26/4/14

Είπε Ελλην βουλευτής: «Εμείς οι Τούρκοι»

Του Σάββα Καλεντερίδη

Στο άρθρο μας της προηγούμενης Κυριακής αναφερθήκαμε γενικώς στο θέμα της πορείας της Ε.Ε. και ειδικώς στον τρόπο με τον οποίο τα κόμματα έκαναν της επιλογές τους για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους, σημειώνοντας μάλιστα ότι το θετικό βήμα της σταυροδοσίας, ακυρώνεται κατά κάποιο τρόπο από τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων, που γίνεται από κλειστές ομάδες, οι οποίες, συνήθως, είναι εκτός τόπου και χρόνου ή κατά πώς λέει ο λαός μας, ζουν στον κόσμο τους.
Για να απονείμουμε τα του Καίσαρος των Καίσαρι, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον τηρήθηκαν τα προσχήματα, αφού τις υποψηφιότητες που αποφασίστηκαν και πάλι από μια στενή ομάδα ατόμων, που κατηγορούνται από τους ίδιους τους συντρόφους τους ότι δεν απέβαλαν ποτέ τα σταλινογενή τους χαρακτηριστικά, κλήθηκε να τις εγκρίνει η Κεντρική Επιτροπή. Επίσης, πρέπει να αναφέρουμε ότι κέρδισε τις εντυπώσεις και η κίνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ζητήσει βιογραφικά από όλους τους ενδιαφερομένους και να επιλέξει από αυτούς με κλήρωση τους δέκα από τους 42 υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου.
Αυτή η παρωδία της δημοκρατίας, που αποτελεί τον κεντρικό παράγοντα της κακοδαιμονίας της πατρίδας μας, απέκτησε τραγελαφικά χαρακτηριστικά στην περίπτωση εκείνου που τηρούσε έστω και τύποις τα προσχήματα.
Η πρώτη παρασπονδία με έντονα χαρακτηριστικά υποκρισίας, έγινε στην υπόθεση του Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος εκπαραθυρώθηκε από τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για μια ανάρτηση που αναμετέδωσε από τη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έθιγε εβραϊκούς κύκλους και θεωρήθηκε αμάρτημα καθοσίωσης, αν και όλοι γνώριζαν ότι ο άνθρωπος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ρατσιστικούς ή αντισημιτικούς κύκλους. Τότε ο Γ.Γ. του κόμματος, κ. Βίτσας, μετά τις διαμαρτυρίες εβραϊκών οργανώσεων, πανικόβλητος μετέβη στην Κοζάνη, θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία. Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας ψήφισαν εννέα υπέρ και τρία κατά της υποψηφιότητας. Παρά το 80%, η …ηγεσία έκοψε τον κ. Καρυπίδη!
Η δεύτερη παρασπονδία έγινε με τον ΠΑΣΟΚογενή κ. Βουδούρη. Στην περίπτωσή του, οι Νομαρχιακές Οργανώσεις αλλά και οι οργανώσει Νεολαίας της Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν εναντίον της υποψηφιότητας του άλλοτε εκλεκτού του Γιώργου Παπανδρέου. Παρ’ όλα αυτά, και πάλι η …ηγεσία έκανε του κεφαλιού της, αγνοώντας τη βούληση των πολλών και της βάσης.
Η τρίτη παρασπονδία είχε αντιπαράλληλη κατεύθυνση. Η υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου συζητήθηκε την το Σάββατο του Λαζάρου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί ο Πομάκος βουλευτής Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ είπε εις επήκοον όλων: «Εμείς οι Τούρκοι δεν θέλουμε την Σαμπιχά». Παρά την εκφρασθείσα διαφωνία, η Κεντρική Επιτροπή ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία την υποψηφιότητα της τισγγάνας ακτιβίστριας, η δράση της οποίας είχε ενοχλήσει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και την ίδια την Άγκυρα.
Παρά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, επειδή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη λύσσαξαν, απειλώντας με ομαδικές παραιτήσεις, αποφασίστηκε η μετάβαση του κ. Βίτσα στην Ξάνθη. Εκεί ο κ. Βίτσας έπεσε σε ρατσιστικό-κεμαλικό τοίχο ειδικής κατασκευής, και αντί να τον «γκρεμίσει», υποχώρησε! Τα αποτελέσματα γνωστά. Ένα κόμμα που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα, υποχώρησε στις απειλές ενός βουλευτή και έβαλε στη θέση της Σαμπιχά τον …γραμματέα του βουλευτή!!!
Το χειρότερο ίσως από όλα, είναι ότι ο κ. Χριστόπουλος, για τον οποίο υπάρχει θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και μετά την άκρως ρατσιστική δήλωσή του, που λέει ότι «οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέος κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, "πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών"», υιοθετώντας πλήρως τις θέσεις του τουρκικού κατεστημένου, που ξόδεψε δισεκατομμύρια δολάρια δεκαετίες τώρα για να τις εμπεδώσει, δεν ήθελε την Σαμπιχά στο ψηφοδέλτιο επειδή λέει ότι είναι Ρομά και χαλάει το συμπαγές της μειονότητας!

Φυσικά η κατάπτωση της πολιτικής δεν περιορίζεται μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός ότι εντελώς ακατάλληλα και αμφιβόλου ηθικής παιδαρέλια έχουν την τύχη του κόμματος της ΝΔ στα χέρια τους, στοχεύοντας στα …κονδύλια του ΕΣΠΑ μέσω φίλων Περιφερειαρχών, που κατέρχονται στις εκλογές ερήμην του κόμματος, το γεγονός ότι βουλευτές, δημόσιοι υβριστές του πρωθυπουργού, είναι υπουργοί ή μπαινοβγαίνουν στο κόμμα, όπως επίσης το γεγονός ότι υπουργός συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του, παρότι παρέστη σε παρουσίαση μπερλουσκονικού τύπου συνδυασμού που κατέρχεται κόντρα σε υποψήφιο δήμαρχο που υποστηρίζεται από τη ΝΔ, τα λέει όλα.

17 σχόλια:

  1. δηλαδη τωρα εσυ σαββα θες να μας πεις οτι πεφτεις απο τα συννεφα????
    δεν ηξερες οτι παντα η αριστερη παραταξη ηταν εθνοπροδοτικη και αντιελληνικη, και η χαζοδεξια απο το 74 παντα δειλη και σφαλιαροφαγικη κανοντας παντα σαν πιστο σκυλακι αυτο που της διατασει η εαμοβουλγαρικη ρεβανζιστικη αριστερα?????

    εχεις ακομα ελπιδες απο αυτους οτι θα αλλαξουν θα δουν το φως το αληθινον θα γινουν πατριωτες θα αγαπησουν και θα καταφερουν να στρωσουν την ελλαδα????????

    καλυτερα να πνιξεις ενα νεογεννητο βρεφος στην κουνια του μολις γεννηθει παρα να το γαλουχισεις με ψευτικες ελπιδες λεει μια σοφη παροιμια....

    οποιος πιστευει οτι το υπαρχον καρκινιασμενο αριστεροδεξο σοβιετικο ρεπουσιο καθεστως του 74 θα αλλαξει,θα γινει καλο και θα τα καταφερουμε ειναι συνενοχος εσχατης προδοσιας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ peter susic

    Μα εδώ εναντιώνονται σε αυτά που ,υποτίθεται, αγωνίζονται και υποστηρίζουν . Μας αποδεικνύουν ότι είναι οι χειρότεροι φασίστες και ρατσιστές.

    Το να διαγράψουν την Σαμπιχά επειδή δήλωσε Ρομά και όχι τουρκάλα αποκαλύπτει ξεκάθαρα το ρόλο των βρωμότουρκων μέσα στην ιδεολογία του συριζα και της αριστεράς γενικότερα. Ξεβρακώθηκαν.

    Που είναι τα δικαιώματα των Ρομά και των Πομάκων ;
    Αν κατέβουν στην Αθήνα ίσως τα βρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ hrs_gr

    >ο να διαγράψουν την Σαμπιχά επειδή δήλωσε Ρομά και όχι τουρκάλα αποκαλύπτει ξεκάθαρα το ρόλο των βρωμότουρκων μέσα στην ιδεολογία του συριζα και της αριστεράς γενικότερα. Ξεβρακώθηκαν.<

    Βαρέθηκα να το επαναλαμβάνω: Δεν είναι θέμα "αριστεράς" ή "δεξιάς", ούτε ρατσισμού.

    ΟΛΑ τα κόμματα ανεξαιρέτως (πλην ΧΑ και παλαιότερα ΛαΟΣ) επεδίωξαν και επιδιώκουν να έχουν στις λίστες των της Θράκης πρόσωπα εγκεκριμένα από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, ώστε να αποσπούν την ψήφο της μουσουλμανικής (κυρίως τουρκογενούς) μειονότητος και πολύ φοβούμαι όχι μόνον αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΟΛΑ τα κόμματα ανεξαιρέτως (πλην ΧΑ και παλαιότερα ΛαΟΣ) επεδίωξαν και επιδιώκουν να έχουν στις λίστες των της Θράκης πρόσωπα εγκεκριμένα από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, ώστε να αποσπούν την ψήφο της μουσουλμανικής (κυρίως τουρκογενούς) μειονότητος και πολύ φοβούμαι όχι μόνον αυτής."


    Εντάξει, αυτό δεν είναι ρατσισμός είναι στα πλαίσια ψηφοθηρίας.

    Λύθηκε η παρεξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που συμβαίνουν στη θράκη, τα ίδια έχουμε και στα Δωδεκάνησα, με υπιότερη όμως μορφή. Όλοι οι πρωτοκλασάτοι μουσουλμάνοι( αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι) έχουν ταχθεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο; Δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

    Δεν υπάρχει ίσως πιο τραγική εικόνα για ένα λαό, από το να βλέπει ολόκληρος ο πλανήτης τους ηγέτες του, αντί να προειδοποιήσουν με απόλυτη κατηγορηματικότητα την άλλη πλευρά του Αιγαίου πως: «ΩΣ ΕΔΩ Η ΑΝΟΧΗ… ή ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ή ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ»…

    του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6968.html

    Αυτοί να πλειοδοτούν σε μια γελοία αντιπαράθεση με φωτογραφίες ντροπής προκειμένου να αποδείξουν όχι ότι είναι πατριώτες αλλά ότι είναι και οι δυο ξεφτιλισμένοι και ότι οι άνθρωποί τους στη Θράκη προσκυνούν τον ίδιο αφέντη. Και αυτός... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της χώρας, αλλά μια χούφτα συμμοριτών στη γιάφκα των πρακτόρων.

    Σε ποιά άλλη χώρα του πλανήτη οι ηγέτες της θα τιμούσαν με πλειοδοσία ντροπής τους νεκρούς στη θάλασσα του Αιγαίου???

    ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
    Μόνο που κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ φαντάζονταν, πως η προσπάθεια τους να ρετουσάρουν το νεοταξίτικο προφίλ, και η πρωτοφανής μανία τους να επιδείξουν τα χαρακτηριστικά της πρόθυμης Φιλιππινέζας…

    Θα ήταν ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, μέχρι τη στιγμή που...

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6968.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο Έλληνες έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με την απόφαση 460/2013 του ΣτΕ, το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι συνδέεται μόνο με τους έλληνες πολίτες, σύμφωνα με το Σύνταγμα, και επομένως δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή. Εκλόγιμοι στις ευρωεκλογές μπορούν να είναι επίσης και οι πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαμένουν στη χώρα μας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημέρα της εκλογής και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στη χώρα τους και το δικαίωμα του εκλέγειν στην Ελλάδα. Όποιος θέλει να είναι Τούρκος πολίτης να πάει να καταθέσει αίτηση για την έκδοση θεώρησης Schengen όσο διαρκεί η τουριστική visa και στη συνέχεια να πάει στην Τουρκία και όχι να κατεβαίνει στις εκλογές! Δεν υπάρχουν Τούρκοι πολίτες στην Ελληνική επικράτεια. Αρκετά!!! Tamam???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ειχαν ολοι οι "ελληνες" βουλευτες το θαρρος του προσδιορισμου που εδειξε ο ζειμπεκης, τοτε θα ακουγαμε τα εξης:
    Εμεις οι αθιγγανοι βουλευτες
    Εμεις οι εβραιοι βουλευτες
    Εμεις οι συνεργαζομενοι με τους γερμανους βουλευτες
    Εμεις οι αριστεροτρεχαγυρευε βουλευτες
    Εμεις οι αμερικαναθρωποι βουλευτες
    Εμεις οι ομοφυλοφιλοι βουλευτες
    Εμεις οι ανθρωποι της γκολντεν σακς βουλευτες
    και καπου εκει στο βαθος, μπορει να εφτανε και καμια φωνη, εμεις οι ελληνες βουλευτες
    Η χωρα ειναι σε κατοχη απο τον καποδιστρια και μετα, με τις κατοχικες δυναμεις να κρυβονται πισω απο τα ανθρωπαρια τους, που εχουν χωσει (στον κω..) στη βουλη των ελληνων.
    Σημερα βεβαια ειναι αργα να διορθωθει κατι, διοτι εχει γινει υβριδισμος του πληθυσμου της χωρας, με αποτελέσμα η ελληνικη συνειδηση να ειναι πλεον εξαιρετικα αδυναμη.
    Εγω να σημειωσω μονο, καθε ελληνας πολιτης, πρεπει
    1. να κατανοησει οτι ψηφιζοντας τον φιλο, ξαδερφο, μπατζανακι κλπ υποψηφιο, στην πραγματικοτητα ψηφιζει το κομμα που τον κατεβαζει, και αρα γινεται νεροκουβαλητης των βρωμικων κατοχικων δυναμεων που κρυβονται πισω απο το κομμα αυτο.
    2. ελληνικο κομμα χωρις την εγκριση των κατοχικων δυναμεων, δεν μπορει να υπαρξει. Αν εμφανιστει κατι τετοιο, θα τεθει αμεσως εκτος νομου, με προβοκατσιες, με διασυρμο και φυλακισεις.

    Ελπιζω οτι με την απελευθερωση της ρωσιας απο τις ιδιες αυτες κατοχικες δυναμεις, η παγκοσμια ιστορια θα αλλαξει ροη, και η απελευθερωση της ανθρωποτητας θα ειναι συντομα πραγματικοτητα.
    Βρωμεροι ερπετανθρωποι η ωρα σας πλησιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Είπε Ελλην βουλευτής: «Εμείς οι Τούρκοι»"

    Επιτρέπεται να ρωτήσω τί επιπτώσεις είχε;
    Διαδικτυακό κατσάδιασμα;
    Αυτό προβλέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς το πρόβλημα πλέον του εκφυλισμού σαν ελληνικό έθνος, έχει ξεφύγει από τις οποίες ελληνικές ηγεσίες και πέρασε στην κοινωνία.Η κοινή συνείδηση του έλληνα ορίζεται με βάση ίδια συμφέροντα . Έτσι και τα κριτήρια θα ειναι με βάση τις τηλεοπτικές ,ποδοσφαιρικές φούσκες.Και δυστυχώς δεν μπορείς ποτέ να κερδίσεις ένα ηλιθιο...(πόσο μάλλον το πλήθος...) Το θέμα ειναι που θα ειναι ο πάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "...οποιος πιστευει οτι το υπαρχον καρκινιασμενο αριστεροδεξο σοβιετικο ρεπουσιο καθεστως του 74 θα αλλαξει,θα γινει καλο και θα τα καταφερουμε ειναι συνενοχος εσχατης προδοσιας!!!!!..."

    Καλά βρε peter...
    εσύ περιμένεις από το καθεστώς να αλλάξει από μόνο του και όχι από εμάς που στηρίζαμε/ψηφίζαμε όλες τις εκφάνσεις του δεξιές κεντρώες και αριστερές;Τόσο καλοκάγαθος είσαι ή τόσο απογοητευμένος και κουρασμένος για να πράξεις το οτιδήποτε;

    Δηλαδή αν το πάτωμα του σπιτιού μου είναι βρώμικο θα πρέπει να ουρλιάζω αηδιασμένος ότι το πάτωμα μου λερώνει συνέχεια και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ή να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν υπάρχει πάτωμα αυτοκαθαριζόμενο και να πιάσω μια σφουγγαρίστρα;

    Ήδη το αριστεροδεξιοκεντρώο καθεστώς έχει φάει τα στραπάτσα του:
    Από 44% στο 13% το πασοκ τον ιούνιο του 2013 και σύντομα εκτός βουλής.
    Η νδ από 34%(και 40% με 45% παλιότερα) στο 29% και πολύ σύντομα απλά θα έχει διψήφια ποσοστά με τον άσσο μπροστά.
    Η αριστερά σύντομα θα έχει το κκε να παλεύει για το αν θα μπει στη βουλή, 3% με το ζόρι δηλαδή και ο συριζα θα πέσει στο 20% με 21% να μη σου πω θα ξαναδιαλυθεί.
    Όπως έχει διαλυθεί όλο αυτό το καθεστώς σε πολλά πολλά κομμάτια(δημαρ,ανελ,οικολογοι,λαος κλπ) και απλά στις 18 και 25 Μαίου θα σκορπίσει.
    Απλά τώρα βγάζει τον επιθανάτιο ρόγχο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. asepites
    ε αυτο ακριβως λεω ρε φιλε οτι δεν θα αλλαξει μονο του οπως πιστευουν ορισμενοι αλλα οτι πρεπει να το γκρεμισουμε εμεις φτιαχνοντας ενα εθνικολαικο κινημα
    ξαναδιαβαστο να καταλαβεις

    απο κει και περα δεν συμφωνω με τα υπολοιπα που γραφεις
    μην υποτιμας τον εχθρο ειναι πανισχυρος...

    η αριστερα ενωμενη φτανει στο 65% περιπου. δηλαδη τα 2/3 του ελληνικου λαου
    αυτη μπορει ανετα να τσακισει κατι αστειους χριστιανο-ακρο-δεξιουλικους σχηματισμους τυπου χα....τωρα που θα ερθει ο τσιπρας στην εξουσια με τους δεκαδες χιλιαδες εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστες φονιαδες του θα δεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω ότι κατάλαβα και κατάλαβα πολύ καλά μάλιστα, όπως πιστεύω και η πλειοψηφία των αναγνωστών εδώ μέσα.

    Ο εχθρός δεν είναι καθόλου πανίσχυρος, αλλά αντίθετα πνέει τα λίσθια.Μου θυμίζει κάτι αξιωματικούς διεφθαρμένους της κακιάς ώρας που ουρλιάζουν απελπισμένοι στους πολυπληθείς στρατιώτες τους να εκτελέσουν ανήθικες, επίορκες και βλακώδεις διαταγές κάτι που φυσικά οι στρατιώτες αρνούνται και πλέον τους δείχνουν τα αχαμνά τους.
    Οι στρατιώτες ξύπνησαν και αυτό έχει γεμίσει φόβο στους κρατούντες οι οποίοι πλέον αντιδρούν με σπασμωδικές και γελειοδέστατες κινήσεις εντός και εκτός διαδικτύου.

    Κάτι που μας γεμίζει με ακόμα περισσότερο δύναμη αφού πλέον δεν μπορούν να τάξουν νέους παράνομους διορισμούς χαραμοφάηδων και σύντομα 400.000 δημοσιοκηφήνες(ακροαριστεροί, αριστεροί και κεντρώοι η πλειοψηφία τους) θα αποτελούν παρελθόν και από τις τσέπες σου/μου/μας αλλά και από τον κομματικό τους στρατό.

    Παρακάτω είναι τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.Πως άθροισες τις αριστερές και ακροαριστερές δυνάμεις στο 66%;

    Υπουργείο Εσωτερικών

    Βουλευτικές Εκλογές Ιούνιος 2012

    Nδ 129 29,66 %
    Συριζα 71 26,89 %
    πασοκ 33 12,28 %
    ανελ 20 7,51 %
    Λαϊκός Σύνδεσμος
    - Χρυσή Αυγή 18 6,92 %
    Δημαρ 17 6,25 %
    κκε 12 4,50 %
    Δημιουργια Ξανά 1,59 %
    Λα.ο.ς 1,58 %
    Οικολόγοι 0,88 %
    Δεν πληρώνω 0,39 %
    Κοινωνία 0,29 %
    Ένωση Κεντρώων 0,28 %

    Και κάτι τελευταίο: Πως γίνεται η τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ παρακαλώ για το αν πρέπει να φύγουν οι λαθρομετανάστες...πριν κανά δυο χρόνια είχε γίνει και από τότε δεν ξανατόλμησαν καμία καινούργια..να είχε συγκεντρώσει 75% !!! ΣΤΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ(ΜΕ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)
    ...μα...στην Ελλάδα των 66% αριστερών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. asepites
    ε παμε τοτε ενα στοιχημα εδω δημοσιως ενοπιων ολων κυριως χριστιανοδεξιουληδων-αστουληδων...με μαρτυρα το σαββα.

    εγω λεω οτι το σοβιετικο καθεστως ειναι πανισχυρο και εχει πολλους ασσους ακομα στο μανικι του και ενωμενη η εαμοβουλγαρικη μισελληνικη αριστερα μπορει να πάρει τα 2/3 του κοσμου και οτι θα τσακισει πολυ ανετα αυτο το δεξιουλικo μαλακουλικο πραμα τη χα- που ο μακαριτης νεοκλης σαρρης ειχε πει οτι η χα για τα μετρα της τουρκιας θα ηταν ενα κεντροαριστερουλικο μετριοπαθες κομματακι,εξεφτελιζοντας την πληρως...ααχαχαα

    τι λες εισαι?
    αλλα πως θα πληρωσεις οταν χασεις ειναι το θεμα. εγω ειμαι πανω θρακη εσυ μαλλον στη χαζοαθηνα σε κοβω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Ρωμιός πολίτης,

    Άλλο Τούρκοι πολίτες και άλλο Τούρκοι. Οι Τούρκοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες αλλά όχι Έλληνες. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "...η αριστερα ενωμενη φτανει στο 65% περιπου..."
    και ενωμενη η εαμοβουλγαρικη μισελληνικη αριστερα μπορει να πάρει τα 2/3 του κοσμου

    Η παντελής έλλειψη επιχειρημάτων σου σε οδηγεί στο να μην απαντάς σε τίποτα σε θέματα μάλιστα που ξεκίνησες ΕΣΥ ο ίδιος.Εγώ δεν σου απαντάω με άλλα ντι άλλων νταρλα ντιρλα νταντα αλλά σε ότι ΕΣΥ έχεις εκφέρει γνώμη απαντώντας με επιχειρήματα.

    Σε στεναχωρεί απίστευτα που τα αριστερο-δεξιο-κεντρώα κόμματα καταρέουν και σε κάθε 2η πρόταση σου βωμολοχείς κατά της Χ.Α. χωρίς καν να την αναφέρω πολλές φορές ούτε ΚΙ εγώ.Τέτοια εμμονή και τόση λύσσα μόνο ένα πράγμα δείχνει: ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ

    Μη ρίχνεις το επίπεδο άλλο με "χαζοαθήνες" και στοιχήματα που μόνο παιδιάστικα μυαλά θα χρησιμοποιούσαν ως επιχείρημα.Άλλωστε ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ τακτικα το μπλογκ αυτό ουκ ολίγες φορές έχω αναφερθεί από που είμαι-καταγωγή-και που μένω.Να ΣΕ πω που μένω ή κατάλαβες;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. asepites
    ηρεμησε μαλλον δεν εγινα παλι κατανοητος...
    ναι η αριστερα ενωμενη πιανει τα 2/3 του οχλου. εσυ μετρα τα πσοσοτα των εκλογων που παρεθεσες συν ποσοι εχουν κανει εισοδισμο στα αστικα κομματα

    για τη χα μαθε οτι την υποστηριζω και φαινεται ξεκαθαρα απο οσα γραφω περι αναγκαιοτητας δημιουργιας εθνικιστικου κινηματος και πληρους απαξιας των αριστεροδεξιων καθαρματων του καθεστωτος του 74. αλλο η καλοπροαιρετη κριτικη που ασκω εναντιον της....
    και φυσικα δειχνει φοβο.φοβαμαι για το μελλον της πατριδας μου.μονο οι πανιβλακες χριστιανοδεξιουληδες-υπερκαταναλωτες αστουληδες δεν φοβουνται πιστευοντας οτι η παναγιτσα θα βαλει το χερακι της να τους σωσει....
    αν εισαι σαλονικη να βρεθουμε για καναν καφε να τα πουμε γιατι καιγω εκει μενω ,παροτι τωρα ειμαι στην οχι για πολυ ακομα ελληνικη θρακη στο χωριο...και βαζουμε με την ησυχια μας εκει στοιχημα τι λες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.