18/3/15

Δημοσκόπηση - μήνυμα: «Βαφτίσατε την τρόικα», λέει το 73% - Εξι στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν τηρεί τις υποσχέσεις της

ΚΑΛΟΠ ΤΗΣ INTERVIEWΔημοσκόπηση - μήνυμα: «Βαφτίσατε την τρόικα», λέει το 73% - Εξι στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν τηρεί τις υποσχέσεις της
Μεγάλη διαφορά, πάνω από 22 μονάδες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρεία Interview για το ΒΕΡΓΙΝΑ TV. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει τα ποσοστά του, συγκεντρώνοντας το 39,8%, με τη Νέα Δημοκρατία να υποχωρεί στο 17%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 5,7% και ακολουθούν το ΚΚΕ (5,1%), οι ΑΝΕΛ (4,8%), το Ποτάμι (4,2%), και το ΠΑΣΟΚ (3,2%).

Ωστόσο, τα πρώτα σύννεφα για την κυβέρνηση έρχονται από τη γνώμη του κοινού για την πορεία των διαπραγματεύσεων
Συγκεκριμένα, το 50,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, ενώ το 58% πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της.
Συντριπτικό είναι το ποσοστό εκείνων που θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν κατάργησε την Τρόικα, αλλά απλά της άλλαξε όνομα, καθώς αυτή την απάντηση έδωσε το 73% των ερωτηθέντων.
Υπέρ των ξένων επενδύσεων στο μεταλλευτικό κλάδο, εμφανίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (52%) στο δείγμα της Μακεδονίας ενώ 25% έχουν αρνητική στάση. Ωστόσο ένα σημαντικό ποσοστό 23%, δηλώνει άγνοια για το θέμα και αρνείται να πάρει θέση.

5 σχόλια:

  1. κατ επεκταση το 50,5% των ερωτηθεντων ζητουν πιο σκληρη σταση απο την κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρίν τις εκλογές το απολύτως περιθωριακό κανάλι της Βεργίνας ξεσκιζόνταν στην αντιπολίτευση εναντίον των Γερμανοτσολιάδων, και στα παράθυρα ενός απροσόντιστου παρουσιαστή και μιάς ξανθιάς γλάστρας με στύλ Τρούμπας του 1955, παρήλασαν όλοι όσοι απάρτιζαν το αντικυβερνητικό μέτωπο.

    Ξαφνικά τρείς εβδομάδες πρίν τις εκλογές, όλα γύρισαν ανάποδα (είδαν το φώς τους ή τα λεφτά) και έγιναν οι βασιλικώτεροι του βασιλέως.

    Εκτός από αυτό άρχισαν να δημοσιοποιούν και δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία του ίδιου του καναλιού, κάτι που δεν το κάνουν πολύ μεγαλύτερα και σοβαρώτερα κανάλια.

    Βέβαια πρίν τις εκλογές έβγαζαν μάλιστα και μπροστά την ΝΔ με περίπου 3 - 4 % αλλά μόνο για την Β. Ελλάδα.

    Έκτοτε συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, με τον Άδωνι να κελαδάει εκεί σχεδόν κάθε δεύτερο βράδυ.

    Τώρα αν τους πιστέψεις ότι όλη η Βόρεια Ελλάδα τα έχει κάνει επάνω της από την χαρά της για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές, εύκολα μπορείς να καταλάβεις από που είδαν το φώς στο κανάλι, και τι είδους δημοσκόπηση βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη στημενη μεν δημοσκοπηση κατα του Συριζα , αλλα με διαφορα 22 μοναδες . Δημητρακη........ πιο γκαιμπελισκος πεθαινεις .
    Τι ειναι ρε οι ανθρωποι , βοδια και δεν θα καταλαβαιναν οτι βαφτισατε την Τρόικα και την φερατε για νεο προϊόν; Το ειπε και ο Γλεζος . Βαφτισαμε το κρεας ψαρι .
    Απολαυσε τις τελευταιες ημερες που εχεις δουλεια στην ομαδα επικοινωνιας του Συριζα γιατι ο κοσμος ξυπναει οσο φαινεται ποσο τσιρκο ειναι η κυβερνηση σας και σε λιγο δεν θα μπορει κανεις τσυριζαιος πολιτικος να κυκλοφορεί στον δρομο.
    Αποτελεσμα....... θα μεινεις χωρις δουλειά.
    Ανεργοτσολια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μαθαίνεις μικρέ αυτό λέγεται φαιά προπαγάνδα.

      Παίρνουμε το σκατό που θέλουμε να πουλήσουμε για κρέμα και του βάζουμε ένα αληθινό περιτύλιγμα, τρώς το σοκολατάκι και μαζί του τρώς και το σκατό.

      Στην συγκεκριμένη περίπτωση το περιτύλιγμα είναι τα ποσοστά των κομμάτων και το σκατό είναι τα μαιμού ποσοστά ότι το 50,5 % δεν είναι ικανοποιημένοι με τις διαπραγματεύσεις, και το 58 % ότι δεν υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις, και ότι το 75 % δεν τσιμπάει για το ούστ στην Τρόικα.

      Τα νούμερα φυσικά είναι μαιμού, γιατί αν ήτανε αληθινά τότε δεν θα ίσχυαν τα ποσοστά των κομμάτων, αλλά κάνε μία "δημοσκόπηση" και όποιος την φάει.

      Επι τη ευκαιρία να και ότι η μισή Β. Ελλάδα συμφωνεί με το έγκλημα στις Σκουριές.

      Κατάλαβες μικρέ πώς παίζεται η μπάλλα ;

      Αλλά είπαμε, εδώ δεν είναι antinews για να βγάζεις εύκολα το μεροκάματο και ζήτα αύξηση από τον Χρύσανθο γιατί θα ταλαιπωρηθείς.

      Διαγραφή
  4. Διαβασα τις 3 πρωτες και τις 3 τελευταιες γραμμες του σχολίου σου γλυκο μου τρολακι. Σου ειπα να τα κρατας μικρα .
    Σε ευχαριστω που φωναξες και τον φιλο σου........ διπλη απολαυση , διπλο γελιο.
    Εν πασι περιπτωσι απο προπαγανδα και απο σκατα ειμαι σιγουρος οτι γνωριζεις περισσοτερα , οποτε παω πασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.