12/1/15

Άρθρο του Παντελή Σαββίδη: Το τέλος της Ευρώπης

Κάθε καρυδιάς καρύδι, σε επίπεδο ηγεσίας, συγκεντρώθηκε χθες στο Παρίσι για να διαδηλώσει το φόβο του από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό, ή να υποκριθεί τη συμπαράστασή του προς τη Δύση αλλά, παράλληλα, και να την νουθετήσει, όπως ο κ. Νταβούτογλου. Η εξουσία, όταν ασκείται στο ανώτατο επίπεδο, δεν συγκινείται από τη δολοφονία αθώων ανθρώπων.
Εκατομμύρια Αρμένιοι, Έλληνες και Ασσύριοι έχασαν τη ζωή τους στη δεύτερη δεκαετία του αιματηρού 20ού αιώνα σε μια εκδήλωση ακραία γενοκτονίας από το τουρκικό κράτος και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Δεν ιδρώνει και σήμερα. Το ίδιο επαναλήφθηκε πολλές φορές από το Βιετνάμ μέχρι τις ημέρες μας με τις επεμβάσεις των Δυτικών δυνάμεων σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Δεκαεπτά, συνολικά, άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του θρησκευτικού φανατισμού. Εκδηλώσεις σαν τις χθεσινές δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Οι ρίζες του είναι βαθιές.
Η συνέχεια του άρθρου στο pontosnews

2 σχόλια:

  1. Ενδεχομένως να είναι και έτσι, αν μπορούμε με βεβαιότητα να αποκλείσουμε το γεγονός ότι δεν έχουμε μία καλοστημένη προβοκάτσια από αυτούς που ακόμη και αυτή την στιγμή χρηματοδοτούν τρομοκράτες που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους δολοφόνους.

    Δυστυχώς δεν έχουμε όμως καμία απολύτως βεβαιότητα ότι η υπόθεση εργασίας είναι ψευδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Τούρκικο κράτος ιδρύθηκε το 1923, και πριν από αυτό για καμιά 20 χρόνια, υπήρχε ουσιαστικά κενό εξουσίας,
    Το σημείο ισορροπίας εμείς το ζούσαμε για αιώνες, δεν το αναζητούσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.