7/3/15

Σφοδρή επίθεση κατά Πάνου Καμμένου από την Αγκυρα

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣφοδρή επίθεση κατά Πάνου Καμμένου από την Αγκυρα
«Απαράδεκτες» χαρακτηρίζει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, με ανακοίνωσή του , «τις δραστηριότητες και δηλώσεις», όπως αναφέρει, του Υπουργού 'Αμυνας της Ελλάδας. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το μεσημέρι, στην 'Αγκυρα , επισημαίνεται ότι «ο υπουργός ΄Αμυνας από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα του έχει μία προκλητική συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία, και αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο».
«Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να ελέγξει την ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά το ταχύτερο δυνατόν», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
« Είναι ολοφάνερο ότι η συνέχιση των ανεύθυνων κινήσεων θα αυξήσουν την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στο Αιγαίο. Η κατάσταση αυτή θα ζημιώσει την ανάπτυξη των σχέσεων και θα δυσκολεύσει την λύση των προβλημάτων στο Αιγαίο», προστίθεται.
« Η χώρα μας είναι αποφασισμένη να προστατεύσει, τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Αιγαίο, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου», επαναλαμβάνει η ανακοινωση και καταλήγει λέγοντας: « Επισημαίνουμε για μία ακόμα φορά την ανάγκη να αξιοποιήσουμε τους υπάρχοντες μηχανισμούς διπλωματικού διαλόγου, για την λύση των προβλημάτων στο Αιγαίο».
Ημερησία

4 σχόλια:

  1. Μήπως και η Άγκυρα, μετά της ΕΕ, θα προτιμούσε το ...Ποτάμι στη συγκυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω ότι το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας συμφωνεί με τον γνωστό πολιτικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θεωρεί πρόκληση να πάμε εντός των ορίων της Ελληνικής επικράτειας όπως στα Ίμια και στο Φαρμακονήσι. Μπράβο Πάνο καλά πας άμα σε κατηγορούν όσοι καταμαρτυρούμενα να αρπάξουν κομμάτια της Ελληνικής Επικράτειας. Το θράσος της Τουρκίας πάντως δεν έχει όρια. Με χιλιάδες χιλιόμετρα ανοικτό Ανατολικό μέτωπο, εσωτερικές καθεστωτικές διαιρέσεις, εκατομμύρια κούρδους πολίτες να αξιώνουν ανεξαρτησία, πολλές άλλες μειονότητες να ζουν καταπιεσμένες και με τόσο "καλές" σχέσεις στην περιφέρειά της, ελπίζουμε η Τουρκία να γνωρίζει τους περιορισμούς της. Μπλοφάρει με απειλές χαμηλής έντασης. Λογικό λοιπόν να ενοχλεί την τουρκική ηγεσία η αποφασιστικότητα της ηγεσίας του υπουργείου άμυνας να αντιμετωπίζονται υπερασπίζοντας με λόγια και πράξεις την Ελληνική επικράτεια. Τέλος, αποτελεί πολιτειακή υποχρέωση όλων των πολιτών και των μελών του πολιτικού προσωπικού να στηρίζει τη υπεράσπιση της διεθνούς νομιμότητας από τους Υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐὰν ἡ μπλόφα εἶναι καλὴ, φέρνει κάλλιστα ἀποτελέσματα, εἰδικὰ στὴν Ἑλλάδα ὅπου ἡ πολιτικὴ τοῦ κατευνασμοῦ ἔχει ἀναδειχθῆ σὲ ἱερὴ ἀγελάδα.

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλα και στον Καμένο για τη σθεναρή του στάση στην προσπάθεια υπεράσπισης των Εθνικών συνόρων. Οι Τούρκοι μπλοφάρουν. Η ανίκητη τουρκική στρατιωτική δύναμη είναι ένας μύθος που χρησιμοποιήτε για να κρατηθεί το συνοθύλευμα λαών που κατοικεί στα παραλία της Ασίας συγκεντρωμένο ώστε να έχει λόγο ύπαρξης η λεγόμενη Τουρκική δημοκρατία. Σιγά σιγά το μωσαϊκό αποδομητε. Υπομονή και σθένος υπερασπιζόμενοι τα σύνορα μας. Αυτοί δουλεύουν για μας, Ερντογαν και Νταβούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.