19/4/14

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τον αποκλεισμό της Σαμπιχά από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν παρέμβασης της Άγκυρας!!!

«Προοδευτική» μούργα

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Το έχω πει σε φίλους βουλευτές, έναν του ΣΥΡΙΖΑ κι έναν του ΚΚΕ. Αν η Αριστερά έπιανε σωστά τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό, τότε η Δεξιά θα ερχόταν σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρω ποιος τους τυφλώνει πιο πολύ, ο Θεός ή ο…Λένιν, πάντως ιδίως ο Αλέξης στη Θράκη σέρνεται σαν σκυλί πίσω από τον αραμπά του προξενείου.

Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι μουσουλμάνα Ρομά από το Δροσερό Ξάνθης. Εχει ιδρύσει τον Σύλλογο Γυναικών «ΕΛΠΙΔΑ» και αγωνίζεται μέσα σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον. Είναι κόκκινο πανί για το φασισταριό της Αγκυρας στη Θράκη και τους παρενδυτικούς Ελληνες, που ξύνουν κάθε τόσο την πόρτα του προξενείου με τα μπροστινά πόδια τους για λίγη στήριξη στις διάφορες εκλογές. Και πώς να μην είναι κόκκινο πανί, όταν από διεθνή βήματα έχει δηλώσει περήφανη που είναι Ελληνίδα κι έχει καταγγείλει τον καταπιεστικό ρόλο των μηχανισμών του προξενείου στην περιοχή. Μέχρι σωματική επίθεση έχει δεχτεί. Για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες δεν το συζητάω. Συχνά συμμετέχουν και ελληνόφωνοι «προοδευτικοί», χρήσιμοι και δουλοπρεπείς ηλίθιοι των παρακρατικών μηχανισμών του τουρκικού ισλαμοφασισμού στη Θράκη.

Ακουσα λοιπόν με έκπληξη πριν από λίγες μέρες ότι η Σαμπιχά θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η έκπληξή μου ήταν ευχάριστη, αν και θα προτιμούσα αυτή η γενναία γυναίκα να είναι στο δικό μας ψηφοδέλτιο, γιατί θεώρησα ότι ίσως κάποιοι στην Κουμουνδούρου είχαν αρχίσει να παίρνουν μυρωδιά τι συμβαίνει στη μεθόριο. Κι εγώ θα ήθελα όλα, μα όλα τα κόμματα να έχουν μία, ενιαία κι αδιαίρετη εθνική στάση στα ζητήματα της Θράκης. Ονειρο τρελό, όνειρο απατηλό. Ηδη την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές διαβάζω για τη βέβαιη απόσυρση της υποψηφιότητάς της. Ξεσηκώθηκε όλο το σκυλολόι των μπράβων του προξενείου και τα ελληνόφωνα γιουσουφάκια του, μαζί με τους κομματικούς. Τη βαφτίζουν μέχρι «ακροδεξιά»! Γιατί; Γιατί δεν δέχτηκε ποτέ να γίνει όργανο του πρωτόγονου και γενοκτόνου φασισμού που εκπροσωπεί ο τουρκισμός, είτε ως κεμαλισμός είτε ως ισλαμοφασισμός του Ερντογάν, δηλώνει Ελληνίδα και καταγγέλλει την καταπίεση των Ρομά και των Πομάκων από τα παρακρατικά δίκτυα της Αγκυρας στη Θράκη. Δηλαδή λέει την αλήθεια. Οι αληθινοί φασίστες κατηγορούν αυτήν που υπερασπίζεται τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι αληθινοί φασίστες βρίζουν το θύμα τους!

Αν δεν το έχετε καταλάβει, είναι γενικότερο το φαινόμενο. Είναι μια γενικότερη επίθεση όλων των χιμπαντζήδων της «προόδου» και της «πολιτικής ορθότητας». Εχουν σηκωθεί τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Απλά εκεί στη Θράκη είναι χυδαιότερο, ακόμη πιο βρόμικο και με άμεση ανάμειξη της φωλιάς των φιδιών, του άντρου του ισλαμοφασισμού, που υποδύεται το προξενείο. Με απλά λόγια, στη Θράκη όποιος αντιστέκεται στον τουρκικό σοβινισμό και στα επεκτατικά σχέδιά του βαφτίζεται «ακροδεξιός», «εθνικιστής», «φασίστας» κ.λπ. Πού; Στη Θράκη!

Με αφορμή τη χρυσαυγειάδα και την μπαλτακειάδα, το ίδιο γίνεται και στας Αθήνας. Ο,τι κι όποιος είναι απέναντι στην ψωραλέα διεθνιστική αντίληψή τους, στον τουρκικό επεκτατισμό ή στον σοβινισμό των Σκοπιανών επιγόνων των συνεργατών του Χίτλερ του VMRO βαφτίζεται «ακροδεξιός». Απλά πράγματα. Θεωρείς ότι υπάρχει τουρκική απειλή, ότι οι πεσόντες πιλότοι μας δεν αυτοκτόνησαν; Διαφωνείς με το νταβατζιλίκι της Αγκυρας στην Θράκη; Είσαι «ακροδεξιός». Διαφωνείς με την παραβίαση των δικαιωμάτων των Ρομά και των Πομάκων με τον συνεχιζόμενο καταπιεστικό εκτουρκισμό τους; Είσαι πάλι «ακροδεξιός». Τολμάς να μην είσαι τροτέζα του Σχεδίου Ανάν, να αρνείσαι την εφαρμογή απαρτχάιντ στην Κύπρο, όπου οι Τούρκοι θα είναι οι λευκοί κι οι Ελληνες οι μαύροι; Τολμάς να μην ευθυγραμμίζεσαι στο ζήτημα αυτό με τα τουρκικά και αγγλοαμερικανικά συμφέροντα; Είσαι «ακροδεξιός», φίλε μου, και μπορούν να σου το βεβαιώσουν όλοι οι υποψήφιοι της Θρούμπας και τα γκαρσόνια στο Ντα Κάπο, που έχουν μια γνωριμιά με όλη τη βιοχλαπάτσα της καθ’ ημάς δουλόφρονος «προόδου».

Ο μεγαλύτερος δουλέμπορος και με το αζημίωτο διακινητής λαθρομεταναστών είναι το τουρκικό κράτος. Ολοι κάνουν την πάπια γι’ αυτό. Ιδίως δε η «πεφωτισμένη πρόοδος» Κολωνακίου κι Εξαρχείων. Δεν βγάζουν κιχ. Είναι επομένως σιωπηροί συνένοχοι του μεγάλου δουλεμπόρου και των οργάνων του, κρατικών αξιωματούχων και μαφιόζων, που στην Τουρκία είναι ένα πράγμα και σφιχταγκαλιασμένο. Το καταγγέλλεις αυτό; Καταγγέλλεις ως άθλια την πολιτική στάση «μπάτε, σκύλοι, αλέστε» και ζητάς καταστολή της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών, που δεν δικαιούνται πολιτικό άσυλο και με τα ψευδή αιτήματά τους καθυστερούν αυτούς που όντως δικαιούνται άσυλο; Είσαι κι εσύ «ακροδεξιός», «φασίστας» κ.λπ.

Αδέρφια, είναι σαν κάποιος να ανάδεψε τον πάτο και να βγήκε όλη η μούργα επάνω, και μάλιστα μας ζητάει και τα ρέστα. Αλλά για φανταστείτε να λέγανε ότι είμαστε σαν του λόγου τους; Πώς θα ξεπλέναμε τέτοια ντροπή; Θα μου πείτε, γιατί δεν μας λες για την αμηχανία και την υποχωρητικότητα της άλλης πλευράς; Εχουμε πει πολλά, αλλά λίγη υπομονή. Από 26/5 θα κάνουμε ταμείο. Καλή Ανάσταση, με υγεία κι αξιοπρέπεια.

κυριακάτικη δημοκρατία

10 σχόλια:

  1. Φαήλε μᾶς ἔχεις πρήξεις μὲ τὶς ἐπαναστάσεις τοῦ

    γραφτοῦ σου λόγου. Ἂν ἔχεις κότσια σἠμερα τὸ

    βράδυ παραιτήσου ἀπὸ βουλευτὴς καὶ κατέβασε

    ἕναν δικό σου ἐθνικὸ κόμμα. Πρῶτα ὅμως νὰ

    ζητήσῃς συγνώμη ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες ποὺ

    κορόιδεψες. Ἀμὰν πιὰ μὲ τὶς διαφωνίες

    καὶ τὶς διαπιστώσεις τοῦ καναπέ. Ἄντε γειά σου

    παλιομασκαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί να παραιτηθεί από βουλευτής.
    Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ βουλευτής.

    Επειδή το άρθρο του σχολιάστηκε και σε άλλα μπλογκ εγώ απλά θα ρωτήσω ΓΙΑΤΙ και η καταρέουσα νδ του όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις έκανε ότι κάνει και τώρα ο συριζα(μεταμφιεσμένο πασοκ): δηλαδή έβαζε και αυτή μουσουλμάνους ανθέλληνες και τσιράκια του προξενείου.
    Αν αυτό δεν είναι υποκρισία και κοροιδία των Ελλήνων τότε τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dimiki I Kathiki?, O failos den einai Vouleutis? Min eisai memeti kai den to kseroume?Den se vlepo toso enimeromeno.. Toso anidaios eisai oute TSyrizaios na eisouna? Ase pou auto pou lei o Filos to kseri kai I koutsi Maria uti I MIT exei disidisei ston TSYRIZA? Esy ti zori travas? Inte Efentim Gule Gule kai xairetismata ston HAKAN.
    (Agapite SAVVA sta elega kapote den sta Elega edo mesa?
    (X)
    ELLINAS

    Kali ANASTASI se olous tous Ellines edo mesa. Stous Allous kalo kurban Bayram kai xronia polla tin Giorti tou Moameth..GIA NA MIN KSEXNIOMASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἂς τὰ πάρουμε ἀπὸ τὴν ἀρχή.

    Πρῶτον, δὲν καταλαβαίνω Ἕλληνα γιατί γράφεις

    μὲ λατινικοὺς ὅρους; Μπορεῖς νὰ μᾶς ἐξηγήσεις;

    Ἐγὼ οἱ μόνες ἐξηγήσεις ποὺ μπορῶ νὰ

    δώσῳ σὲ κάποιον ποὺ γράφει μὲ αὐτὸν τὸν

    τρόπο εἶναι εἶτε διότι ἡ ἀγγραματοσύνη τὸν

    χαρακτηρίζει καὶ τὸ ὁποῖο ἐπιβεβαιώνεις μὲ τὴν

    γραφή σου, ἢ διότι εἶσαι ἀνθέλληνας καὶ

    προφανῶς πάλι ἐπιβεβαιώνεις μὲ τὴν γραφή

    σου.

    Δεύτερον, γιατί ἐξάπτεσαι γιὰ τὸν Φαήλο.

    Θίξαμε κάτι ἀπὸ τὴν προσωπικότητά σου ἢ τὴν

    προσωπικότητά του; Εἶναι γεμάτος αὐτὸς ὁ

    τόπος ἀπὸ πατριδοκάπηλους τῆς τσέπης.

    Τρίτον, καλὸ μπαϋρὰμ καὶ σὲ σένα ἀγαπητὲ

    πανσπούδαστε τῆς θολοκουλτούρας τῆς

    νέας Ἑλληνικῆς γλῶσσας μὲ

    συριζονεοδημοκρατικοπασοκικὴ γραφή.

    Τέταρτον, ὅσο γιὰ τὸν Φαήλο, ναὶ ἔκανα λάθος

    γιὰ ὅτι τὸν κατανόμασα βουλευτὴ

    ἀλλὰ ποιά ἡ διαφορά του ἀπὸ αὐτούς;

    Μέσα σὲ ἕνα προδοτικὸ πολιτικὸ σύστημα εἶναι,

    τὸ ὑπηρετῇ, πληρώνεται ἀπὸ αὐτὸ καὶ φυσικὰ

    παρολίγο νὰ τὸν στέλνανε καὶ στὴν εὐροβολή.

    Ἔκανα λάθος στὴν ἰδιότητα ἀλλὰ ὄχι στὰ

    εὐεργετήματα ποὺ προσδίδει αὐτὴ ἡ ἰδιότητα.

    Καλὴ Ἀνάσταση καὶ μὲ γραφὴ Ἑλληνική.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέσα σὲ ἕνα προδοτικὸ πολιτικὸ σύστημα εἶναι, τὸ ὑπηρετῇ, πληρώνεται ἀπὸ αὐτὸ καὶ φυσικὰ παρολίγο νὰ τὸν στέλνανε καὶ στὴν εὐροβολή.??????
    ??????
    Mas koufanes Mehmet??
    Esena pos se prodose O failos??? Ti psemata eipe? ??Enimrosemas se auto pou egrapse??Oso afora to Tsyriza, Thraki ekloges, Roma? Gia pes mas kai mas.
    Deuteron, Oso afora ta Greek English auta exo. Auta me volevoune...zitao sygnomi gia osous exoune problima me tin grafi mou..

    Τρίτον, καλὸ μπαϋρὰμ καὶ σὲ σένα ἀγαπητὲ πανσπούδαστε τῆς θολοκουλτούρας τῆς νέας Ἑλληνικῆς γλῶσσας μὲ

    συριζονεοδημοκρατικοπασοκικὴ γραφή
    Proton na eisai episis original kai min antigrafeis...
    Syntrofe kai o efialtis egrafe Ellinika kai o pilios gousis opos polloi alloi. Ta apotelesmata tous ta eidame. Esy omos enantion tou Failou gia pio logo akoma den mas ksekatharises? Mipos sas peirazei esas tous Mehmet tipotes??

    Ekanes mia strofi apo to tipota sto tipota.
    Perastika kai me ton Kidemona sou..Kai pou eisai yparxi mauros kai Kokkinos fasismos kai einai kai ta dyo systimata to idio prama auto na min to ksexnas.,...gia na min ksexniomaste...Oso afora to politiko systima...einai koinos gnosto se olous ti ftaie ti einai ..alla akoma den mas eksigises gia ton Failo pos esena se prodose me ta legomena tou??
    Xairetismata ston HAKAN


    (X) Ellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεχίζεις νὰ γράφῃς κορακίστικα.

    Εὐχαριστῶ γιὰ τὴν ἐπιβεβαίωση.

    Ἡ Ἑλλάδα ἔχει αὐτὸ ποὺ πραγματικὰ

    εἶναι στὴν σήμερον ἐποχή, ἕνας κράτος

    πολυπολιτισμοῦ. Δὲν πειράζη γιατὶ

    ἔτσι θὰ ξεκινήσῃ ὁ ἀγώνας τῆς ἐλευθερίας

    ἀφότου περάσουν αἰῶνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kalitera korakistika kai ,me noima para Elliniki grafi me Prodotiki agenda.
    Akoma perimenoume na mas apantiseis pio einai to problima sou syntrofe me to arthro tou Failou peri Tsyrizistan Thraki,prodosia??ktloipa
    Kai pou eisai kali giorti gia ton Mohameti sou.. Ase tis perispomenes kai tis Psiles megale kai apantisemas ??
    Iyi Gunler arkadasimlar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Dimiki veya Kathiki, Katiki kai taloipa
    Elpizo na sou dosoune auksisi simera ta memmetia
    Gule Gule

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δηλ ο ΣΥΡΙΖΑ κανει αντεθνικη πολιτικη στην Θρακη (σιγα το νεο) και η ΝΔ εθνικα ωφελιμη ? δηλ οι μουσουλμανοι βουλευτες που εξελεγησαν απο την ΝΔ δεν ελεγαν/λενε οτι ειναι τουρκοι ? Φαηλο θα μας απαντησεις ? Οταν η ΝΔ δεν εβγαζε αχνα για την συμφωνια της Μαδριτης ηταν εθνικα ωφελιμη πολιτικη ? Φαηλο ? μην γραψω και αλλα για την "πατριωτικη" και "εθνικα υπερηφανη" και κυριως "ωφελιμη" πολιτικη της ΝΔ ... το οτι εγινε η ΝΔ συνιστωσα του δημαροπασοκ και της συμμοριας των πλιατσικολογων της πατριδας μας θα μας πει τιποτε ο Φαηλος η απλως πουλαει αντιστριζαισμο γιατι ερχεται η ξεφτιλα στις εκλογες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαήλε, εσένα ποια παρέμβαση σε έφαγε, θα μας πεις;;;
    Δεν κοιτάς τον βόθρο της ΝΔούλας παρά
    κάνεις πολιτική σπέκουλα με τα απόβλητα του ΣΥΡΙΖΑ. Λες και δεν τους ξέραμε κι απ'τις προηγούμενες εκλογές με τον πράκτορα Ζεϊμπέκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.