19/11/14

Νέες απειλές Τσαβούσογλου κατά Λευκωσίας – «Θα στείλουμε πολεμικά πλοία και στην Ελλάδα, αν χρειαστεί» (βίντεο)


Καμία εγκυρότητα δεν έχουν οι εργασίες της ΕΝΙ στην Κυπριακή ΑΟΖ, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος καταφέρθηκε κατά όλων των χωρών που προχωρούν σε διερεύνηση κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Παράλληλα εκτόξευσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας, σημειώνοντας πως αν προχωρήσει στην κήρυξη της ΑΟΖ της, η Τουρκία θα στείλει τα πολεμικά της πλοία.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι το ψευδοκράτος έχει δικαιώματα επί των ενεργειακών πηγών της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι έρευνες πρέπει να γίνουν από κοινού και να διαμοιραστούν τα έσοδα.

8 σχόλια:

  1. Απορώ πως γίνεται να μην καταγγελουμε την Τουρκία ως κράτος τρομοκράτη όταν καταφανεστατα μας απεόλοι με εισβόλη; Το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ και η ΕΕ το έχουν να πουν για όλα αυτά, αν αδιαφορούν μήπως θα πρέπει να συμμαχησουμε με κάποιον που ενδιαφέρεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως πρέπει να ψάξουμε να τον βρούμε? Η να κάνουμε τους "συμμαχους" να ενδιαφερθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς, ποιοι "εμείς"; Και πώς θα κάνουμε τους συμμάχους να ενδιαφερθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς είναι η ελληνική κυβέρνηση η δεν εκπροσωπεί εμάς τους Έλληνες? Πως να τους κάνουμε να νοιαστούν? Νομίζω με παρα πολλούς τρόπους μπορούμε να τους κάνουμε να νοιαστούν, με τρόπους που έχουν χιλιοειπωθεί από διαφορους χωρίς κανένας να προσπαθήσει να τους εφαρμόσει...


    Εγώ νομίζω πως θα πρέπει έστω να γίνει επίσημη διαμαρτυρία εκ μέρους της κυβέρνησης σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και να καταγγελθεί επίσημα η Άγκυρα τόσο για τις απειλές της όσο και για την καταπάτηση του διεθνούς δικαιου! Είναι πολύ απλό νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορεί ο Υπουργός εξωτερικών μιας χώρας να εκτοξεύει απειλές και η κυβέρνηση να μένει άπραγη! Δεν είναι ούτε ο αρχηγός των γκρίζων λύκων, ούτε κάνας δημοσιογράφος ακραίας εφημερίδας, είναι ο Υπουργός Εξωτερικών, η επίσημη φωνή της τουρκικης κυβέρνησης, ως ποτε θα κάνουν το μαλακα δηλαδή? Εξαιτίας αυτής της τακτικής και οι κυβερνήσεις της Αμερικής και της Ευρώπης υπολογίζουν πως οι Τούρκοι έχουν δίκιο αφού δεν αντιδρούμε και καλώς να πάθουμε ο,τι πάθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nobody takes serious. They violate any sense of sovereignty and we invite them to dinner....

    Freud were are you?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Εμείς είναι η ελληνική κυβέρνηση η δεν εκπροσωπεί εμάς τους Έλληνες?"

    Δυστυχώς ναι.

    "που έχουν χιλιοειπωθεί από διαφορους χωρίς κανένας να προσπαθήσει να τους εφαρμόσει..."

    Συ είπας! Όλα τα υπόλοιπα είναι χιλιοειπωμένες υποδείξεις και ευχολόγια.

    @ NikoApelles

    Στην πολιτική. εφ' όσον δεν είσαι σε εμπόλεμη κατάσταση κι έχεις να επιλύσεις προβλήματα, είσαι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να κουβεντιάζεις με όλους. Το ζήτημα είναι τι θα αποκομίσεις από τον διάλογο και να μην αυτός αποβεί εις βάρος των συμφερόντων της χώρας μας. Αυτό το τελευταίο φοβάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.