25/2/14

O Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής του Απόδημου Ελληνισμού Σάββας Αναστασιάδης επαινεί τον ιδιοκτήτη της Ellinair Μπορίς Μουζενίδη

Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας αεροπορικής Εταιρείας με την επωνυμία  ELLINAIR ο Βουλευτής κ. Σάββας Αναστασιάδης έστειλε επιστολή προς τον ιδιοκτήτη κ. Μουζενίδη Μπορίς. 
Τα ελληνικά χρώματα επέλεξε ο Μουζενίδης.... "...εμείς οι Πόντιοι παραμένουμε ένα καθαρό και σκληροτράχηλο κύτταρο της ένδοξης ελληνικής ράτσας, που έχει πάνω από όλους και απ’ όλα την Πατρίδα."

Αγαπητέ συμπατριώτη,
        Με ανάμεικτα συναισθήματα είδα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την πρώτη προσγείωση του αεροσκάφους της νέας αεροπορικής εταιρείας Ellinair στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα γιατί είδα επιτέλους μια πολύ αξιόλογη ελληνική εταιρεία που συνεισφέρει ήδη τα μέγιστα στον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία, να αναπτύσσει αεροπορική εταιρεία, η οποία θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον Όμιλό σας αλλά και την Πατρίδα μας.
       Επίσης ήταν ανάμεικτα γιατί τα χρώματα που διαλέξατε για τα αεροπλάνα σας, είναι τα χρώματα της αγαπημένης μας πατρίδας, της Ελλάδας, που τόσο πολύ έχει ανάγκη από πρεσβευτές όπως εσείς και τα αεροπλάνα σας, ιδιαίτερα αυτά τα χρόνια που λοιδωρείται διεθνώς, λόγω της οικονομικής κρίσης.
       Τέλος, τα συναισθήματα που με κυρίεψαν βλέποντας τις σχετικές φωτογραφίες, ήταν ανάμεικτα γιατί είδα έναν Πόντιο, ξεριζωμένο πέντε φορές σε τρεις γενιές, να καταξιώνεται στην προαιώνια Πατρίδα, να την βοηθά αλλά και να την τιμά, με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, αποδεικνύοντας ότι εμείς οι Πόντιοι παραμένουμε ένα καθαρό και σκληροτράχηλο κύτταρο της ένδοξης ελληνικής ράτσας, που έχει πάνω από όλους και απ’ όλα την Πατρίδα.
        Ως Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής του Απόδημου Ελληνισμού και ως Έλληνας Πόντιος Βουλευτής, αισθάνομαι ιδιαίτερη υπερηφάνεια και εύχομαι οι επιτυχίες του Ομίλου σου να συνεχιστούν, γιατί όπως ήδη το έχεις αποδείξει, οι δικές σου επιτυχίες είναι ταυτοχρόνως και επιτυχίες της Ελλάδας μας.

          Υείας και Χαιρετείας

Σάββας Αναστασιάδης 
Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής του Απόδημου Ελληνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.