28/6/14

Στο μικροσκόπιο το «Νοοr Οne», οι λιμενικοί ψάχνουν και άλλη ηρωίνη

Ερευνούν τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων – Πώς έβγαζαν έξω τα ναρκωτικά
Φωτογραφία από τις δεξαμενές του «Noor One», όπου ερευνάται αν υπάρχει κρυμμένη και άλλη ποσότητα ηρωίνης
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξεταστούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του πλοίου «Noor One» που βρίσκεται στην Ελευσίνα καθώς τα στελέχη του Λιμενικού εκτιμούν πως κρύβεται εκεί και άλλη ποσότητα ηρωίνης πέρα των περίπου δύο τόνων που έχουν ήδη κατασχεθεί. Παράλληλα οι έρευνες στρέφονται και προς άλλα πρόσωπα που τυχόν εμπλέκονται στην υπόθεση.
Ως τώρα για την υπόθεση έχουν προφυλακισθεί συνολικά 23 άτομα, ενώ ο 3ος ανακριτής Πειραιά δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ζητήσει τις μαρτυρικές καταθέσεις και άλλων εμπλεκομένων που σχετίζονται με υπευθύνους άλλων ναυτιλιακών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά της ηρωίνης από την Ελευσίνα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στην έπαυλη στη Φιλοθέη γινόταν πάντα νυχτερινές ώρες. Και προκειμένου τα άτομα που μετέφεραν την ηρωίνη από το καράβι σε φορτηγό ή άλλα οχήματα να μη γίνονται αντιληπτά, είχαν νοικιάσει μικρή αποθήκη σε χώρο κοντά στο πλοίο.

Το φορτίο έφυγε από συγκεκριμένο σημείο σε τρεις δόσεις με διαφορετικούς τρόπους και με διαφορετικά οχήματα και φορτηγά, ενώ ο πρώτος έλεγχος στο πλοίο έγινε για λαθραίο καύσιμο.

Στο μεταξύ από το «Noor One» κάποια σωστικά μέσα του πλοίου, φουσκωτά μπαλόνια, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο προκειμένου να ελεγχθούν με ειδικές ακτίνες Χ. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ως τώρα εξέταση των συγκεκριμένων αντικειμένων δεν έχουν βρεθεί ναρκωτικά.
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.