12/10/14

Tα παιδιά τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά: Τούρκοι στρατιώτες με τζιχαντιστές μαζί (φώτο)

Έχουμε γράψει αλλεπάλληλες φορές για τις στενές σχέσεις της Τουρκίας με τους τζιχανστιστές του Ι.Κ. καθώς και της Αλ Νούσρα-Αλ Κάιντα.
Μάλιστα, έχουμε παρουσιάσει και ντοκουμέντα για τη συνεργασία του Ερντογάν και της οικογένειάς του με τον κύριο χρηματοδότη της Αλ Κάιντα, καθώς και αδιάσειστα στοιχεία για τα φορτηγά με όπλα και πυρομαχικά που έστελνε η τουρκική ΜΙΤ στους τζιχαντιστές της Συρίας.
Τώρα άλλο ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα.
Τούρκος στρατιώτης ποζάρει σε θέση μάχης των τζιχαντιστών, στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, κοντά στην πόλη Κόμπανι.
Η φωτογραφία αναρτήθηκε από τον δημοσιογράφο του αμερικανικού καναλιού Fox News, Oliver North, στο λογριασμό του στο twitter.

27 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ή ΟΙ ΤΖΙΧΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα κύριε Καλεντερίδη, ίσως αυτό το άρθρο αξίζει να ανέβει στο ιστολόγιο!
    http://greeknation.blogspot.gr/2014/10/blog-post_301.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ sta,

    Σύμφωνα με τον τίτλο της ανάρτησης, ο Τούρκος φέρετε να εισήλθε στο Συριακό έδαφος. Βέβαια σε μια περιοχή στην οποία τις τελευταίες ημέρες οι βολίδες όπλων στον αέρα είναι τόσο πυκνές που οι αντιμαχόμενοι πολεμούν υπό σκιά, δεν νομίζω να υφίσταται έννοια "συνοριογραμμή". Από την άλλη μεριά, από μόνο του το γεγονός οτι αναρτήθηκε από στέλεχος του FOX News (το μισθωμένο τμήμα ειδήσεων δηλαδή της CIA) δείχνει ξεκάθαρα οτι ο όρος "σοβαρή δημοσιογραφία" είναι τουλάχιστο κωμικός και αμφιβάλω για την πιστότητα της φωτογραφίας και την φιλαλήθεια του δημοσιογράφου (αν και πολύ θα ήθελα να είναι η φωτογραφία πραγματική).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Unknown
    δεν γνωρίζω τα κριτήριά σου, όμως εδώ ο ισχυρισμός σου είναι έωλος.
    Ο δημοσιογράφος είναι γνωστός και επωνύμως βάζει μια φωτογραφία, με την οποία στέλνει ένα μήνυμα παγκοσμίως.
    Εσύ ανωνύμως, χωρίς κανένα στοιχείο ή επιχείρημα, αμφισβητείς έναν επώνυμο που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου.
    Για ξανασκέψου του λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το περίμενε κανείς ! Πέφτουμε από τα σύννεφα.

    Υγ : Στα δυτικά διακίνηση λαθρομεταναστών στα νοτιοανατολικά διακίνηση τζιχαντιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Savvas Kalenteridis,

    1) Το οτι επέλεξα να υπογράφω ως "Unknown" δεν σημαίνει πως οτι γράφω είναι λιγότερο επώνυμο από κάποιον που επέλεξε να υπογράφει τα γραπτά του ως "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ή ως "Σωτήρης Μνουστάκας",ή ως "Savvas Kalenteridis". Επειδή λοιπόν πριν στείλουμε κάποιο μήνυμα δεν απαιτείται επίδειξη δελτιου ταυτότητας, ο καθένας μπορεί να υπογράφει ακόμη και ως "ο Θεός ο ίδιος". Άρα λοιπόν, το σχόλιό σας περί "ανωνυμίας" μου είναι έωλο.

    2) Η εμπειρία και η Ιστορία δείχνουν πως ΄σο πιο "μεγάλο" είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι και όσο πιο "γνωστός" είναι ένας δημοσιογράφος, τόσο πιο πουλημένος είναι. Ειδικά στην περίπτωση του FOX News, γνωρίζετε κι εσείς ο ίδιος οτι πρόκειται για ένα τηλεοπτικό κανάλι που έχει κάνει την προπαγάνδα επιστήμη - αρκεί να θυμηθεί κανείς την "γραμμή" και τα ξεκαθαρα συμφέροντα που εξυπηρετούσε την περίοδο του πολέμου στην Σερβία και την Ρωσσική επέμβαση στην Γεωργία...

    3) Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μπορεί να είναι ο πιο φιλαλήθης του κόσμου - δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Η συνεργασία του με το FOX News όμως από μόνη της, είναι ένδειξη (όχι απόδειξη) παραπληροφόρησης. Ελπίζω να κάνω λάθος.

    4) Παρ' όλα αυτά, θα δεχτώ την παρατήρησή σας ως προς ένα σημείο. Το οτι βιάστηκα να μιλήσω. Ας είναι... Οι επόμενες ώρες, ημέρες και η συζήτηση στους ιστοτόπους και τα blogs για την συγκεκριμένη φωτογραφία, θα δείξουν εάν πρόκειται για κάτι αληθινό ή προιόν προπαγανδιστικής εκμετάλευσης. Από την μεριά μου, ως Έλλην (όπως έγραψα και προηγουμένως) θα ήθελα πάρα πολύ η φωτογραφία και ο οτίτλος να είναι πέρα για πέρα αληθινά, διότι έτσι εκτίθεται διεθνώς η Τουρκία και η έμμεση υποστήριξη που παρέχει στον ISIS. Επειδή όμως, ο πόλεμος της προπαγάνδας είναι σκληρός και επειδή καθημερινά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας διάφορα "ντοκουμέντα" που λίγο αργότερα καταρρίπτονται ως αναληθή, έχω μάθει να κρατώ μικρό καλάθι!

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Savvas Kalenteridis,

    Θα γνωρίζετε ασφαλώς το παρελθόν του "επώνυμου δημοσιογράφου που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου" που υπογράφει την ανάρτηση στο twitter. Αρχικά, νόμισα πως πρόκειται για συνονυμία, αλλά αυτό το "Oliver North" ε, όπως και να το κάνουμε είναι όνομα που δεν ξεχνιέται και έχει συνδεθεί με την διαπλοκή. Όταν μάλιστα είδα και την φωτογραφία του που ο ίδιος χρησιμοποιεί ως avatar, επιβεβαίωσα τις υποψίες μου.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_North

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Unknown
    δεν σου είπε κανείς να μην είσαι ανώνυμος. Αυτό είναι επιλογή του.
    Η αμφισβήτηση της ανάρτησης ενός επώνυμου δημοσιογράφου, χωρίς κανένα ουσιαστικό επίχείρημα είναι αυτό που χαρακτήρισα ως έωλο ισχυρισμό.
    Αν είχε φωτογραφηθεί ο Τούρκος στρατιώτης στα σύνορα της Βενζουέλας, ή να χαριεντίζεται με αντάρτες του ΡΚΚ, θα είχες λόγο να το αμφισβητίσεις.
    Από τη στιμή που φωτογραφίζεται με τζιχαντιστές, που είναι γνωστό ότι είναι φυσικοί σύμμαχοι με τον τουρκικό στρατό, είναι και λάθος πολιτικό η αναφορά σου.
    αΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Oliver North είναι ο γνωστός συνταγματάρχης που "φορτώθηκε" τις ευθύνες για την παράνομη τροφοδοσία των κόντρας στην Νικαράγουα από το Υπουργείο Αμυνας τωνΗΠΑ, μέσω κονδυλίων από ναρκωτικά και άλλες παράνομες πηγές.

    Ο τύπος παραμένει πράκτορας της CIA και μισθοδοτείται από το κανάλι της CIA, το FOX NEWS.

    Το ερώτημα είναι γιατί η CIA κράζει τον φίλο της τον Τούρκο ;

    Και η απάντηση είναι για να θολώνει τα νερά.

    ΥΓ. Ο κώλος των Αμερικάνων ακόμη πονάει με την Νικαράγουα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Enas enas savva sto Yunanistan leei to makri tou kai to konto tou.
    1) As arxisoume apo ton unknown kai pasis BOURMAS+ NIAS.
    As ypothesoume oti o Oliver north leei makkakies kai oti I fotografia einai pseutiki...
    AUTES EDO OI ALLES FOTOGRAFIES EINAI PSEUTIKES re tsertsele:

    https://twitter.com/kurdistannews24

    2) Tora as pame ston Dimitraki
    me tis eksypnades tou..
    ΥΓ. Ο κώλος των Αμερικάνων ακόμη πονάει με την Νικαράγουα??

    An den kano lathos oi Kontras anagasane ton Aionio Aleksi
    (Daniel Ortega) tis Nikaragouas na kanei ekloges to 1990..Kai pano apo ola eksypnakides tou glikou nerou oi Contras arxika itane Komati ton sandinistas pou polemagane ton Somoza ..Des Edén Pastora.Alla opos EAM oi koumounistes einai gia tin parti tous...Gia na min miliso gia tin kakometaxeirisi ton indianon Miskito pou pigane me tous Contras ..Ase megale eipame oi Amerikanoi ta skatosan sto Vietnam politika..Ypostirizontas lathos alogo..oi amerikanoi fygane apo to Libano meta tin Bomba ston stratona ton pezonauton..Akoma den problepsane sto IRAN oti tha ta skatosi o Sahis kai tha analavoune oi Moulades .Alla min to parakanete me antheorismous kai papparies ..Mou thimizetai to Tsipristan EAM kai kaitaloipa..


    Loipon epideis sto Yunanistan I kathe Katina leei tin makakia tis den simaini oti I gnomi einai kai gnosi.
    Episis eksypnakia an oi Amerikanoi fygoune apo to Afghanistan autoi pou tha ponesoune perisotero arxika einai ta Rosakia stin kentiki Asia kai metepita I Dysi. Den to leo ego alla o syntrofos Poutin...

    Savva mazepsetous kai min tous afineis se xloro klari. Episis merikoi den einai auto pou fainonte kanoune profiling. Ma toso agape exei o porquas gia to memetistan??

    Gule gule ston unknown kai pasis Elladas
    (X) ELLINAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι έλεγα, δεν θα εμφανιστεί ο χιμπατζής με νοημοσύνη αμοιβάδας να σχολιάσει? Ε, ναι λοιπόν εμφανίσθη!

    @ Ellinas (λέμε τώρα),

    Όταν κόψεις τα ναρκώτικά, ΙΣΩΣ αντιληφθείς πως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι ΒΛΑΠΤΕΙ τον σκοπό για τον οποίο γράφεις και θίγει όσους υποστηρίζουν τις Ελληνικές θέσεις και το συμφέρον της Πατρίδος. Μερικές φορές, η σιωπή είναι χρυσός - στην περίπτωσή σου επιβάλεται, διότι όποτε αποφασίζεις να γράψεις οι μεν γελούν και οι δε θλίβονται με την συμπεριφορά σου.

    Όταν κόψεις τα ναρκώτικά, ΙΣΩΣ αντιληφθείς πως οι συνομιλητές σου, λένε τα ίδια πράγματα με εσένα, απλά τα λένε με κόσμιο και ευγενικό τρόπο και όχι σαν να ανατράφηκαν σε στάβλο. Η ευγένεια προς τον συνομιλητή είναι ΠΑΓΙΑ υποχρέωση ακόμη κι αν δεν συμφωνείς μαζί του - πόσο μάλλον όταν συμφωνείς με αυτά που έχει γράψει. Παρ΄όλα αυτά, μερικές φορές απαιτείται στην περίπτωση κακομαθημένων & αξεστων χιμπατζήδων η συμπεριφορά να είναι ανάλογη γιατί μόνο αυτή είναι η γλώσσα που το πτωχό του ςμυαλό μπορεί να αντιληφθεί.

    Όταν κόψεις τα ναρκώτικά, ΙΣΩΣ αντιληφθείς πως οι (ήδη γνωστές και πέρα πάσης αμφισβήτησης) φωτογραφίες που έστειλες δεν αποτελούν το σημείο διαφωνίας. Αυτό που "χτυπάει καμπανάκια" είναι η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φωτογραφία, το ΠΟΙΟΣ την δημοσίευσε και ΠΟΙΑ η ιδιότητα του "δημοσιογράφου" που την δημοσίευσε. Δεν περιμένω βέβαια, όλα αυτά να μπορείς να τα αντιληφθείς, διότι η παρουσία σου έχει δείξει πως δεν μπορείς να διαχειριστείς πληροφορίες και φυσικά δεν μπορείς να σταθείς με σοβαρη επιχειρηματολογία μέσα σε πολιτισμένη συζήτηση - λογικό άλλωστε αφού όπβς είπαμε ανατράφηκες σε στάβλο.

    Κλέινοντας, δεν περιμένω να απαντήσεις, θα ήταν ανούσιο άλλωστε καιδεν απαιτείται να το κάνεις. Έχεις δώσει δείγματα γραφής, ΄΄οσοι διαβάζουν τακτικά το φόρουμ αντιλαμβάνονται ΤΙ κάνεις και είσαι ήδη γνωστός. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο (και σου το έχω ξαναπεί) είναι πως ακόμη κι αν αισθάνεσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, με την αισχρή συμπεριφορά σου, κλωτσάς τον κουβά με το γάλα, προκαλείς κακή εντύπωση και φέρνεις τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκόμενα. Άρα λοιπόν, για να συνεχίζεις την συμπεριφορά σου αυτή ή είσαι ανόητος ή εξυπηρετείς αντίθετους σκοπούς από αυτούς που διαφημίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...και κάτι ακόμη αγαπητέ "Ellinas". Παρατηρώ εδώ και καιρό στα γραπτά σου να γλύφεις από πάνω μέχρι κάτω τον Σάββα. Δεν είναι κακό εάν έτσι αισθάνεσαι. να έχεις όμως υπ΄όψη σου πως οι σοβαροί άνθρωποι (τον Σάββα τον συγκαταλέγω στους σοβαρούς) απεχθάνονται τους καθ' εξιν κόλακες, τους γλύφτες και τα τσιράκια. Η βελτίωση έρχεται μέσα από την διαφωνία και την συζήτηση με επιχειρήματα. Έχε δε υπόψη σου, πως οι επιδιδόμενοι στο γλύψιμο δεν χαίρουν εκτίμησης από κανέναν (παρά τα όσα νομίζουν οι ίδιοι για τον εαυτ΄΄οτους) ενώ οι διαφωνούντες είναι πάντα αφορμή για αυτοκριτική και αυτοβελτίωση και εξέλιξη, ακόμη κι αν τελικά αποδειχθεί πως η άποψή τους δεν ήταν η πιο ορθή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. An gleifo ton Savva dikaiomamou? Pio einai to provlima sou??? Den nomizo oti mporeis na mou kaneis empargo gia tis skepseis mou i gia ta logia mou.. Me exeis pei tourkosporo?/ Fasista? nomizo auta ta leei ola gia sena....kai gia tis skepsiesou Tora ti pairno ego pantos den einai ligmena opos ta dikasou?? Epsis O savvas an den den goustarei ti grafo I an nomizei oti ton gleifo mporei na me apaksiosei me paradeigmata. O kathe edo mesa vgazei ta symperasmata tou gia sena..Alla min diastrevloneis katastaseis gia na vgaleis lauraki..Anladim?
    Sou ksanaeipa allo gnomi kai allo gnosi. Epeidis oloi exoune kolotripida den simaine oti oloi exoune kai gnosi. Oso gia poso sourielo eisai vasika einai apo tis gnoseis sou oso o afora ton ximptzi. Re mipos vlepeis ton eautosou kai den sou aresei i pragmatikotita??
    Sou ksaneipa pigaine sxoleio kai ela me ton kidemonasou tin alli fora. An ego eimai tsiraki I gliftis diakaiomamou... Alla mipos se pirazei pou eisai anideos kai den mporeis na antapekseltheis.me pragamtika paradeigmata??.kai tora travas sikofanites leo ego..Xane? I mipos psaxneis giati pote allo?? XANE BURMA
    (X) ELLINAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. An gleifo ton Savva dikaiomamou? Pio einai to provlima sou??? Den nomizo oti mporeis na mou kaneis empargo gia tis skepseis mou i gia ta logia mou.. Me exeis pei tourkosporo?/ Fasista? nomizo auta ta leei ola gia sena....kai gia tis skepsiesou Tora ti pairno ego pantos den einai ligmena opos ta dikasou?? Epsis O savvas an den den goustarei ti grafo I an nomizei oti ton gleifo mporei na me apaksiosei me paradeigmata. O kathe edo mesa vgazei ta symperasmata tou gia sena..Alla min diastrevloneis katastaseis gia na vgaleis lauraki..Anladim?
    Sou ksanaeipa allo gnomi kai allo gnosi. Epeidis oloi exoune kolotripida den simaine oti oloi exoune kai gnosi. Oso gia poso sourielo eisai vasika einai apo tis gnoseis sou oso o afora ton ximptzi. Re mipos vlepeis ton eautosou kai den sou aresei i pragmatikotita??
    Sou ksaneipa pigaine sxoleio kai ela me ton kidemonasou tin alli fora. An ego eimai tsiraki I gliftis diakaiomamou... Alla mipos se pirazei pou eisai anideos kai den mporeis na antapekseltheis.me pragamtika paradeigmata??.kai tora travas sikofanites leo ego..Xane? I mipos psaxneis giati tipote allo?? XANE BURMA
    (X) ELLINAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ellinas είπε " ...Me exeis pei tourkosporo? Fasista?..."

    "Τουρκόσπορο" και "φασίστα" δεν σε χαρακτήρισα ποτέ, αλλά εάν αισθάνεσαι άνετα με τους χαρακτηρισμούς αυτούς δεν θα σου στερήσω το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό.

    Όμως,

    - Σε χαρακτηρίζω "φαντασιόπληκτο" διότι νομίζεις πως είσαι κάτι που δεν είσαι,

    - Σε χαρακτηρίζω "μειωμένης αντίληψης" αφού δεν κατανοείς το γραπτό κείμενο και δεν καταλαβαίνεις για ποιό ακρίβως θέμα συζητούμε,

    - Σε χαρακτηρίζω "άξεστο", αφού ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι παραπέμπει σε γιδοβοσκό - ζητώ συγνώμη από τους γιδοβοσκούς που τους εξισώνω μαζί σου,

    - Σε χαρακτηρίζω "ανόητο" διότι όσα προσπαθείς να πεις, τα λες με λάθος τρόπο και έχεις τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκόμενα,

    - Σε χαρακτηρίζω "απαίδευτο" διότι δεν μπορείς να συντάξεις ούτε μια παράγραφο χωρίς να ξεστομίσεις βρίσεις & απειλές,

    - Σε χαρακτηρίζω "ακοινώνητο" διότι είσαι ο μοναδικός στην παρέα που διαρκώς καυγαδίζει με όλους,

    - Σε χαρακτηρίζω "επικίνδυνο" διότι ακόμη κι αν είσαι Έλληνας όπως υπογράφεις, η εικόνα που δίνεις προς τα έξω είναι άκρως προσβλητική για τις Ελληνικές αξίες, τα ήθη και τα Ελληνικά ιδεώδη.

    Καλή σου χώνεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To parakato ta leei ola...Xane
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2014/09/blog-post_527.html
    23/9/14
    Η Νέα Ελλάδα δεν χτίζεται προστατεύοντας απατεώνες
    ΦΩΤΟ-ΠΛΑΣΤΟ και αυθεντικό απολυτήριο λυκείου κοινού απατεώνα που προστατεύει η Δούρου κι ο ΣΥΡΙΖΑ!

    Kai esy plasto logo exeis telika ..
    Sou exo ksanapei Unknown min perneis ligmena. Opos les den me eipes Fasista oute tourkosporo??Loipon ta legomena sou kato megale den ta egrapsa ego out o savvas oute ta Nefelim. Tora Oti peis dikemou alla thaumase ta legomena sou prota..


    Ta parakato einai dikasou
    Unknown είπε...
    "...komotirio den pao megale eimai falkros krima??..."
    Άσε με να μαντέψω. Φοράς και μαύρα μπλουζάκια με αρχαιοΕλληνικούς χαρακτήρες στην πλάτη?

    "...Ton lavrenti Iberia tin ton exeis??..."
    Χεσμένο

    "...ANLAMAK ÇOK MU ZOR?..."
    Ιδού ο "Ellinas" που αισθάνεται πιο άνετα να γράφει την βαρβαροΤουρκική
    παρά την Ελληνική. Ξέρεις, υπήρξαν πολλοί αγωνιστές του '21 και Μακεδονομάχοι που δεν μιλούσαν την Ελληνική, αυτοί όμως είχαν τουλάχιστο δικαιολογία οτι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε περιβάλον που όποιος μιλούσε Ελληνικά σφαγιάζονταν και συν τοις άλλοις, απέδειξαν με τις πράξεις τους την Ελληνική φλόγα μέσα τους. Εσύ "Ellinas" τι δικαιολογία έχεις "γιαβρουμ"? Βρε μήπως είσαι τουρκόσπορος ή απλά περίεργος που θέλει να τραβήξει την προσοχή και να κάνει εντύπωση?

    Loipon diaskedase me ta legomena sou Xane unknown kai mathe na xaneis i Toulaxiston na kratas simeioseis sto mathima pou sou kano xoris xreosi....Perastika kai ela me ton keidemonasou aurio. Tora an kalopiano ego ton savva esy ti zori travas. Tha sto po kai stin glossa pou sou aresei na akouous. Anlamak Cok Mu zor?? Epeisis Burma den ksereis mporei ego kai savvas na trogame Adana Kebab, I kanena pinerli kapote sto idio trapezi ..Esy ti zori travas.. Mathe na xaneis pano apo ola kai meta tha se afiso na peraseis tis eksetaseis..KAI ZITA SYGNOMI OXI SE EMENA ALLA STOUS ANAGNOSTES EDO MESA POU LES PSEMATA KAI VAZEIS KAI YPONOOUMENA...kai Pou eisai megale otan esy pigaines ego erxomouna, Den exeis oute kakkala na ypostirikseis ton logo sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Toa Ksekola Xane ..Tin alli fora tha se afiso na kerdiseis ...inte

    спокойной ночи
    spokoynoy nochi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μετά τις πρόσφατες απαντήσεις σου, επέτρεψέ μου να σου προσθέσω αλλη μία στις ανωτέρω εκτιμήσεις μου για εσένα.

    - Σε χαρακτηρίζω με βεβαιότητα "χρήσιμο ηλίθιο" διότι συγκεντρώνεις άνετα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα ανθυποελάχιστο πιόνι που νομίζει πως είναι το βασικότερο γρανάζι στην μηχανή. Ειλικρινά δεν γνωρίζω εάν έχεις δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά, τρομάζω όμως στην ιδέα πως δικό σου γονίδιο με τις δικές σου ιδέες και επικίνδυνες απόψεις θα διαιωνιστεί.

    Τέλος, λαμβάνοντας υπό όψη την εν γένει συμπεριφορά σου στο blog, τον πλούσιο σε επιχειρήματα λόγο σου (φυσικά αστειεύομαι) και την ψύχραιμη σκέψη σου (φυσικά αστειεύομαι), θέλω να εκφράσω και δημοσίως τα συγχαρητήριά μου (φυσικά αστειεύομαι) στους γονείς που σε ανέθρεψαν για την Αγωγή που σου εμφύσησαν (φυσικά αστειεύομαι), τους δασκάλους που σε δίδαξαν για την Παιδεία που πρόσφεραν (φυσικά αστειεύομαι) και φυσικά την κοινωνία που σε συνεχίζει να σε ανέχεται (όχι εδώ δεν αστειεύομαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Savvas Kalenteridis,

    Αγαπητέ Σάββα,

    Επειδή ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, δεν χρειάστηκαν ΟΥΤΕ 24 ώρες για να ξεφουσκώσει η ανοησία που ξεφούρνισε ο δήθεν "σοβαρός δημοσιογράφος" Oliver North του δήθεν "σοβαρού καναλιού" FOX news.

    Επειδή λοιπόν η απάτη δεν αντέχει στο ιντερνετ (παρα το γεγονός οτι ο Oliver North στα νιάτα του ήταν βιρτουόζος της διαπλοκής και της απάτης), ας δούμε την ιδια φωτογραφία, αλλα με λεπτομέρειες που ο "σοβαρός δημοσιογράφος" απέκρυψε επιμελώς.

    http://i.imgur.com/703wsK9.jpg

    Ωωωωμ τι βλέπουν τα γέρικα ματάκια μου? Από πότε οι "Τούρκοι στρατιώτες" φορούν διαφορετικής παραλλαγής χιτώνιο και παντελόνι? Από πότε οι "Τούρκοι στρατιώτες" φορούν μαυρα baseball cap? Από πότε οι "Τούρκοι στρατιώτες" φέρουν ΑΚ kal;ashnikov και μάλιστα με πτυσόμενο μεταλικό κοντάκιο?

    Αγαπητέ Σάββα,

    Το ιντερνετ είναι μεγάλο εργαλείο. Εάν ψάξεις λίγο, θα βρείς ΟΛΟΚΛΗΡΗ την φωτογραφία του "Τούρκου στρατιώτη" και θα διαπιστώσεις οτι δεν φοράει καν στρατιωτικά αρβυλα.

    Μήπως λοιπόν, φίλε Σάββα, ο "Τούρκος στρατιώτης" είναι απλά ένας ISIS που απλά δεν άφησε μούσι? Διότι αυτό που βλέπω, "Τούρκος στρατιώτης" και μάλιστα ΤΕΤΟΠΙΑ εποχή στο Κομπάνι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

    Αν ελπίζω σε μία ΔΙΟΡΘΩΣΗ της αρχικής επικεφαλίδας προς αποκατάσταση της "δημοσιογραφικής αλήθειας" θα ζητάω πολλά ε? Εγω ηξερα, οτι το ΨΕΜΑ και την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ την εφαρμόζουν άλλοι. Δεν μας είχα εμάς τους Έλληνες για απατεωνίσκους του photoshop...!

    Μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. PROTA STAMATA TO PROFILING TSERTZELE UNKNOWN demek kserola
    Enas titlos gia sena

    O Porqua Burmas ksanaxtypa
    Re ti mas lees..Akoma na ZITISEIS SYGNOMI oti eisai PSEYTIS UNKNOWN SE EXOUNE PAREI OLOI XAMPARI ti Burmas eisai ..
    MALON den sou deinoune arketa grossia oi Otthomanoi?? Ta leigmena den kanoune kala tin douleia tous..

    As ypothesoume oti einai pseftiki foto ..OLES OI ALLES EINAI PSEYTIKES ME TIN ASTYNOMIA stis poleis KAI STA FYLAKIA TA VIDEO RE OTTHOMANOLAGNE??? Oso afora tous Tourkous sou akoma xrisimopoioune AK47

    http://www.answers.com/Q/What_armies_and_countries_use_the_AK-47

    Episis

    Jones, Richard D.; Ness, Leland S., eds. (27 January 2009). Jane's Infantry Weapons 2009–2010 (35 ed.). Jane's Information Group. ISBN 978-0-7106-2869-5.

    EPEISIS KSEROLA

    http://www.hrw.org/reports/pdfs/t/turkey/turkey94o.pdf

    According to Sueddeutsche Zeitung (April 1, 1994), since 1990 the Federal Republic of Germany has
    delivered to Turkey armaments worth more than DM one billion.
    Armaments include 240 Leopard tanks and 13 F-4 Phantom fighters from BRD (West German) stocks
    and 300 armored personnel carriers with 60 million rounds of ammunition, 256,000 AK-47 assault rifles with
    100 million rounds of ammunition, 5,000 light and heavy machine guns, and 100,000 hand-held anti-tank
    weapons from NVA (East German) stocks.
    The German government briefly stopped armed shipments to Turkey in the spring of 1994 after
    German human rights groups alleged that armored personnel carriers supplied by Germany from NVA stocks were used to quell internal disturbances.

    TORA PARE FORA KAI GINE YUSUFAKI ..Mporeis..exeis ola ta prosonta...

    Gia na min ksexaso kai me ti opla ekpaideuoune tous Afghanous astynomikous stin Tourkiki Akadimia gia astynomikous..

    Inte sas edosa kai allous logous gia profiling..xairetsmata sta kolitiria sou


    (X) ELLINAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ELLINAS EXEIS SOVARO PROVLIMA SYMPERIFORAS. EXEIS TERMATISEI TO VLAKOMETRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συνεχίζετε να ασχολείστε με τον Ellinas; Δεν βλέπετε οτι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ola ta syntrofia kai Xrysa auga mazemena..Apo tous pseutes mexri tous othomanolagnous...Ti egine Paulaki den egines akoma Dimarxos syntrofe? Inte perastika kai me ton kidemonasas..louloudakia tou mpakse..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Koita ti oraia parea pou kanoune ta Syrtrofia mazi. Erxaite to ena na voithisi to allo.. Pantos o otthomanolagnos unknown exei parei to vraveio Pseutias....kai mia pou eimaste edo mazi Syntrofia kopste tin proini Augi, kai apogeumatino Rizospasti kanei kano ston eggefalosas ..(an sas exei mini katholou???) Sovieteia tou Armani..
    (X) ELLINAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ellinas σου προτείνω ένα βιβλίο: "ΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΑΝ ΜΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ". Θα μπορούσε να είναι η βιογραφία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Den sou perno to agapimeno sou vivlio kai spor Dimarxe...alla sou proteino na kopsis tin proini kai tin apogeumatini gymnastiki isos kai deis ligo ligo fos..allios tha tiflotheis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.