9/11/14

Ετοιμάζεται τριμερής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ

Ετοιμάζεται τριμερής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για μια τριμερή συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της τριμερούς Αιγύπτου, Ελλάδας, Κύπρου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» της Κύπρου, τονίζοντας ότι το εγχείρημα για τριμερή και με το Ισραήλ «βρίσκεται σε αρχικό στάδιο κι όταν υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο θα ανακοινωθεί».

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «η τριμερής Σύνοδος στο Κάιρο δεν περιορίζεται στις τρεις χώρες, αλλά ανοίγει το δρόμο και σε άλλα κράτη της περιοχής να συνεργαστούν και να συμμετάσχουν είτε εξ ολοκλήρου είτε σε επιμέρους τομείς».

Αυτή τη στιγμή, είπε, εκείνο που έχουμε ενώπιον μας είναι η επίσκεψη του προέδρου Αναστασιάδη στο Ισραήλ, στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ πολύ σύντομα ο πρόεδρος της Αιγύπτου θα επισκεφθεί την Κύπρο.

mignatiou.com

1 σχόλιο:

  1. Και που είναι τώρα αυτοί που έλεγαν ότι μόνο τους Τούρκους αγαπάνε οι Ισραηλινοί; Βέβαια, θα μπορούσε να απαντήσει κανείς ότι όποιον έχουν αγαπήσει μέχρι στιγμής τον έχουν σκάσει από το πολύ σεξ μέχρι θανάτου. Νομίζω όμως ότι αν δεν αδελφοποιηθούν οι Ισραηλινοί με άλλους λαούς, με ίσιους όρους, θα ψοφήσουν και αυτοί από τις μολύνσεις που θα βγουν από τα πτώματα των εραστών τους. Λύση είναι η ένωση των λαών κάτω από κοινές παναθρώπινες αξίες και ιδανικά, μακριά από τις ακρότητες του μονοθεϊσμού. Το παπαδοραβινομουλαδικό σύστημα είναι αποτυχημένο και ξεπερασμένο. Διχάζει και τρελαίνει τους λαούς. Αν βάλουμε τις θρησκείες στα μουσεία, η Ανατολική Μεσόγειος θα γίνει σύντομα και πάλι το πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.