14/3/15

Πολιτικός ξεπεσμός: Αφού τους "τρομοκρατήσαμε" με τους τζιχαντιστές, τώρα τους φοβίζουμε με την ακροδεξιά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Μήνυμα Τσίπρα προς ΕΕ: Σεβασμός στη δημοκρατία ή άνοδος της ακροδεξιάςΜήνυμα Τσίπρα προς ΕΕ: Σεβασμός στη δημοκρατία ή άνοδος της ακροδεξιάς

Κάλεσμα στους εταίρους της Ελλάδας να αποφασίσουν αν θα σεβαστούν τη Δημοκρατία ή θα πάρουν το ρίσκο της ανόδου των ακροδεξιών και λαϊκιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είτε θα σεβαστεί τη δημοκρατία είτε θα πάρει το ρίσκο της ανόδου ακροδεξιών και λαϊκιστικών κινημάτων στην Ευρώπη. Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και γραμματέα του γαλλικού ΚΚ, Πιερ Λοράν.
Αποστέλλοντας ένα μήνυμα στους Ευρωπαίους εταίρους, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Γαλλίας, όπου εξαιτίας «των δυσκολιών στην Ε.Ε.» έχει σημειώσει ραγδαία άνοδο το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν. «Θα πρέπει να σεβαστούμε τη Δημοκρατία στην Ε.Ε., αυτό είναι το μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι κ. Τσίπρας και Λοράν συζήτησαν την τρέχουσα γεωπολιτική κατάσταση και τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ημερησία

1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός ότι μιλάει για λαϊκιστικές δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από μόνο του αστείο αλλά και υποκριτικό, από την στιγμή που είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του λαϊκισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.