2/4/14

Με τιμές εθνικού ήρωα έθαψαν οι Αλβανοί τον κατάδικο Ηλία Καρέλη

«Ο Αλβανός μετανάστης, Ηλίας Καρέλη, που δολοφονήθηκε από τις ελληνικές αρχές, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Έλληνα δεσμοφύλακα, οδηγήθηκε στο τελευταίο σπίτι του, όπου οι συγγενείς τύλιξαν το φέρετρό του 42χρονου με την αλβανική σημαία, τονίζοντας με τον τρόπο αυτόν την αγανάκτηση  τους για το γεγονός.

»Το φέρετρο είχε καλυφθεί με την εθνική σημαία, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι έφεραν την αλβανική σημαία κατά την κηδεία στο Ζούπαν του Φιέρε.

»Ο Καρέλη, βασανίσθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα, μετά το φόνο του διέπραξε κατά ενός των φυλάκων των φυλακών Μαλανδρίνου, όπου από το 2006 έκτιε ποινή φυλάκισης για ληστεία», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.


--
 © Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

9 σχόλια:

  1. Και το θέατρο του παραλογου συνεχίζεται! Πως κατάφεραν και έκαναν τον εγκληματία θύμα, είναι πραγματικά κατόρθωμα, όχι για τους Αλβανούς, για εμάς, γιατί εμείς τον κάναμε ήρωα!


    Είπαμε στην Ελλάδα το παράλογο έχει γίνει το λογικό και για αυτό είμαστε τελειωμένη υπόθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι άκρως ενδεικτική για τα αισθήματα ενός μεγάλου μέρους του αλβανικού λαού προς τον ελληνικό λαό ! Ακόμα και ο εγκληματίας που πήγε να φονεύσει 2 ηλικιωμένους σε ληστεία βασανίζοντας τους και φόνευσε έναν σωφρονιστικό είναι ήρωας ! Ελπίζω το μέρος αυτό του αλβανικού λαού που έχει αυτά τα συναισθήματα εναντίον της τροφού Ελλάδος να είναι μικρό.Αμφιβάλλω όμως.Αν και γνωρίζω μέρος του αλβανικού λαού που δεν έχει τέτοια αισθήματα και το συγχαίρω.

    ΥΓ : Εδώ όμως πρέπει να επισημάνω και κάτι άλλο.Το γεγονός του βασανισμού είναι απαράδεκτο.Από πολλές απόψεις.Για όσους πιστεύουν στην αυτοδικία τους προτείνω την άποψη της λειτουργικότητος.Και τι έγινε δηλαδή ? Θα πάνε φυλακή και μερικοί ακόμα σωφρονιστικοί χωρίς να γίνει κάτι σημαντικό.Επίσης απαράδεκτο είναι να φιλοξενούμε στις φυλακές τόσους ξένους εγκληματίες κάλλιστα θα μπορούσε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση με ανταλλαγή κρατουμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκατα στα κοκκαλα του τουρκαλβανου φονια του δολοφονου 3 ελληνων!!!!!

    κατω τα χερια απο τους ελληνες εργαζομενους των φυλακων!!!!!!!

    δεν θα περασει η κοκκινη τρομοκρατια!!!!!!

    ολος ο τουρκαλβανικος λαος ειναι εχθρος του ελληνικου λαου (πλην διεστραμενων αριστεριστων και φιλελευθερων...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oi Alvanoi den arnithikan oti o ilir ekane listies (oxi fonous opos psevdos diadidete apo fasistes) kai kalos katadikastike. apo kei kai meta arxizei enas adikos kai apanthropos golgothas gia ton ilir pou ton kanei iroa giati thusiastike adika apo psuxopathis elline frourous pou ton vasanizan adikos me ilektrosok afou tou eixan parei 60.000 euro me tin uposxesi oti tha tou eksasfalisoun 3 imeri adia.otan o ilir eide oti ton koroidepsan zitise ta lefta apo ton frouro tsironi. ton tsironi ton fonazan kai " o ilektrologos" stis fulakes giati goustare na vasanizei kratoumenous me ilektrosok, kathe fora pou zitousa tal efta tou o tsironis ton vasanize epi 2 ores. auto ginotan tis teleutees 3 vdomades kai auto epiveveonete apo ta kapsimata sta xeria kai ta traumata 2-3 evdomadon se diafora simia tou somatos. akoma kai i katakreurgisi tou somatos tou ilir dixnei oti o xrysaugitis tsironis me tous filous tou eixan stisei ena paixnidi anomalon me vasanismous kai thiriodies anikouses stin europi tou 21 aiona. giauto kai tika arpxtikan kai o fonos tou tsironi den einai tuxaios. oxi mono auto alla kai meta sunexizodai oi vasanizmoi mexri thanatou, tou evgalan ta nuxia me pensa, tou ekopsan ta pelmata, tou kopsimata se frudia , muti kai roges, trupimata se olo to soma, spasmena kokala, katastorfi gennitikon organon me dunato adikimeno, mallon sfuri, kai aferesi tou enos matiou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς κάναμε ήρωα έναν παραβάτη. Η πράξη μας είναι ανάξια του πολιτισμού και των αξιών της πατρίδας μας. Οι νόμοι ισχύουν για όλους με τον ίδιο τρόπο. Αυτοί που βασάνισαν και σκότωσαν έτσι έναν άνθρωπο, σε πλήρη αντίθεση με το ρόλο και τα καθήκοντά τους αλλά και με την ανθρώπινη υπόστασή τους, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Είναι χειρότεροι από το θύμα τους και προσβάλλουν με την πράξη τους τους συνΕλληνες, δίνοντας αιτιολόγηση σε ανθελληνικές συμπεριφορές κι εκδηλώσεις. Αφήστε που υπάρχουν πτυχές τις οποίες δε γνωρίζουμε αν είναι αληθείς ή όχι, όπως π.χ. ο χρηματισμός των 60.000Ευρώ κ.λ.π... Λυπάμαι πραγματικά γιατί η χώρα μας απ'ότι φαίνεται πάσχει από κρίση αξιών και ήθους εκτός των άλλων και μία ανάξια μειοψηφία (θέλω να πιστεύω) αμαυρώνει την πλειοψηφία ενός τίμιου και ιστορικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αὐτοὶ φταῖνε; Ἐδῶ τὰ σκατοκάναλα ἔχουν λησμονήσει ποιὸ ἦταν τὸ καθίκι ποὺ ψόφησε καὶ ἡ "ἀνεξάρτητη" δικαιοσύνη προβαίνει σὲ ἐνέργειες!!!Πόρνη "ἑλληνικὴ" δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αλέξανδρος είπε:
    Και το θέατρο του παραλογου συνεχίζεται! Πως κατάφεραν και έκαναν τον εγκληματία θύμα, είναι πραγματικά κατόρθωμα, όχι για τους Αλβανούς, για εμάς, γιατί εμείς τον κάναμε ήρωα!

    Ως νομίζω ορθώς!

    Βέβαια, γενικά θεωρούν οι Αλβανοί μεγάλη παλικαριά τους βιασμούς, τις ληστείες και τις δολοφονίες που διαπράττονται από τους συμπατριώτες τους στην Πατρίδα μας.

    Ίσως αυτό να οφείλεται στην αρχαία ληστρική Αλβανική παράδοση που αναφέρεται στην μελέτη του «Μακεδονία και Τουρκία 1830-1878», ΒΑΝΙΑΣ, Θεσσαλονίκη 1987, ο Καθηγητής του Πανεπισημίου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Βακαλόπουλος.

    Οι Αλβανοί άτακτοι ληστές κατά την διάρκεια των ετών 1830-1856, ιδίως εκείνοι της Δίβρας, ταλαιπωρούσαν την Μακεδονία με τις ληστρικές τους επιδρομές με τις οποίες έπλητταν τόσο τους Έλληνες όσο και τους Τούρκους.

    Αλλά και οι σύγχρονοι Αλβανοί, ως φαίνεται συντηρώντας την αρχαία τους παράδοση, είναι κατά τους Γάλλους ερευνητές Καθηγητή Ξαβιέ Ροφέρ και Δρ. Εγκληματολόγο Στεφάν Κερέ, - τρομεροί εγκληματίες ληστές, δολοφόνοι και έμποροι ναρκωτικών καθώς και έμποροι λευκής σαρκός.

    Στο βιβλίο τους «La Mafia Albanese - Η Αλβανική Μαφία», ΛΙΒΑΝΗΣ Αθήνα 2001, αναφέρουν ότι πάνω από το 70% των ναρκωτικών ουσιών διακινούνται από την Αλβανική Μαφία, η οποία είναι πολύ σκληρότερη και πιο επικίνδυνη από την Ιταλική Μαφία και την Ντραγκεντά.

    Ίσως, γι’ αυτό επέλεξαν τους φρικτούς Αλβανούς προαγωγούς με κέντρο επιχειρήσεων την Τροπόγιε, οι παραγωγοί των δύο φιλμ «Η Αρπαγή» με πρωταγωνιστή τον εξαίρετο ηθοποιό Νίσεν.

    Κατά τους δύο έγκριτους συγγραφείς, κάθε χρόνο εισάγονται στις ΗΠΑ περί τις 35.000 γυναίκες και αυτό το κολοσσιαίο trafficking διαχειρίζονται ως επί το πλείστον οι Αλβανοί έμποροι λευκής σαρκός. Την ίδια εποχή μας κατηγορούσε, δικαίως βέβαια διότι οι ηλίθιοι Έλληνες σπεύδουν να ικανοποιηθούν από αυτές τις δυστυχισμένες γυναίκες, η σύζυγος του Αμερικανού πρεσβευτή στην Αθήνα. Βλέπετε, όπως αναφέρει ο Αισώπειος Μύθος, κάθε άνθρωπος φέρει δύο σάκους και βλέπει μόνον τον εμπρόσθιο αγνοώντας αυτόν που είναι πίσω του ..!


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Όλα για όλα

    "Είναι άκρως ενδεικτική για τα αισθήματα ενός μεγάλου μέρους του αλβανικού λαού προς τον ελληνικό λαό !"

    Σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο τουρκαλβανος λοκι στο 3.50 συκοφαντει τον νεκρο τσιρωνη λεγοντας οτι βασανιζε τουρκαλβανικα κτηνη

    σαββα εισαι υπευθυνος γιαυτο
    δωσε την IP του τουρκαλβανου να του κανουμε μηνυση να αποδειξει ολα αυτα που ανεφερε που ειναι κακουργημα...

    τα αποθηκευσαμε ολα και δεν θα το αφησουμε ετσι αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.