο πολυ που δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τους φιλους μας απο τους εχθρους μας . Βραζουμε στο ζουμι μας.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.