26/3/15

Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση

Το Κίνημα βάλλει προσωπικά κατά του κ. Καμμένου, τον οποίο και χαρακτηρίζει «ανεύθυνο», ενώ διερωτάται ποιοι είναι αυτοί που «έδωσαν στα ΟΥΚ το ‘ελεύθερο’ να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας».

Την απόδοση ευθυνών για τα «συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων που φώναζαν τα ΟΥΚ στην παρέλαση στο Σύνταγμα» ζητεί το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του.


Το Κίνημα βάλλει προσωπικά κατά του κ. Καμμένου, τον οποίο και χαρακτηρίζει «ανεύθυνο», ενώ διερωτάται ποιοι είναι αυτοί που «έδωσαν στα ΟΥΚ το ‘ελεύθερο’ να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας».


 «Το θέμα όμως πάνω από όλα είναι ο πολιτικοϊδεολογικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη  συστολή  δεν υπάρχει; Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ. Καμμένου;», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας επίσης ότι «στο αμερικανικό Κογκρέσο και για πρώτη φορά μπλόκαραν το ψήφισμα για την 25η Μαρτίου λόγω των τζιχαντιστών που θα στείλει ο ανερμάτιστος υπουργός / πρόεδρος των ΑΝΕΛ».

ναυτεμπορική

8 σχόλια:

  1. «Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ. Καμμένου;»

    Όχι, απλώς παύσαμε να είμαστε τυφλά υποχείρια δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τη γνώμη μου το να ψηφίζει κανεις ΠΑΣΟΚ είναι σαν να πυροβολεί έναν συνάνθρωπο του στο κεφάλι απευθείας. Πως πάει το χέρι τους, πως κοιμούνται τα βραδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του χρόνου θα τραγουδάνε το " φεγγαράκι μου λαμπρό" . Έτσι για να νοιώσει ωραία ο χοντρός και το επιτελείο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστέρης είπε:
    Ο Τούρκογλου και το άθλιο συνάφι του, κάνοντας θέμα και προβάλλοντας διεθνώς σαν εθνικό σκάνδαλο κάποιες δύσληπτες φράσεις εμβατηρίου, αποδεικνύουν ξανά πως είναι πρόθυμοι για κάθε προδοσία, με αντίτιμο μια καρέκλα στον τάφο της πατρίδας.
    ΄Οχι δηλαδή πως η Μπακογιάννη είναι καλύτερη, όταν ουρλιάζει σαν ύαινα για υπογραφή και
    κοινοβουλευτική επικύρωση εθνικών δεσμεύσεων, μη και χάσει τα λεφτά της η Μπούντενσμπανκ...
    Η γραικυλική ελίτ/αλήτ της Ζήμενς και της Λίστας Λαγκάρντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι τέως "σύντροφοί" μου και σεις άθλιοι αναρχικοί και εξαρχειοτραφέντες συριζαίοι, τι θέλατε δηλαδή. Να κάψουν την Ελληνική σημαία και να τους χειροκροτήσετε; Οι βατραχάνθρωποι έκαναν το αυτονόητο. Αυτό που εκφράζει κάθε Έλληνα. Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα του ελληνισμού και ήμαστε το μόνο κράτος που κατά την απελευθέρωσή του, δεν απελευθέρωσε την πρωτεύουσά του. Σας το υπενθήμισαν, κι αν δεν σας αρέσει, σημαίνει πως βρεθήκατε στην εξουσία κάτω απο συγκυρίες, ενώ ήσαστε ελάχιστοι. Μια μικρή μειοψηφία που εναντιώνεται σε κάθε ελληνική σκέψη. Εμείς οι πολλοί λέμε ΜΠΡΑΒΟ σ' αυτά τα παλλικάρια. ΜΠΡΑΒΟ σ' όσους έχουν ελληνική ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εθνικια,επρεπε να τραγουδανε το χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω.Ποσο πιο χαμηλα θα πεσουν καποιοι Ελληνοφωνοι;να τα βλεπουν αυτοι που τους ψηφισαν και τους εβαλαν στην Βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καὶ εἴχαμε μιὰ σκασίλα τὶ θὰ κάνη τὸ ἀμερικανικὸ Κογκρέσο!

    Ὅταν γίνη πόλεμος αὐτὰ τὰ παλληκάρια θὰ πέσουν πρῶτα στὴν φωτιὰ καὶ ἐσεῖς ἄθλια ὑποκείμενα θὰ χουζουρεύετε σὲ τίποτα σαλόνια τῆς Δύσεως.

    Σὲ μᾶς ἀρέσουν οἱ ΟΥΚᾶδες καὶ εἴμαστε ὑπερήφανοι γι᾿αὐτοὺς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.