5/1/15

Στην Κύπρο ενωμένος ο πολιτικός κόσμος, βγάζει τη χώρα από το μνημόνιο. Στην Ελλάδα οι πολιτικοί αυτοχειριαζόμενοι τη χώνουν πιο βαθιά!!!

Λευκωσία: Στόχος της κυπριακής κυβέρνησης είναι να βγει στις διεθνείς αγορές δύο φορές μέσα στο 2015, στο πλαίσιο της επιδίωξης για οριστική και βιώσιμη αποκατάσταση της πιστοληπτικής ικανότητας του κράτους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Χάρης Γεωργιάδης.  
Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ενόψει της σημερινής κρίσιμης σύσκεψης του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη με τους πολιτικούς αρχηγούς για θέματα οικονομίας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι επιδίωξη είναι, η οικονομία να σταθεί στα πόδια της και ελεύθερα η Κύπρος να μπορεί ως κράτος να χρηματοδοτεί τις ανάγκες της στις αγορές, χωρίς την εξάρτηση από την τρόικα.  
Επίσης, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι το υπουργείο Οικονομικών καταβάλλει προσπάθεια για θετικό, έστω και οριακό, ρυθμό ανάπτυξης κατά το τρέχον έτος.  

Ο Κύπριος υπουργός τόνισε ότι στόχος της κυπριακής κυβέρνησης είναι να βγει στις διεθνείς αγορές δύο φορές μέσα στο 2015, στο πλαίσιο της επιδίωξης για οριστική και βιώσιμη αποκατάσταση της πιστοληπτικής ικανότητας του κράτους.
   
Πηγή:  ΑΠΕ

4 σχόλια:

  1. Το κλίμα ακραίας πόλωσης στην Κύπρο μετατράπηκε μετά το καλοκαίρι σε κλίμα εθνικής ομοψυχίας.
    Γιατί άραγε;

    Θα μπορούσε να υπάρξει εθνική ομοψυχία στη βάση "ο Βάρβαρος κάνει βόλτες και η ΚΔ συνεχίζει τις συνομιλίες";
    Όχι.
    Άρα εθνική ομοψυχία χωρίς υγιή εθνική βάση δε μπορεί να υπάρξει.

    Η εθνική ομοψυχία προϋποθέτει ένωση επί σχεδίου, όχι προσώπων.

    Ονοματεπώνυμο λοιπόν δεν έχει αυτή η στροφή;
    Έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είστε σκηνοθέτης;Συγγραφέας; Ή σας αρέσουν τα αινίγμτα; Το σχόλιο σας;

      Διαγραφή
  2. Τα τζάκια της Ελλάδος -η ελίτ επί το κομψότερον- πάντοτε στηρίζονταν στον εξωτερικό παράγοντα. Η εξάρτησή τους απόλυτη, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Το μέλλον και η προκοπή του τόπου τους είναι τελείως αδιάφορη, τους νοιάζει μόνο η διαιώνιση της εξουσίας τους. Ποτέ δεν άφησαν να αναπτυχθεί κάτι έξω από την κυριαρχία τους από τον φόβο μην απειληθεί το "κουμάντο" τους. Και τώρα βλέποντας ότι μόνο με το μνημόνιο θα κρατήσουν την εξουσία "φυσικά" μας χώνουν πιο βαθιά σε αυτό. Γι' αυτό μην περιμένουμε τίποτα από αυτούς. Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και μέχρι να γεννηθεί ο καινούργιος θα κυριαρχούν τα τέρατα, τα οποία δεν δίνουν πεντάρα για την χώρα και τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.