14/3/15

Ο Ρότσιλντ αγόρασε το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους της Ουκρανίας

Ротшильды скупили большую часть суверенного долга Украины
Réseau International (Γαλλία)                        (μτφρ. Κριστιάν)
Το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους της Ουκρανίας αγοράστηκε από το αμερικανικό επενδυτικό ταμείο
Franklin Templton για την αμερικανική οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild). Το συμπέρασμα αυτό βασίζεται σε μια πληροφορία της Bloomberg.

Έτσι, η ομάδα Ρότσιλντ πρότεινε τη δημιουργία μιας ομάδας κατόχων τίτλων της Ουκρανίας. Η γαλλική ομάδα Rothschild & Cie έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών της Ουκρανίας και των πιστωτών για την αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας.

Οι δανειστές είναι σε αναμονή των προτάσεων του Κιέβου, οι οποίες πρέπει να γίνουν γνωστές στα μέσα Μαρτίου, δήλωσε ο Giovanni Salvetti, γενικός διευθυντής της Rothschild & Cie στη Ρωσία και τις χώρες της ΕΟΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί διαπραγματευτές προετοιμάζονται για δύσκολες συνθήκες.

Ο Salvetti σημείωσε επίσης, ότι οι απόψεις σχετικά με το θέμα αυτό ποικίλλουν μεταξύ των πιστωτών: μερικοί προτιμούν να περιμένουν τις προτάσεις της ουκρανικής κυβέρνησης, ενώ άλλοι θέλουν να δημιουργήσουν μερικούς σκληρούς και ταχείς κανόνες.

Πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή, το Ίδρυμα και οι δανειστές συμμετέχουν σε ανταλλαγή απόψεων και συζητήσουν την κατανομή των ευθυνών και του προγράμματος δράσης».

Συνέχεια  και  Πηγή
Κατά προσέγγιση μετάφραση από τα ρωσικά.


http://reseauinternational.net/rothschild-a-rachete-la-majeure-partie-de-la-dette-souveraine-de-lukraine/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.