15/8/14

Ο Edward Snowden επαναλαμβάνει: το «Ισλαμικό Κράτος» -κατασκεύασμα του Ισραήλ

Ο πρώην πράκτορας της CIA, Edward Snowden, εξέφρασε, πάλι, τη θέση, ότι ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνάντι, έχει εκπαιδευθεί από το Ισραήλ.

Ο Snowden πρόσθεσε ότι η   Κεντρική Υπηρεσία Πληροροφιών- CIA, μαζί με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και τη Mossad έχουν σχηματίσει την τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» που στόχευε τη συγκέντρωση και την εκμετάλλευση των ισλαμιστών εξτρεμιστών σε έναν συγκεκριμένο χώρο.
Η δημιουργία και ο εξοπλισμός της οργάνωσης εξυπηρετεί στην αποσταθεροποίηση των αραβικών χωρών με κύριο όπλο τη θρησκεία.
Ο Σνόουντεν αναφέρει ότι ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, έχει εκπαιδευθεί από την ισραηλινή υπηρεσία πληροφορικών- Μοσάντ, και πέρασε από μαθήματα επικοινωνίας με ομιλίες προς το κοινό, με στόχο να συγκεντρώσει «τρομοκράτες από όλον τον κόσμο» με τελικό στόχο την προστασία της ασφάλειας του Ισραήλ, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.
--
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

6 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αμφιβολίες για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο ότι ο κύριος ένοχος στην αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής είναι οι Αμερικανοσιωνιστές και το εκτελεστικό σκέλος στην περιοχή, δηλαδή το κράτος του Ισραήλ.

    Ιράκ και Συρία είναι δύο ήδη κατεστραμένα αλλά μη παραδομένα στον εχθρό κράτη.

    Στο στόχαστρο των Σιωνιστών πάντα παραμένει το Ιράν και φυσικά σε δεύτερο χρόνο σειρά έχουν Ιορδανία, Σαουδική Αραβία και τα κρατίδια του κόλπου.

    Το ερώτημα είναι γιατί αυτή η προσέγιση (Ισλαμικό κράτος και τζιχαντ) και γιατί τώρα.

    Η πλέον πιθανή εξήγηση αφορά την τελευταία και προφανώς απέλπιδα προσπάθεια των Αμερικανοσιωνιστών και των "πρόθυμων" να ισοπεδώσουν την Ρωσσία, ως το προαπαιτούμενο για την ποδηγέτηση της Κίνας.

    Αναρωτιέμαι πολλές φορές πόσο ηλίθια είναι αυτή η πολιτική, αλλά αδυνατώ να βρώ το μέγεθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία μαζί με τους Άραβες ισλαμιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ:
    Μπλοκάρουν τις επικοινωνίες μέσω ιντερνετ στο Ferguson λόγω διαδηλώσεων!
    http://etoimanea.blogspot.gr/2014/08/ferguson-twitter-shutdown.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ange-ta

    Καλή η ερώτησή σου αλλά θα σου απαντήσω πρώτα πως έφθασαν οι Εβραίοι στην Ισπανία:

    Ξεκινάω με μια πληροφορία ίσως άγνωστη σε πολλούς.Οι μοναδικοί Εβραίοι που περίμεναν τον Ιησού ως Μεσσία ήταν δυο φυλές: οι Καράϊμ και οι Σαμαρείτες, αυτούς που έκαψε ο Χίτλερ στα Κρεματόρια του Σιωνισμού

    Η διασπορά των Εβραίων στην Ισπανία είχε ξεκινήσει επί Σολομόντα και επεκτάθηκε επί Μ.Αλεξάνδρου προς Αίγυπτο και Ελλάδα. Τα διάφορα γκέτο που έκαναν ήταν συνδεδεμένα με τη θρησκευτική ζωή των Συναγωγών
    και αυτές άμεσα συνδεδεμένες με το Ναό του Σολομόντα. Μέσω των παροικιών αυτών άρχισε η μυστική δράση των Φαρισαίων (σύνδεσμος του Λευκού Αδελφάτου της Σαμπάλλα) για να πετύχουν τους στόχους τους.

    Μετά την καταστροφή του Ναού του Σολομόντα το 70 μ.Χ η έδρα του Συνεδρίου των Φαρισαίων μεταφέρθηκε στη Γιάφα, μετά στην Τιβεριάδα, μετά στην Βαβυλώνα, ύστερα στην Κωνσταντινούπολη, το 1912
    στη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια στη Μ. Βρετανία και ΗΠΑ. Από το 1970 το συνέδριο γίνεται πάλι στην Ιερουσαλήμ.

    Από τη Ισπανία εκδιώχθηκαν επί φερδινάνδρου με το το Διάταγμα της Αλάμπρα

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9e/Alhambra_Decree.jpg/200px-Alhambra_Decree.jpg

    Τέλος να προσθέσω 2-3 πληροφορίες για να τα ξεκαθαρίσουμε:

    1. Οι Εβραίοι σύμφωνα με τη Παλαιά Διαθήκη περίμεναν τον Ιησού ως Μεσσία. Το 600 π.χ σκλαβώθηκαν στον Χαλδαίο βασιλιά Ναβουχοδονόσορα . Από τότε σταμάτησαν να πιστεύουν στον Αληθινό Θεό
    2. Η Θρησκεία τους, από την οποία γράφτηκε το Ταλμούδ προέρχεται από την Καμπάλα ,δηλαδή από τους Μύστες Βαβυλώνιους και Χαλδαίους.
    Το Ταλμούδ το έγραψαν όσοι δεν είχαν φύγει με τις 10 πληγές του Φαράω και αργότερα με τον εκτοπισμό του Μ. Αλέξανδρου για το Θιβέτ. Αυτοί που έμειναν πίσω ονομάζονταν Φαρισαίοι

    Το

    "Ουαί και αλίμονο γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί ..."

    που είπε ο Ιησούς δεν το είπε τυχαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο ειχα γραψει κι εγω στις 7/8/14. Οτι οι συμμοριες των φονιαδων του ισλαμ ειναι ισραηλινο κατασκευασμα, προκυπτει απο τα εξης
    1. Χωρις υψηλη καλυψη και βοηθεια, δεν μπορει να στηθει ενας τετοιος στρατος. Αυτο θα μπορουσε να το κανει ειτε η τουρκια, ειτε το ισραηλ. Στην περιπτωση μας, φοβαμαι οτι το εκανε η τουρκια αλλα με τις πλατες του ισραηλ! αρα, ο ερντογαν ειναι ανθρωπος του ισραηλ!
    Αν το συμπερασμα ειναι σωστο, τοτε θα δουμε ενα κρεσεντο τζιχαντοποιησης της τουρκιας
    2. Η δημιουργια ενος τετοιου στρατου ξεκοβει το ιραν απο την συρια, Και προετοιμαζει μια επιθεση στο ιδιο το ιραν. Φυσικα αυτη η εξελιξη θα ενεργοποιησει τους ισλαμιστες σε ολο τον κοσμο, οι οποιοι θα ξεσηκωθουν, και τοτε αλι αλι και τρις αλι.
    Ο δυτικος κοσμος δεν μπορει να αντιδρασει λογω της σιωνιστικης κατοχης υπο την οποια τελει. Η ρωσια ειναι σε μετωπο με την δυση, αρα η δημιουργια αντιισλαμικου μετωπου, φανταζει αδυνατη. Ετσι ουσιαστικα ο σιωνισμος οδηγει την χριστιανοσυνη σε σφαγη.
    Να μη πω για τον "δικο" μας των αντωνακη, το πιο γελοιο γιουσουφακι των εβραιοσιωνιστων της ελλαδας. Τελευταια ακουσα οτι αγορασε επιγονατιδες για να μην πληγωνονται τα γονατα του απο συνεχη σταση στα τεσσερα.
    Ολη η ιστορια ξεκιναει απο την συνειδητοποιηση του σιωνισμου, οτι εφτασε το τελος του. Αυτο το εχει πει ο ιδιος ο μπρεζινσκι "χασαμε διοτι απωλεσαμε τον ελεγχο της ενημερωσης λογω ιντερνετ".
    Ετσι στις τελευταιες ημερες των μουλωχτων, η ανθρωποτητα θα βιωσει εκατομβες θυματων και καταστροφων αποκαλυψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ange-ta

    Νομίζω ότι ούτε λογικά, ούτε ιστορικά μπορεί βρεθεί κάποιος συσχετισμός.

    1) Οι Άραβες ήσαν κατακτητές κι εκδιώχθηκαν μετά από μακροχρόνιους αγώνες. Δεν εκδιώχθηκαν επειδή ήσαν μουσουλμάνοι, αλλά επειδή ήσαν κατακτητές, ασχέτως του ότι οι Φερδινάνδος και Ισαβέλλα μία χριστιανική Ισπανία. Περισσότερα εδώ και φυσικά σε βιβλία Ιστορίας.

    2) Οι Εβραίοι δεν ήσαν κατακτητές κι εδιώχθησαν για την πίστη τους. Θεωρήθηκαν μιαροί και σατανολάτρες, κατά τα "σοφά" συμπεράσματα της πανίσχυρης Ιεράς Εξετάσεως (που στην περίπτωση των Αράβων κατακτητών δεν έπαιξε κανέναν ρόλο), η οποία τελικά επέβαλε στην Ισαβέλλα και τον Φερδινάνδο την αποπομπή, όσων δεν δέχτηκαν να βαπτισθούν χριστιανοί, να γίνουν, δηλαδή, "converseros". Περισσότερα εδώ

    Νομίζω ότι αυτά υπάρχουν σε σχετικά βιβλία της Ιστορίας και άρθρα εγκυκλοπαιδειών, οπότε δεν έχει νόημα περαιτέρω ανάλυση των γεγονότων εδώ και φυσικά σε βιβλία Ιστορίας.

    Θα ήθελα, κλείνοντας, να σημειώσω ότι οι "βάρβαροι" Οθωμανοί έδειξαν ανθρωπισμό στην περίπτωση των Εβραίων και ο Σουλτάνος Βαγιαζήτ Β' έστειλε στόλο να τούς μεταφέρει από την Ισπανία στην επικράτειά του. Τους εγκατέστησε κυρίως στην Θεσσαλονίκη, Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.