7/8/14

Chuck Hagel: Πιθανότητα επέμβασης Ρωσίας στην Ντονμπάς

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Chuck Hagel,  δήλωσε ότι υπάρχει μία ευκαιρία για τη Ρωσία να επέμβει στρατιωτικά στην κρίση που έχει ξεσπάσει στην ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα με το Itar Tass,  η δήλωση του  Hagel  έγινε σε συνέντευξη Τύπου στην έδρα της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των Ενόπλων δυνάμεων των  ΗΠΑ στη Στουτγάρδη, όταν δήλωσε ότι συμφωνεί με την άποψη του Πολωνού Υπουργού Εξωτερικών, Ράντοσλαβ Σικόρσκι, ο οποίος φέρεται να είπε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα επέμβει για να διαφυλάξει το ρωσικό πληθυσμό της ανατολικής Ουκρανίας.
 -
Το Κρεμλίνο, ενδεχομένως, σφυγμομετρώντας και τη ρωσική κοινή γνώμη, η οποία έχει δείξει διάθεση προστασίας των Ρώσων στην Ντονμπάς, να προβεί σε ειρηνευτική επέμβαση, ως πρόθεση φραγμού στην εξόντωση και την αιματοχυσία κατά του ρωσικού πληθυσμού της ανατολικής Ουκρανίας.
--
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

2 σχόλια:

  1. Η απόλυτη γελοιοποίηση της υπερδύναμης που τα σχεδίασε όλα στην λεπτομέρεια και δεν της βγήκε τίποτε.

    Στην Ουκρανία δεν πρόκειται να βάλει χέρι γιατί τα ανδρείκελα που δήθεν κυβερνούν δεν έχουν δύναμη ούτε τον χειμώνα να βγάλουν. Ο λαός είναι ήδη απελπισμένος οικονομικά, και η συνταγή του πεζοδρομίου γνωστή σε όλους.

    Χώρες με μεγάλους πληθυσμούς και οικονομική επιφάνεια κινούνται καθαρά κόντρα στους Αμερικανοσιωνιστές και σε ευθεία συμπαράταξη με Κίνα - Ρωσσία.

    Η μάχη εναντίον του δολλαρίου έχει ήδη ξεκινήσει, και σ΄ αυτή την μάχη οι Αμεικάνοι είναι εκ προημίου χαμένοι.

    Και φυσικά η κρίση του διαλυμένου δυτικόστροφου τραπεζικού συστήματος είναι μπροστά μας.

    Οι Ινδιάνοι αυτή την φορά δεν θα κάτσουν να σφαγιαστούν χωρίς να πολεμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πτωση του σιωνιστικου κοσμου θα ειναι αποτομη. Αυτο θα γινει, διοτι θα αποδεσμευτει το νομισμα των απελευθερων χωρων απο το δολλαριο και θα αντικατασταθει με το bitcoin. Το bitcoin θα κατεδαφισει εν μια νυκτι τον κανονα του χρυσου, και ετσι ο χρυσος που μαζευε ο σιωνισμος τα τελευταια 400 χρονια, θα εχει αξια μονο βιομηχανικη. Φυσικα και θα προσπαθησει να εμποδισει το bitcoin να κυκλοφορησει, αλλα πλεον οι χωρες που εχουν αποδεσμευτει απο την υπουλη αυτη δικτατορια των σιωνιστων, ειναι πολλες και μεγαλες, και ακολουθουν πολυ περισσοτερες. Αυτος ειναι ο λογος που οι σιωνιστες θελουν να εμπλεξουν την ανθρωποτητα σε ενα ολοκαυτωμα. Πιστευουν οτι μεσα απο μια παγκοσμια καταστροφη, αυτοι θα επιβιωσουν και θα συνεχισουν ανενοχλητοι την πορεια τους προς την παγκοσμια ηγεμονια.
    Αλλα φυσικα το πουλοβερ αρχισε να ξηλωνεται, και πλεον δεν μπορει να σταματησει ουτε με σιωνιστικες ισλαμοφασιστικες οργανωσεις, ουτε με σιωνιστικες δυτικες δημοκρατιες, ουτε με το ανακατεμα των ελληνοκεντρικων πληθυσμων της ευρωπης με ασιατικες ορδες, ωστε να καταστρεψουν τον ελληνοκεντρικο χαρακτηρα αυτων τον πολιτισμων.
    Το σιωνιστικο τερας εφτασε στο τελος του. Φυσικα θα χαθει πολυς κοσμος. Το θηριο θα φαει πολλους.
    Αυτο που πρεπει να συνειδητοποιησει καθε πολιτης, ειναι οτι η ιστορια τα τελευταια 200 χρονια γραφεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ απο τον σιωνισμο. Επαναστασεις, πολεμοι, καθεστωτα, εμφυλιοι, ηγετες κλπ κλπ Ειναι ολα απολυτως δικα του δημιουργηματα. Και οχι μονο αυτο. Η τεχνη, η εκπαιδευση, η οικονομια, η καθημερινοτητα καθε πολιτη, φερει την σιωνιστικη σφραγιδα.
    Εγω απλα να πω οτι καθε πολιτης πρεπει να ανακτησει την ελευθερια του στο μεγαλυτερο δυνατο βαθμο, με τις εξης απλες κινησεις.
    1. Αλλαζομε διατροφικη συνηθεια. Οτιδηποτε συσκευασμενο το αποφευγομε. Διατροφομαστε απο την λαικη της γειτονιας. Αυτο σημαινει οτι ενα 70% της διατροφης μας, παει για τα σκουπιδια. Θα δυσκολευτουμε λιγο, αλλα η αμοιβη μας θα ειναι πολυ μεγαλη.
    2. Ενημερωνομαστε απο το ιντερνετ. Η τηλεοραση τελος.
    3. Λεμε οχι στις διακοπες. Οι ημερες αδειας μας μπορουν να καταναλωθουν σε ηπιες δρασεις που μας δινουν ευχαριστηση. Αυτο μπορει να συμβει ακομη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι. Δεν χρειαζεται να παμε στο αλλο ημισφαιριο για να δηλωσουμε διακοπες!
    4. Ψηφιζομε ο,τι διωκεται απο το συστημα (τσεκαρισμενη διωξη και οχι δηθεν)
    5. Περιριζομε την καταναλωση με λιστα οπου εχομε γραψει τα απολυτως απαραιτητα και μενομε σε αυτα.
    6. Κοβουμε εξαρτησιογονες συνηθειες (τσιγαρο κλπ) αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγκιστρι που μας κρατα δεμενους στο σιωνιστικο συστημα.
    7. Διαχωριζομε με σαφηνεια τον σιωνισμο απο τον εβραϊσμο. Ενας εβραιος που ειναι αντισιωνιστης ειναι δυο φορες αγαπητος.
    Ο σιωνισμος ειναι παγκοσμιο οργανωμενο εγκλημα που εχει εμπλεξει τους εβραιους σε μια περιπετεια, την οποια ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα πληρωσουν και οι μη σιωνιστες εβραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.