2/8/14

"Δεν θέλουν εθνικούς στρατούς θα διαλύσουν και τον δικό μας" - Αυτό ζούμε;

Image
Από την αρχή της κρίσης η επίθεση κατά των Ενόπλων Δυνάμεων υπήρξε ανηλεής. Η έλλειψη κάθε λογικής προκάλεσε καχυποψία. Απόψεις περί “διάλυσης του στρατού” άρχισαν να ακούγονται, αλλά δεν δόθηκε σημασία. Κρίθηκαν υπερβολικές.

Πριν από περίπου δυο χρόνια ο πρώην ΥΕΘΑ Γεράσιμος Αρσένης ήταν καλεσμένος στο στούντιο του Onalert. Ψύχραιμη φωνή στο πολιτικό σκηνικό που πρωταγωνίστησε για πολλά χρόνια. Γι΄ αυτό και οι απόψεις που εξέφρασε για την επίθεση που δέχονται οι Ένοπλες Δυνάμεις προκάλεσαν αίσθηση. Ο κ. Αρσένης δεν είχε διαστάσει να πει ότι όσοι σχεδιάζουν τη νέα τάξη πραγμάτων δεν επιθυμούν εθνικούς στρατούς. Επιθυμούν “μικρούς στρατούς” που θα έχουν αποστολή την εσωτερική ασφάλεια στις χώρες τους και θα χρησιμοποιούνται σε διάφορες επιχειρήσεις στο εξωτερικό. “Μας πάνε σ΄ ένα στρατό 30.000” ,είχε πει.

Πολλά απ΄ όσα είχε πει ο κ.Αρσένης τα είδαμε σ΄ αυτά τα δύο χρόνια. Όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε στο σημείο που “μας πάνε για στρατό 30.000” . Και μάλιστα …με εθελουσία έξοδο . Οι παραιτήσεις που έρχονται θα είναι…αμέτρητες.

Δείτε τι είχε πει ο πρώην ΥΕΘΑ.




OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.