26/2/15

Bild: ΟΧΙ άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Bild: ΟΧΙ άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες
Με ένα πελώριο «ΌΧΙ: Άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες» η γνωστή εφημερίδα καλεί τους αναγνώστες να συμμετάσχουν σε καμπάνια κατά της Ελλάδας ακολουθώντας τα εξής απλά... βήματα. 

Τους ζητά να τυπώσουν την φωτογραφία του εξωφύλλου να την κρατήσουν στα χέρια τους και να βγάλουν selfie την οποία μετά πρέπει να την στείλουν με mail στην εφημερίδα.

«Την Παρασκευή, η Bundestag θα διαθέσει κι άλλα δισεκατομμύρια στην Αθήνα. ΌΧΙ! σε νέα ύψους δισεκατομμυρίων – δώρα στην Ελλάδα!» γράφει χαρακτηριστικά.

Η Bild κάνει αναφορά σε δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Αντώνη Σαμαρά που διαβεβαίωναν ότι η Γερμανία δεν θα χάσει ούτε ένα ευρώ. Η γερμανική ταμπλόιντ αναφέρει ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί τον Ιούλιο νέο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα απευθύνεται στους Έλληνες πολιτικούς σχολιάζοντας «υποσχεθήκατε ξανά και ξανά», παραθέτοντας τη δήλωση Σαμαρά (23 Αυγούστου του 2012) στην οποία δήλωσε «Φυσικά θα εξοφλήσουμε τα χρέη μας, το υπόσχομαι», τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου (23 Μαρτίου 2011) στην οποία υποστηρίζει «Θα επιστρέψουμε κάθε δεκάρα. Η Γερμανία θα πάρει πίσω τα χρήματά της – με υψηλά επιτόκια» σχολιάζοντας ότι «ακούμε συνεχείς υποσχέσεις τις οποίες, όμως, δεν μπορούμε να πιστέψουμε πια».

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αμφιβάλλει για τη βούληση των Ελλήνων και δικαίως γιατί οι Έλληνες φαίνεται να μην έχουν απολύτως καμία πρόθεση να αποπληρώσουν τα χρέη τους. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιανης Βαρουφάκης δήλωσε χθες ότι τον Ιούλιο η χώρα του θα χρειαστεί και νέα βοήθεια, ενώ επανέφερε και το θέμα του κουρέματος».

«Οι ειδικοί προβλέπουν ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί μετά τον Ιούλιο νέο πακέτο βοήθειας πολλών δισεκ. ευρώ. Ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε είπε ότι έχουν ήδη συζητηθεί σε επίπεδο ΕΕ πιθανές λύσεις σύνδεσης μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας βοήθειας» καταλήγει η Bild.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

2 σχόλια:

  1. Ο Τσιπρας ειναι πανισχυρος σημερα. Η δημοτικοτητα του υπερβαινει το 80%!
    Αυτο σημαινει οτι μπορει να περασει πραγματα που θα ηταν αδιανοητο σε αλλες εποχες.
    Ενα καλεσμα του αρκει για να συσπειρωθει ολος o ελληνικος λαος.
    Αυτο σημαινει επισης, οτι μπορει να περασει νεου τυπου πολιτικες στην κριση που μας εσπρωξαν οι δοσιλογες συμμοριες των απογονων των
    μαυραγοριτων, και των κουκουλοφορων της κατοχης.
    Μπορει να οργανωσει τον λαο σε ομαδες ειδικου οικονομικου σκοπου.
    Καθε ομαδα να αναλαβει, στα πλαισια συγκεκριμενης δρασης, την προσπαθεια κατακτησης ενος οικονομικου αποτελεσματος, στην βαση της εθελοντικης εργασιας.
    Αρωγος, η πολιτεια και οσοι ιδιωτες θελουν να επενδυσουν σε ενα θετικο αποτελεσμα.
    Το επαθλο καθε τετοιας επιτυχους προσπαθειας, θα ειναι η εκχωρηση της δρασης, με μορφη εταιρειας, στα μελη της ομαδας.
    Ενα παραδειγμα.
    καλουνται να εκδηλωσουν ενδιαφερον 20 ανεργοι, με ειδικοτητες σχετικες με την σαλιγκαροτροφια.
    Η πολιτεια θετει τους στοχους που πρεπει να επιτυχει η ομαδα σε ενα ορισμενο χρονικο διαστημα.
    Η πολιτεια παρεχει καθε υποστηρικτικη βοηθεια, με τον κρατικο μηχανισμο (τεχνογνωσια απο καταλληλους δημοσιους υπαλληλους, καταλληλη δημοσια εκταση για την δραση, φαγητο και υπνο, και φυσικα ενταξη σε ειδικο φορολογικο καθεστως κλπ κλπ)
    Καθε ιδωτης μπορει επισης να εκδηλωσει συμμετοχη με καταβολη μετρητων ή παροχη σε ειδος. Ο βαθμος συμμετοχης θα καθοριζεται απο ειδικου τυπου μετοχες.
    Αν η προσπαθεια επιτυχει τους στοχους που εχουν τεθει εξ'αρχης, τοτε η μοναδα μετατρεπεται σε εταιρεια, και περιερχεται στην ομαδα και στους συνεργαζομενους με ο,τι προβλεπουν οι οροι της δρασης.
    Ενα τετοιο προγραμμα κατ'αρχην θα ειναι ανταγωνιστικο μιας και θα στηριζεται στην εθελοντικη (στην αρχη) εργασια.
    Δινει μια ευκαιρια σε ανεργους, η οποια θα γινει δεκτη με ενθουσιασμο, διοτι θα ενεργοποιησει και θα δωσει στοχο ζωης.
    Τα αποτελεσματα θα ειναι αμεσα.
    Η χωρα θα μετατραπει σε εργαστηρι αναπτυξης.
    Δεν αντιβαινει στο προγραμμα που ενεκρινε το eg προχθες διοτι δεν εχει δημοσιονομικο κοστος.
    Στην προσπαθεια αυτη μπορει καλλιστα να υποχρεωθουν, συνταξιουχοι με "μικρη" ηλικια, να συνδραμουν χωρις καμια αυξηση στη συνταξη τους.
    Ειδικα οσοι εφυγαν με εθελουσια απο οργανισμους.
    Αυτο φυσικα πρεπει να γινει αμεσα, διοτι η κλεψυδρα πιστωσης χρονου προς την κυβερνηση, εχει μεγαλη τρυπα.
    Εμπρος ιδου η Ροδος ιδου και το σαλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.