16/9/14

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αντίδραση κατά της Ελλάδας που αναγνώρισε την Αρμενική γενοκτονία

ermeni-soykirimini-kabul-eden-yunanistan-a-te-6486345_o
"Δεν κάναμε γενοκτονία, υπερασπιστήκαμε την πατρίδα"
ΣΜΥΡΝΗ – Η νομαρχιακή οργάνωση Σμύρνης του Εργατικού Κόμματος (İşçi Partisi) διαμαρτυρήθηκε για την ψήφιση στην Ελλάδα νόμου που ποινικοποιεί την άρνηση της αρμενικής και ελληνικής γενοκτονίας

Μέλη του Εργατικού κόμματος, συγκεντρώθηκαν μπροστά στο ελληνικό προξενείο Σμύρνης και άνοιξαν πανό που έγραφε
 ¨Δεν κάναμε γενοκτονία, υπερασπιστήκαμε την πατρίδα. 

Σε δηλώσεις του εξ ονόματος της ομάδας ο Χουσείν Τουγκάι –πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης Σμύρνης του εργατικού κόμματος είπε :

¨Όπως πράξαμε παλιότερα σε Ελβετία, Γαλλία και Γερμανία, θα πάμε και στην Ελλάδα για να παραβιάσουμε τον νόμο που απαγορεύει την άρνηση της αρμενικής γενοκτονίας. 

Το 2015 θα βγάλουμε απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και θα προκαλέσουμε για μια ακόμη φορά ήττα στους εχθρούς της Τουρκίας.

Μετά στηριζόμενοι σε εκείνη την απόφαση θα πάμε στην Ελλάδα και θα πούμε και εκεί πως η αρμενική γενοκτονία είναι ένα ψέμα¨.

Πρακτορείο ειδήσεων Τζιχάν 15/9/2014
tourkikanea

4 σχόλια:

  1. Άμα παραβιάσοuμε το σύνταγμα για να διαδηλώσουν και αυτοί, τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ μπορουν να διαδηλωνουν στην Ελλάδα εκτος απο τους νομιμους και νομοταγεις Έλληνες.
    Οχι μονο θα τους αφησουν αλλα θα τους προστατεψει το κρατος και θα τους προβαλλουν στα ΜΜΕ οι γνωστοι ανθελληνες.
    Σκ@τα στους ταφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Σε δηλώσεις του ...ο Χουσείν Τουγκάι –πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης Σμύρνης του εργατικού κόμματος - είπε :...Το 2015 θα βγάλουμε απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ...
    Μετά στηριζόμενοι σε εκείνη την απόφαση θα πάμε στην Ελλάδα και θα πούμε και εκεί πως η αρμενική γενοκτονία είναι ένα ψέμα¨....".
    ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
    Α) Ὁ "ἀριστερός διεθνισμός" τῶν τούρκων ἦταν καί εἶναι αἱμοσταγής ἐθνικισμός. (Και νά σκεφθῆ κανείς, ὅτι κατά την κατοχή, ἦλθαν τοῦρκοι "ἀριστεροί", τάχα νά πολεμήσουν στά βουνά τούς ναζί...ἔκαναν φίλους Ἕλληνες ἀριστερούς....).
    Β) Προφήτης, τερατολόγος, ἤ κάτι ξέρει, ὁ κύριος αὐτός; Κάτι, γιά τό πρός τά ποῦ θά προσπαθήσουνε νά πᾶνε κάποιοι, μέ κάθε μέσον, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.... Καί ΓΙΑΤΙ τό 2015; Τό 2015 εἶναι 100 χρόνια ἀπό τότε που ἔγινε τό κύριο μέρος τῆς γενοκτονίας τῶν Ἀρμενίων, ναί, ἀλλά μήπως ἑτοιμάζεται (καί ἀπό ποιούς συγκεκριμένα;) κάποια εἰλημμένη ἀπόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Alexandros

    Μα το έχομε ήδη παραβιάσει, ανεχόμενοι τους λαθρομετανάστες να κάνουν πορείες μέχρι το Σύνταγμα (τι "αστείο", να έχει αυτή η αθηναϊκή πλατεία τέτοιο όνομα!).

    To Σύνταγμα ορίζει στο άρθρο 11, παρ. 1, ότι "Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα". Δεν μιλά για αλλοδαπούς κι όμως ποτέ εισαγγελέας δεν έχει κινηθεί εναντίον των λάθρο και των υποστηρικτών του (ΣΥΡΙΖΑ, Αξ/κή Αντ/ση!) για παραβίαση του Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.