4/9/14

ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Channel DIMPENEWSΔ Πορφύρης/Π Σταφυλά  
 Μέσα από την αεροπορική βάση που κατέλαβαν οι ισλαμιστές στη Ράκα της Συρίας απειλούν με ρωσικούς υπότιτλους και ρωσόφωνο τζιχαντιστη το Ρώσο Πρόεδρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



 
Δημοσιεύτηκε στις 3 Σεπ 2014

3 σχόλια:

  1. Έχοντας παρακολουθήσει τους τελευταίους μήνες δεκάδες βίντεο που σχετίζονται με τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και την δράστηριότητα των γιδοβοσκών με τις σαγιονάρες, και ενθυμούμενος πριν 20+ χρόνια την αντιπαράθεση μεταξύ Συμμαχικών δυνάμεων κατά των στρατευμάτων του Σαντάμ, διαπιστώνω πως υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής στην συμπεριφορά της φυλής αυτής όταν έρχεται μπροστά από μια τηλεοπτική κάμερα: Απειλές, απειλές, απειλές και τέλος απειλές. Δυστυχώς για αυτούς, η Ιστορία έδειξε πως όλα τα "θα σας δείξουμε εμείς, θα δείτε τι θα πάθετε" έπεσαν στο κενό, όταν άρχισαν να μιλούν τα όπλα και τελικά οι "Χατζήδες" αποδείχθηκαν πιο γρήγοροι κι από λαγούς στο τρέξιμο και με μία έμφυτη τάση να υψώνουν λευκές σημαίες.

    Ας επικεντρώσουμε όμως στις τελευταίες εξελίξεις και την (ομολογουμένως βάρβαρη για τα δυτικά πρώτυπα) τακτική που ακολουθούν οι άπλυτοι τράγοι που δημιούργησαν το ISIS. Ο υπερεκτιμημένος κατά την προσωπική μου άποψη στρατός αυτός που με επιστημονικό τρόπο (χμ... τυχαίο?) έχει διαφημίσει τα κατορθώματά του στο ιντερνετ, μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΪ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Επειδή λοιπόν, οι μέχρι τώρα "επιτυχίες" του περιορίζονται σε μαζικές εκτελέσεις και αποκεφαλισμούς ΑΟΠΛΩΝ πολιτών ΔΕΜΕΝΩΝ ΠΙΣΘΑΓΓΩΝΑ και σε βιασμούς γυναικόπαιδων (πιθανότατα και αιγοπροβάτων κατα πληροφορίες), δεν συνιστούν ένδειξεις στρατιωτικής γνώσης και τακτικής, είμαι εξαιρετικά περίεργος να δώ, πόσο βαθιά θα σκάψουν να κρυφτούν όταν θα αποφασίσει ένα ΣΟΒΑΡΟ (και υπάρχουν δόξα τον Ύψιστο αρκετά τέτοια) στράτευμα, αποφασίσει να σχοληθεί με το θέμα και να τους εξαυλώσει από τη Γή, σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

    ΥΓ. Υπήρξαν πολλοί, πάρα πολλοί όμοιοί τους (Άραβες εννοώ) στο παρελθόν, που εκτόξευσαν απειλές και κούφια λόγια - η μοίρα ΟΛΩΝ τους αποδείχθηκε τραγική. Το να κουνάς απειλητικά το δάκτυλο (κλασική Αραβική ανοησία) σε ηγέτη δύναμης που μπορεί να σε ισωπεδώσει για πλάκα, και μάλιστα κάνοντάς το on camera με ακάλυπτο πρόσωπο, είναι τόσο έξυπνο όσο και το IQ αμοιβάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω το ότι όπως όλα τα πιόνια της Δύσης έτσι και αυτοί απευθύνονται στον Πούτιν προσωπικά: femen-κοντσίτα-isis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομολογώ οτι απόλαυσα το κείμενο του unknown! Βάλε όνομα να σε παρακολουθούμε αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.