19/10/14

Οι φίλοι των ξένων σωβινιστών

Φαήλος Κρανιδιώτης
Ο αλβανικός σοβινισμός, ο κατσαπλιάδικος τραμπουκισμός των οπαδών του δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι Ελληνες της εθνικής μειονότητας έχουν ζήσει τη μεγάλη νύχτα του Χότζα. Στο Σπατς και σε άλλα κολαστήρια του πρωτόγονου αλβανικού σταλινισμού χύθηκε αδερφικό αίμα, δικοί μας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, την υγεία τους, τα λογικά τους. Κορμιά έπεσαν προσπαθώντας να περάσουν το σύνορο για να ξεφύγουν από το κράτος-φυλακή.

Σύμπασα η ελληνική Αριστερά έκανε την πάπια, υπερασπιζόταν ακόμη και με βία στο πεζοδρόμιο κατά των επικριτών του το καθεστώς του Χότζα. Εχει άραγε πιο χαμηλά στην ανθρώπινη υπόσταση, υπάρχει πιο αρρωστημένη, δουλόφρονη στάση από το να προτάσσεις τα συμφέροντα μιας ξένης στυγνής δικτατορίας πάνω από τα συμφέροντα του λαού σου, να γλείφεις και να υπερασπίζεσαι τον φονιά, τον βιαστή των αδελφών σου;

Πιο ξεφτιλισμένος πεθαίνεις. Δεν υπάρχει πιο κάτω. Ή μάλλον υπάρχει. Ακόμη πιο κάτω είναι οι «Ελληνες» κεμαλικοί, αυτό το διακομματικό σκυλολόι, και ζητώ συγγνώμη από το υπέροχο γένος των σκύλων για την παρομοίωση, που είναι υπέρμαχοι των θέσεων του τουρκικού ισλαμοφασισμού εντός Ελλάδος, έτοιμοι πάντα να φορτώσουν την ευθύνη στον «ελληνικό εθνικισμό», να δικαιολογήσουν την εισβολή στην Κύπρο, να χαϊδέψουν τα πρακτόρια του προξενείου στη Θράκη. Δώσ' τους ξένο ανθελληνικό σοβινισμό να υπερασπιστούν σε βάρος της δικής τους της πατρίδας και πάρ' τους την ψυχή.

Εχουν μια παράξενη διαστροφή. Σε όλα τα εθνικά θέματα, όσο πιο υπέρμαχοι είναι των ξένων σοβινισμών, όσο πιο εχθρικοί απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα και στην ταυτότητα του λαού μας, όσο πιο ασεβείς απέναντι στα σύμβολα και στους ήρωές μας τόσο πιο... «προοδευτικοί», πιο αριστεροί θεωρούνται! Γυρνάνε τα μάτια τους ανάποδα από διεθνιστική έκσταση και από την άκρη του στόματός τους τρέχουν αφροί, όταν ευθυγραμμίζονται με τον σοβινισμό των Σκοπιανών επιγόνων του ναζί Μιχαήλοφ, με τον ισλαμοφασισμό των κεμαλικών ή του Ερντογάν, όταν υπερασπίζονται με λύσσα τα συμφέροντα του Πακιστανοαφγανού ή όποιας προέλευσης απρόσκλητου μουσαφίρη. Ελληνας να μην είναι κι ό,τι να 'ναι ή έστω να είναι μηδενιστής μπάχαλος, γιατί μόνο σε τέτοιους βαρεμένους Ελληνες, κουκουλοφόρους, βάνδαλους, τρομοκράτες χαραμίζουν φαιά ουσία και την αλληλεγγύη τους.

Κοινό χαρακτηριστικό τους, ήταν και είναι, ότι δύσκολα θα βρεις Τούρκους πιο φανατικούς υπέρ του δόγματος ακεραιότητας της Τουρκίας από αυτούς τους ξεπλυμένους εθελοντές γενίτσαρους. Αυτή τη στιγμή στο Κομπάνι μια δράκα άντρες και γυναίκες δίνει έναν απίστευτο αγώνα, ενώ λίγες εκατοντάδες μέτρα παραπέρα οι Τούρκοι στρατιώτες και πολίτες οπαδοί της ισλαμικής κυβέρνησης τρώνε κουλούρια και πασατέμπο και περιμένουν, με μάτι κόκκινο σαν αίμα, τα ψυχοπαίδια του Ερντογάν, τους μακελάρηδες του ISIS, να αφανίσουν αυτό το κουρδικό Μεσολόγγι. Μήπως είδατε τους «προοδευτικάριους», την κρεμ ντε λα κρεμ της φλωροδιανόησης, που μας έλαχε, να οργανώνουν μισή εκδήλωση συμπαράστασης; Μπα. Αν είχε ματώσει το μικρό δαχτυλάκι του Αμπντουλχαλήμ από σπρωξιά ζοχαδιακού αστυφύλακα, πάνω κάτω στη Σταδίου θα λιώνανε δυο ζευγάρια Sebagos οι... σύντροφοι, καίγοντας και καμιά τράπεζα, ίσως και με ανθρώπους μέσα.

Aρα πολλά ζητάω όταν μιλάω για δυναμική παρέμβαση αλληλεγγύης στον βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, ο οποίος άντεξε την Τουρκοκρατία, άντεξε επί Ζώγου, άντεξε μισό αιώνα βάρβαρης κομμουνιστικής δικτατορίας και είναι αδιανόητο να χαθεί ή έστω να συρρικνωθεί στον 21ο αιώνα, με την Ελλάδα στην Ε.Ε., με ανοιχτά σύνορα.

Θα ήμουν όμως ανειλικρινής αν δεν επεσήμανα την απουσία και της δικής μας παράταξης, ιδίως της νεολαίας μας, από όσα συμβαίνουν στο Κομπάνι και στη Βόρειο Ηπειρο. Πού είναι οι παρεμβάσεις μας; Καλές οι νέες τεχνολογίες, καλά όλα τα ωραία και μοντέρνα, αλλά τα πιο καυτά κι αγωνιστικά παραδείγματα είναι γύρω μας, πλάι μας. Δεν είναι χρήσιμα κι ενδιαφέροντα για την πολιτική μας δράση; Δεν είναι ηθικά επιβεβλημένο, ιδεολογικά αυτονόητο; Στις παραδόσεις αυτής της παράταξης δεν είναι μόνον ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός, αλλά και η ΕΟΚΑ, ο Διγενής, ο Αυξεντίου, ο Ζέρβας, ο ΕΔΕΣ, ο φοβερός Σπυρομήλιος και ο αγώνας του, η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Οταν οι φωτογραφίες τους απουσιάζουν από τα γραφεία μας, μη μας παραξενεύει όταν άλλοι τις καπηλεύονται και δυναμώνουν.

Κυρίως όμως με ενδιαφέρει και τι κάνει το οργανωμένο κράτος. Ο πολύς ΥΠΕΞ μας και αντιπρόεδρος ποια αυστηρή παρέμβαση έκανε για όσα συνέβησαν στη Δερβιτσάνη, όπου οι χασισοκαλλιεργητές και χασισέμποροι ισλαμοφασίστες από το Λαζαράτι πήγαν να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες; Τα εθνικά συμφέροντα έχουν άλλες απαιτήσεις. Αφού δεν μπορεί ο αντιπρόεδρος, να επιληφθεί ο πρωθυπουργός, διότι σε αυτόν αντανακλά η ανεπάρκεια ή η απροθυμία οποιουδήποτε άλλου. Οταν μια χώρα ζει από μας, όσα άλλα προβλήματα κι αν έχουμε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να της μαζέψεις τα λουριά. Φυσικά και δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι της έντασης που επιδιώκουν. Χειρότερο όμως μήνυμα από την αδυναμία και τον ενδοτισμό δεν υπάρχει. Τότε έχεις εξασφαλίσει την αποθράσυνση κι έχεις την ένταση στην κωλότσεπη...

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
κυριακάτικη δημοκρατία

8 σχόλια:

  1. φαηλο τι σκουζεις τωρα σαν ξεσκισμενη παρθενα????
    η γελοια παραταξη σου ο καραμαλεας το 74 τους εδωσε συνηδειτα την ΑΠΟΛΥΤΗ εξουσια και τωρα σας πηδανε και πολυ καλα σας κανουν.
    βεβαια μαζι με σας πηδανε και ολοκληρη την ελλαδα 40 χρονια τωρα...
    εσεις ειστε υπευθυνοι για ολα οσα συνεβησαν και ολες τις τραγωδιες που θα συμβουν νομοτελειακα στο μελλον. εσεις δωσατε την απολυτη εξουσια στον καρκινο της αριστερας και υπερπροοδου και τωρα μας το παιζετε αθωες παιδουλες και παριστανετε και τους εκπληκτους του τυπου ///πως ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα...μα που ζουμε...μα επιτρεπεται καλε να γινονται αυτα τα πραγματα...
    εγω αν ημουν μπολσεβικιστης και στη θεση τους,θα σας εκανα πολυ χειροτερα γιατι το αξιζετε....

    η νεο-εαμοβουλγαρικη αριστερα διατασει και η ξεφτιλονουδουλα, η γελοια παραταξη σου εκτελει.
    σας διεταξε να φερετε το μισελληνικο αντιρατσιστικο και σεις σαν πιστα σκυλακια της το φερατε.
    επι των ημερων σας θα δοθει και το ονομα της μακεδονιας.
    επι των ημερων σας μπαινουν εκατομυρια λαθροεποικοι.
    επι των ημερων σας αναρχοκομουνιστες νεο-εαμοβουλγαροι φονιαδες σακατευουν και σκοτωνουν οποιο παιδι εχει ελληνικη σημαια στο μανικι του και χαρακτηριζουν ναζι και φασιστα οποιον εχει εθνικη και αντικομουνιστικη συνηδειση.
    η παραταξη σου πληρωνει τους αριστερους φονιαδες και τους βαζει να κανουν ανθελληνικη αντιρατσιστικη ( στην ουσια ρατσιστικη εναντιον των ελληνων)προπαγανδα στα σχολεια και στα νηπιαγωγεια ακομα.
    γιατι δεν καψαν ξανα οι αναρχικοι το μαγαζι του αδωνι?
    γιατι τωρα ειναι δικοι σας. εσεις τους πληρωνετε και τους χρησιμοποιειτε εναντιον της χα. αυριο θα στραφουν εναντιον σας και θα σας κατακρεουργησουν τις οικογενειες σας,να ειστε σιγουροι γιαυτο.... και εγω θα γελαω μεχρι σκασμου.....
    επι τω ημερων σας οι τουρκαλμπαν σκοτωνουν τους ελληνες στη βορειο ηπειρο και εδω, και οι μπουλγκαροσκοπιανοι συνεχιζουν τις παρανοικες προκλησεις.
    που ειναι η ανακαταληψη της χωρας που ελεγε ο ψευτης πρωθυπουργος σας προεκλογικα?????????

    σας αξιζει να εξαφανιστειτε οπως εξαφανιστηκε και το τσοχατζοπουλικο πασοκ.
    εισαι συνυπευθυνος και συ και ο αδωνις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε κύριε Φαήλο μας!.

    Να σε δούμε,και βουλευτή,να συνεχίσεις να παλεύεις για μας,ίσως τα καταφέρετε,τελικά και μας σώσετε.
    Γιατί όμως,έχω την υποψία,ότι το παρόν άρθρο σας,είναι διασπορά μίσους,ώστε να ξανά κοιμίσετε,τους ηλίθιους οπαδούς σας.
    Που ακόμα δεν καταλάβανε,ότι όλοι! σας, είστε Αμερικανογερμανοτσολιάδες,και Τουρκόσποροι πράκτορες.
    Δεν εξαιρούνται βεβαίως βεβαίως,αυτοί που αναφέρεστε.
    Και αυτοί!,το ίδιο ακριβώς κάνουν!.
    Απλά,αν,λέω αν,έμεινε και κάτι ακόμα,μη παραδοτέο,θα το κάνουν αυτοί,όταν και αν πάρουν την εξουσία,
    Προβλέπω ότι θα τα καταφέρετε όμως.
    Θα καταφέρετε,ότι δεν κατάφερε κανένας προδότης του παρελθόντος!,να μας ξεπουλήσετε.
    Και φοβάμαι τελικά,ότι ήδη η αποστολή σας έχει ολοκληρωθεί,τα δώσατε όλα,γην και ύδωρ.
    Άξιοι! είστε όλοι εσείς που τα καταφέρατε τόσο καλά,τι σημασία έχει αν αυτοκτόνησαν,τουλάχιστον εφτά χιλιάδες ηλίθιοι πολίτες.
    Που αντί για αγώνα,προτίμησαν την αυτοκτονία!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια αντιπαραβολή με τα όσοα λέγει σε συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία o Αρχιεπίσκοπος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας Αναστάσιος αξίζει. Θα κάνει καλό σε πολλούς θερμοκέφαλους της Δεξιάς και σε πολλούς "διεθνιστές" της Αριστεράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στις παραδόσεις αυτής της παράταξης δεν είναι μόνον ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός":Στην πράξι όμως ο ψευτοευρωαπαϊκός προσανατολισμός, δηλ ο καραμανλισμός, είναι επίσημη ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας. Άλλο κόμμα, λοιπόν, με άλλους ανθρώπους, σαν τον Διγενή, τον Καραολή, τον Αυξεντίου που ανέφερες και όχι κουραμπιέδες σαν τους σημερινούς εωροπρόβλητους τυρρανίσκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ,peter susic , τα είπες όλα!

    Μας έχει πρήξει ο Φαήλος με τις φραστικές φιοριτούρες του.

    Εντάξει ,κάποτε πρόσφερε και αγωνίστηκε , αναμφίβολα. Αλλα τώρα στα κρίσιμα δεν μπόρεσε να κάνει την "υπέρβαση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αιχμηρό και υπέροχο το σχόλιο του peter. Το απόλαυσα!
    Κώστα Τσιαφίτα δεν θα τον δούμε βουλευτή.Ξέχασες ότι δεν άφησε ο συριζα στις ευρωεκλογές να τον βάλει υποψήφιο ο σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. asepites.
    Απίθανος,είσαι κύριε μου.
    Αν κατάλαβα καλά,με βάση αυτό που λες!!!!.
    Τότε πρέπει να στείλουμε στο απόσπασμα
    για εκτέλεση,τον Σύριζα και συν αυτών.
    Για εσχάτη προδοσία.
    Για διάπραξη κακουργημάτων,κατά της πατρίδας μας,για ξεπούλημα της περιουσίας,των επόμενων γενεών!,που την-[ΘΑ] στερήθηκαν-ούν!και που την διέπραξαν οι έσχατοι προδότες κυβερνήτες μας,με σύμφωνη γνώμη των ηλιθίων πολιτών,που ψήφισαν!αλλά και ανέχονται την προδοσία!!!!.
    Εγώ λέω.
    Ότι όλοι τους,μηδενός εξαιρουμένου.
    Υπάρχουν, για να εκτελούν ΤΑ σχέδια αφανισμού μας,τα ονόματα-κόμματα.
    Απλά είναι κάλυψη,ο στόχος είναι ένας.
    Χτυπήστε τους Έλληνες,Κίσυγκερ.
    Και αυτό κάνουν οι πράκτορες,όνειρα γλυκά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.