31/5/14

Μήνυμα - παρακαταθήκη, της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, προς τον Ελληνικό λαό και πολλούς αποδέκτες

Ανακοίνωση – Μήνυμα
Ζωής Γεωργαντά
"Θέλω να ευχαριστήσω τις χιλιάδες συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται, αλλά ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα δηλώνω ότι θα παραμείνω στην μάχη για την τιμωρία των Ελλήνων πολιτικών και των Ευρωκρατών της Eurostat (Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας) και της Κομισιόν που καταδίκασαν την χώρα μας σε έναν αδυσώπητο οικονομικό πόλεμο βασιζόμενοι σε ψευδή στατιστικά στοιχεία του δημοσίου χρέους και ελλείμματος.

Σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες, η ΕΕ οφείλει να διαγράψει όλο το δημόσιο χρέος που μας φόρτωσαν παράνομα και πέραν πάσης έννοιας κράτους δικαίου οι ανωτέρω Ευρωκράτες από το 2010.

Ελπίζω η Ελληνική Δικαιοσύνη να φέρει σύντομα την Εθνική αυτή προδοσία στο Δικαστικό Ακροατήριο και επίσης ελπίζω ότι ο Ευρωβουλευτής που θα αναδειχθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τουλάχιστον, να παλέψει στην Ευρωβουλή για το εθνικό αυτό ζήτημα για το οποίο θα έχει όλα τα στοιχεία από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία υπόθεση δεν έχει μπεί στο αρχείο, όπως μερικοί καλοθελητές διαδίδουν, ασφαλώς, όχι αθώα.

Όταν τελειώσουμε με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, θα πρέπει να συντονιστούμε πάνω σε μια ρεαλιστική βάση για να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια και τους οικονομικούς δολοφόνους μας.

Μόνο τότε θα γυρίσουμε πίσω στις ζωές μας και στην δουλειά μας μέχρι να ξαναδιαπιστώσουμε νέες ατασθαλίες από τους νέους κυβερνήτες μας.

Η ζωή είναι ένας ατέλειωτος αγώνας και αυτό έχει την ομορφιά του".

.


Η Ζωή Γεωργαντά ψηφίζει στον Μαραθώνα ως σύμβολο για την προσδοκώμενη τελική νίκη των Ελλήνων που όταν είναι ενωμένοι κατορθώνουν να συντρίψουν τους επιδρομείς που επιδιώκουν να τους υποδουλώσουν.

"Οι Έλληνες δεν θα δεχθούν ποτέ την σκλαβιά από όπου και αν προέρχεται και με οτιδήποτε είδους προβιά και αν είναι ντυμένη.

Ας το έχουν αυτό υπ’ όψιν τους οι επιβολείς των Μνημονίων και οι επινοητές του οικονομικού πολέμου που έχουν κηρύξει την εξόντωση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Επί τη ευκαιρία, όταν ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κ. Ε. Βενιζέλος, ήταν Υπουργός Πολιτισμού, το 1998, φαίνεται ότι «μεταβίβασε» τα οστά των Μαραθωνομάχων από τον Τύμβο του Μαραθώνα στο Μουσείο Αρχαιοτήτων του Οντάριο του Καναδά και στο Πανεπιστήμιο Adelphi University στην Νέα Υόρκη όπου υποτίθεται ότι ακόμα γίνεται έλεγχος DNA των οστών!!!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.