14/11/13

Ο "Κτηνοτρόφος απ' την Κρήτη" έφα: Δεν υπάρχει Τούρκος πρωθυπουργός με το όνομα Ερντογάν

Είπε ο Ισλαμοφασίστας Ταγίπ Ερντογάν από την Πολωνία: «δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος», και συνέχισε «η ελληνοκυπριακή διοίκηση είχε γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν εναρμονισμένη με τους ευρωπαϊκούς νόμους».
Μάλλον ο θεότρελος ήθελε να πει: «δεν υπάρχει χώρα που κατοικείται από Τούρκους, υπάρχει τούρκικη διοίκηση αναγνωρισμένη για πολιτικούς λόγους ως Τουρκία από την διεθνή κοινότητα».
Και βέβαια δεν υπάρχει Τούρκος πρωθυπουργός με το όνομα Ερντογάν, υπάρχει γενίτσαρος πρωθυπουργός με όνομα Ερντογάν.
Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Τιμουρτζιν Μπιντέρ (Timucin Binder) ανθρωπολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, ο οποίος γράφει ότι  το 85-90% των σημερινών κατοίκων της Τουρκίας  είναι γηγενείς αρχαίοι κάτοικοι της Μικράς Ασίας!!!
Δηλαδή, προχωρεί και εξηγεί ο συγκεκριμένος ανθρωπολόγος,  ότι μόνο το 10-15% του σημερινού πληθυσμού της Τουρκίας είναι μη γηγενείς, προσέξτε δεν λέει ότι είναι Τούρκοι, λέει ότι μέσα σε αυτό το 10-15% είναι και οι Τούρκοι, όπως μπορεί να είναι και Ρώσοι και Άραβες και Πακιστανοί και Βούλγαροι και οτιδήποτε άλλοι. 
Γράφει ακόμη ο Τούρκος ανθρωπολόγος, ότι ούτε οι Τουρκομάνοι ούτε οι κάτοικοι του Ουζμπεκιστάν  έχουν γενετική σχέση με τους σημερινούς ονομαζόμενους ως Τούρκους, παρόλο που νομίζουν ότι έχουν κοινή καταγωγή.  
Οι  ονομαζόμενοι ως Τούρκοι της Τουρκίας, όπως γράφει ο Τούρκος ανθρωπολόγος, έχουν στενή αναπόσπαστη γενετική σχέση με τους Έλληνες και τους Ιρανούς, όχι όμως με τους κούρδους!!!
Και προχωρά ποιο πέρα ένας άλλος παγκοσμίου φήμης Τούρκος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Φλώριδας που θεωρείται  πατέρας  της ιατροδικαστικής Ανθρωπολογίας Μ. Yasar Iscan, έχει εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του Τουργκούτ Οζάλ, σε ερεύνα του σε τρεις περιοχές, α) Κρήτη β) στην περιοχή Ενέζ της δυτικής Τουρκίας και γ) περιοχή Βαν στην ανατολική Τουρκία, προκύπτει ότι οι κάτοικοι της δυτικής Τουρκίας με τους κρητικούς έχουν σχεδόν το ίδιο DNA , εν αντιθέση με τους κατοίκους της Βαν οι οποίοι δεν έχουν καμιά γενετική σχέση με τους κατοίκους της δυτικής Τουρκίας.
Απλά ελληνικά δηλαδή, λαμβάνοντας υπόψη και τις δύο αυτές έρευνες, όταν θα μιλάμε για Τούρκους, θα πρέπει να εννοούμε τους ντόπιους αρχαίους λαούς της Μικράς Ασίας (Έλληνες Ιρανούς Πομάχους Αρμένιους Ασσυρίους Εβραίους Σύριους κτλ κτλ) οι οποίοι βρίσκονται υπό τουρκική διοίκηση, αναγνωρισμένη για πολιτικούς λόγους, ως Τουρκία, από την διεθνή κοινότητα.
Τα αίτια της ανισσόροπης συμπεριφοράς του Τούρκου πρωθυπουργού, αλλά και της Τουρκίας ως σύνολο,  βρίσκονται ακριβώς στην γνώση τους ότι υπηρετούν  ένα πολιτικό σύστημα ένα κρατικό μόρφωμα, το οποίο σε προγενέστερο χρόνο εξαφάνισε τους προγόνους του.
Ο μόνος τρόπος να επανέλθει η ψυχική ισορροπία στον Ερντογκάν και κατά συνέπεια η πολιτική ηρεμία και σταθερότητα στην περιοχή, είναι να αναγνωρίσουν οι Τούρκοι την μη τούρκικη καταγωγή τους, αυτό θα τους δέσει με την γη των προγόνων τους απαλλάσσοντας τους ταυτόχρονα από την σχιζοφρενική συμπεριφορά του ασταμάτητου πολέμου εναντίων των προγόνων τους γηγενών λαών της Μικράς Ασίας.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

8 σχόλια:

  1. Όποιος διάβασε και το πληρέστατο και λεπτομερέστατο επιστημονικό σύγγραμμα του Αντιστρατήγου ε.α. κ. Φραγκούλη Φράγκου "Ποια Τουρκία; Ποιοί Τούρκοι;", μία μελέτη η οποία πρέπει να βρίσκεται σε κάθε Ελληνικό σπίτι, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες τι έχει συμβεί στην Ανατολική Θράκη και την Μικρά Ασία, συμφωνεί με τον "Κτηνοτρόφο από την Κρήτη"!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεε,εσυ απο την Κρητη.Μαλλον για καθηγητης πανεπιστημιου,μου φαινεσαι παρα κτηνοτροφος.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αρθρογράφος έχει απόλυτο δίκιο. "Tourk" στην αλταϊκή διάλεκτο σημαίνει "κράνος" και οι Ούννοι επέτρεπαν στους δούλους της πολεμικής τους βιομηχανίας (σιδεράδες) να φέρουν κράνος. Αυτοί είναι οι Τούρκοι. Ένας λαός δούλων που επέζησε με επιμηξίες, διώσεις και συνεχείς πολέμους. Ακόμα "τούρκος" ειναι εκ διαμέτρου αντίθετος με κάθε τι το Ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά τα λέει όποιος έγραψε το άρθρο. Ο όρος Τούρκος ως εθνικός προσδιορισμός είναι λογοπαίγνιο.

    Τουρκικοί (Turkic people) είναι το σύνολο των λαών / φυλών κτλ δυτικά της Μογγολίας μέχρι την Κασπία / Καύκασο. Ο όρος «Τούρκος» δεν μπορεί να προσδιορίσει εθνότητα, όπως δεν προσδιορίζει εθνότητα ο όρος «Ευρωπαίος», απλώς σε παραπέμπει σε ένα ευρύτερο σύνολο λαών.

    Οι Ασιάτες φύλαρχοι που εισέβαλαν στην Ινδία, Περσία και Μέση Ανατολή επέβαλαν στους γηγενής την διοίκηση τους και ίδρυσαν δυναστείες που δεν είχαν πουθενά την αναφορά σε Τούρκο. Παράδειγμα: οι απόγονοι του φύλαρχου Σελτζούκ ονομάστηκαν Σελτζούκοι οι απόγονοι του φύλαρχου Οσμάν Οσμανλίδες (Οθωμανοί) κοκ. Το ίδιο έγινε πχ με τους Τουρκικούς (Turkic) Ασιάτες του Σουλτανάτου του Δελχί, του Babur στην Βόρειο Ινδία (μετέπειτα Πακιστάν) κ.α. Όπου δε πήγαν αφομοιώθηκαν από τον γηγενή πολιτισμό, είτε αυτός ήταν Περσικός είτε Αραβικός είτε Ινδικός είτε Ελληνικός - δεν έφεραν κάτι δικό τους.

    Οι φύλαρχοι που εδραιώθηκαν στην Περσία & Μεσοποταμία, ηγήθηκαν τον Ιερό Πόλεμο (jihad) των Μουσουλμάνων ( διαφόρων εθνικοτήτων) και εισέβαλαν στην Χριστιανική Ανατολία & Μικρά Ασία. Ένα παρακλάδι της δυναστείας των Σελτζούκων όταν εδραιώθηκε στην Ανατολία επί Ελληνικού πληθυσμού, ίδρυσε το Σουλτανάτο των Ρουμ ή Σελτζουκικό Σουλτανάτο των Ρουμ [Sultanate of Rum ή Seljuk Sultanate of Rum], όπου το Ρουμ εννοεί Ρωμαϊκό, χωρίς καμία αναφορά σε κάτι Τουρκικό. Το ίδιο και οι μετέπειτα φύλαρχοι, όπως ο Οσμάν, σε διοικήσεις που εδραίωσαν στις κατακτήσεις τους στην Μ Ασία, έδωσαν το όνομα του ιδρυτή ή της φάρας του και κανένα δεν αναφερόταν σε «τουρκική» εθνική καταγωγή.

    Μην γελιόμαστε, δεν καταγράφεται πουθενά και δεν υπήρξε μαζική μετανάστευση κάποιου λαού από την Κεντρική Ασία στην Ανατολία & Μικρά Ασία. Απλώς φύλαρχοι εκτόπισαν την Ρωμαϊκή (Βυζαντινή) διοίκηση και εγκατέστησαν δικές τους προσωποπαγείς διοικήσεις επί Ελλήνων, Αρμενίων κτλ.

    Αναρωτηθείτε, πως μπορεί σήμερα οι Τουρκικοί (Turkic) πληθυσμοί στην Κεντρική Ασία (από τους οποίους υποτίθεται ότι προέρχονται όλοι οι κάτοικοι της Τουρκικής Δημοκρατίας) είναι λιγότεροι από αυτούς που επέδραμαν, πολέμησαν και υπέστησαν αναπόφευκτα απώλειες καθοδόν στην Μ Ασία και τώρα ως λαός (;;;) ξεπερνούν τα 70 εκ κατοίκων στην Τουρκική Δημοκρατία;

    Ο Κεμάλ βλέποντας ότι το διεθνές σύστημα δουλεύει με την αντίληψη «ένα κράτος για ένα έθνος», όταν το 1923 βρέθηκε να ελέγχει ένα κράτος (βόλευε τους συμμάχους μας στο να ελέγχουν την Ανατολική Μεσόγειο) δημιούργησε το «ένα έθνος». Το έκανε καταπιέζοντας το «πολυεθνικό μουσουλμανικό κατάλοιπο» της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα καλούπια του Τουρκισμού. Μέσα σε αυτούς και πολλοί εξισλαμισθέντες Ελληνικοί, Αρμενικοί, κτλ πληθυσμοί. Ο «κρατικόςΤουρκισμός» επεβλήθη με πυγμή και αιματοκύλισμα στο όνομα του πολιτεύματος, αλλιώς τα πολλά έθνη με τον καιρό θα έσπαγαν το κράτος του Κεμάλ σε πολλά «εθνικά κράτη», όπως έγινε με την πρώην Γιουγκοσλαβία.
    Politis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευμένη αν προσέξεις λίγο καλύτερο στο βιβλίο που αναφέρεις θα ιδείς ότι οι Οθωμανοί έχουν απο πολύ νωρίς επισημάνει τον πολυεθνικό χαρακτήρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και έχουν καταγράψει κα ιτην λύση που ακολουθεί σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν συνεπικουρούμενος απο το την Κοινότητα Γκιουλέν

    Επίσης ο Νεο-Οθωμανισμός του Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει καμιά σχέση με τον Οθωμανισμό ως έχει καταγραφεί ιστορικά .Αντίθετα με τρόπο πολύ εύστοχο ο Τούρκος Πρωθυπουργός έχει αποποιηθεί το Ιστορικό παρελθόν της Τουρκίας ως επίτοκου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το οποίο κα ιτο έχει φορτώσει στο Κόμμα που ίδρυσε ο Μουσταφά Κεμάλ

    Φυσικά και οι Γενίτσαροι αποτέλεσαν τον κύριο μοχλό της διαμόρφωσης της Τουρκίας οι λόγοι προφανείς , ο παντουρκισμός ήταν η μόνη απάντηση που είχαν απέναντι στο γίγνεσθαι

    Το να αναλωθούμε λοιπόν σε μια συζήτηση είναι λάθος . Το βασικό μέλημα μας είναι να αναδείξουμε την διεθνή και περιφερειακή απομόνωση της Τουρκίας, την εσωτερική αντιπαλότητα στο εσωτερικό της και τα αίτια της και το βραχυκύκλωμα της πολιτικής Ερντογάν

    Η Τουρκία είναι χρήσιμη για τον ΔΙεθνή Παράγοντα και θα υπάρχει αυτό δεν χωρά καμιάς αμφισβήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Γρέγο Ακρίτα,

    Σε ευχαριστώ για την αναφορά Σου στο βιβλίο του Αντιστρατήγου ε.α. κ. Φράγκούλη Φράγκου «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;», στην οποία μου επέστησες την προσοχή στον Νέο-Οθωμανισμό του Ερντογάν, και την διαφορά του από τον παλαιότερο γνήσιο Οθωμανισμό, και τον Παντουρκισμό τον οποίο επέλεξε να ακολουθήση ο προερχόμενος από γονείς Χριστιανούς εξισλαμισθέντες εξωμότες Ποντίους Ερντογάν

    Ομολογώ ότι δεν έχω εμβαθύνει τόσο πολύ στο βιβλίο του Αντιστρατήγου κ. Φ. Φράγκου όσο Εσύ, ίσως διότι ξαναδιαβάζω και άλλα βιβλία στα οποία πάντα βρίσκω κάτι που μου είχε διαφύγει.

    Ένα Σου όμως πρόσφατο σχόλιο που είχε αναρτήσει ο κ. SKAL στην συνέχεια ενός άρθρου του, το βρήκα εξαιρετικά εμπεριστατωμένο, το εκτύπωσα και θα το βάλω μαζί με το άρθρο στο ανωτέρω βιβλίο, για να το διαβάσω όταν θα ξαναδιαβάσω το βιβλίο.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο γενίτσαρος πρωθυπουργός ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς. Οι υπόλοιποι, βρίσκουν και κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο γενίτσαρος πρωθυπουργός ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς. Οι υπόλοιποι, βρίσκουν και κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.