16/1/14

Αθάνατο ελληνικό γένος: Ομογενής ψέλνει με υπερηφάνεια τον Εθνικό Ύμνο σε ζωντανή εκπομπή του ΝΒΑ (βίντεο)

Αφορμή ήταν ο αγώνας των Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Memphis Grizzlies των Κώστα Κουφού και Νίκ Καλάθη. Στο ειδικό αφιέρωμα της εκπομπής The Starters του NBA.com για την «ελληνική σύγκρουση» στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής Tas Melas είχε μια έκπληξη για όλους.
Την ώρα του βίντεο της παρουσίασης του αγώνα, o Tas σηκώνεται όρθιος και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαρουσιαστών του αρχίζει να τραγουδά γεμάτος περηφάνια τον εθνικό ύμνο, λέγοντας "σκάσε" σε συμπαρουσιαστή του που πήγε να τον διακόψει!! Με απίστευτο συναίσθημα και στεντόρεια φωνή ο Τas oλοκληρώνει τον εθνικό ύμνο υπό το χειροκροτημα των άλλων παρουσιαστών, φωνάζοντας στο τέλος «Ελλάς!».
Πηγή: Δεξί Εξτρέμ

9 σχόλια:

  1. Oi Ellines tou eksoterikou einai perifanoi gia tin Ellada, oi Ellines tou Aristerou Stalinismou Tsyrizistan kai KKE einai ???
    A re Elladitsa me tin Tholokoultoura sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να πω την αλήθεια το παραπάνω στιγμιότυπο δε μου λέει τίποτα. Υπερπατριώτες δηλώνουμε όλοι οι έλληνες, εντος και εκτός. Καλύτερα να περιορίζαμε της εθνικιστικές κορόνες και να γινόμασταν περισσότερο υπεύθυνοι πολίτες με ότι συνεπάγεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εθνικος ύμνος δεν ακουγεται καλά στα ξένα. Αν θέλετε να τον ακούσετε καλά ακούστε τον από τους ειδικούς.

    http://www.youtube.com/watch?v=wLIqcs8sOa0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To ποσο Ελληνας είναι ο Γιαννης ο έγχρωμος. ο Tas Melas o Kalathis, ειναι μεγαλη κουβεντα, που θα πρεπει να παμε βαθια, παιδια που γεννηθηκαν εκτος της Χωρας ειδικα στο χωνευτήριο γνωριζουμε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η jimmis είπε...
    Για να πω την αλήθεια το παραπάνω στιγμιότυπο δε μου λέει τίποτα. Υπερπατριώτες δηλώνουμε όλοι οι έλληνες, εντος και εκτός. Καλύτερα να περιορίζαμε της εθνικιστικές κορόνες και να γινόμασταν περισσότερο υπεύθυνοι πολίτες με ότι συνεπάγεται αυτό.


    Re Jimmi mas doulevesi I mas epeksergazesai.. KANTO KAI ESY STIN ETHNIKI TILEORASI AMA MPOREIS KAI META MILA.. Ase pou tha se poune kai fasista ta Tsiprakia..Ksypna kai kopse tis xazoellinikes egoistikes papparies gia na min poo kati allo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ksexasa jimako mporei na eisai kai tsipraki sto telos...Akou ekei ethnikistikes korones o ethnikos Ymnos.. I sot dialo apo edo..tholokoultoura tou kerata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λες ρε πιθηκα???? Τουλάχιστον εγώ ζω και προσφέρω στην Ελλάδα και αυτό με κάνει 100 φορές ελληνα από τον καραγκιόζη του βίντεο που έγινε υπερπατριώτης (για κάτι νούμερα σαν εσένα)επειδή τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε σπαστά ελληνικά και το πιο πιθανό είναι να μην έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.