21/6/14

Οργανώνουν εκδηλώσεις οι μουσουλμάνοι της Αθήνας για το τζαμί.

proseyxi_moysoylmanoi5
Δηλώσεις της Άννας Στάμου για τις ελλείψεις της Ένωσης Μουσουλμάνων στην Αθήνα και για βίντεο που ετοιμάζουν σχετικά με το Ισλάμ

Σε ανταπόκριση του Ali Ozturk από την Αθήνα, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu, με τίτλο «Θα εξηγήσουν στον ελληνικό λαό το Ισλάμ» αναφέρεται ότι τα παιδιά των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Ελλάδα, με βίντεο που θα ετοιμάσουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου, θα εξηγούν πώς στην Αθήνα στερούνται την δυνατότητα εκτέλεσης των θρησκευτικών τους καθηκόντων, λόγω της έλλειψης τζαμιού και Μουσουλμανικού νεκροταφείου.

Η Άννα Στάμου, που είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, ενημέρωσε για τα σχέδια, που ετοιμάζουν πριν το Ραμαζάνι. «Σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε δραστηριότητες για να ευαισθητοποιήσουμε τον ελληνικό λαό σχετικά με το Ισλάμ.

Αλλά πρωτίστως, εργαζόμαστε για τα σχέδια που θα παρουσιάσουν ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Αθήνα» δήλωσε η Άννα Στάμου και συνέχισε, λέγοντας: «Κάθε μέρα, είτε με ομιλίες μας, είτε μέσω τον μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνουμε τους πάντες ότι δεν έχουμε τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο.
Παρά ταύτα, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνουν για εμάς αυτές οι ελλείψεις. Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ραμαζανίου, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε βίντεο, που να παρουσιάζει τα προβλήματά μας και να εξηγεί το Ισλάμ».

ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ

8 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ . 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ειπε ο ΤΕΟ..
    Και οχι ευχαριστουμε ΔΕΝ θελουμε Ισλαμ στην Ελλάδα. Μας φτανουν οι Έλληνες μουσουλμανοι ΔΕν θελουμε κανεναν αλλον Αφγανο, Πακιστανο, Σουδανο κλπ.
    Δε σας αρεσει? Πισω απο εκει που ηρθατε. Οχι τζαμια, τεμενη, μιναρεδες κλπ κλπ.ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ.
    Βλεπουμε τον "πολιτισμο" του Ισλαμ καθε μερα. Συρια, Ιρακ, Ιραν, Αφγανισταν, Μπαγκλαντες, Τουρκια κα. Ειδαμε και στις "καλες" και "πολιτισμενες" χωρες, Σουηδια, Δανια, Γαλλια κα, που σας εδωσαν ολα τα καλα τι κανετε εκει.
    ΔΕΝ τον θελουμε εδω. Μπορειτε να επιστρεψετε στις πατριδες να εχετε οοολα τα θρησκευτικα σας δικαιωματα.
    Αλλα αυτο δεν ειναι στο σχεδιο ετσι?
    ΟΧΙ στους ξενοφερτους λαθραιους μουσουλμανους εισβολεις.
    ΟΧΙ στον Ισλαμικο "πολιτισμο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Άννα Στάμου είναι σύζυγος του Αιγύπτιου προέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος, όπως μάς πληροφορεί (και) ο Θεόδωρος Κατσανέβας (στο 2:30′), είναι πράκτορας της Τουρκίας. Το ερώτημα είναι τι κάνει η κυβέρνηση και γιατί αφήνει έναν τέτοιον άνθρωπο ασύδοτο.

    _____________________

    Το παραπάνω σχόλιο διάβασα εδώ και το μετέφερα αυτούσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πρωτοφανές, σε μια υποτιθέμενη δημοκρατική χώρα με εκλεγόμενους κυβερνήτες, να υπάρχη και να εκδηλώνεται εξ ευωνύμων, τέτοια ρατσιστική λύσσα έναντι των γηγενών δυστυχών Ελλήνων.

    Όλα δε γίνονται παράνομα, υποτίθεται ότι ψηφίζονται νόμοι τους οποίους όμως κανείς Έλληνας ή Ελληνίδα δεν ψήφισε ποτέ κατά την εκλογή των αριστερών αυθεντών μας, και έτσι μας καταδυναστεύουν οι παράνομοι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες και το έγκλημα.

    Σε εποχή που υπάρχουν 1.500.000 Έλληνίδες και Έλληνες πολίτες άνεργοι, να πρέπει να θρέψουμε τόσες χιλιάδες μουσουλμάνους εισβολείς που θέλουν να αλώσουν την Πατρίδα μας και να μας σφάξουν για να υπάρξει - κατά την θρησκεία τους - ειρήνη επί της Γής!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββα καλησπέρα

    Τι να μας εξηγήσουν δηλαδή; Αυτά που γίνονται στην Συρία και στο Ιράκ; Και τα video με τους αποκεφαλισμούς;

    Την Σαρία δηλαδή;

    Τα βλέπουμε και μόνοι μας, δεν απαιτούνται περαιτέρω εξηγήσεις.

    Δεν θέλουμε περαιτέρω εξηγήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πακέτο και σπίτια τους. Εκεί να δουν τζαμιά να χορτάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη πόλη που γέννησε τη δημοκρατία δε θα επιτρέψουμε τη βαρβαρότητα!Ισλαμ=Σκοταδισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μηδενικη ανοχη απεναντι στον Ισλαμοφασισμο.

    Μονο δειλοι και διεστραμμενοι υποστηριζουν τον νεκροφιλο μοαμεθανισμο, κ. Σταμου.

    - "My 2 Cents"
    Reader comment on item: Advice to Non-Muslim Women against Marrying Muslim Men
    http://www.danielpipes.org/comments/215191

    "I have decided to fight Islam; please pay attention to my statement; to fight Islam, not the political Islam, not the militant Islam, not the radical Islam, not the Wahhabi Islam, but Islam itself ... Islam has never been misunderstood, Islam is the problem ... (Muslims) have to realize that they have only two choices: to change or to be crushed."
    (Wafa Sultan, http://www.youtube.com/watch?v=up3yuQDAWKQ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.