13/3/15

Η συγκλονιστική ομιλία της Σάρα Βάγκενκνεχτ στην Γερμανική βουλή ...

Η Σάρα Βάγκενκνεχτ, γνωστή στην Ελλάδα και από το ντοκιμαντέρ Debtocracy, ήταν μια από τους 13 βουλευτές του γερμανικού κόμματος Die Linke που δεν στήριξαν τη συμφωνία με το Eurogroup την οποία χαρακτηρίζει «συνέχιση των μνημονίων, της αποικιοκρατικής εξάρτησης και του διαρκή εκβιασμού της Ελλάδας».
Δείτε και διαδώστε το βίντεο για να καταλάβει ο καθένας τι συμβαίνει πραγματικά και μάλιστα απο κοινοβουλευτικό μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου!...


Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2015/03/blog-post_41.html#.VQKUu-H5tKr

1 σχόλιο:

  1. Είναι κι αυτή μια προσέγγιση, ναι μεν διαμαρτυρίας, αλλά παρ΄ όλα αυτά στα πλαίσια της πολιτικοοικονομικής διακίνησης του δημόσιου χρήματος, κάτι σχετικό με τη διακίνηση πορνείας, χωρίς πρόταση διεξόδου της αποκλειστικής διαχείρισης του από τις ιδιωτικές τράπεζες, οπότε αυτό και μόνο κάνει αναπόφευκτο το φαύλο κύκλο της τοκογλυφίας, όπου η πολιτική καθίσταται υποχείριο του εθισμού των κερδοσκόπων!

    Έβαλε κανείς το απλό ερώτημα! γιατί η Ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδας (https://www.youtube.com/watch?v=Yzd4yfa8vQc) να μοιράζει μέρισμα (https://secure.avaaz.org/el/petition/EKT_VOYLI_TON_ELLINON_TR_ELLADAS_Na_apagoreyrei_to_merisma_stoys_Idiotes_Metohoys_tis_Tr_Elladas/?nQGksdb) σε ιδιώτες μετόχους από δημόσια έσοδα? και συν τοις άλλοις, όχι μόνο να εκδίδει καταναγκαστικά τον πολίτη, σαν νταβατζήδες, στην απληστία (https://www.youtube.com/watch?v=DIKJCAe3XTQ) των ορέξεων της τοκογλυφίας των τραπεζιτών!

    Γιατί το Κράτος μέσω μιας Κρατικής Τράπεζας, δεν προτρέπει υποβοηθά και συνδράμει την κάθε Περιφέρεια και τους Δήμους να δημιουργήσουν Συνεταιριστικές Τράπεζες, σε αντιπαράθεση των ιδιωτικά πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενων, όπου μέσω και του ελέγχου των να προγραμματίζεται η ανάπτυξη των Εκκλησιών των Δήμων με την ανάληψη ευθύνης των πολιτών για το κόστος και τον έλεγχο των αιρετών, ώστε να φέρουν σε πέρας τους κοινωνικούς των στόχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.